|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
honeychild
![]() my też jeszcze nie mamy wina.. nie wiemy jaka firma itp... na 90-100 osób kupimy ok 15 butelek (tyle jest w planach)
|
#2492 |
|
Polka Ogarniaczka
|
My też planujemy ok. 15 butelek. Smaczne jest białe reńskie z Madonną na okładce (wszyscy się śmieją zawsze, że mszalne
), niebieska butelka, ale teraz widziałam jeszcze ze dwa warianty tego wina i też jest smaczne. Ew. le calirion (chyba tak się je pisze) z Biedry - i białe i czerwone jest smaczne i w dobrej cenie (ale nie wiem czy litrowe butelki będą poręczne)
|
#2493 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2494 |
|
Raczkowanie
|
My 23 butelki na 105 osób dorosłych.
|
|
|
|
#2495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://greenpoint.kielce.pl/florystyka/s,1,Kontakt.html - tutaj masz dane. Kobieta jest bardzo elastyczna - ja się z nią umawiałam w Kielcach i nie było żadnego problemu. |
|
|
|
|
#2496 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- No właśnie my wino już mamy, tylko zaczynam się stresować piwem, bo przyjaciółce w dniu poprawin zeszło za ponad tysiaka :O
|
|
|
#2497 |
|
Raczkowanie
|
To mi nie pomogłyście z tym strojeniem domu :P tzn, ja też chcę wyjść prawie niezauważona, żadnych bramek czy coś, ale kurczę, mieszkam w domku do którego prowadzi dość długi podjazd wzdłuż którego rosną tuje i jakaś choinka i myślałam czy tam czegoś nie zrobić, ale to znowu nie Boże Narodzenie... :/ i się zastanawiam czy filar przed wejsciem do domu nie obwinąć tak gęsto balonami... poradzcie coś :P bo nie chce zeby to wyglądało chamsko czy coś :/
co do wina to na 100 osób planujemy około 16 butelek, plus whisky, martini i piwo bo w mojej rodzinie to raczej piwosze są :P A orientowałyście się w cenach napojów czy soków?
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Jagoda ja miałam tylko kokardy z siatki dekoracyjnej na bramie, dwie duże i do tego filar przy wejściu do domu obwiązany tą siatką i dwie kokardy na barierce. Wyszło delikatnie, sama nie lubię przepychu, strojności i łuków w balonów.
|
|
|
|
#2499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez mam długi podjazd - przystroję tuje takim materiałem, jak fablous przystriła filar... tylko u mnie przystrajam balkon od ulicy a bramy raczej nie bo cięzko na niej coś zaczepić też nie lubię przepychu a balony to dla mnie taka nieco tandeta... nawet mogą popękać w przypadku upału i cała praca na marne.
|
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
ta siatka to przetrwała nawet deszcz następnego dnia
![]() zakładana była w piątek wieczorem a ściągana dopiero w poniedziałek i była w stanie nienaruszonym. Aż później żałowałam, że ją wywaliłam bo 1,5 miesiące później sąsiad brał ślub i byłoby jak znalazł. A nawet pytał czy przypadkiem tego nie zachowałam. |
|
|
|
#2501 |
|
Raczkowanie
|
i bardzo łanie sie prezentowała
PS pięknie wyglądałaś
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
to już prawie dwa lata minęły. ehh, kiedy to zleciało
|
|
|
|
#2503 |
|
Przyczajenie
|
fablous gdzie zamawiałas bukiet?
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
kwiaciarnia Julia w Piekoszowie
broszkę zamawiałam sobie indywidualnie, takie same miałam przy butach |
|
|
|
#2505 |
|
Przyczajenie
|
Super pomysł z tą broszką
i śliczny ten bukiecik, tylko szkoda, że nie z kieleckiej kwiarciarni bo szukam i nie wiem komu zaufać
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znów robię małe podejście do zaproszeń z racji tego że sama będę je robic musze policzyć co i jak byśmy chcieli mniej więcej koszta, pójść do hurtowni pooglądać kartki na jakich będę drukowała , zrobić jakiś projekt
![]() Bo we wrześniu musimy dać zaproszenia mojej rodzinie z Białegostoku.. boję się że jeśli poczekam do przyszłego roku może zdarzyć się tak że nie dojadę do dziadków- jedzie się polami, łąkami, zimą jest zbyt ryzykowne jeżdżenie po tych terenach od mojej strony. Po za tym babci i dziadkowi oraz chrzestnemu nie wypada dać zaproszenia listownie ![]() Byłam u koleżanki na weselu w ten weekend - typowe wiejskie i było mega super! Dom weselny nad zbiornikiem wodnym i jeszcze dało rade o nocleg dla Nas więc mogliśmy %% Bawiliśmy się do 5 przy disco polo bo taką muzę preferują młodzi ale było super! Było dużo młodych osób i się świetnie bawiliśmy i jedzenie extra - mówię to JA osoba średnio lubiąca śluby :P
|
|
|
|
#2507 |
|
Raczkowanie
|
Fajny pomysl z tą siateczką, skromnie ale naprawdę bez dziadostwa
mi się właśnie balony nie podobają a trzeba by czyms ozdobić drzwi od mieszkania. Kurde dowiedziałam się, że w dniu naszego ślubu będziemy tylko my, nikt inny nie bierze... i kościól będziemy musieli ozdabiać sami... zamówiłam kieliszki u dziewczyny która robi piękne rzeczy, podobają mi się bardzo
|
|
#2508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Można wiedzieć u kogo zamawiałaś?
|
|
#2509 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2510 |
|
Zadomowienie
|
Oglądałam dzisiaj Twoje wesele w urywkach
Byliśmy u zespołu dogadać szczegóły i puścili nam między innymi Waszą płytę Potwierdzam bardzo ładnie wyglądałaś
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;46939062]Treść usunięta[/QUOTE]
zapomniałam już, że daliśmy jedną płytę zespołowi i że gdzieś tam ona krąży ![]() dziękuję za komplement i gratuluję wyboru zespołu, u nas grali super i wszyscy świetnie się bawili |
|
|
|
#2512 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Gdzie zamawiałaś ozdobę na buty fablous?
|
#2513 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie pamiętam już, ale na pewno była to jakaś zagraniczna strona. chyba ebay
https://www.facebook.com/people/Zesp...00003160451767 Comford, super grają |
|
|
|
#2515 |
|
Raczkowanie
|
Zamawiałam u dziewczyny, którą mam na facebooku
tworzy takie dziełka jeśli chcesz wyślę Ci link na priv.Ja się trochę obawiam bo o moim zespole nikt nie słyszał i nikt nic nie wie, ani żadnych opinii...nie wiem skąd ja ich wytrzasnęłam
|
|
#2516 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;46974227]Treść usunięta[/QUOTE]
SUPER!! Gdybym miała figurę odpowiednią to bym sama taką chciała. Ja niestety mam identyczną jak Kim Kardashian |
|
|
|
#2519 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;46974227]Treść usunięta[/QUOTE] Bardzo ładna U mnie dzisiaj równo 2 tyg do ślubu. Jeszcze mamy trochę do załatwienia. Dużo gości nam odmówiło ze 160 osób zostało około 110
Nie ufam tym, którzy są przekonani, że mają wielu przyjaciół. To znak, że nie znają ludzi. CRZ - Gra anioła Zaręczona 14.02.2013 ![]() Ślub 05.07.2014 ![]() Edytowane przez honeychild Czas edycji: 2014-06-21 o 20:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014
), niebieska butelka, ale teraz widziałam jeszcze ze dwa warianty tego wina i też jest smaczne. Ew. le calirion (chyba tak się je pisze) z Biedry - i białe i czerwone jest smaczne i w dobrej cenie (ale nie wiem czy litrowe butelki będą poręczne)