III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-18, 23:54   #361
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
nie wiem, czy nalezy ją zmywać, ale ja bankowo nie zmywałam jej po karmieniu prawie od razu smarowałam, a następne karmienie było tak mniej wiecej po 1,5 godzinie może ciut dłużej. Także raczej sie wchłonęła. Gdybym widziała ją na sutkach lub czuła ją to bym pewnie się zastanawiała, czy zmyć czy nie. Ale się wchłaniała, wiec nie przyszło mi to do głowy

w 1 ciąży pępek mi nie wyszedł, w tej też nie zanosi się, by miał wyjsć

Hiszpania do domu!!!!
No Hiszpanie na tych mistrzostwach się nie popisali Szybko odpadli, ale jak to się mówi, nie można wiecznie stać na piedestale

Aliszcze powiedz mi kochana jakim tramwajem czy jakim autobusem spod dworca pkp w Poznaniu dojadę do nowego zoo?

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 00:00   #362
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Jaki
Chowają się a szczególnie prawy i nue wiem jak to będzie z karmieniem.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-06-19, 00:15   #363
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Chowają się a szczególnie prawy i nue wiem jak to będzie z karmieniem.

http://sklep.bebeclub.pl/wkladki-i-o...wych-nuby.html może takie coś pomoże?
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 00:21   #364
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Nue glupie ale i pompką mozna zastąpić. .. ake w sumie to nie drogie. No zobaczę. .. nakładki juz mam.

Stary 2014-06-19, 00:28   #365
Latte88
Zakorzenienie

Dobranoc <3
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 06:48   #366
Simran86
Raczkowanie

Dzień dobry z rana:-*
Ciśnienie wczoraj wieczorem 104/74 a dzisiaj rano 114/76, więc jest super:-D bardzo liczę na to, że jutro wrócimy do domu Zaraz przywiozą nam śniadanie bo Mały Głodzik już się domaga;-)

Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 07:11   #367
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Simran 86

Stary 2014-06-19, 08:25   #368
201610121609
Konto usunięte

Witam
wlasnie sprawdziłam swój pępek i w sumie tez nie wiem czy wyskoczy całkiem wyszedł leciutko tylko i sie tak utrzymuje a jego malutkie wyjście widze tylko po tym, ze blizne po laparoskopii mam bardziej widoczna ale watpię żeby wyszedł
A sutki...juz od jakiegoś czasu sa takie "napuchnięte" co jest dla mnie średnio estetyczne

Tak poza tym dzisiaj święto świętem a u nas będzie malowanie kilku ścian a jutro rusza większość wyprzedaży wiec ruszę w miasto

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalu. Dobrze, ze ciśnienie juz w normie a Asia moze sie dzisiaj odezwie bo chyba juz mijają te 3 czy 4 szpitalne doby... Miejmy nadzieje, ze tylko ze względu na NFZ ja tyle trzymają...

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 08:39   #369
agness2011
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Mój się splaszczył i wygiął w podkówkę Jeszcze mu trochę brakuje do wyjścia na świat hehehe

Napewno się zmieści w jedynki. One są do 5kg Tutaj Asia pisała, że jej malutki pływał po urodzeniu w tych pieluszkach a miał chyba ponad 4kg jak dobrze pamiętam więc nie powinno być żadnego kłopotu

Ja tak myslałam, żeby 1 i 2 były z pampersa, bo na promocjach wychodzą nawet taniej niż te Dady (chociaż ostatnio myślałam inaczej hehe ) a potem się przerzucić własnie na dade albo rossmannowskie bo już te większe rozmiary wychodzą taniej z sieciówek.
I ja podobnie myślałam - jakoś zawsze porównywałam ceny tych większych pieluszek i nie wpadłam, że te małe mogą wyjść taniej z Pampersa... Dobrze, że jesteście i mnie uświadomiłyście

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
nie wiem, czy nalezy ją zmywać, ale ja bankowo nie zmywałam jej po karmieniu prawie od razu smarowałam, a następne karmienie było tak mniej wiecej po 1,5 godzinie może ciut dłużej. Także raczej sie wchłonęła. Gdybym widziała ją na sutkach lub czuła ją to bym pewnie się zastanawiała, czy zmyć czy nie. Ale się wchłaniała, wiec nie przyszło mi to do głowy

w 1 ciąży pępek mi nie wyszedł, w tej też nie zanosi się, by miał wyjsć

Hiszpania do domu!!!!
Aliszcze dzięki za informacje Na opakowaniu pewnie będzie coś napisane, a ja jeszcze w swojej szkole rodzenia podpytam o tą maść, która jest słodkawa w smaku

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
Ciśnienie wczoraj wieczorem 104/74 a dzisiaj rano 114/76, więc jest super:-D bardzo liczę na to, że jutro wrócimy do domu Zaraz przywiozą nam śniadanie bo Mały Głodzik już się domaga;-)

Simran86 no to ciśnienie masz ekstra ale z drugiej strony lepiej dmuchać na zimne i sprawdzić wszystko. Oby w takim razie Cię już wypuścili

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Witam
wlasnie sprawdziłam swój pępek i w sumie tez nie wiem czy wyskoczy całkiem wyszedł leciutko tylko i sie tak utrzymuje a jego malutkie wyjście widze tylko po tym, ze blizne po laparoskopii mam bardziej widoczna ale watpię żeby wyszedł
A sutki...juz od jakiegoś czasu sa takie "napuchnięte" co jest dla mnie średnio estetyczne

Tak poza tym dzisiaj święto świętem a u nas będzie malowanie kilku ścian a jutro rusza większość wyprzedaży wiec ruszę w miasto

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalu. Dobrze, ze ciśnienie juz w normie a Asia moze sie dzisiaj odezwie bo chyba juz mijają te 3 czy 4 szpitalne doby... Miejmy nadzieje, ze tylko ze względu na NFZ ja tyle trzymają...

I u mnie pępek chyba nie wyskoczy - trochę się póki co rozjechał i spłaszczył, ale sporo mu brakuje

No i witam się z rana i życzę dobrego dnia
agness2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 08:41   #370
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Witam się z rana!
Gratuluję wszystkich wczorajszych wizyt i dobrych wiadomości Rosną te nasze maluchy!

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Kup jedną paczkę newborn. Zawsze zdążysz dokupić kolejną newborn, albo rozmiar 1. Poza tym bardzo często goście przychodzą z pampersami w prezencie.
Właśnie, tez mi się wydaje że przyjda z pampersami. Ja swego czasu regularnie robiłam z nich torciki, na takie cuda idzie sporo pampersów, w sumie te duże paki mi szły, więc chyba w te 1 nie ma się co obkupować za dużo. Też zaczynam od pampers newborn

Cytat:
On tam ma niezłą trampoline pływa sobie

Dziewuszki a jak wasze pepuszki? Ja swojemu daje tydzień a później niech poogląda świat z zewnątrz jest o krok od wyskoku
Mój jeszcze się chowa, ale już płytki, ma tak może w 0,5cm

Tez nie mam weny na pisanie. Nadrobiłam Was z wczoraj. Na dziś mam plany wyjazdowe, ale 'jade bo muszę'. Chyba się zaraz spakuję, wyłączę tel, wyjdę z domu i pójdę w siną dal.

Miłego dnia dziewczynki
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 08:49   #371
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

Napewno się zmieści w jedynki. One są do 5kg Tutaj Asia pisała, że jej malutki pływał po urodzeniu w tych pieluszkach a miał chyba ponad 4kg jak dobrze pamiętam więc nie powinno być żadnego kłopotu

Ja tak myslałam, żeby 1 i 2 były z pampersa, bo na promocjach wychodzą nawet taniej niż te Dady (chociaż ostatnio myślałam inaczej hehe ) a potem się przerzucić własnie na dade albo rossmannowskie bo już te większe rozmiary wychodzą taniej z sieciówek.
Też to zauważyłam ale ostatnio za 20 zł znalazłam na Allegro newborny i to od sprzedawcy od którego jeszcze i tak zamówię parę pieluch i kilka innych rzeczy,więc może zamówię

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość

O super To już wracasz do normy

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 08:59   #372
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Nareszcie dostałam swój wózek😀, jestem w trakcie składania, trudne to trochę, bo każdy element jest osobno.Na razie złożyłam fotelik i gondolę 😆

Stary 2014-06-19, 09:20   #373
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hej

Uskuteczniamy leniwy rodzinny poranek, potem jedziemy do mojej mamy na obiad - będzie miesko z grilla, a po południu czeka nas jeszcze spotkanie z rodzina małza.
Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo szykuje się nam cały dzień poza domem

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:48   #374
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:

Aliszcze powiedz mi kochana jakim tramwajem czy jakim autobusem spod dworca pkp w Poznaniu dojadę do nowego zoo?

to mnie zastrzeliłaś pytaniem, bo nie wiem dokładnie nigdy tak nie jechałam, zawsze od siebie. Popatrzyłam na rozkład. Z Dworca Głównego tramwajem numer 6 możesz podjechać na rondo Śródka, a potem przechodzisz na drugą stronę w stronę jeziora Malta i tam w okolicy powinna być stacja kolejki Maltanka i Maltanką podjeżdża się do Nowego ZOO

http://www.mpk.poznan.pl/turystyka/maltanka

generalnie ja zawsze kierowałam się komunikacją w stronę Ronda Śródka (Dworzec Śródka- dworzec jest tuż przy rondzie) i potem szłam na Maltę (to blisko jest)

ZygaEffka może wspomoże merytorycznie, może zna lepiej bo jeśli chcesz komunikacją inną niż Maltanka podjechać pod nowe zoo to z przesiadką pewnie, ale ja nigdy tak nie jechałam.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:54   #375
nowa8686
Zakorzenienie

Hej dziewczynki. Jestem mamą pazdz.'mam pytanie czy ktoras Was miala krew w moczu podczas ciazy w sensie fizycznym , a nie ze z badan wyszlo ?

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:58   #376
agness2011
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Nareszcie dostałam swój wózek😀, jestem w trakcie składania, trudne to trochę, bo każdy element jest osobno.Na razie złożyłam fotelik i gondolę 😆

Aneta??? z tego co pamiętam to miał być trochę wcześniej, więc fajnie, że jest już u Ciebie i nawet dodatkową rozrywkę składania Ci zapewnili Pochwal się później efektami swojej pracy
agness2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:59   #377
aa2
Zakorzenienie

dzień dobry
dopiero wstalidmy , normalnie czy ja już wspominałam że kocham tego mojego małego he
miłego dzionka kobitki
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:02   #378
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Hey, witam się i ja po śniadaniu

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hej

Uskuteczniamy leniwy rodzinny poranek, potem jedziemy do mojej mamy na obiad - będzie miesko z grilla, a po południu czeka nas jeszcze spotkanie z rodzina małza.
Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo szykuje się nam cały dzień poza domem

U nas też dziś grill na balkonie, potem idziemy na miasto dalej zwiedzać z mamą

Co do pępka to u mnie jest już płaski ale antenki jeszcze nie ma

Aisa - we wszystkich sklepach te wyprze ? Muszę jakieś tenisowki kupić a moja mama wczoraj z tamarisa coś mierzyła i czeka na przecene

Powiem wam że może ja jakas inna jestem bo wy już tak po trochu kupujecie i pampki i kosmetyki a ja sobie myślę że w sierpniu pójdę do sklepu i kupię wszystko razem . Tym bardziej że mam trochę próbek i najpierw je wykorzystam a potem dokupie. Chusteczki kupię z pampersa, widziałam wczoraj fajne promocje, ale do września jeszcze raz albo trzy razy takie będą to się nie śpieszę

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:07   #379
Misstic
Wtajemniczenie

Witam sie z rana
Zjadlam serek waniliowy i chyba ide jeszcze troche sie kimnac pogoda taka nie ciekawa u mnie dzisiaj, ale moze w koncu za to zabiore sie za wieksze porzadki hehe

Simran ciesze sie ze z cisnieniem ok

Agness mi dala do myslenia tutaj tez jedna przyszla mamusia, bo w glowie mialam zakodowane ze pampersy (firma) to drogie itd. A tu sie okazuje ze te pierwsze dwa rozmiary wychodza cenowo tak samo albo nawet taniej niz te sieciowkowe
Forum dobra sprawa

Dzanet a co to za zly humorek dzisiaj?

Aliszcze a ta maltanka to tez nalezy do komunikacji miejskiej jak autobusy i tramwaje czy jest jakis inny koszt przejazdu nia?
I dzieki za pomoc jakos sobie poradzimy, zawsze po drodze mozna sie spytac tez kogos o droge

Edit. Juz doczytalam o tej maltance

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Edytowane przez Misstic
Czas edycji: 2014-06-19 o 10:11
Stary 2014-06-19, 10:18   #380
Aneta???
Zakorzenienie

A mnie coś zmuliło i leżę.Już trzeci dzień tak mnie bierze, jakieś mdłości trzeciego trymestru wróciły😕.

Stary 2014-06-19, 10:19   #381
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Jestem mamą pazdz.'mam pytanie czy ktoras Was miala krew w moczu podczas ciazy w sensie fizycznym , a nie ze z badan wyszlo ?
Nawet gdyby któraś miala raczej przez forum nikt Ci nie pomoże. Na Twoim miejscu udala bym sie do lekarza. Bo tak naprawdę może byc wszystko... od nerek do cewki, jak krew była jasna "świeża" to gdzieś s przy koncu doszlo do krwawienia a jak ciemna to gdzies przy nerach. A może to byc zapalenie. Dlatego warto pójść do lekarza.

Stary 2014-06-19, 10:20   #382
Misstic
Wtajemniczenie

Meta to tez cie nie drogo wyjdzie z tymi pampkami jak zamowisz na all jeszcze kilka rzeczy u jednego sprzedawcy

Asia ale ty masz dobrze ze ten twoj maly tak wam daje pospac

Nowa a nie masz przy tym zadnych boli? Bo krew w moczu pojawia sie przy silnym zapaleniu pecherza moczowego m.in. ale to bys czula ze cie boli i z kibelka bys nie schodzila.
W kazdym razie ja nie mialam w ciazy takich ''niespodzianek''

Katerina kazda kupuje w swoim czasie wszystko

Aneta fajnie ze wozek dotarl w koncu do ciebie

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-06-19, 10:21   #383
nmartyna
Zadomowienie

Dzien dobry laseczki witamy sie juz z prawie nad morza, zostalo nam z 50 km

Wy tak o tych pepkach a moj juz dawno wyskoczyl ale mi pepowinke odcieli za daleko i zawsze mialam mala antenke, a teraz to juz jak antena od beretu wystajaca

Buziaki i kopniaki od Lenki dla cioc wizazowych

08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:25   #384
Niestabilna
Wtajemniczenie

A ja zamiast korzystać z tego ze sama i troche sie poobijac to juz polowe mieszkania wysprzatalam. I zaraz ide na ogródek tz sie juz zameldowal ze dojechali o 7 i zaczyna sie party z chłopakami hehehe

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Dzien dobry laseczki witamy sie juz z prawie nad morza, zostalo nam z 50 km

Wy tak o tych pepkach a moj juz dawno wyskoczyl ale mi pepowinke odcieli za daleko i zawsze mialam mala antenke, a teraz to juz jak antena od beretu wystajaca

Buziaki i kopniaki od Lenki dla cioc wizazowych

Bawcie sie dobrze. .. i poglaskaj lenke od cioc hehehe

Stary 2014-06-19, 10:27   #385
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Meta to tez cie nie drogo wyjdzie z tymi pampkami jak zamowisz na all jeszcze kilka rzeczy u jednego sprzedawcy
No i tak nie zamierzam kupować tak zwanych dużych paczek pampersów i chcę kupić max. 2 opakowania i to różne,bo nie chcę potem żeby te pampersy,których nie będę mogła używać się zmarnowały jakaś taka oszczędna się zrobiłam i drażni mnie marnotrawstwo

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:28   #386
aa2
Zakorzenienie

Niestabilna mobilizujesz mnie zeby tez troche poogarniać, a nie chce mi sie jak nei wiem

wiecie co znowu zrobiłam? rozładowałam akumulator w aucie, nie wyłaczyłam swiateł, juz mi sie 2 raz zdarzyło w przeciagu 2 miesięcy, wczoraj az zabawek nei mogłam z bagaznika wyciagnac bo normalnie z automatu wszytkie zamki mi sie otwieraja a teraz tylko drzwi przednie i tylk=nie jak odblokuje a bagaznik za nic nei chce, dobrze ze mam składane siedzenia i dziecku zabawki mogłam na plac zzabaw wyciagnąc

ach ta skleroza ciażowa

Anetko jak ci sie uda poskładac daj fotke
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:29   #387
nowa8686
Zakorzenienie

Rozmawialam z lekarzem z ip i kazal kupic urofuraginum ale i tak sie martwie, dlatego zapytalam czy ktoras byla w podobnej sytuacji.

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:31   #388
201610121609
Konto usunięte

III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Katerina-a nie wiem czy wszędzie wyprzedaże na bank w Zarze i w mango ale większość juz rusza takze sprawdzaj na bieżąco jak wskoczy w internecie to w sklepie tez w ogole jest tu na wizażu taki wątek "letnie wyprzedaże 2014" i na pierwszej stronie jest większość dat a pózniej w wątku jakies tez info od dziewczyn a w de to sie raczej pokrywa z tamtym (ostatnie kilka stron tylko tam sie opłaca czytać i pierwszy post )

A co do kompletowania to ja juz kupuje bo mam termin na 5 września a jak Wiki zdecyduje wyskoczyć wcześniej? To bym była w

Edytowane przez 201610121609
Czas edycji: 2014-06-19 o 10:35
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:40   #389
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
Niestabilna mobilizujesz mnie zeby tez troche poogarniać, a nie chce mi sie jak nei wiem

wiecie co znowu zrobiłam? rozładowałam akumulator w aucie, nie wyłaczyłam swiateł, juz mi sie 2 raz zdarzyło w przeciagu 2 miesięcy, wczoraj az zabawek nei mogłam z bagaznika wyciagnac bo normalnie z automatu wszytkie zamki mi sie otwieraja a teraz tylko drzwi przednie i tylk=nie jak odblokuje a bagaznik za nic nei chce, dobrze ze mam składane siedzenia i dziecku zabawki mogłam na plac zzabaw wyciagnąc

ach ta skleroza ciażowa

Anetko jak ci sie uda poskładac daj fotke
Hehe ja też ciagle cos zapominam :p

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Rozmawialam z lekarzem z ip i kazal kupic urofuraginum ale i tak sie martwie, dlatego zapytalam czy ktoras byla w podobnej sytuacji.
tylko rozmawialas :sciana: powinni ci posiew zrobić. Ty idz do lekarza i powiedz ze nie wyjdziesz do póki cie nie zbadają.

Stary 2014-06-19, 10:46   #390
Aneta???
Zakorzenienie

Wersja z gondolą i fotelikiem.Spacerówki nie robię bo tu już więcej do zrobienia a nie będzie nam do wiosny potrzebna.Może wieczorem jak Tż wróci....Nie montowałam także jeszcze kosza na zakupy i torby.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1403167543717.jpg (43,0 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1403167557854.jpg (42,5 KB, 37 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości