|
|
#241 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Cytat:
Ale nie sa to typowo matowe cienie Melted Sun nie mialam,ale wydaje mi sie ze byla bardziej pomaranczowa Ta jest typowo brazowo-bezowa bez domieszek. I naprawde jest baaaardzo lsniaca Za duzo ich....![]() Cytat:
to zasluga wlasnie takich jasnych pomadek, ktore optycznie powiekszaja usta
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo za opis klapek
Chyba się wstrzymam w związku z tym![]() Ptaszysko, ja żałuję, że te cienie nie są błyszczące. Szminka wygląda ślicznie na Twoich ustach, nota bene bardzo ładnych jak zauważyła Martusia Zamówiłam nawet Błyszczyk Metaliczny Golden, ale też był za złoty i go sprzedałam. Może kiedyś znajdę swój kolor
|
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
a raczej dobry wieczór![]() Dziś od konsultantki dostałam swoje kosmetyki ![]() Pierwszy raz zamówiłam żel pod prysznic Senses zapach Tropical Zing i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona, bo: zapach cudowny, fajnie sie pieni i wydaje sie być wydajny Nigdy wcześniej nie zamawiałam tych żeli, bo myślałam, że są nic nie warte, ale zmieniłam zdanie i za taką cenę warto kurcze żałuje że wcześniej ich nie zamawiałam:PMgiełka mango i passiflora- chyba najlepszy zapach z naturalsów ślicznie pachnie mmm
|
#245 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
takze mamy różnicę cenową w 2 wątku avonu, jedna avonka wkleila foty klapeczek i mi sie zdaly fajne teraz biore 2 pary: dla siebie i dla mamy pozdr.!Cytat:
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
ja sie zastanawiam jak oni patrza na zwroty,w avonie. czy bardzo ich to wkurza jak ludzie zwracaja czy nie.
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
nie no ja ich zamorduje
![]() i nie ma zmiluj. sprawdzalam fakture, co oni mi na niej zrobili to az glowa boli. nie dosc ze zamiast 25% mam 20% to jeszcze mi niektore produkty przysla nie na promocji, tzn np krem do rak i paznokci za 6.90 bede miala po normalnej cenie bo lakier do paznokcie kupowalam inny odcien niz na tych stronach ktore byly uwzglednione na promocji. ej no sorry ale czemu niby kilka odcieni liczy sie do promocji a reszta juz nie? co oni oglupli juz do konca?
|
|
#248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
A co do błyszczyków to mam ten Golden i tem rózowy co dawali w komplecie z kosmetyczką i tuszem i wszystko byłoby super kolorki extra takie własnie mi sie podobają ale niestety sa dla mnie za słodkie
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tŻ nie lubi ale on ogolnie błyszczykow nie lubi, wiec nie sadze ze to wina tylko różowewgo swoja droga wydajne to to nie daje na cale usta bo wychodzi taki landrynkowy , daje na polowe i jest taki optymalny roz
|
|
|
#252 | ||||
|
Rozeznanie
|
Witam w cześci 3.
ale jak doczytałam do ostatniej strony to sie nawet ucieszyłam bo ten stary to u mnie sie strasznie długo ładował. A teraz to w trymiga.Cytat:
Cytat:
i nawet juz go planowałam kupic ale jak powachalam w COKU to mi sie wcale nie podobał, pachnial zupelnie inaczej i sie rozmyslilam.Za to wywachalam te nowe wody i zdecydowalam sie na London - dla mnie super zapach, taki jak lubie, natomiast pozostałe mi nie przypasowały i dobrze bo musze troche pooszczedzac teraz bo ta netto do K10 A propos wielkie dzieki za skany netto 10 :kwiatek: Cytat:
Ja też. I jeszcze uwielbiam In Bloom - tez mam 2 buteleczke i na pewno nie bedzie to ostatnia. ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też pachnie bardzo podobnie w katalogu a jak pachnie naprawdę to nie wiem:P
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
no niby mozna kupic za 20 zl. ale spojrzmy na to z innej strony: w katalogu 09 te klapeczi sa za 14,90. z 20% opustem wyjdzie 11,92
takze mamy różnicę cenową w 2 wątku avonu, jedna avonka wkleila foty klapeczek i mi sie zdaly fajne teraz biore 2 pary: dla siebie i dla mamy pozdr.!no niby wychodzi taniej ale spojrzmy na to z innej strony te klapki z avonu maja material kolorowy pod stopa a paski sa przezroczyste a ja za 20 zl mam pod stopa gladkie i w kazdej chwili moge je pod kran wlozyc czy tez wytrzec szmatka a paseczki mam kolorowe takie swiecace no takie fajne i do czego zmierzam ze material szybko sie brudzi i nawet drze wiec one sa ladne dopoki sie w nich nie pochodzi chyba wiecie o co mi chodzi![]() troche namacilam ale pisalam szybko to co mam na mysli pozdrawiam |
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam Cię rozumiem:P
I też nie lubię kupować "w ciemno" butków ![]() Nawet, jeśli to są najzwyklejsze klapki... Albo ja jestem jakaś niewymiarowa, ale w większości japonek, jak wsadzę nogę tak "do końca" (hm...wiecie o co mi chodzi?) to palce mi wystają poza podeszwę ![]() HeHe, a wcale nie mam dłuuugich palców ![]() Więc nie wiem z czego to wynika ![]() Dlatego wolę wszystko przymierzyć ![]() A dzisiaj chyba wpadnę do COKu, to się przyjrzę tym nowym wodom... Moze jeszcze cos fajnego wynajdę ![]() i jeszcze jedno pyt: teraz w gorącej 5 jest żel pod prysznic, za 5,90 zł. Czy to jest ten sam zel, który jest z katalogowych stron wyprzedazy, ten Celebrete czy coś w tym stylu?
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostrałam kosmetyki z planet SPA które wygrałam wtedy w konkursie
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
A masz możliwość zrobienia fotek Golden, chcem sobie go wziąć bo w katalogu jest bardzo ładny a pozatym potpasował mi ten ze stylowego zestawu i już mam zrobiony zapas jej ale chciałabym jeszcze Golden
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
DO posiadaczek kremu Retroactive lub osób zamierzających go kupić
![]() Na biochemii został rozpracowany skład kremu na dzien i na noc i o to co moderatorki na ten temat napisaly: Napisane przez Hexxana W pierwszym kremie nie widze nic nadzwyczajnego,no i ta gliceryna na poczatku od razu....moze zapychac.Dosc wysoko w skladzie jest tez zawarty podrazniajacy konserwant(na czerwono).Skladniki ktore sa ciekawe umiescili na szarym koncu:wyciag z nasion slonecznika(antyoksydant) ,pantenol ma wlasciwosci lagodzace,hialuronian sodu odpowiada za wlasciwy poziom nawilzenia. Jezeli chodzi o drugi krem to filtry sa niestabilne,pochodne polimerow,ktore daja "slizg"podczas aplikacji,susbtancje zapachowe a to,co ciekawe na samym koncu i w malej ilosci. Napisane przez LV: Potwierdzam co napisała Hex. Niestety, tego spodziewałam się po Avonie. W kremie są naprawdę ciekawe skłądniki, któe mogłyby zrobić z niego świetny krem p/zmarszczkowy, przeciwdziałąjący wolnym rodnikom. Ale te składniki sa na szarym końcu!! Pewnie jest ich tam tyle co kot napłakał, poniżej 1% A za same emolienty z konserwanatami płacić nie będę
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie zaczelam uzywac wyszczuplajacego kremu antycellulitowego. uzylam go dwa razy i czuje jakaby skora juz byl gladsza bardzo mi sie podoba
mam nadzieje ze efekty po 4 tygodniach uzywania beda niezłe)
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale przynajmniej by się wiedziało który z nich jest coś warty |
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
No to faktycznie szkoda wydawac kase na te kremy.
|
|
|
|
#262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na podgląd fakturki z II terminu 8
Ciekawe ile będzie braków ... oby wcale
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Wczoraj składałm zamówienie na 2 kampanie 8. Dzisiaj mam podgląd fakturki i tak: z netto przyjdzie: - Naprawcza odżywka granat jojoba - separator ![]() z netto nie przyjdzie: - antyperspiracyjne chusteczki breathe ![]() - maseczka miód i mleko ![]() z internetowej dostanę tylko - linijkę do listów nie dostanę: - surrender dla niego ![]() Mój Tż będzie bardzo zawiedziony
|
#265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Jezeli w katalogu 09 dostane opust 20% a w 10 bede miec zamówienie za 160zł..wiec 15% to mi przyznaja ten 20% czy ten z danej kampanii?
|
|
|
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z Was jest Liderem w Avon?
A tak z ciekawości pytam... Jeśli była gdzies o tym mowa to prosze o namiary bo niestety nie znalazłam. |
|
|
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny w Łodzi jaki jest dzień wysyłkowy??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

Za duzo ich....
zastanowie sie nad jej kupnem

Chyba się wstrzymam w związku z tym
Zamówiłam nawet Błyszczyk Metaliczny Golden, ale też był za złoty i go sprzedałam. Może kiedyś znajdę swój kolor
a raczej dobry wieczór

, tŻ nie lubi ale on ogolnie błyszczykow nie lubi, wiec nie sadze ze to wina tylko różowewgo

ale jak doczytałam do ostatniej strony to sie nawet ucieszyłam bo ten stary to u mnie sie strasznie długo ładował.
i dobrze bo musze troche pooszczedzac teraz bo ta netto do K10