|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ALIEXPRESS (chińskie Allegro) - wątek zamówieniowo-plotkowy część III.
Hej
Wybaczcie, że Was nie nadrobię, ale piszecie w tempie ekspresowym.Chciałam się podzielić opinią o tych majtkach - http://www.aliexpress.com/snapshot/6105344886.html Moim zdaniem są super, fajna jakość, zwłaszcza jak za taką cenę. Przyszły w opakowaniu CK, ale nie mają żadnych podrobionych metek. Normalnie noszę majtki S, mam jakieś 90 cm w biodrach, ale te zamówiłam L i są świetne, w ogóle nie uciskają ani też nie spadają, choć myślę, że trochę większa pupa też by weszła Sugerowałam się wymiarami z aukcji. W paczce są dwa kolory. Szły 3 tygodnie.
|
|
|
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
Szukam tego zestawu. Zdjęcie z ruskiej stronki.
|
|
|
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
http://www.aliexpress.com/item/Free-...709926466.html
czy ma któraś z Was tą bluzkę?
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Golabek a kiedy mniej wiecej wstawialas zdjecia? Latwiej byloby mi znalezc jak bede wiedziala kiedy
|
|||
|
|
|
#1626 |
|
Zadomowienie
|
Kupowala moze ktoras z was takie lub podobne torby sportowe, ale nie za duze?
Macie jakies linki, sprawdzonych sprzedawcow? |
|
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, które zamawialy ten stroj: http://www.aliexpress.com/item/New-B...839163581.html
Czy wasz tez nie ma podszewki z tyłu? Zamówiłam różowy i trochę sie zdzwililam, bo przecież będzie przeswitywal jak wejdę do wody. Tez tak macie czy to tylko mój? Czekam na: http://www.aliexpress.com/snapshot/6112407025.html http://www.aliexpress.com/snapshot/6112864409.html Są już w Warszawie, wiec niedługo powinny dojść jakby ktoś chciał zobaczyć
|
|
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1629 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam takie w wishliście i cały czas nad nimi dumam Ostatnio zakochałam się w tych butach, dam sobie jeszcze czas i może zamówię je w lipcu http://www.aliexpress.com/item/Sophi...706033599.html szpilki http://www.aliexpress.com/item/women...818794563.html płaskie sandałki, widzę je w parze ze spódniczką maxi http://www.aliexpress.com/item/Jun20...913334125.html tańszy model 26 dol.
|
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Raczkowanie
|
Co do tego węża ogrodowego:
http://www.mango.pl/dla_domu/elastyc...hose_15_metrow Może ten z Ali też będzie tak działał. Mama zaryzykowała.
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lianeska Czas edycji: 2014-06-19 o 22:17 |
|
|
|
|
#1635 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do melisek ,miałam dziś na stopach pół dnia .Jak zdjęłam to katastrofa ,stopy mialam mokre jak bym normalnie po jakiejś wodzie chodziła,nie wspomne o zapachu ... :/ ale nie odparzyły mnie przynajmniej
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się na upały odpadają bo można sobie skrzywdzić stopy ciekawe jak z oryginałami - może są z takiego tworzywa co się inaczej zachowuje na słońcu przecież skoro są powycinane paluchy to raczej nie na chłodne dni a oryginały mają kosmiczną cene
|
|
|
|
|
#1637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja te spodenki pierdyknęłam w głąb szafy i pewnie też nie założę, może nawet wolałabym dostać sztuczne rzęsy, przydałyby się na jakąś prywatkę :P Ja nie rozumiem takiego myślenia, widzę na aukcji ladną rzecz z cienkiego materiału, napisane jest, że jakość dobra a dostaję drelich z wystającymi nitkami z dziurą którą mogę sobie wyciąć ręcznie, każdy szef krzywy i zakończony brzydko i mam być zadowolona, bo chińczyk myśli, że wszystko wypchnie dla głupiutkich klientów... nawet odrzuty z fabryk co mu jacyś poważni kontrachęci odrzucili... Te 33zł to wcale nie tak mało, w tej cenie na ali można zamówić naprawdę jakościowo niezłe rzeczy jak np spodnie które wstawiałam, czy majtki z metką vs... na przecenie w sieciówkach w tej cenie można też kupić jakościowo dobre spodenki... Ale jeżeli coś jest gatunkowo bardzo kiepskie to dlaczego tego nie zareklamować... Ale to tylko moja opinia... |
|
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem nie są za małe, a inaczej leżą z prostej przyczyny, że jesteś wyższa od modelki ze zdjęcia
Przy moich 157cm byłyby workowate pewnie na łydkach
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#1640 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja zamawiam rzeczy z alie już od jakiegoś czasu na 100% zamówionych wcześniej 30% okazywało się beznadziejne, niechlujnie wykonane, z dziurą, kiepski materiał, nie te wymiary... Zanim trafiłam na te forum, nie wiedziałąm, że można zadbać o swoje prawa, wydawało mi się, że muszę się zgodzić na badziew, bo zmawiam z Chin, bo będę musiała odesłać co wyjdzie drogo... dopiero jak zaczęłam czytać zdecydowałam się na ponowne zakupy, bo poczułam że jest możliwość reklamacji... Nie reklamuję rzeczy w porządku, wyglądających i wykonanych porządnie, ale wkurza mnie wciskanie chłamu ładnym zdjęciem... Dlaczego to budzi tyle kontrowersji, i dlaczego mam się wsytdzić... Ps. Obciełam nitki, wycięłam dziurę i dalej spodenki wyglądają nieładnie... dla mnie nie są warte nawet tych 3$ |
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1642 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
podobają mi sie bardzo, wiec mam ogromna nadzieje, ze da sie w nich chodzić i ze nie bedą smierdzialy jak to z tymi chińskimi czasem bywa... Chciałam jeszcze zamówić te z serduszkiem, ale najpierw poczekam i wyprobuje to, co przyjdzie ![]() Napisałam do sprzedawcy od stroju kapielowego, zobaczymy co odpowie. Przecież nie będę chodziła po plazy z przeswitujacym tyłkiem on jest w ogóle jakiś taki krótki, mimo ze ja wcale nie jestem wysoka. Także i tak pójdzie w świat, a szkoda, bo mi sie podobał.
|
|||
|
|
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
Chodzi tutaj o to że niska osoba będzie mieć dłuższe te spodnie a co za tym idzie? Będą się inaczej układać na łydkach. Wysokiej osobie kończą się nogawki w innym miejscu a łydki są bardziej u dołu spodni (gdzie nogawka jest węższa) dlatego są bardziej obcisłe
tak mi się wydaje.
|
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rozumem, inny odcien koloru, dostajesz inny - okej no ale nie wykonanie ![]() ---------- Dopisano o 05:20 ---------- Poprzedni post napisano o 05:09 ---------- Dziewczyny, sprawdzalam watek nasz ze zdjeciam iale widze ze nie ma zdjec tej sukienki a chyba pare z Was zamawialo? http://www.aliexpress.com/item/high-...869416950.html ![]() jesli tak pokazecie proszę jak realnie wygląda i jak wymiary? ![]()
|
|
#1647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z tego co pamiętam to przyszła za duża i nie wyglądała fajnie
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was zamawiała coś dla swoich mężów / facetów?
Zastanawiam się nad tą marynarkę bo chciałam sprawić mężowi taką luźną marynarkę, którą będzie mógł nosić od jeansów i zwykłego t-shirtu - co sądzicie? kolor szary http://www.aliexpress.com/item/Free-...675779937.html Swoją drogą ten gość na zdjęciu jest tragiczny
|
|
|
|
#1649 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
). Napisz mi proszę jaki to model a obaczę go moim biegowym okiem . Żeby nie offtopować możesz napisać na PW.
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chińczyk nie zaakceptował mojej wpłaty, a do końca zostało 4 dni, to po tym czasie ali mi zwróci kasę? czy jak to wygląda, bo pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło.
Edytowane przez pdesciara Czas edycji: 2014-06-20 o 10:16 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

Wybaczcie, że Was nie nadrobię, ale piszecie w tempie ekspresowym.
Sugerowałam się wymiarami z aukcji. W paczce są dwa kolory. Szły 3 tygodnie.

Mam takie w wishliście i cały czas nad nimi dumam 

po pierwsze są ciut małe, więc muszę zamówić wieksze,a po drugie mają spierdzielone zapięcie, spotkał się ktoś z takim czyms? da się to jakoś zrobić? czy musze zalozyc spor o full refund?bo jak naprawie to pojda w swiat. buty są naprawde cudne, jestem nimi zachwycona, nie smierdzą i są o dziwo miękkie i wygodne

ciekawe jak z oryginałami - może są z takiego tworzywa co się inaczej zachowuje na słońcu
przecież skoro są powycinane paluchy to raczej nie na chłodne dni a oryginały mają kosmiczną cene