|
|
#391 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar LIII
Winter
faktycznie, nie da się zapomnieć
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno - świetne oprawki - mam co prawda w innym lekko stylu bo nie kwadratowe ale też biel i czerń i plastik - bo chyba dobrze widzę ?
Już nigdy żadnych innych only plastik |
|
|
|
#393 | ||
|
Nindżopesz
|
Winter
Cytat:
2. ło, jaka nazwa ![]() 3. acha, coś mi się ubzdurało, że piszecie o Warszawie i nijak nie mogłam dopasować zdjęcia do znanych mi okolic. Cytat:
2. no ba. Półportret wygląda fajnie choć nadal nie mogę wyobrazić sobie całości. W każdym razie czarny Ci bardzo pasował |
||
|
|
|
#394 |
|
To ja :)
|
Win, koszmar, straszne nieszczęście... Jaki on musiał być nieszczęśliwy, że się zdecydował na coś takiego...
Trzymaj się...
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Prącie borze nie ignorując powagi tematu, postanowiłam jednak wrzucić Wam anegdotkę z dnia dzisiejszego. W sumie mi głupio, bo wiem jak coś tak strasznego potrafi w człowieku siedzieć i boleć, niemniej ja mam strategię z cyklu "przełączam stan".
Chuopin sprzedał moje oprawki via net. (będzie na połowę akumulatora ) No i laska mówi że ona przybędzie komunikacją miejską i nie wie jak trafić do naszej wsi (busem najlepiej, 6 km od miasta ale luz ). Chuopin kur dwa syn miłosierdzia mówi ze spoko to on dojedzie spotkają sie na dworcu tylko neich zadzwoni jak będzie dojeżdzała pociągiem do miasta. Ona dzwoni że już czeka pod fontanną Chuopin wtf, no ale chcemy kasę, klient nasz pan, etc, jedzie autem ojca, bo nasze nie działa. No i po powrocie ma minę nietęgą. Byłam pewna że nie sprzedał, ale okazuje się że sprzedał, acz był wstrząśnięty, w sensie zszokowany sytuacją, o której nei wiedział co myśleć. Podchodzi do laski pod fontanną i pyta czy to z nią przed 20 min umówił się przez telefon. Ona: Nie wiem, ja czekam na pana z okularami On - ( ) tak, to ze mną Pani rozmawiała, no i pokazuje towar. Ona - A czy ma pan lusterko bo w sumie to chciałąbym się zobaczyć On - ( gópi małż nie wzion lustra Ona - (ze strachem jak przed seryjnym gwałcicielem) mam iiiiiść z panem do pana auta ??????? On - nie no po prostu nie mam lusterka, myślałem ze pani będzie miała, jak pani uważa. Poszli. Ona - a jakie tam są szkła? On - tel do mnie, takie i takie. Ona - aha. Bo ja ich chyba nie będę wymieniać On - Gadka o kasie. Ona - czy Pan mnie nie oszukuje co do tego ile one kosztowały On - (już zielony) nie Ona - no dobrze, to ja kupię, bo chciałam takie odjechane. On - to fajnie Ona - ( wręcza mu kasę z woreczka ) Dziękuję i do widzenia. Odwrót na pięcie. On - w głowie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa run forest run!!!! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-20 o 22:29 |
|
|
|
#396 |
|
|
Rejcz? Ameba będzie nosić Twoje okulary!!!
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Weeeeź ja nie mam słów na komentarz - także Twój jest brilliant ![]() Choć to ma też bolesny wymiar i jakiś taki trącący półświatkiem? (wygląd plus kasa w worku) No chuop długo dochodził do siebie. Bo wnioski mieliśmy i smutne i straszne. Nieważne, nieważne, kasa jest anegdotka jest. Wszyscy żyją Happy end
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-20 o 23:20 |
|
|
|
#398 |
|
Vegemamita
|
Siedzę sobie sama w domu ( monsz i młody wyjechali ) sączę
mieszam kanałami a tu na TVN STYLE szoł z Natalią S. o maj gad
|
#399 | |
|
|
Cytat:
Masz rację, najważniejsze, że wszystko ok i została już tylko anegdotka i kasa ![]() Straszne to jest -sądząc po reklamach, same pustaki...
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest bossskie, No cóż, należę do szczęśliwców którzy świadomie nie posiadają telewizji Ale mimo to, niestety, via net, poznałam już zdeczko potencjał powyższej Pani i jej bliskich. Taki świat. No co tu gadać. Niemniej cieszę się, ze nie widze tego co Ty bo nie mam pod ręką nic co by złagodziło skutki uboczne. ![]() Jest popyt jest podaż. |
|
|
|
|
#401 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, a ja jestem goopia lub naiwna bo nie zczaiłam czemu wnioski smutne i straszne?
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To było jak sprawa dla reportera ![]() Ale kto przyjeżdża na zakup okoluarów bez lusterka, w sensie jaka kobieta? ![]() Dajmy an to ja, no to wiem gdzie się lusterka na mieście znajdują. smutne - bo mogła być, wyglądała na mega ubogą (tak jakbyśmy my byli zamożni, no ale uboższą o to cho) plus mega zacofaną - kupię i będę niszczyć wzrok w jakichbądź szkłach byle były odjechane. Pominęłam opis uzębienia, bo nawet mnie to i boli i mi nie gra, że ktoś z taką katastrofą w jamie ustnej ma pieniądze na odjechane oprawki. w sensie smutne priorytety straszne - bo zaczęliśmy mniemać jak mogła zarobić/zdobyć te pieniądze Przy kimś wyjęte z worka foliowego. Odliczone. Ogólnie chuop ma dziwnych klientów. Jak czasem słyszę te rozmowy to serio gatunek ludzki powinien być jakoś kurde belans filtrowany ![]() Mnie nawet przyszło do głowy że mogła chcieć kupić by sprzedać no ale chuop mówi że to raczej mission impossible. Acz ja tam do końca pewności nei mam. Nie no możemy se mniemać gdybać ogólnie doświadczenie niecodzienne.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-21 o 00:33 |
|
|
|
|
#403 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
w sumie wygodne, mega lekkie (ważą 9!! gram) i fogle super więc nie wiem tak do końca czemu upieram się przy zmianie na inne, pewnie dlatego że to ten sam fason od ponad 8 lat a poza tym wydaje mi się że smutno w nich wyglądam..w każdym bądź razie wstawiłam sobie teraz do nich szkła wg nowej recepty i po 10 dniach nadal nie wiem czy ta recepta jest dobra.... bo niby z bliska (komputer, książka) widzę lepiej niż w tych starych ale z kolei patrzenie w przestrzeń jest jakieś dziwne no i niestety jak miałam za duży minus to na kilometr widziałam tak cudownie ostro Cytat:
a odcień bardzo zależy od światła i w sumie nie wiem jaki jest wiem że czarny mi pasuje, sto razy bardziej niż ta pomarańczowość ale chciałam coś nie-czarnego (w celu wypróbowania teorii nt działania wibracji różnych kolorów ), fiolet z tubki mi nie wyszedł, to stwierdziłam, że może wrócę do korzeni i zapodam hennę, pomarańczowy powinien działać antydepresyjnie i energetyzować, co by mi się przydało ale jak zamiast tego będzie powodować unikanie lustra, to zapodam indygo, po hennie będzie akurat naturalnie czarne a nie niebieskie ![]() Cytat:
dlaczego ameba ![]() w sumie to nie mam pojęcia co myśleć o tej całej sytuacji.... niecodzienna, to fakt. kwestia niewymieniania szkieł jest dla mnie nie-do-pojęcia tak mi się przypomniało - w sumie telewizja to stosunkowo niedawny wynalazek, zauważyłyście jak szybko nastąpił odwrót? najpierw wszyscy chcieli mieć, posiadanie telewizora było powodem do zazdrości, potem tylko nieliczni nie mieli, a teraz można powiedzieć nie mam telewizji i nie jest to traktowane jak coś bardzo dziwnego.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-06-21 o 07:50 |
|||
|
|
|
#404 |
|
|
Ameba, bo ma tylko jedną komórkę. A panna nie brzmiała, jak tytan inteligencji -takie odniosłam wrażenie po opisie.
Rany, chyba się wyspałam trochę... Wreszcie... Trzeba wstawać, zaraz na Festiwal lecieć :-D Zapisałam się też na laboratorium serowarskie... Ale wybrałam temat z dopasowania wina do sera
|
#405 |
|
Mother of Cats
|
Winter, ten jeden jedyny raz życzę Ci jednak kłopotu z pamięcią
|
|
|
|
#406 | |
|
Vegemamita
|
Cytat:
|
|
#407 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
za każdym razem jak jadę na sobotnie biobazarowe zakupy strasznie żałuję, że nie jestem wielbłądem
z ciekawostek: kupiłam piwo z miodu - nie z miodem a z miodu - w ogóle bez zboża, strasznie go jestem ciekawa, ma być wytrawne Cytat:
2.
|
|
|
|
|
#408 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziękuję za miłe słowa
Jeszcze kolega mnie dobija i śle zdj z Brazylii, gdzie na mundial pojechał
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() durbano już w trakcie licytacji, a ja się zaczynam bać wystawiać na all
|
|
#411 | |||||
|
Panaroja
|
snad przerwy w staniu przy garach i porządków
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.bardzo ładnie 3.ja tam nie widzeu żadnego bałaganu Cytat:
![]() ![]() najgorsze to , że to , że ktoś był w takim stanie okazuje się dopiero post factum , przedtem albo nic nie widać albo tak niewiele , że i tak nic by nie można zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
cudnie sączysz i to byłoby na tyle , bo letę mieszać w garach - jutro gości mamy na obiedzie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#412 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a ad akumulatora, znaczy że nie był rozładowany ale dednięty? (nie znam się na akumulatorach...)
|
|
|
|
|
#413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Winterio
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad całkiem udanego weekendu Wydaje mi się, że wczoraj go nie było tj. oudo ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Rejcz przygoda oprawkowa ![]() Pytanie do Warszawianek głównie do Red (bo ona ma małego dida, ale z drugiej strony nie wychodzi za często z domu, więc w sumie nie wiem czy do niej głównie Co warto zobaczyć we stolycy z 6-letniem didem? Oprócz oczywistych oczywistości, oczywiście Prawdopodobny czas pobytu : weekend Cena: gra rolę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-06-21 o 17:28 |
|||
|
|
|
#414 |
|
|
Centrum Nauki Kopernik, nie byłam, ale podobno szaleństwo dla dzieci
Rany, ledwo żyję... Mamy masę serów, masę cydru, nie mamy pieniędzy :-D I sił.
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to chyba trochę podobne do Ogrodu Doświadczeń w Krk.Cytat:
Jak Krzemionki? ![]() A ja spadam na krótkiego, niespodziewanego grilla, tylko najpierw się odkleszczaczem wypsikam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#416 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. pogrubione - teraz tak wreszcie mam Taki stan to dla mnie nowość, nowa jakość widzenia ![]() 3. Hmm a na nas, jak to mówimy zawsze reagują tak :mariaskłodowskacurie: Cytat:
Choć ostatnio serów nie używam ale dobrze wiedzieć co z czym ![]() Cytat:
otóż to! Cytat:
2. Na 99% skończył się jego żywot, prawie 5 letni. Ale nerwa mam bo był drogi i miał być dobry Bosch Silver, aczkolwiek ponoć teraz już wszystko robią na 4 lata więc firma nie ma zanczenia, gwarancja i tak na 2 max ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- A i jadłam dziś biszkopt bazyliowy - ge-nial-ny!!!! wrzucę przepis jakby ktoś chciał, bo zaraz spadam Biszkopt bazyliowy z bitą śmietaną i truskawkami na tortownicę o średnicy 20 cm 2 garści listków bazylii 150 g cukru 100 g masła w temperaturze pokojowej 100 g mąki 2 jajka szczypta soli bita śmietana świeże truskawki (zalecam macerowane wcześniej w syropie z dzikiego bzu) Liście bazylii utrzeć w malakserze z cukrem - powstanie masa (cukier bazyliowy)* przypominająca w konsystencji mokry piasek: Masło utrzeć na puch, dodawać po jednym jajku oraz cukier bazyliowy. Na koniec dosypywać stopniowo przesianą mąkę z odrobiną soli. Gdy masa będzie jednolita, przełożyć ją do wyłożonej papierem do pieczenia formy o średnicy 20 cm i wstawić na 20-25 minut do piekarnika nagrzanego do temperatury 180 stopni. Upieczony i lekko przestudzony biszkopt udekorować bitą śmietaną i truskawkami. Można modyfikować składniki np mąkę, w sensie rodzaj, moja mam dodała proszek do pieczenia. na kwadratową blaszkę warto dac podwójną ilość składników zmniejszając nieco ilość cukru. Ciekawe jakie wyszłoby gdyby czymś zastąpić cukier
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-21 o 20:21 |
||||
|
|
|
#417 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Hmm, niestety przychodzą mi do głowy same oczywistości: panorama z PKiNu, Zoo, Centrum Kopernika, Muzeum Techniki, od biedy ogród botaniczny, filmy w 3D pewnie macie ![]() Rejcz, Kameno, ja zawsze mam za słabe okulary :/ Może teraz to już mi się wzrok pogorszył ale z odległości 3 metrów jak oglądam film na kompie to nie widzę wyraźnie napisów w standardowym rozmiarze i muszę siadać bliżej. Zresztą nawet tuż po wizytacji u okulisty jak siadałam na wykładach na końcu sali to nie widziałam co jest na tablicy, bez sensu. Wyraźniej widzę jak podciągnę pingle mocno do góry. A co gorsza mam jedno ucho wyżej więc musiałam jeden nausznik (tak to się nazywa?) na chama odciągnąć w dół a drugi w górę bo inaczej górna linia okularów zasłaniała mi jedną brew i szła po skosie ![]() BTW dziś wybraliśmy się do kina i już na miejscu przypomniało mi się, że nie wzięłam okularów Na szczęście i tak w planach był najpierw jedzening i zakuping więc zdążyłam obrócić.A propos zakupów, próbowałam znaleźć czarny obcisły top na szerokich ramiączkach i wszędzie były taaakie szeeeroookie, z taaakim dekoltem, że mi cycki wychodziły na wierzch i w końcu kupiłam w Kappahlu w dziale dziewczęcym na rozmiar 146/152 Jakaś porażka odzieżowa.
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-06-21 o 20:31 |
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Red - ja nie widzę kompowych napisów bez oksów z połowy metra więc chyba Ci nie pomogę
![]() Nie no tak serio to ok 80 cm, poniżej metra jest już blurred Pół metra jeszcze są ok ![]() Quiz pt. znajdź kota
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-22 o 01:54 |
|
|
|
#419 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
co do okularów to może i masz za słabe, bo jak w nich z 3 metrów dużych napisów nie widzisz to coś nie tak ja teraz w tych nowych (słabszych) normalnie widzę szczegóły na filmie i pomniejszone napisy, a też siedzę 3 metry od monitora co do końca sali i tablicy, to też mi się zawsze wydawało, że prawidłowo się widzi najmniejszy szczegół z odległości kilometra ale to chyba nie jest tak.
|
|
|
|
|
#420 |
|
|
Czy na sali jest Betty?
Ale wczoraj miałyśmy fajne spotkanie Tylko nie wiem, jak dziś mnie małżon do Wwy po nim dowiezie ![]() No bym jakoś się pogodziła z taką natrętną masą, zwłaszcza po wizycie w Kurozwękach, bym wiedziała w co kasę inwestować... (boszsz, małżon tak chrapie, że chyba pójdę w miasto, żeby tego nie słuchać). Krzemionki fajne, krzemień piękny, tylko dlaczego, cholera, droższy od bursztynu??? Chyba mnie boli głowa...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

)
). Chuopin kur dwa syn miłosierdzia mówi ze spoko to on dojedzie spotkają sie na dworcu tylko neich zadzwoni jak będzie dojeżdzała pociągiem do miasta. Ona dzwoni że już czeka pod fontanną
Chuopin wtf, no ale chcemy kasę, klient nasz pan, etc, jedzie autem ojca, bo nasze nie działa. No i po powrocie ma minę nietęgą. Byłam pewna że nie sprzedał, ale okazuje się że sprzedał, acz był wstrząśnięty, w sensie zszokowany sytuacją, o której nei wiedział co myśleć.
gópi małż nie wzion lustra

Happy end 

mieszam kanałami a tu na TVN STYLE szoł z Natalią S. o maj gad

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Choć ostatnio serów nie używam ale dobrze wiedzieć co z czym
więc musiałam jeden nausznik (tak to się nazywa?) na chama odciągnąć w dół a drugi w górę bo inaczej górna linia okularów zasłaniała mi jedną brew i szła po skosie