Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-21, 09:25   #3001
exist_
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Opiumalfa, vixena, niulka_1985

wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia!

Vel, Tobie też najlepszego

Konkardia,
mimi_77
dziś zmiana kodu, 4 z przodu
Szczerze mówiąc z grubych rzeczy został nam do kupienia garniak dla TŻ, reszta to dopinanie załatwień z foto, dj, kamerzystą, deko itp i kupienie ostatnich pierdółek
Stary 2014-06-21, 10:02   #3002
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Kochane wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Aby ten dzień był dla Was piękny i idealny oraz zapamiętany na całe życie
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 10:20   #3003
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
pysia sukienka jak najbardziej pasuje!

Moja @ powinna pojawić się dzień przed weselem - 27 czerwca a ona przyszła dzisiaj Pierwszy raz cieszę się, że przyszła z takim wyprzedzeniem

Gdzie zamawiałyście tuby strzelające i jaką długość?
na allegro, 80cm od tego samego sprzedawcy kupowaliśmy pudło na telegramy

kupiliśmy wczoraj garniak dla tż.. wygląda jak milion dolców czekam już, aż go zobaczę w dniu ślubu..

Kochane, wszystkiego co najlepsze! pięknej pogody, udanego wesela, i aby wasze życie było całe takie, jak dzisiejszy dzień.. )

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 10:40   #3004
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
kupiliśmy wczoraj garniak dla tż.. wygląda jak milion dolców czekam już, aż go zobaczę w dniu ślubu..
super

Opiumalfa, vixena, niulka_1985 najpiękniejszego dnia dzisiaj pięknej pogody, wspaniałego ślubu, szalonego wesela i cudownego życia razem

my już po ostatnim spotkaniu z księdzem
i 2 spotkania z poradni npr za nami, jeszcze tylko jedno i dobrze, bo nie wiem jak to wytrzymam, dziś tylko w język się gryzłam

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 10:47   #3005
bardorja
Zadomowienie

Wszystkim dzisiejszym młodym żonkom życzę dużo radości z tego najpiękniejszego dnia w Waszym życiu!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 11:13   #3006
madziara889
Zakorzenienie

Kochane wszystkiego najlepszego, żeby pogoda dopisała (u mnie jest pochmurno i zimno), uśmiechu i szczęścia :-*
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 11:58   #3007
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
zależy jeszcze jaki rodzaj stresu, bo mi zwykle przesuwał, a w tym miesiącu byo mega stresów, a przyszedł dzień wcześniej!
Jakikolwiek stres by to nie był- reakcja i tak będzie indywidualna
Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Pudełko zamiast kartki
Torcik jest otwierany
Ale słodkie!
Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Nie martw się u tz się obrazili (wujek z żona i dwójka dorosłych córek) bo jego brat w zeszłym roku ich nie zaprosił na wesele, więc na nasze mimo że dostali zaproszenie to nie przyjdą bo CYTUJE 'takie zaproszenie z łaski to możemy sobie wsadzić..'

cóż za kulturalna odmowa...

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Super, gratulacje!

Opiumalfa, vixena, niulka_1985 pięknego dnia i samych pogodnych chwil u boku MĘŻÓW
Stary 2014-06-21, 12:14   #3008
Anesthesia
Wtajemniczenie

Opiumalfa
niulka_1985
vixena

Wszystkiego najlepszego kochane Niech ten dzień będzie wymarzony, a Wasze małżeństwa pełne miłości aż do samego końca!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 12:14   #3009
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Dzisiejszym PMkom życzę wspaniałej zabawy, wzruszającego ślubu i szczęścia na nowej drodze życia!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 12:15   #3010
ijaa
Zakorzenienie

Cudownego ślubu dziewczyny Niech uśmiech nie schodzi z Waszej Twarzy cały dzień.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 12:20   #3011
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość

wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia!

Vel, Tobie też najlepszego

Konkardia,
mimi_77
dziś zmiana kodu, 4 z przodu
Szczerze mówiąc z grubych rzeczy został nam do kupienia garniak dla TŻ, reszta to dopinanie załatwień z foto, dj, kamerzystą, deko itp i kupienie ostatnich pierdółek
Aaaa to juz tak blisko... nam to samo zostalo do zalatwienia

Wszystkiego najpiekniejszego dzisiejszym PMkom!

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 12:33   #3012
marlenqa22
Zadomowienie

Dzisiejszym PMkom wszystkiego najlepszego
Udanego ślubu i zabawy do samego rana!!!!!

Ja dzisiaj się obudziłam że za 3 tygodnie mój PANIEŃSKI!

Muszę się spotkać ze świadkową i dać jej listę zaproszonych dziewczyn.

No i trzeba poszukać jakiegoś mega seksi stroju

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 12:45   #3013
kasia1201
Rozeznanie

Witam się ze wszystkimi po miesiącu nieobecności, oddałam w końcu pracę licencjacką i czekam na obronę. Wszystkim nowym żonom gratuluję, wieczorem nadrobię relacje. Dzisiejszym Pm kom życzę niezapomnianych wrażeń :-*

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 12:47   #3014
czekooczekolada
Zakorzenienie

udanego ślubu i wszystkiego dobrego

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-06-21, 13:08   #3015
sensuall
Zadomowienie

Wszystkim dziesiejszym Pkmom i ich drugim połówkom życzę cudownych chwil spędzonych razem i żeby temperatura w sercu była sto razy cieplejsza i niż ta dzisiejsza za oknem Sto lat !

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=ekO1-dtwggo w tym teledysku naliczyłam przynajmniej 3 dziewczyny z białych sukienkach na weselu
Stary 2014-06-21, 13:27   #3016
aniuska18032
Zakorzenienie

Hej

Życzę dzisiejszym PM wszystkiego najlepszego

Rzadko tu ostatnio zaglądam bo jestem zabiegana trochę

Wczoraj byłam u fryzjerki i pytała mnie czy znam pewną dziewczynę. Okazało się, że znam tzn. rozmawiałam z nią kiedyś bo to koleżanka mojej koleżanki Fryzjerka mówi, że właśnie tej dziewczyny siostra dzwoniła, że ona nie przyjdzie na fryzurę ślubną bo...narzeczony zginął. Chłopaka nie znałam bo oni się na studiach poznali. Za tydzień mieli brać ślub. Moja kumpela mi opowiadała, że taka świetna z nich para była, dziewczyna była tak szczęśliwa..
Bardzo jej współczuję, szykowała się na nowy etap w swoim życiu z ukochaną osobą, a tu taka tragedia. Nie umiem sobie wyobrazić co ona przeżywa.
Człowiek nie myśli o czymś takim, a ja od wczoraj zaczęłam się tak wewnętrznie martwić

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 13:37   #3017
Le_lena
Raczkowanie

Opium, niulka, vixena - szczęścia kochane baby
Wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych mężów

Ciekawe co teraz robią nasze PMczki ?

Aniuska - to straszne co piszesz
Stary 2014-06-21, 13:37   #3018
velika
Winter is coming

Straszna tragedia
Ja często się martwię o mojego, bo on bardzo dużo jeździ, jest świetnym kierowcą, ale tyle świrów jeździ po drogach, że nigdy nic nie wiadomo. I ile razy mnie stres złapał, jak nie odbierał telefonu.
Z rzeczy ślubnych kupiłam dzisiaj majtki i pończochy, jestem cała ubrana Jeszcze tylko tydzień! Już praktycznie nic nie zostało Jestem wygodna i wszystko mi robią usługodawcy. Nawet się okazało, że nie muszę składać pudełek na ciasta, bo menadżerka sali to zrobi Więc w zasadzie mamy do zrobienia:
-wydrukować menu
- przesłać dekoratorce i menadżerce sali plan usadzenia gości
- spotkać się z księdzem i ustalić przebieg mszy
- odebrać kieckę
- zwiększyć moją obrączkę
- druga spowiedź
I to w zasadzie tyle Zapowiada się luz, ciekawe jak wyjdzie
Wczoraj udało się spotkać z menadżerką, wszystko ustalone. Tort będzie wjeżdżał w blasku świec, nie będzie żadnych rac Moja matka jeszcze powymyślała coś do menu, ale niech jej będzie.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 14:25   #3019
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość

http://www.youtube.com/watch?v=ekO1-dtwggo w tym teledysku naliczyłam przynajmniej 3 dziewczyny z białych sukienkach na weselu
A ja mam wrażenie, że tam co druga w białej kiecce śmiga
Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam u fryzjerki i pytała mnie czy znam pewną dziewczynę.
Jezu, jaka tragedia Nawet nie chcę myśleć, co ta dziewczyna teraz czuje
Stary 2014-06-21, 14:31   #3020
re_nata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Kliknęłam welon! W końcu wzięłam gładki, 60/40, gęsto marszczony, czyli ten sam, co ma Say Przez chwilę myślałam, czy nie wziąć wariantu nie-gęst0-marszczonego, ale bałam się, że będzie za smętny
mogłabym prosić o wrzucenie fotek gdy przyjdzie? sama się zastanawiam czy gęsto czy nie gęsto marszczony wybrać

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Hej hej

Do ślubu coraz bliżej!
Oto co udało się zrobić:
- kupiliśmy cukierki na bramy i zapakowaliśmy w folię i zawiązaliśmy wstążkami
- zrobiliśmy podziękowania dla gości również z cukierków
- kupiliśmy dwa kosze na te słodycze

Plan na następne dni:
- spowiedź, bo ciągle nie mamy czasu!
- szukanie mieszkania
- dokupić alkohol
- garnitur i wszystkie dodatki dla Tż

Jutro moja mama wraz z ciocią i babcią jadą na zakupy po kiecki

Ja od wczoraj jestem na diecie bo nie mieszczę się w żadne ale to żadne ciuchy z tamtego roku. Przytyłam może z 6 kg..
Odstawiłam słodkie napoje, przestałam słodzić, nie będę też jeść chleba ani ziemniaków.

Zaczęłam też chodzić na solarium i jestem zachwycona. Byłam dwa razy i już zaczynam mieć ładną opaleniznę.
Poszłam też do ginekologa bo okres wypada mi chamsko na ślub i dostałam tabletki- podobno nowej generacji, Daynette coś takiego..
Czekam teraz na miesiączkę i od razu jak ją dostanę mam brać.
za zakupy, a te podziękowania z cukierków dla gości to jak robisz? ja najpierw chciałam dać aniołki ale nikt tego nie zbiera i zastanawiam się czy coś innego dawać dla każdej pary mamy ciasto na zakończenie
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Kochane wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Aby ten dzień był dla Was piękny i idealny oraz zapamiętany na całe życie
velika wszystko już prawie zamknięte na ostatni guzik muszę się dowiedzieć jakie pudełka daje nasz katering .... dopiszę do listy spraw do załatwienia

Atomoowka- Jutro idziemy na wesele, fajnie tak pobawić sie u kogoś chwilę po swoim najpiękniejszym dniu. miłej zabawy
my mamy wesele mojej koleżanki 3 tygodnie przed naszym, śmiejemy się, że będziemy wszystko obserwować, żeby wiedzieć co robić na naszym i czego unikać
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 15:15   #3021
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Hej

Życzę dzisiejszym PM wszystkiego najlepszego

Rzadko tu ostatnio zaglądam bo jestem zabiegana trochę

Wczoraj byłam u fryzjerki i pytała mnie czy znam pewną dziewczynę. Okazało się, że znam tzn. rozmawiałam z nią kiedyś bo to koleżanka mojej koleżanki Fryzjerka mówi, że właśnie tej dziewczyny siostra dzwoniła, że ona nie przyjdzie na fryzurę ślubną bo...narzeczony zginął. Chłopaka nie znałam bo oni się na studiach poznali. Za tydzień mieli brać ślub. Moja kumpela mi opowiadała, że taka świetna z nich para była, dziewczyna była tak szczęśliwa..
Bardzo jej współczuję, szykowała się na nowy etap w swoim życiu z ukochaną osobą, a tu taka tragedia. Nie umiem sobie wyobrazić co ona przeżywa.
Człowiek nie myśli o czymś takim, a ja od wczoraj zaczęłam się tak wewnętrznie martwić
ale okropna tragedia

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 16:51   #3022
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj się obudziłam że za 3 tygodnie mój PANIEŃSKI!

Muszę się spotkać ze świadkową i dać jej listę zaproszonych dziewczyn.

No i trzeba poszukać jakiegoś mega seksi stroju
[/COLOR][/SIZE]
łomasz3 tyg i dopiero lista
świadkowej dałam liste z miesiac temu i ona juz wtajemniczyla dziewczyny co sie bedzie dzialo, załatwia kase-prezenty icos tam szykuja. jak sie z niektorymi widze to tylko cicha sie smieja i mowia ze bedzie dobraimpreza a ja nic nie weim troche sie boje, choc moj panienski dopiero 16 sierpnia
skubana zadna nie pisnela słówkiem

Daję z siebie 200%
Stary 2014-06-21, 17:05   #3023
KaMilka4891
Zadomowienie

ale mnie dawno nie było błagam o wybaczeni
przeleciałam tylko z grubsza, pięknie wyglądacie w waszych sukienkach wszystkie takie zgrabne i szczupłe

Aniuska, jakaś masarka z tą koleżanką koleżanki ja też zawsze panikuję, jak TŻ długo nie odbiera telefonu

Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę wszelkiem wspaniałości, abyście przyciągali Waszą miłością samo szczęście, a każde niepowodzenie omijało Was szerokim łukiem

My zakupiliśmy wszystkie napoje, wino (BEAUVILLON okazało się, że czerwone - których ja nie lubię - jest przepyszne ), szampany i picolo
TŻ ma gajer (obfocę go jak kupi koszulę, bo krawat już ma, i się wystroi cały )
wysłaliśmy dodatkowych 6 zaproszeń, bo TŻ wujek z rodzinką nam odmówił, chyba za wcześnie się pochwaliłam, że wszystkie zaproszenia rozdane
zabrałam się za winietki (właściwie bazę do nich, bo przy tej rotacji gości, zmianach osób towarzyszących, tajemnicach, kto nimi będzie, to bym nie wyrobiła z dorabianiem )
uświadomiłam sobie, że 3 lipca mam przymiarkę mojej sukni, a ja dalej wyglądam jak mały wieprzyk chyba sięgnę po ekstremalne środki, czyli kopenhadzką proszę nie krzyczeć ale ja za bardzo lubię jeść

Po weekendzie zamierzamy się wybrać na salę, żeby ustalić menu i się podowiadywać czy możemy troszkę inny układ stołów zrobić, bo strasznie nam się nie układają goście

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
za zakupy, a te podziękowania z cukierków dla gości to jak robisz? ja najpierw chciałam dać aniołki ale nikt tego nie zbiera i zastanawiam się czy coś innego dawać dla każdej pary mamy ciasto na zakończenie
my mamy ciasteczka z wróżbą zapakowane w pudełeczka własnoręcznie wykonane przeze mnie ale nie dajemy raczje gościom nic na odchodne, bo mamy porprawiny na sali, później poprawiny poprawin dostaną może Ci, którzy nie będą mogli być na poprawinach
a w Twoim przypadku już bym nie dawała nic, skoro dostaną ciasto na odchodne, zbędny wydatek
Cytat:
łomasz3 tyg i dopiero lista
świadkowej dałam liste z miesiac temu i ona juz wtajemniczyla dziewczyny co sie bedzie dzialo, załatwia kase-prezenty icos tam szykuja. jak sie z niektorymi widze to tylko cicha sie smieja i mowia ze bedzie dobraimpreza a ja nic nie weim troche sie boje, choc moj panienski dopiero 16 sierpnia
skubana zadna nie pisnela słówkiem
też mam 16 ja to się mojego panieńskiego boję, bo kumpele mam wariatki, a na chwilę obecną jest nas 11 osób
ja załatwiłam tylko nocleg, bo imprezka będzie poza miejscem zamieszkania
Stary 2014-06-21, 17:09   #3024
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
ale mnie dawno nie było błagam o wybaczeni
przeleciałam tylko z grubsza, pięknie wyglądacie w waszych sukienkach wszystkie takie zgrabne i szczupłe

Aniuska, jakaś masarka z tą koleżanką koleżanki ja też zawsze panikuję, jak TŻ długo nie odbiera telefonu

Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę wszelkiem wspaniałości, abyście przyciągali Waszą miłością samo szczęście, a każde niepowodzenie omijało Was szerokim łukiem

My zakupiliśmy wszystkie napoje, wino (BEAUVILLON okazało się, że czerwone - których ja nie lubię - jest przepyszne ), szampany i picolo
TŻ ma gajer (obfocę go jak kupi koszulę, bo krawat już ma, i się wystroi cały )
wysłaliśmy dodatkowych 6 zaproszeń, bo TŻ wujek z rodzinką nam odmówił, chyba za wcześnie się pochwaliłam, że wszystkie zaproszenia rozdane
zabrałam się za winietki (właściwie bazę do nich, bo przy tej rotacji gości, zmianach osób towarzyszących, tajemnicach, kto nimi będzie, to bym nie wyrobiła z dorabianiem )
uświadomiłam sobie, że 3 lipca mam przymiarkę mojej sukni, a ja dalej wyglądam jak mały wieprzyk chyba sięgnę po ekstremalne środki, czyli kopenhadzką proszę nie krzyczeć ale ja za bardzo lubię jeść

Po weekendzie zamierzamy się wybrać na salę, żeby ustalić menu i się podowiadywać czy możemy troszkę inny układ stołów zrobić, bo strasznie nam się nie układają goście

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

my mamy ciasteczka z wróżbą zapakowane w pudełeczka własnoręcznie wykonane przeze mnie ale nie dajemy raczje gościom nic na odchodne, bo mamy porprawiny na sali, później poprawiny poprawin dostaną może Ci, którzy nie będą mogli być na poprawinach
a w Twoim przypadku już bym nie dawała nic, skoro dostaną ciasto na odchodne, zbędny wydatek

też mam 16 ja to się mojego panieńskiego boję, bo kumpele mam wariatki, a na chwilę obecną jest nas 11 osób
ja załatwiłam tylko nocleg, bo imprezka będzie poza miejscem zamieszkania
Ją kompletnie nic nie organizuje i nic nie wiem. Nawet nie wiem gdzie haha. Nas też jest 11.

Daję z siebie 200%
Stary 2014-06-21, 18:18   #3025
KaMilka4891
Zadomowienie

Dziewczyny, pytanie za 100 punktów
Czy uważacie, że spinka do krawata to żenada?
mój TŻ chciałby założyć taką, bo nie lubi jak mu się majta ten krawat, a wiecie jak to na weselu, schylanie, wstawanie, podskoki, ukłony
Stary 2014-06-21, 18:27   #3026
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
mój TŻ chciałby założyć taką, bo nie lubi jak mu się majta ten krawat, a wiecie jak to na weselu, schylanie, wstawanie, podskoki, ukłony
Jak jest cienka i gustowna to można ją przeżyć ;-) Ja myślałam że dzisiaj wymięknę :@ dzwonie do fryzjerki ( koleżanki) która ma mnie czesac na ślub żeby pogadać o fryzurze a ta mi mówi " wiesz w razie co to zapisz się gdzieś jeszcze bo nie wiem czy mi coś nie wypadnie, postaram się cie uczesac ale nie obiecuje " Qrwa pół roku temu z nią gadałam i zapisywałam się! Muszę Poszukać rezerwowej fryzjerki niecałe. 2 miesiące przed ślubem. Mam ochotę jej powiedzieć że już się zapisałam i pójdę gdzie indziej niech się nie kłopota!

Stary 2014-06-21, 18:41   #3027
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Mnie osobiście się to nie podoba, ale jeśli będzie delikatna i nie rzucająca się w oczy, to żenady nie będzie
Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Ja myślałam że dzisiaj wymięknę :@ dzwonie do fryzjerki ( koleżanki) która ma mnie czesac na ślub żeby pogadać o fryzurze a ta mi mówi " wiesz w razie co to zapisz się gdzieś jeszcze bo nie wiem czy mi coś nie wypadnie, postaram się cie uczesac ale nie obiecuje "
Olałabym taką z miejsca! Co Ci po niej, skoro i tak będziesz musiała zapisać się gdzie indziej? Nie rozumiem takich ludzi, naprawdę...
Stary 2014-06-21, 18:52   #3028
paula600324
Zakorzenienie

Fajne rzeczy zamiast kartek wymyślają
Myślałam, żeby podobne kupić dla kuzynki na ślub, ale jak to dać?
My dostaliśmy razem z winem w torebce i świadkowie zostawili w aucie a sporo pieniążków było tam wsadzonych, dobrze, że nic się nie stało ...

Cytat:
podłączona do internetu i robimy griiiila-na elektrycznym i na balkonie, ale cieszesie jak glupia
Zazdroszczę, u mnie jak bym nawet elektryczny odpaliła zaraz byłoby straż miejska

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość

Paula

świetne pudełko, widziałam już takie u koleżanki, ale bez torcika, a ten jest słodki
A różne robią, a ile niektóre kosztują

W załączniku jeszcze obraz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraz.jpg (42,6 KB, 78 załadowań)
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 19:01   #3029
kasia1201
Rozeznanie

Olałabym taką z miejsca! Co Ci po niej, skoro i tak będziesz musiała zapisać się gdzie indziej? Nie rozumiem takich ludzi, naprawdę... [/QUOTE]

Jeszcze bym zrozumiała jakbym po znajomości nie płaciła ale nie dość że nie prowadzi działalności i kasuje mnie jak inni fryzjerzy to jeszcze każe zapisywać się w razie co gdzie indziej

Stary 2014-06-21, 21:14   #3030
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość

My też mamy ciasto na zakończenie, a podziękowania z cukierków robię w taki sposób że 5 sztuk (mam kupione Zozole) pakuję do takiego woreczka z foli aluminiowej i zawiązuję wstążką.
Nie będą rozdawane na koniec wesela tylko pod Kościołem. Jak poszczególne osoby będą składać życzenia to świadek dla każdego będzie wręczał taką paczuszkę

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości