|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
ja nie mam pojęcia jeszcze co na obiad, tzn zaraz zjem rybkę ale to jest raczej moje 3 śn
, nie wiem o której będę w domu ale może jakiś omlet zrobię, szybko się robi a jest po prostu boskie![]() edit: nie wiem o której będę w domu bo pewnie skoczę poszukać tego kostiumu do pływania kurka miałam juz nic nie kupować,
|
|
#1232 |
|
Rozeznanie
|
a ja najpierw na zakupy muszę uderzyć, bo po przeprowadzce w lodówce tylko światło i wieśniak
Więc piszcie, piszcie co będzie - ja podpatrzę i przynajmniej będę wiedziała co kupić
|
#1233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dosc tego dnia, wszystkie rzeczy martwe sie sprzysiegly przeciwko mnie. nie mialam wolnej chwili zeby zjesc i skreca mnie z glodu po puszce tunczyka z pomidorem!! Cytat:
no to owocnych poszukiwan, oby byl ladny i nie drogi.lece JESC!! a potem na ploteczki z Ecstasy
|
||
|
|
|
#1234 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no własnie gdzie my śmigamy dzisiaj?
|
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
dużo bym dała by mieć taka naprawdę bliską i zyczliwą koleżankę z która wyskocze na miasto zjem pizzę i sałatkę i uchichram się na maxa!
fajnie co navi i ecstasy ?
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne że mają fajnie
|
|
|
#1237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na pewno sie taka znajdzie myśmy sie poznały w Hiszpanii :Pi tak już się ciągnie...hmmm 6-7 lat...wooow to już tyle? Navi może jakieś winko? w sumie niedługo sierpień wiec rocznica jak znalazł :P Oreganka a może jest taka osoba tuż obok zazwyczaj jest i nie jesteśmy tego świadomi
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-07-03 o 13:04 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo źle to ujęłam. bo koleżanki są, przecież organizuje babski wieczór, ale nie ma tej oddanej z którą można konie kraść friendsy! zrobiłam sałatkę; sałata lodowa, pomidory, ziel. ogórek, jajka na twardo, przyprawa do sałatki prymata, i sos własny z warzyw
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna sałatka, tż ma się z Tobą dobrze a co to za sos?
|
|
|
#1240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem potwornie głodna, zjadłabym konia z kopytami i szpinakiem. mnie chodzi po głowie kurak w sosie musztardowo-miodowym i ryżem mmmmm
|
|
#1241 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli sos własny. Cytat:
- 4pstrągi - 200g migdałów - 20 startych orzechów włoskich -4 łyżeczki masła -rozmaryn -tymianek -natka pietruszki -ocet winny cytrynowy Pstrąga myjemy, skrapiamy octem winnym cytrynowym. Wierz ryby nacieramy solą ziołową i pieprzem cytrynowym (?) do środka wkładamy po łyżeczce rozmarynu, tymianku i natki pietruchy. ostawiamy na około 20 minut. następnie filety lekko skrapiamy wodą lub mlekiem i obtaczamy w panierce Chrupiący przysmak z płatkami czosnku. na patelni rozgrzewamy olej i smażymy pstrągi az do uzyskania złocistego koloru. w rondelku rozpuszczamy masło, prażymy w nim migdały, do uprażonych migdałów + orzeczy i polewamy tym usmażone pstrągi. podajemy z sałatą, fasolką szparagową lub szparagami
|
|
|
#1242 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie pychotka
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pstrag nie wiem jak smakuje.. chyba mozna go czyms zastapic ale jak to do srodka?to nie moga byc filety?
|
|
|
|
|
#1245 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mamy podobny gust kulinarny ![]() Cytat:
winko albo noc z malibu hihi
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ahh co to byly za czasy jak sie poznalysmy. nie mialysmy TŻetow wszystko bylo prostrze ![]() przepis super, tez lubie takie smakolyki. a od wczoraj mam grill philipsa w domu, taki malutki z roznymi funkcjami bede mogla sobie grillowac dzien w dzien ![]() jutro jako pierwszy leci na grilla łosoś mmmm
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-07-03 o 13:41 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1247 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tu jeszcze do 15 muszę w pracy siedzieć Dorosłam za to decyzji o odchudzaniu na maxa - do końca wakacji - tak mniej więcej - tzn może się to o miesiąc przesunąć - żeby zdrowo było) chcę zrzucić 15kg - od następnego poniedziałku 09.07 - zaczynam. Nie będzie TŻ, będę szykowała jedzonko i robiła zakupy tylko dla siebie (nikt mnie nie będzie kusił), poza tym popołudnia wolne, więc będzie czas na ćwiczonka ) Tym razem podejdę do tego całkiem poważnie - trzymajcie kciuki.
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na pewno dasz rade! jeszcze jak nikt nie bedzie kusił ja wiekszosc grzeszkow 'zawdzieczam' TŻetowi
|
|
|
|
|
#1249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciekawe której z nas bardziej w brzuszku burczy ![]() dasz rade na pewno, jak bedziesz miała ochote sięgnąć po coś z zakazanej listy napisz tutaj i my Cie będziemy wspierac ![]() wszystko przez facetów :P
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ecstasy dzis dostanie bo za malo jedzonka taszczy do pracy!!!!!! |
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale głupia byłam do nocy na gg siedziałam....
|
|
|
#1252 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chodzi o cel sam w sobie, a nie "terminy" Ja niestety też przez TŻ 'grzeszę' i to nawet nie słodyczami, a pizzą i twisterami Ale jak go nie ma to ja nawet o nich nie myślę, więc myślę, że będzie ok. Zwłaszcza jak dorzucę systematyczne ćwiczenia![]() EDIT: Cytat:
Na szczęście jeszcze tylko z pół godzinki
|
|
#1253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yhhhhh bądz tu mądry. PACHNĄCY KREM Z GROSZKU ZIELONEGO -0,5 kg młodego zielonego groszku -1 szkl śmietany 30% (wow) -2 cebule -2 łyzki oleju -sól - 3 szkla bulionu warzywnego z kostki -pieprz czarny mielony -czosnek granulowany Obieramy cebulkę i kroimy drobniuteńko. podsmażamy na oliwie z zielonym groszkiem. zalewamy bulionem warzywnym i gotujemy pod przykryciem ok 10 min. a next miksujemy! przyprawiamy solą, czosnkiem granulowanym i pieprzem czarnym mielonym. Śmietanę ubijamy na sztywno z kremem i ponownie gotujemy. Podajemy z grzankami .... to będzie jutro, dla mnie, jak TŻ wyjedzie nad morze - drań!
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-07-03 o 14:14 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1254 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewuchy wariowałam z psami na łózku i usmialam się jak zrobiłam zdjęcie :
|
|
#1255 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem czy dam radę. Zaczynam od jutra. I muszę znaleźć jakąś motywację. Ehhh załamka, ja to już zawsze będę gruba ![]() Cytat:
Mam nadzieję, do zobaczenia w weekend Co do kolorów w mieszkaniu, to się przyzwyczaiłam, ja generalnie kocham kolorki mocne, wiec mi nie przeszkadzały. Ale swojego mieszkania bym tak nie pomalowała W ogóle to lipa z moim wyjazdem, byłam dziś w Opolu na rajdzie po agencjach pracy, i wszędzie chmara ludzi Najprawdopodobniej wyjadę dopiero 21
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
kasi śliczne te Twoje psiaki
jak znajdę jakąś fotę to wkleję swojego
|
|
#1257 |
|
Rozeznanie
|
To ja też się psiakami pochwalę
|
#1258 |
|
Wtajemniczenie
|
ojjjj jakie PIĘKNE psiaki! oczywiście małe jest piękne,a le ten większy też jest boski ! kocham PSY !!!!!!!!!!!!!
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
ratunku, umówiłam się na basen, nic głupszego zrobić nie mogłam, stroju nie kupiłam, będę musiała pływać w tym czym maleńkim co ledwo na mnie weszło, ciało mi z każdej strony wychodzi, co mi odbiło, żeby się na basen z facetem umawiać
normalnie mam stresa większego niż przed wizytą u dentysty ![]() jak mi stanik szczeli albo co....heehe umrę po prostu
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zyjesz? ![]() bo ja to zmeczona po plotach |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

kurka miałam juz nic nie kupować, 

Więc piszcie, piszcie co będzie - ja podpatrzę i przynajmniej będę wiedziała co kupić 

myśmy sie poznały w Hiszpanii :P

jestem potwornie głodna, zjadłabym konia z kopytami i szpinakiem. mnie chodzi po głowie kurak w sosie musztardowo-miodowym i ryżem mmmmm 

a pstrag nie wiem jak smakuje.. chyba mozna go czyms zastapic
A tu jeszcze do 15 muszę w pracy siedzieć
bo za malo jedzonka taszczy do pracy!!!!!!
Nie wiem czy dam radę. Zaczynam od jutra. I muszę znaleźć jakąś motywację. Ehhh załamka, ja to już zawsze będę gruba