![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedzenie mojej bobaski
Cytat:
![]() pracuję,studiuję,robię kurs i mam czas na upieczenie ciasta i myślenie ![]()
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale podejrzewam ze poświęcasz na pracę standardowe 9h dziennie Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Wychodzę z założenia że skoro mam czas siedzieć na forum to czemu nie miałabym czasu jogurtu zrobić? Nie trzeba się nudzić, tylko mieć priorytety w odpowiedniej kolejności.
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, zdarza mi śie relaksowac na wizaz nie zrobiłam w życiu nic zlego żeby śie udreczac w kuchni Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- żyć nie umierać, jak miałam młoda małą to też pracowałam na część etatu Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chłopak bez przerwy choruje, jest blady, szczupły i naprawdę dużo mniejszy od rówieśników szkoda mi go ![]() sorry ale to już nie jest kilkulatek ale ja widziałam kiedyś kilkakrotie co jego matka kupuje, plcki ziemniaczane knorr i zupy w proszku ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-06-21 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Stokrotko, powiedz, że masz bogatego męża i nie musisz pracować w jakiejś fabryce czy innym zakładzie 18h na dobę
![]() To zawsze wzbudza zazdrość, chociaż zwykle skrzętnie skrywaną ![]() Izabela, ostatnio masz chyba słabsze dni, bo atakujesz ludzi na lewo i prawo wiecznie o to samo, jakbym była niemiła, to bym napisała, czego Ci brakuje ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2014-06-21 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie moja wina ze niektórzy odbierają za atak moje zdanie ![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weź jedź lepiej na zakupki, bo cały co lepszy Inditex w czasie tych ambitnych debat w kółko o tym samym wykupią ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak serio to tak już jest ze jak śie napisze ze gotowanie to głupota to od razu jest uważane za niemiłe a pisanie ze jak ktoś kupuje Kubusie to jest głupi to już nie jest niemiłe ![]() noo właśnie dlatego jestem teraz tyle na wizazu bo siedzę w.necie i ciuchy oglądam ![]() niestety muszę śie zadowolić zakupami online ![]() Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Nie że zaraz głupi, ale ogólnie dla wielu ludzi "Kubuś" to samo zdrowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#164 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nosiłam i noszę - dla wygody i z potrzeby dziecka (wózek tak samo ekologiczny, też nie ma spalin ![]() kp i dla dziecka, i z wygody, i z oszczędności ![]() No dobra, ale w jednym jestem wybitnie eko, ale też z oszczędności ![]() Cytat:
![]() ciekawa opinia ![]() Wychodzę z domu 5 dni w tygodniu 6:30, wracam różnie, ale odbierając starszą z przedszkola i zahaczając o zakupy czy plac zabaw to NAJWCZEŚNIEj o 16 jestem. Dziewczyny idą spać 19-20. Nie jestem na utrzymaniu, nie mam czasu na wszystko, mam bajzel w domu. Lotto mi to. Cytat:
![]() Cytat:
Obranie kartofli to moment, no ok, nie lubię trzeć a robot mi nie trze tak drobno jak chcę, no ale ![]() A bo to chyba o mnie chodzi, ja napisałam że głupia - ale w kontekście matki kupującej mm zamiast kp, jeśli nie ma kasy. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46979931]Piekę najczęściej najszybsze ciasto świata, kwadrans
![]() Ciasto się kwadrans nazywa? Poproszę o przepis ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46979931]
Wychodzę z domu 5 dni w tygodniu 6:30, wracam różnie, ale odbierając starszą z przedszkola i zahaczając o zakupy czy plac zabaw to NAJWCZEŚNIEj o 16 jestem. Dziewczyny idą spać 19-20. Nie jestem na utrzymaniu, nie mam czasu na wszystko, mam bajzel w domu. Lotto mi to. [/QUOTE] czyli piszesz to samo co ja, że jak się nie jest na utrzymaniu to nie ma się czasu na wszytsko ja zdecydowanie wolę te 2h spędzić z młodą
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Trzeba było sobie bogatych mężów szukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Konto usunięte
|
Miramej, biedrona się zwie
![]() na małą blachę albo keksówkę taką większą 7 łyżek wody pół kostki margaryny 2 łyżki kakao 3/4 szklanki cukru to rozpuścić, ciutkę ostudzić - ja po prostu czekam by nie wrzało ![]() wbijasz 3 jajka. dodajesz szklankę mąki, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, szybkie miksowanie i sru na blachę posmarowaną/posypaną bułką tartą i do piekarnika na 220 stopni/40 minut Piekarnik włączam i zaczynam robić ciasto, akurat się nagrzeje w kwadrans ![]() to wersja mego szybka, a biedrona - bo jak na wierzch dasz ser łyżką, to kropki jak biedrona będą Ser: 25 dag sera, 1/4 szklanki cukru, 2 łyżki manny, 2 jajka - wymieszać i na ciasto przed upieczeniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
racja
![]() wtedy bym miała panią do zajmowania się domem i mogłabym tylko pracować i spędzać czas z dzieckiem
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46979931](...)
Ale naprawdę są takie osoby? Obranie kartofli to moment, no ok, nie lubię trzeć a robot mi nie trze tak drobno jak chcę, no ale ![]() (...)[/QUOTE] No ktoś to musi kupować, skoro w sklepach na półkach jest ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46979931](...) A bo to chyba o mnie chodzi, ja napisałam że głupia - ale w kontekście matki kupującej mm zamiast kp, jeśli nie ma kasy.[/QUOTE] Ja też uważam że jak ktoś naprawdę nie ma kasy, to decydowanie się na mm jest głupotą. Ale co to ma współnego z kubusiami? ![]()
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Szajajaba, no ale margaryna do ciasta to zdrowa na pewno nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Konto usunięte
|
Nie jest, za to nie dodaję barwników, polepszaczy smaku i różnych innych E
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46983064]Nie jest, za to nie dodaję barwników, polepszaczy smaku i różnych innych E
![]() Teraz niemodne jest wymienianie E na etykietach, więc pisze się np. kwas cytrynowy zamiast E330 żeby lud myślał że produkt kiedyś cytryny widział😊 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Roane: dzięki za obrazowe wyliczenie zawartości cukru w Kubusiu - przeraziło mnie to, a pijałam nie raz i nie dwa ten sok. Dobrze, że rzadko. Ale fakt, lubię soki przecierowe
![]() Dziecko moje jest mega niejadkiem i w związku z tym nie lubi nawet soków. Czy to "słoneczna tłocznia" (lubię, kupuję) czy "kubuś" by był, pluje dalej niż widzi. Pije tylko wodę, w zasadzie podoba mi się to. Szaja : tekst o burej papce z cieciorki mnie rozwalił ![]() Ja niestety wiedzę o żywieniu póki co mam słabą, umiejętności kulinarne też słabe i trochę złych nawyków z domu. Ale mam sporą motywację by to zmieniać, gorzej z moim Tż. Na szczęście jeśli chodzi o Młodą to póki co się zgadzamy czego nie dajemy i dlaczego (1.5 r ma). Obawiam się nieco jak to będzie dalej, ale zobaczymy. Sporo się dowiedziałam i zrozumiałam przy okazji...ciąży! Dopadła mnie cukrzyca ciążowa i to wymagało dużych zmian " na wczoraj". Niestety obecnie podobnie jak Scio - uważam się za osobę uzależnioną od cukru - i nie chcę tego zrobić mojemu dziecku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.