|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
A ja sprzedałam lodówke :-D kupować sprzętów nie musze jedynie chyba kanape bedę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to będzie trwało tyle co wybór blendera?
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Nafijqa ale super z tymi kluczami
Deli gratuluję egzaminow wróciłam z basenu, z TZ się nie odzywam, facet to ma fajnie, zwija dupe w troki i ucieka albo do pracy albo jakieś inne zajęcia wymyśla a ja cholera bym tak nie umiała zostawić całą zagródkę i pójść sobie nie martwiąć się o nic ![]() od rana SAMA (dodam,że jestem prawie w 19 tygodniu ciąży!!!!) zrobiłam zakupy chyba z 5 toreb z Leosiem pod pachą, posegregowałam śmieci, upiekłam ciasto,zrobiłam obiad i jeszcze z młodym na basen pojechałam ![]() szlag mnie trafia jak patrze na mojego hrabiego |
|
|
|
#2705 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie dla odmiany wszystko dziś tż zrobił Zrobił zakupy, posprzątał, zrobił obiad, dalej sprzątał, a teraz jak chciałam wziąć Olę na spacer to on wziął....![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Placków od misi zrobilam tez 7... moje dziecko zjadło jeden ;( kurde ciekawe kiedy ona zacznie jesć...
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
chciałam się z wami tylko przywitać, podziękować za wszystkie życzenia (które póki co tylko przeleciałam ), za kciuki! powiedzieć, że było cudownie Lady - dziękuję, że byłaś! zrobiłaś mi mega wielką niespodziankę! zostawiłam dla was coś w k. ![]() pozdrawiam!
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
NETI, chyba lepiej, a swoja droga blender wciaz niekupiony
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2710 |
|
Lurker ;)
|
Bylyscie juz na wyprzedazach
Bieda poki co, kupilismy tylko tz spodnie przecenione z 130 na 70 ![]() Malej kapcie i kubeczek do zloba, ja sobie bluze za dyche ( w domu zauwazylam, ze mam dwie IDENTYCZNE....) rozowa
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
jutro wreszcie wolne. Nie wiem co u Was ale wieczorkiem może nadrobię. Macie wypróbowany przepis na spaghetti carbonara? Nigdy nie robiłam
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moje dziecko przeszło dziś samo siebie,masakra jakaś. Na jedzenie się królewicz obraził(zjadł tyle co kot napłakal'zrobiłam placuszki Misi ale nawet nie posmakował ),wszystkie zabawy były nudne i to był powód do ciągłego płaczuWku***ia mnie już ten jego super za☠☠☠isty samochód bo kupił drogiego złoma i ciągle w niego pakuje-poszło już kilka tysięcy w ciągu miesiąca-a samochód miał być bez wkładu finansowego. Nie dość że kasa leci to jeszcze w domu jest gościem ![]() Przepraszam ale musiałam sobie"upuścić" Mały śpi,dziś wyjątkowo bez wydrapywania oczu mi się. udało,a ja muszę iść się wykąpać i rozwiesić pranie . Nie chce mi się już nic ![]() Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Mala, to możemy sobie podać ręcę tyle,że moj maly byl dziś na medal
od kilku dni Leoś ma fazę na mnie ale taką totalną,że do usypiania znowu mnie potrzebuje, biorę go na ręcę, lulam,dwie minuty i odlatuje, muszę powiedzieć,że brakowało mi tego a teraz nawet zaczyna mnie po cyckach lizać no nie wiem co się dzieje z moim syneczkiemwcale bym się nie zdziwiła jak wróci do piersi jak się Maleństwo urodzi Ciężarówki jak tam zdrówko ???? |
|
|
|
#2714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Marsi opieprz porzadnie w ciazy jestes w końcu
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Ezzo witaj, jak tam wakacje się udały???
a gdzie znowu calawdeszczu ??? |
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Powiedzcie mi jakie kredki maja wasze dzieci bo my narazie malujemy długopisami ewentualnie zakreslaczem musze cos kupic szybko bo niedługo wszystkie ubranka beda miały slady pisu pisu
|
|
#2717 |
|
Konto usunięte
|
A ja w SH byłam, dla Dorki wzięłam 3 bluzki i tunikę, wszystko z długim, bo to co po Agatce mam to wąskie
dla niej musiałam mega szczupłych rzeczy szukać Agatce za to sweterek różowy błyszczący http://allegro.pl/george-stroj-kapie...324617104.html za 12zł w sumie :d bo góra dół osobno. |
|
|
|
#2718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wakacje super, szkoda, ze tak krotko, mlody mial jak w raju, dzieci,baseny, piasek i rodzice dostepni non stop. Jak wrocilismy niania miala jeszczę tydzien wolnego, woec totalny meksyk, bo mlodego ciagalismy ze soba do pracy, ale dalismy rade. Acha i zaczelismy chyba niesmiale starania o rodzenstwo, w sensie, ze bez zadnej spiny, ale przestalismy sie zapezpieczac ![]() Podczytywalam w miare na bierzaco, ale jakos ciezko bylo mi sie wbic po przerwie. ewulkaawygladalas jak ksiezniczka! |
|
|
|
|
#2719 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też ![]() właśnie kątem oka oglądam Cytat:
Jutro zrobię ciekawe czy Darii zasmakująCytat:
Ku...rde do d.... z tymi facetami............ Cytat:
dla mężaCytat:
![]() Cytat:
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i trzymam kciuki za owocne staranka a moje Malenstwo szaleje w brzuszku, czuję go coraz mocniej to jest tak cudne uczucie, jestem wdzięczna Bogu,że mogę to poczuć jeszcze raz i że jeszcze będę kp to takie ulotne i piękne chwile.... ech te moje hormonki, przepraszam,wzruszam się |
|
|
|
|
#2722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za staranka Cytat:
jak sobie przypomnę to uczucie. Pierwsze kopniaczki
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi.
A z ciekawości - ciężaróweczki - zdecydowałyście już (te, które mają wybór), jaki poród wybieracie: sn, czy cc?
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
tak ja będę mieć cc ze wskazań medycznych ale jeśli nie byłoby wskazań to też bym chciala cc
już kiedyś była o tym dyskusja, ja niestety nie miałam uniesienia podczas porodu sn, nie widzę zachwytu w tym, nie jestem w stanie zrozumieć, mi została wielka trauma i ból do dziś może byłoby inaczej gdybym wiedziala to jedynie z teorii, ale rodziłam sn i nie wiem czy gdyby mi ktoś zapłacił 2 miliony dolarów to chciałabym to przeżyc jeszczcze raz- myślę,że mój problem wynika, przepraszam za określenie- z mojej seksualności ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Powiem Ci coś śmiesznego, mimo,że to moja 3 ciąża to nie od razu skumałam,że to to |
|
|
|
|
#2725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2726 | ||||
|
Zadomowienie
|
mnie to dziwi i wole nie oklaskiwac
Jak byłaś w k. to wiesz czemu![]() Cytat:
Powodzenia w staraniach![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio nie mam czasu na nadrabianie k. ![]() Ale zaraz może wejdę poczytać. To samo pomyślałam
|
|
#2729 |
|
Wtajemniczenie
|
tress nie jeszcze nie wczasujemy
na tydzień u moich Rodziców byłyśmy![]() bokeh to powiem Ci, że Hania zjadła rano te placki. potem rosołu nie, pulpety nie, ziemniaki nie, łosoś nie zjadła kilka klusek i wieczorem banana. nie wiem co się dzieje. kiedyś jadła wszystkoewulka wyglądałaś przepięknie!!!!!! little no własnie ja jeszcze nie byłam. miałam dzisiaj jechać i nie wyszło:/ mała tulę mocno ezzo super, że wypoczęliście. i kciuki za staranka marsi jeny jak zazdroszczę tych kopniaczków i baty Tż się należą ![]() i dobranoc
|
#2730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje całodniowe wyjście zrobiło wrażenie, owszem... Stwierdził że odpoczął i się zrelaksował Widzę mała że u Ciebie podobnie... No nic, w kupie raźniej. Dziś znów wyszłam na zaborczą matkę, bo kolejna moja znajoma (a raczej córka znajomej mojej mamy) oddaje roczne dziecko co tydzień na cały weekend do babci, a sama w tym czasie z mężem robi jakieś imprezki albo jadą w góry itd. Serio, czy ja jestem dziwna? Pewnie nie, ale widzę, że ostatnio panuje moda na dość luźne podchodzenie do rodzicielstwa. Wiecie, rozumiem, od czasu do czasu jakieś wyjście albo nawet wyjazd we dwoje, ale kurka, co tydzień? Czy to nie jest takie uciekanie od odpowiedzialności, że rodzice nadal mogą robić wszystko to, co robili nim urodziło się dziecko a część obowiązków zrzucają na dziadków? Jakoś dla mnie jest naturalne, że pojawił się kolejny członek rodziny i nie wykluczam go ze swoich planów. Jedziemy - z dzieckiem, gości jak przyjmujemy to też maluch w domu. Dla mnie to takie udawanie przed znajomymi, że nic się nie zmieniło... I jak mówię - rozumiem od czasu do czasu, ale takie regularne podrzucanie dziecka w każdy weekend albo i na cały tydzień nie jest w moim stylu. I oczywiście w oczach swojej rodziny jestem dziwna i zagarniam synka tylko dla siebie Łeee, bad day, okres się zbliża, hormonki latają... Na szczęście mam co robić, skupiam się na dziecku, obowiązkach domowych i otwieraniu firmy. Mam nadzieję że dla każdej z nas dzisiejszy dzień będzie lepszy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

Wcześniej chciałam blat szary, ale teraz zmieniam na biały. :P
zobaczymy czy wrócimy do swojego rytmu w domu

a teraz nawet zaczyna mnie po cyckach lizać
Jednak całe szczęście, że małej przeszło, jak tutaj przyjechaliśmy - ja za to mam ze zdwojoną siłą, ale lepiej, że ja mam, niż żeby ona się miała męczyć.