Grudniowe mamusie 2014 :) - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-22, 19:23   #4801
19Inka90
Wtajemniczenie

Dot.: Grudniowe mamusie 2014 :)

Cytat:
Napisane przez sasia25 Pokaż wiadomość
A ja nigdzie nie mogę znaleźć leginsów na takiej szerszej gumie te w biedronce z haftkami wydawały się super i żałuje, że nie kupiłam. A wszędzie gdzie widziałam ubrania ciążowe, to na dzień dobry widzę same namioty dla chyba starszych pań i uciekam

Kupiłam sobie za to spodnie dresowe w Bershce, są super wygodne (już miałam jedne, ale gdzies zahaczyłam i zrobiłą się dziura na tyłku ), fajnie dopasowane i mają wygodną gumkę ze sznurkiem polecam szczególnie, że kosztują ok 40 zł na wyprzedaży.

Ja dzisiaj kończe 16 tydz a brzuch mi wywaliło od wczoraj tak, że nawet mój TŻ jest w szoku
Sasia to my lecimy leb w leb Niby mam termin na liscie na 10 bo to byly takie pierwsze kalkulacje ale w ksiazeczce lekarz zmienil juz na 8.12

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

A skoro Ci brzuszek wywalilo to prosze o zdjecie i wrzucaj Chetnie sie pozachwycam

Emilka
19Inka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 19:28   #4802
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19Inka90 Pokaż wiadomość
To ze Wy po to doskonale wiem pytanie bylo raczej do kolezanek ktore dopiero dolaczyly a maja termin w drugiej polowie grudnia
Ja już po prenatalnych, jeszcze czekam na wyniki krwi (mają być w środę). Wszystko z małą ok

A dużo z Was zna już płeć? Pewnie pisałyście, ale chyba wszystkiego nie dam rady nadrobić

Niestety u mnie w Biedronce żadnych ciuszków ciążowych nie ma, ani na wyprzedaży ani w ogóle A szkoda...

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 19:43   #4803
Pandorcia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
Pandorcia my z tygodniami tak samo lecimy

Dziś nie mój dzień. Coś mam złe myśli(nie chodzi o maleństwo) i już mąż na mnie krzyczy
Brzuch mnie dziś "ciągnie" i ogółem wszystko mi przeszkadza. Okropna jestem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
uwierz że ten dzień to też nie mój przez te okropne mdłości, jutro będzie lepiej

Wysłane z mojego PSP5457DUO przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Ja już po prenatalnych, jeszcze czekam na wyniki krwi (mają być w środę). Wszystko z małą ok

A dużo z Was zna już płeć? Pewnie pisałyście, ale chyba wszystkiego nie dam rady nadrobić

Niestety u mnie w Biedronce żadnych ciuszków ciążowych nie ma, ani na wyprzedaży ani w ogóle A szkoda...
u mnie ponoć ma być chłopak ale jeszcze się tak na Maxa nie nastawiam na to bo różnie może być

Pandorcia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 19:46   #4804
promolcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
2 lata temu jak chcialam kupic kosztowała machina 3700 ( pomysalam ze poczekam az potanieje ) a wczoraj zaplacilam 4300

Są to duze pieniądze..dlatego wzielam na raty 20 rat po 200zł tak nie boli jak wywalić ponad 4 tys naraz...a jak mam przypływ gotówki ( 13tka w grudniu) to spłace poł maszyny na raz a poza tym...przekonało mnie to ze moge papki dziecku robić w 10 sekund...
jejuniu...myślałam, że z czasem ten sprzęt potanieje...a tu klops...też się na niego mocno napalam, ale jak pomyślę ile innych wydatków przed nami
jeszcze nic kompletnie nie kupiłam, nawet kawałka kocyka z biedry

Cytat:
Napisane przez antosia5 Pokaż wiadomość
Witajcie
Nowa cześć zasubsrybowałam już, by potem nie szukać

Zdrówka życzę

Ja polecam Intimelle do kupienia w Naturze
(bo spelcjalnie dla niej produkowane- ja posiadam z kora dęba). Do tej pory używałam lactacyd ale ten ginekologiczny (bo w porownaniu do zwyklego nie ma sls), ale ten z natury okazał sie chyba jeszcze delikatniejszy, żadnych SLS/SLeS, na 4 miescu kwas mlekowy, no i butla 400 ml kosztuje jakies 5-6 zł. Ogólnie bardzo wymagająca jestem do tego typu produktów, nie podziełam zachwytów blogowych nad żelami z rossmana, ale ten naparawdę pozytywnie mnie zaskoczył
Zamierzam podczas wyjazdu do Polski kilka butli zakupic, bo w Niemczech znalezienie jakigoś dobrego płynu do higieny intymnej graniczy z cudem

Mnie raz do 2 razy na tydzień też dopada Ale i tak sie ciesze, że juz nie ma tego co w maju przeżywałam
ja tego używałam i do całego ciała i do mycia trądzikowej gęby - w każdym wydaniu nieźle się sprawował

dziś rozpoczynam 16 tydzień
promolcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 19:47   #4805
19Inka90
Wtajemniczenie

Aneczka u nas na poczatku to same dziewczynki lecialy Jezeli sie nie myle to teraz sie wyrownalo troszke
Ja mam miec (niby) coreczke Niby bo od poczatku wszyscy mi mowia ze wygladam na chlopca i w sumie sama mam takie przeczucia Jezeli w ten czwartek lekarz potwierdzi corke to zaczne kupowowac rozowe spioszki

P.S Jaka sie ze mnie gadula przez ta chorobe wam tu zrobila Jeszcze troche i sama walne te 200 postow brakujacych do II cz

Emilka
Stary 2014-06-22, 19:49   #4806
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pandorcia84 Pokaż wiadomość
Oj a ja mam dziś jazdę, jak mnie już przestało mdlic jakiś czas temu i myślałam że to już koniec to nagle dziś tak mnie zemdlilo po umyciu zębów że ledwo powstrzymałam wymioty. O co to chodzi żeby jeszcze w 14 tygodniu męczyło ?

ja jestem w 17tc i przedwczoraj wymiotowałam. generalnie mnie nie mdli już raczej, ale mam takie momenty, że mi słabo i przedwczoraj właśnie szybko wstałam, myślałam, że zemdleję i musiałam zwymiotować

ja do higieny intymnej i ogólnie do mycia używam naturlanego mydła marsylijskiego, po przeczytaniu większości składów płynów do higieny intymnej należałoby się zastanowić czy nie szorować nimi kibla

ja jutro prace na uczelnię wysyłam i obrona w sobotę 28 czerwca
Stary 2014-06-22, 19:49   #4807
Pandorcia84
Raczkowanie

Cytat:
Aneczka u nas na poczatku to same dziewczynki lecialy Jezeli sie nie myle to teraz sie wyrownalo troszke
Ja mam miec (niby) coreczke Niby bo od poczatku wszyscy mi mowia ze wygladam na chlopca i w sumie sama mam takie przeczucia Jezeli w ten czwartek lekarz potwierdzi corke to zaczne kupowowac rozowe spioszki

P.S Jaka sie ze mnie gadula przez ta chorobe wam tu zrobila Jeszcze troche i sama walne te 200 postow brakujacych do II cz
A fajnie bardzo że mam tu tak opowiadasz, pisz sobie do woli

Pandorcia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 19:52   #4808
Suqub
Zakorzenienie

Inka jakby patrzeć na drugi termin to ja tydzień do przodu jestem bo mi lekarz z 26 na 19 zmienił ale Linka pisała, że chodzi o termin OM to się tego trzymam
Ja tam nie sugeruje się tym na "kogo" wyglądam bo zgubne to choć przyjaciółka mówi, że dziewucha a jeszcze się nie pomyliła

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 19:57   #4809
19Inka90
Wtajemniczenie

Cytat:
Inka jakby patrzeć na drugi termin to ja tydzień do przodu jestem bo mi lekarz z 26 na 19 zmienił ale Linka pisała, że chodzi o termin OM to się tego trzymam
Ja tam nie sugeruje się tym na "kogo" wyglądam bo zgubne to choć przyjaciółka mówi, że dziewucha a jeszcze się nie pomyliła

Hahaha wlasnie problem z tym ze po zmianie lekarza to pierwszy twierdzil ze 10.12 a drugi ze 8.12 dzien miesiaczki podalam im taki sam czyli 03.03 z kalkulatorow ze bardziej na 8 wychodzi

Sugub A na usg lekarz jeszcze Ci nie zdradzil kto tam sie ukrywa ?

Emilka
Stary 2014-06-22, 20:00   #4810
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha wlasnie problem z tym ze po zmianie lekarza to pierwszy twierdzil ze 10.12 a drugi ze 8.12 dzien miesiaczki podalam im taki sam czyli 03.03 z kalkulatorow ze bardziej na 8 wychodzi

Sugub A na usg lekarz jeszcze Ci nie zdradzil kto tam sie ukrywa ?
Nie, jeszcze nie chciał mi powiedzieć chyba żeby mnie nie nakręcić

Stary 2014-06-22, 20:04   #4811
alekaz1
Zakorzenienie

Ja mam nadzieje ze w srode potwierdza juz na usg bo jak nie to 11 lipca a ja sie juz doczekac nie moge. Choc nie chce samego rozowego koloru dla dziewczynki ale warto wiedzec kto siedzi w brzuchu.
Stary 2014-06-22, 20:09   #4812
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
witamy i zapraszamy
Ale sie obkupiłam w hm leginsy ciążowe za 50 zl w new yorku sukienkę na lato za 30 zl i na koniec pojechałam do biedronki wszystkie ciążowe ciuszki przecenione i wzięłam po długim szukaniu leginsy szare za 13 zl bo mi najgorzej to dół garderoby bo na gore to mam dużo luźnych bluzek
Ja też mam z dołem kłopot. Przydałyby sie jakieś fajne spodnie, mam dwie pary z poprzedniej ciąży, ale jednak moda mocno się zmienia i nie czuję się w nich dobrze. Wczoraj pożegnałam się z kilkoma parami ulubionych spodni, których już nie dopinam i pora na coś wygodniejszego. Teraz szukam jednolitych, bo mam sporo bluzek wzorzystych i tylko jedne spodnie do nich. Może też h&m nawiedzę.

Cytat:

Ja nie znam jeszcze płci. Mąz twierdzi, że węża urodzę bo wczoraj narzekałam, że zamiast brzuszka oponka mi się robi A serio przeczucia mam na chlopca.
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 20:13   #4813
aneczka2238
Zakorzenienie

Ja od początku czułam że będzie dziewczynka, podobnie jak w pierwszej ciąży czułam chłopca. Teraz też zbrzydłam I dużo więcej nudności i wymiotów. Byłabym bardzo zdziwiona, gdyby na połowkowym okazało się że to chłopak

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Ja nie znam jeszcze płci. Mąz twierdzi, że węża urodzę bo wczoraj narzekałam, że zamiast brzuszka oponka mi się robi A serio przeczucia mam na chlopca.
Dobre

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-06-22, 20:17   #4814
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od początku czułam że będzie dziewczynka, podobnie jak w pierwszej ciąży czułam chłopca. Teraz też zbrzydłam I dużo więcej nudności i wymiotów. Byłabym bardzo zdziwiona, gdyby na połowkowym okazało się że to chłopak

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Dobre
Jeżeli miałabym iść tropem wymiotów i nudności to wszystkie znajome które męczyły się z tym bardzo to mają chłopców a te z lzjeszymi to dziewuszki także reguł też nie ma.

Stary 2014-06-22, 20:23   #4815
alekaz1
Zakorzenienie

No reguly nie ma. Ale znowu kuzynka pierwsza ciaze znosila pieknie miala chlopca teraz jest w ciazy i prawdopodobnie dziewczyna a przechodzi ja o wiele gorzej.

Ja wsumie na poczatku myslalam ze fajnie miec chlopaka i bardzo chcialam. Ale na prenatalnych jak powiedzal lekarz ze 80% dziewuszka to bylam szczesliwa i to bardzo.
Stary 2014-06-22, 20:25   #4816
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli miałabym iść tropem wymiotów i nudności to wszystkie znajome które męczyły się z tym bardzo to mają chłopców a te z lzjeszymi to dziewuszki także reguł też nie ma.

Więc u mnie to przypadek ja bardziej szłam tropem, że czuję się zupełnie inaczej, więc płeć inna. Ale tutaj pewnie tez reguły nie ma

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-06-22, 20:29   #4817
Suqub
Zakorzenienie

U mnie mąż mówi, że dziewucha będzie i tyle. Ja na poczatku czułam dziewczynkę a teraz szczerze żadnych odczuć nie mam. Chyba najbardziej skupiam się na tym aby do końca wszystko było dobrze i dlatego

Stary 2014-06-22, 20:37   #4818
Justyssia87
Rozeznanie

Ja i zbrzydłam i jem słodkie głównie i brzuch mam rozlany i nudnosci duzo nawet do dzis zebow umyc nie moge (17t2d) a bede miec syna :P wiec reguły nie ma

U mnie w biedronce nie ma ciazowych ciuchow kurde a takie leginsy by sie przydały bo mam tylko jedne teraz i jedne ciazowe w ktorych chodze, wiec az 2 pary na góre tunik nie mam prawie wcale same jakies bluzki, bida w tej szafie mojej a chcialabm sie ładnie nosic

W ogle jakos ostatnio..mam dziwne przeczica, boje sie ze nasz dzidzius nie zyje mam nadzieje ze to nie prawda i w czw na wizcie okaze sie ze wszystko ok! czuje sie jakbym w ogole nie była w ciazy, przeraża mnie to... nawet więzi z dzieckiem nie czuje, jakas wyrodna matka ze mnie.
Justyssia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 20:51   #4819
19Inka90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justyssia87 Pokaż wiadomość
Ja i zbrzydłam i jem słodkie głównie i brzuch mam rozlany i nudnosci duzo nawet do dzis zebow umyc nie moge (17t2d) a bede miec syna :P wiec reguły nie ma

U mnie w biedronce nie ma ciazowych ciuchow kurde a takie leginsy by sie przydały bo mam tylko jedne teraz i jedne ciazowe w ktorych chodze, wiec az 2 pary na góre tunik nie mam prawie wcale same jakies bluzki, bida w tej szafie mojej a chcialabm sie ładnie nosic

W ogle jakos ostatnio..mam dziwne przeczica, boje sie ze nasz dzidzius nie zyje mam nadzieje ze to nie prawda i w czw na wizcie okaze sie ze wszystko ok! czuje sie jakbym w ogole nie była w ciazy, przeraża mnie to... nawet więzi z dzieckiem nie czuje, jakas wyrodna matka ze mnie.

Justysia Pomimo ze jestes w ciazy ale maszza takie negatywne myslenie, Bo Na Pewno wszystko u Twojego synusia jest dobrze patrz jak ma tam teraz fajnie cieplutko,jeszcze miejsca sporo,serduszko mamusi slychac I Mamusia przed wszystkim teraz jeszcze moze obronic,bo potem to juz chyba nas czekaja zdarte kolana,pierwsze milosci,zlamane serca A teraz ?? A teraz to dzidzie sa NASZE

Emilka
Stary 2014-06-22, 20:53   #4820
promolcia
Zadomowienie

Cytat:

nie chciałam już tego pisać ale mam dokładnie tak samo, ostatnio kompletnie nic nie czuje, ani cyce nie bolą, ani macica nie ciągnie, w kręgosłupie i głowie też nie łupie...i mimo iż zaczęłam 16 tc to jeszcze nic nie przytyłam (schudłam na początku i dopiero wróciłam do swojej wagi), mieszczę się spokojnie we wszystkie ciuchy...czy to normalne???
Stary 2014-06-22, 20:54   #4821
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Nie myśl tak, na pewno wszystko z dzidziusiem jest w porządku

A co do więzi, to póki co chyba wielu z nas trudno uwierzyć że w brzuchu est taka kruszynka. Po porodzie się zakochasz

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez promolcia Pokaż wiadomość
nie chciałam już tego pisać ale mam dokładnie tak samo, ostatnio kompletnie nic nie czuje, ani cyce nie bolą, ani macica nie ciągnie, w kręgosłupie i głowie też nie łupie...i mimo iż zaczęłam 16 tc to jeszcze nic nie przytyłam (schudłam na początku i dopiero wróciłam do swojej wagi), mieszczę się spokojnie we wszystkie ciuchy...czy to normalne???
Powinnaś się cieszyć, że to co złe i nieprzyjemne Cię omija Szczęściara

Oluś

31.12.2014

Wymianka

Edytowane przez aneczka2238
Czas edycji: 2014-06-22 o 21:07
Stary 2014-06-22, 21:04   #4822
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez promolcia Pokaż wiadomość
Ja jutro zaczynam 18tc i tez nic nie czuje +0kg

3690 gram szcześcia <3
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 21:17   #4823
promolcia
Zadomowienie

Cytat:
Ja jutro zaczynam 18tc i tez nic nie czuje +0kg

czyli tylko się cieszyć??!!
jakoś trudno uwierzyć, że jest się takim szczęściarzem skoro wszystkich w koło coś boli...
Stary 2014-06-22, 21:22   #4824
Basjenia
Zadomowienie

hej dziewczyny
ja jutro nabijam 17tydz bozszsz jak ten czas leci
jak narazie podobno ładnieje (ludzie gadają) na wadze jestem -1kg, a spodnie na gumce noszę od 8-9tc. mdłości miałam max 3tyg, rzygałam raz, jem głównie słone chociaż ostatnio choruję na czekoladę wiśniową tudzież inne słodko-kwaśne rzeczy...
i chłopak dzikus taki że od tygodnia czuje jaką mam dyskotekę w środku

wczoraj byliśmy u znajomych na urodzinach(wysiedziałam do 2 w nocy!)
śmiesznie się czułam bo mają taką głęboką kanapę i jak się w nią zapadłam to musiałam się bokiem przetoczyć żeby wstać! jakbym wogóle nie miała mięśni brzucha!! dodatkowo brzuch mi się zaczyna bardzo wysoko więc jak siedzę prosto (w sensie pod kątem 90st) to szybko zaczyna mnie cisnąć. brzuch zaczyna się w zasadzie już pod biustem..

byłam w tesco-słabe to promo na ciuszki. i body same na krótki rękaw... ale to chyba nie ma sensu kupować co? czy takie 3-6-9miesięcy też kupujecie?
Basjenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 21:22   #4825
bimbunia_
Raczkowanie

Cytat:
A MOZEMY BRAC PARACETAMOL 500mg??????? zwykły mi nie pomzoe bo ja zawsze brałam 3ibupromy jak juz to apap zwykły to porazka, wiec jak juz to 5oo mozna?
NIE, NIE MOŻNA !!! maksymalnie 400mg dziennie, najlepiej w dawkach po 100mg. Przyznaje się ja jak biorę to 250mg bo 100mg to dla mnie śmiechu warta dawka.

Szczepienia obowiązkowe na różyczke wprowadzono w Polsce w 1987 roku.
bimbunia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 21:27   #4826
Linka1984
Zakorzenienie

Ja ostatnio bralam 2 apapy max - razem 1000mg

3690 gram szcześcia <3
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 21:40   #4827
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:

Czytałam że apapu Max nie można, bo ma w składzie nie tylko paracetamol. Przeczytałam po tym jak brałam

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-06-22, 21:46   #4828
bimbunia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Basjenia Pokaż wiadomość
i chłopak dzikus taki że od tygodnia czuje jaką mam dyskotekę w środku
Hahaha- dzikus
No mi na USG to aż było wstyd nieomal że taki niegrzeczny ;-)

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Ojej to może porozmawiaj z lekarzem swoim czy tyle można. Ja od swojego mam takie informacje.
bimbunia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-22, 22:00   #4829
19Inka90
Wtajemniczenie

zalecana dawka jest do 500mg,z tego co wiem Ja a pytałam i teścia i lekarzy w szpitalu... Wiadomo lepiej wcale nie brac albo jak najmniej,jednak jeśli to jednorazowa przygoda to dziecku nie zaszkodzi nawet to 1000mg co Linka pisała Wszystko z Głową i zgodnie z zaleceniami lekarza

Emilka
Stary 2014-06-22, 22:04   #4830
kasienka1701
Zadomowienie

Cytat:
Kupiliśmy wczoraj na raty 0% , inaczej bym sie nie zdecydowała..2 lata sie nosilam rewelacja!!! moja mama ma , tesciowa i wiecznie im zazdroscilam...dzis na sniadanko piłam sok pietruszkowy , jadlam pyszną bułkę z masełkiem - wszystko mąz zrobił w tym urzadzeniu w pare minut a zaraz ide robic kawę mrożona!!!! w 10 sekund!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Np rewela. U mnie w rodzinie też kobitki mają i chwalą, mnie póki co nie stać, chociaż myślałam o tych ratach nawet, ale nie wiem czy damy radę z kredytami i konczeniem domu...

Cytat:
Ja też mam ostatni dzień @ 03.03 i z kalkulatórów w necie wychodzi 8. 12,a u lekarza mam 10.12 i tego kazała mi sie gin trzymać, mimo, że z usg ostatniego wyszło 02.12

Cytat:

No nie ma reguły. Ja z córką jak byłam w ciąży to zero mdłości, cera, włosy boskie jak nigdy i ogólnie super się czułam, tylko faktycznie słodkie jadłam glóównie. A teraz inaczej, bo mdłości miałam, ogólnie pierwszy trymestr mnie wymordowało, samopoczucie straszne, skórę mam fatalną, wysyfia mnie no stop w strefie T, dekold, ramiona- dekolty odpadają, włosy też jakieś chlapnięte, migreny i zawroty głowy, tylko na mięcho mam bardziej ochotę i pikantne, ale i tak czuję, że dziewucha będzie znowu...

A co do czarnowidztwa to ja jestem od tego specjalistką...Bosh taki już jestem typ. walczę z tym, ale ciężka sprawa. Zamiast myśleć pozytywnie i o dobrym to wolę sie martwić...Też mam różne dziwne myśli odnośnie ciąży, czy serduszko bije, czy rośnie. Ruchy czuję tylko czasem jak sie na wznak położę i przycisnę dłonią brzuch pod pępkiem (ale może to wcale nie ruchy, tylko...gazy...), no i ten brzuch niby wielki mam,ale to sam tłuszcvz, miękki. Piszą, że ileś palców pod pępkiem można wuczuć twardość, ja tam nic nie czuję Do tego już drugi dzieńbrzuch mnie pobolewał jak na @ i jakiś wielki "glut" sluzowy wydziałam na wkładce... We środę idę do ginki, mam nadzieję, że sie uspokoję po tej wizycie

Z dobrych wieści kupiłam sobie autko W końcu nie będę musiała być zdana na łaskę tżta...

kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości