|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
Dziewczyny! Właśnie wysłałam do Was zdjęcia. Poszło 5 maili. Jakby któraś nie dostała, to piszcie. Dostałam zwrotki z następujących maili: anet49 @ orange.pl; 0711 @ wp.pl; jackrudy @ op.pl; kornixse @interia.pl; paula @ wyspa.org Chyba musicie poopróżniać skrzynki. Pozdrawiam Was cieplutko i ponawiam pytanie o pioseneczki na płytkę z wesela. Chętnie przyjmę ciekawe sugestie.
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
Tola,mexx wysłałam fotki
Tola sliczna z was para,zdjęia cudne,ja mam narazie dosłownie kilka,z aparatu znajomej,jutro ponowny termin na plener w botaniku,mam nadzieje ze deszcz mimo prognoz pogody nie spadnie
|
|
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Szczęśliwa_82 za zdjęcia wyglądaliście prześlicznie aż się rozmażyłam
Pozdrawiam Was serdecznie |
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyślij mi proszę jeszcze raz zdjęcia na tego maila, z którego ja wysyłałam fotki, bo nic nadal nie dostałam od Ciebie...
|
|
#575 |
|
Raczkowanie
|
TOLA śliczne zdjęcia (moje ulubione nr 29)!!! piękna fryzura i w ogóle wszystko super
Mi bardzo podobała się płyta z wesela koleżanki w momencie gdy była piosenka Tomasza Żóltko "Kochaj i dotykaj" czy jakoś tak, ale tylko refren był a poza tym czołówkę mieli świetną, gdyż jeszcze jako narzeczeni podróżowali po Europie autostopem :O i było na początku pokazane jak łapią stopa i wsiadają do czarnego audi, potem ich zdjęcia z tej wyprawy a potem wysiadają z tego samego audi ale już w ślubnych strojach jak przyjdzie mi do głowy jeszcze jakaś piosenka to dam znać![]() A samochód po prostu EXTRA !!!! Szczęśliwa ja też proszę o zdjęcia
lubelskie panny młode-daty http://www.suwaczek.pl/cache/2c28bd3d57.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008072600300330.png Edytowane przez sylwunia_p Czas edycji: 2007-07-03 o 22:58 Powód: dopisek |
|
|
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez ślicznie poprosze o zdjęcia!! Obiecuję, że w przyszłym tygodniu się odwdzięczę
![]() Tola - od Ciebie dostałam - dziękuję! Wyglądaliście pięknie i widać, że byliście bardzo szczęśliwi ![]() Powiedz kto robił Wasze zdjęcia?
|
#577 |
|
Raczkowanie
|
Poszły
|
|
|
|
#578 |
|
Rozeznanie
|
co do sanny to mi sie wydaje ze zalezy do kogo sie trafi. Bylam 3 razy i jedna pani (brunetka z dlugimi wlosami) po prostu pokaleczyla mi paznokcie, skorki i palce!! Skorki zlikwidowała mi do tego stopnia ze leciała krew a jak jej zwrocilam uwage to powiedziała zebym sobie wytarła w wacik. Poza tym jak uzupelniala to probowała mi wcisnac jakis tandetny "usmiech" z brokatu co w rezultacie wyszlo tragicznie bo to rozmazała. Za to inna pani - blondynka - przynajmniej uwaza na to co robi i nie kaleczy, zrobila mi ladny french, ale ogolnie to tez juz nie polecam.
Edytowane przez Tygrysiak Czas edycji: 2007-07-03 o 23:02 Powód: dopisek |
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Tola właśnie oglądam Twoje zdjęcia...piękna z Was para...wyglądałaś zachwyzająco...wszystkieg o najpiękniejszego na wspolneh drodze życia
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
Nie wiem, co się dzieje, ale ja nie dostałam...
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-11 o 18:26 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
SZCZĘŚLIWA dziękuję, śliczne!! czekam na więcej
jeszcze zapytam czy kolor włosów to naturalny czy malowane? a jak malowane to zdradź jaki kolor ja mam w miarę podobny czekolada z farb bezamoniakowych, ale nie wiem z jakiej firmy
|
|
|
|
#582 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje,włosy mam malowane,ale niewiele inne niż naturalne, farba Safira,turecka mokka
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a mogłybyście te tajemnicze zdjęcia umieścić na forum?
Sama jestem ich ciekawa
|
|
#584 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci bardzo.
Muszę Ci powiedzieć, że miałaś piekny makijaż. U kogo robiłaś?
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mail na liście
|
|
|
#586 |
|
Raczkowanie
|
Makijaż robiła mi makijazystka której namiary podawałam kiedyś ewa kaznowska -flis
|
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny pomóżcie mi ! Któraś z Wizażanek pisała kiedyś o parze katechetów ze Świdnika, którzy dają wpisy do książeczek.... Macie może jakieś namiary na nich? Tzn chodzi mi o tel bo tam cały czas jest zamknięte :/
PLIZZZ
|
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
Ja bym wolała na forum swoich zdjęć nie umieszczać, ale jeśli podasz mi maila, to chętnie wyślę.
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 18:33 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#589 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poproszę (adres w podpisie)Cytat:
|
||
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Tola bardzo proszę o zdjęcia, jestem ich baraaardzooo ciekawa. Moja skrzynka jest pusta, ale może dlatego tak się dzieje bo mój adres to jackyrudy@op.pl a nie jackrudy. Czekam z niecierpliwością
Sprawdź teraz.
|
#591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#592 |
|
Rozeznanie
|
ja tez dostalam malia, dziekuje,
sukienka super, strasznie mi sie podoba taka delikatna góra |
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie się jej pozbędę...
|
|
#594 |
|
Raczkowanie
|
Tola zdjęcia super !!!! rewelacja !!!!
Fryzjer u Ani - właśnie chyba zacznę szukać innego salonu, skoro coraz więcej z Was ma takie same odczucia jak ja... Może coś mi polecicie? Bo wcale nie interesowałam się salonami fryzjerskimi, gdyż byłam pewna, że U Ani będzie ok ![]() A może słyszałyście coś o salonie Posh na Narutowicza? Pozdrawiam |
|
|
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
Tola, piękne zdjecia cudownie wyglądaliście, piękna suknia, makijaż i w ogóle
szczęśliwi, usmiechnieci super!
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tola przepiękne zdjęcia |
|
|
|
|
#597 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aurelia-aurita @ tlen.plTola3804 Zdjęcia super, wyglądaliście pięknie tacy szczęśliwi i rozpromienieni. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego |
|
|
|
|
#598 |
|
Rozeznanie
|
Szczęściwa, Tola dziękuje bardzo za zdjęcia
cudne z Was pary. Tola śliczny ten plener poprostu miodzio. Szczęśliwa czekamy na plenerek .Ma99ie numer tel. do Zarębów (081) 751-21-93
|
#599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ma99ie wysłałam Ci wiadomość prywatną z numerem tel Tola a czy ja również mogę prosić o zdjęcia bo do mnie nie doszły agusiagr@wp.pl |
|
|
|
|
#600 |
|
Rozeznanie
|
Tola piękne zdjęcia, dziekuje bardzo!!! Miałas bardzo ładną fryzurkę - gdzie sie czesałas?
Co do salonu POSH na Narutowicza to chodze tam od 5 lat i jestem w duzej zarzyłości z fryzjerem Łukaszem, którego polecam. Ale upięć w Poshu nie robią ładnych. Sam fryzjer od razu mi powiedział, ze mnie nie uczesze do ślubu bo robi to brzydko. Jezeli chodzi o strzyzenie, malowanie i modelowanie to sa świetni. Zwłaszcza Łukasz i Renia!!! Szczesliwa moge prosic o zdjatka, mail w podpisie. Ale pada!!!!!!!!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

Tola sliczna z was para,zdjęia cudne,ja mam narazie dosłownie kilka,z aparatu znajomej,jutro ponowny termin na plener w botaniku,mam nadzieje ze deszcz mimo prognoz pogody nie spadnie
Mi bardzo podobała się płyta z wesela koleżanki w momencie gdy była piosenka Tomasza Żóltko "Kochaj i dotykaj" czy jakoś tak, ale tylko refren był

PLIZZZ