|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.25
|
|
|
|
#1502 |
|
Evil olivE
|
Są czytniki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1503 |
|
Konto usunięte
|
2 pytania w klimacie mundialu:
Co w sytuacji, gdy trener dokonał 3 zmian, a zawodnikowi przytrafia się kontuzja wykluczająca go z dalszej gry? Schodzi i tyle? Czy żółte kartki się sumują z poprzednim meczem i w efekcie można dostać czerwoną? Wydaje mi się, że analogiczna sytuacja była w którymś z meczy z 4-5 dni temu, ale siostra mi wybija to z głowy ![]() Chcę jutro po swojemu odtworzyć ulubione ciasto z cukierni, to na zdjęciu. Mniej więcej kojarzę smaki i struktury, ale nie mam pomysłu na warstwę białą. Chciałabym, żeby była lekka, niezbyt słodka - a więc odpadają serki mascarpone, philadelphia czy bita śmietana. Coś jeszcze mogę tam włożyć? :P 25_650_423_90.jpg Mimo wszystko musi to być dosyć zwarta konsystencja, bo krem nad nią będzie dosyć ciężki. Robiła któraś z Was spód z ryżu preparowanego? Ile musi postać, żeby wystarczająco stężał? |
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żółte kartki sie kumulują ale tylko z meczu na mecz.
|
|
#1505 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A z tymi żółtymi to wydaje mi się, że nie kumulują się z poprzednim meczem na czerwoną, tylko jeśli zawodnik w dwóch meczach pod rząd dostaje żółtą kartkę to w kolejnym meczu ma zakaz wejścia na boisko. Czerwoną można dostać za dwie żółte w jednym meczu albo za brutalny faul. Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2014-06-23 o 09:04 |
|
|
|
|
#1506 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Moim zdaniem to jest bita śmietana z żelatyną, tylko bez cukru. Wcale nie musi być słodka |
|
|
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
Warto kupić aparat Fujifilm jv500 albo jx600?
|
#1508 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Cytat:
![]() Btw. robiłyście kiedyś frużelinę truskawkową? Ciężko się robi? Chyba nie ma innego dobrego sposobu na zmiksowanie truskawek i zrobienie z nich kremu, żeby miały w miarę gęstość? |
||
|
|
|
#1509 |
|
Copyraptor
|
Czy polubię kiedyś ćwiczenia?
![]() Nie lubię ćwiczyć. No nie lubię i już. Fizyczne męczenie się nie sprawia mi przyjemności. Nie lubię jeździć na rowerze, nie znoszę biegać, nie mam talentu do sportów zespołowych, mam karnet open na siłownię i nie chodzę Jedyne dwie aktywności fizyczne które mi sprawiają przyjemność to basen i łucznictwo, ale nawet do tego ciężko mi się zmotywować jak alternatywą jest kanapa i kindle, więc chodzę na basen ze znajomym (żeby się wspólnie motywować).No ale chcę zadbać o ciało bo wygląda tak sobie, więc się zmuszam robię treningi "dywanowe" bo najłatwiej mi się zmusić do 30 min wysiłku dziennie kiedy ktoś mi mówi co mam robić. Polubię to kiedyś? Nie wiem, może jak mi się ciało przyzwyczai i nie będę aż taka zasapana? W sensie, czy któraś z was miała tak jak ja a teraz sobie nie wyobraża dnia bez treningu? |
|
|
|
#1510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej żeby skrzynia i reszta były tematycznie połączone z grą, którą chcesz dać.
|
|
#1511 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Normalnie mnie nosi.
|
|
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() « czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a żeby się zmotywować kupiłam karnet za 500zł. i chodzę :P szkoda żeby ta kasa przepadła
|
|
#1514 | ||
|
Copyraptor
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;46999811]U mnie to było tak, 5 lat temu zaczełam się zmuszać do tego żeby codziennie odbywać marsze, początkowo to było pół godziny ale naprawdę te pół godziny mnie nudziło i tylko upór sprawiał, że wychodziłam rano pomaszerować. A teraz to tylko ciężka choroba mnie zatrzyma w domu, muszę wyjść i to na półtora godziny minimum, nieważne czy burza czy śnieg
Normalnie mnie nosi.[/QUOTE]O, to optymistyczne! Tak bym właśnie chciała Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bo ja się w ogóle nie znam
Jest jakiś innym program albo sposób na odbiór? Może coś zablokowałam, bo jeszcze nie za bardzo ogarniam nowy telefon
|
#1516 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1518 |
|
Rozeznanie
|
Jak powinien wyglądać dobry LM na praktyki? Poza banałami w stylu szybkiego uczenia się.
|
#1519 |
|
Konto usunięte
|
I jest to wygodne
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1520 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam, bo pod linkiem ściągnij są opinie użytkowników, że to jakiś badziew i nie chciałam sobie zaśmiecać telefonu
|
|
#1523 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;46999811]U mnie to było tak, 5 lat temu zaczełam się zmuszać do tego żeby codziennie odbywać marsze, początkowo to było pół godziny ale naprawdę te pół godziny mnie nudziło i tylko upór sprawiał, że wychodziłam rano pomaszerować. A teraz to tylko ciężka choroba mnie zatrzyma w domu, muszę wyjść i to na półtora godziny minimum, nieważne czy burza czy śnieg
Normalnie mnie nosi.[/QUOTE]Miałam tak samo ze spacerowaniem w zimę, na początku się zmuszałam (dochodziły też obawy o siebie, bo mieszkam na małym osiedlu i jest dosyć niebezpiecznie), ale później poszło gładko. Teraz jest rower, który idzie w ruch, nawet gdy jestem bardzo zmęczona. Początki były trudne, bo były zakwasy, zmęczenie, ale doszłam do perfekcji i się nie męczę. Jeżdżę średnio 20 km na raz, dla mnie w sam raz na godzinę. |
|
|
|
#1524 |
|
Copyraptor
|
Irytujące w nim jest to, że jak włączasz internet po pewnym czasie nieużywania, to ściągają Ci się i wibrują wszystkie wiadomości, które już odczytałaś w normalnej przeglądarce, np. na komputerze. To mnie w nim wkurza. Ale reszta jest ok, to po prostu normalny, wygodny komunikator z wiadomościami na fb.
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
ćwiczyłam z zumba na PS3 i takim fajnym pasem
![]() « czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
|
#1527 |
|
Konto usunięte
|
FACEBOOK
Zarządzam fanpejdżem. Czy jest możliwość ukrycia go, żeby nie można go było znaleźć? Tak, jakby został usunięty, ale nie chcę go usuwać, tylko zawiesić. |
|
|
|
#1528 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aczkolwiek nie jestem pewna w 100%, czy zadziała, bo nigdy tego nie robiłam. ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Szukam rodzajów pośredników finansowych wg jakiejś książkowej klasyfikacji. Może ma ktoś jakąś książkę w domu z finansów? |
|
|
|
|
#1529 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie jest za słodka, jest stabilna i ciasto się nie rozjeżdża
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu o reklamacji dziecięcych butów...
Buty, które mają 2,5 miesiąca o wyglądzie takich klasycznych, najzyklejsych adidasków mają już dziury na samym przodzie, jak i dziury w podeszwie (tez z przodu, przy czubku, tam gdzie podeszwa najcieńsza), dziecko chodzi dosyc sporo- ok, dzieci szybko niszczą buty-ok, ale 2,5 miesiąca i dziury w podeszwie... Mam ja szansę na pozytywne rozpatrzenie takiej reklamacji czy będą chcieli mi wmówić, że to normalne? Pytam bo nie wiem czy jest sens się szarpać z dwutygodniową reklalacją czy "dojechać" te buty i spod ziemi wyciągnąc na następne... dodam ze chodzi o sklep martes sport, w którym reklamacja to masakra (dosyc czesto reklamuje rozne rzeczy sobie i rodzinie i tam reklamacja jest nagorsza).
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

Jedyne dwie aktywności fizyczne które mi sprawiają przyjemność to basen i łucznictwo, ale nawet do tego ciężko mi się zmotywować jak alternatywą jest kanapa i kindle, więc chodzę na basen ze znajomym (żeby się wspólnie motywować).

Jest jakiś innym program albo sposób na odbiór? Może coś zablokowałam, bo jeszcze nie za bardzo ogarniam nowy telefon
dodam ze chodzi o sklep martes sport, w którym reklamacja to masakra (dosyc czesto reklamuje rozne rzeczy sobie i rodzinie i tam reklamacja jest nagorsza).