|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
O tak, Bieszczady późnym latem albo wczesną jesienią
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko to to ode mnie już całkiem daleko.
No i w okolice Zakopca jest dobre połączenie, wygodniejsze, Polski Bus, pociągi, a np do Soliny już nie jest tak fajnie. :/---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Sudety jakoś najmniej mnie pociągają. ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A z nadmorskich miejsc to najpiękniejsze są dla mnie wydmy w Łebie. Też się długo idzie, ale zdecydowanie warto. Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-06-22 o 20:22 |
|
|
|
#183 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się Jak zwykle piękne zdjęcia i świetne minki Wygładziła włosy, mniejsze wypadanie ![]() Cytat:
![]() Ja nie jadę nigdzie na wakacje. No chyba, że za wakacje weźmiemy wycieczki weekendowe. Tylko jeszcze nie wiem, czy z Tż, bo może pojedzie do Holandii na zarobek (full długów )A mnie choróbsko po weekendzie wzięło. Gardło, katar, stawy mnie bolą
|
||
|
|
|
#184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najdalej byłam nad polskim morzem Gdyby nie kolonie to pewnie nic bym nie zobaczyła. Niestety moi rodzice nigdzie nie wyjeżdżali, bo wiecznie żyli jak pies z kotem ![]() W te wakacje jeśli gdzieś wyjedziemy to pewnie tylko na jakieś jednodniowe wypady nad jezioro. Cytat:
Kuruj się! ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Idą do mnie ![]() http://www.sheinside.com/Green-Round...-cat-1727.html http://www.sheinside.com/White-Long-...-cat-1733.html http://www.sheinside.com/Apricot-Sho...-cat-1733.html http://www.sheinside.com/Apricot-Flo...-cat-1740.html http://www.sheinside.com/Green-Short...-cat-1727.html http://www.sheinside.com/Blue-Slim-B...-cat-1740.html |
||
|
|
|
#185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Uuu, to on też jeszcze student? studia są najgorsze pod względem finansowym, ciągle na łasce rodziców ![]() Cytat:
marzą mi się ogromne brzoskwinie, figi i oliwki na drzewach, granaty wprost do łapy
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Nocowanie u rodziny kojarzy mi się z "zjedz jeszcze, chuda jesteś" i toną cukru między obiadem, a kolacją
Moja trauma .
|
|
|
|
#188 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Bellitudoo;46992499]Miki, naprawdę? Żadna wycieczka szkolna, nic ? Ja byłąm dwa razy w sanatorium, ale to za dużo nie pochodziłam. Dwa lata temu byliśmy z Tż i się zakochaliśmy
Cytat:
Chleb w lodówce szybciej wysycha. Widać mamusia za wszelką cenę chce zapomnieć jak się żyło na wsi i udaje nieświadomą. Znam takich na pęczki. Zabawne przypadki. Cytat:
Niestety prawie cały wschód Polski jest jakby odcięty od świata. Lotnisko w Świdniku naprawdę wiele zmienia. Cytat:
Plaża Czołpino Cytat:
.Cytat:
Ale jakby poszukać B&B to da się super tanie oferty wyczaić.
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Kocura, to o mamusi to do mnie ? Bo chyba nie zrozumiałam.
![]() No pewnie, ze szybciej wysycha i zabiera za dużo miejsca
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie rozmyślania na podstawie doświadczeń życiowych
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
Nasiedziałam się w przychodni
Odliczam czas do wyjścia stąd
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my pojechaliśmy na małą wycieczkę krajoznawczą. Jest taki upał, że się gotuję.
|
|
#193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze moje beda szybciej rosly ...
![]() Cytat:
![]() Ja po latach rudosci powracam do naturalnego blondu, poki co jest srednio A juz za mna chodza - bile i czzerwien Cytat:
Cytat:
A jaka dzialanosc prowadzisz, jesli mozna spytac? Miki - ladne fatalaszki, takie... Twoje ![]() Kocurku, na wyspach tak zle? Czy jestes w Polsce teraz?
|
|
#194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Wam któregoś dnia pokażę jaki ja mam teraz miks na włosach - odrosty już mam całkiem niezły ciemny blond, a od połowy są rude. Na szczęście cały czas noszę koczek, więc aż tak bardzo się nie rzuca w oczy.
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Moje naturalsy są już prawie do ramion
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurzyca, tzn, zrozumiałąm, że jeśli już to o teściówkę chodzi
U nich to chyba tak po prostu zawsze się trzymało, babcia ze strony mamy Tż też tak trzyma. Nie wiem co ma do tego życie na wsi. Dla mnie bez sensu. Ja za to chleb mrożę, bo jak kupuję jeden bochenek taki 400 gram to mam od razu do wywalenia, jeśli zostawię na wierzchu. Mało chleba jem i po prostu wyciągam sobie jak mam ochotę kromeczkę. A bułki ciężko znaleźć z sensownym składem. Choć nie powiem, czasami mam ochotę na białą napompowaną powietrzem pszenną bułę. Z masłem i dżemem |
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Wypluwam płuca właśnie
i rozjaśniam włosy papką z witaminy C, miodu i cynamonu (plus odżywka). W weekend napadło mnie na powrót do ciemnego blondu (mój naturalny kolor). No i oczywiście nie słuchałam, że do pigmentacji wystarczy średni blond lub blond, bo ciemny wyjdzie brązowy. Tak więc w niedzielę miałam bardzo ciemny brąz na głowie. Później kąpiel rozjaśniająca i mam jasny brąz z brązowo-rudymi refleksami przy skórze głowy. Pokazywać tego nie będę . I pomyśleć, że poza 3 pasmami rozjaśnionymi miesiąc temu miałam swoje naturalki na całej głowie![]() Mam gabinet fizjoterapii i masażu. Minus własnej działalności- nie opłaca się chorować (w sensie nie można sobie wziąć zwolnienia), urlopu długiego też nie można brać=> cały czas za wynajem lokalu trzeba płacić. ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Mam nadzieję, że antybiotyk mi pomoże bo bolą mnie stawy. A za jakąś godzinę dokończę obcinanie swojej Miśki (mój pieseł )
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Trinne, szybkiego powrotu do zdrowia!
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Trinee - i jak Ci idzie? rozkręca się trochę interes?
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Coraz lepiej. Chociaż jeszcze to nie jest to, o co mi chodzi. Zarówno pod względem zarobków i ilości klientów. Może gdybym nie płaciła tylu rat (inteligentny urząd pracy w Poznaniu wymyślił, że mamy za 20% kwoty dofinansowania zrobić zakupy ze swoich i dopiero po rozliczeniu 100% oni zwrócili- ale kto bez pracy ma odłożone np 6-8 000 zł?). Liczę, że się rozkręci
bardziej
|
|
|
|
#201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapuszczam, ale...- na koncach wciaz delikatnie widac pohennowa rudosc (juz sie tak nie odznacza, o czym za chwile) - w polowie jest dosc jasny blond, bo rozjasnialam je intensywnie zeszlego lata (miod, cynamon, cytryna, a nawet spray rozjasniajacy Balea) - na gorze sredni, poki co dosc myszowaty blond - ostatnio (w kwietniu) podczas wizyty u fryzjera dorobilam sie ciemnych i janych pasemek/refleksow na calych wlosach i te trzy warsty kolorystyczne zgubily sie w tym - mialam szczescie, henna moja poddala sie farbom Takze ten, tamki misz-masz sobie nosze teraz W planach mam (podczas kolejnej wizyty w Polsce, czyli za ok. miesiac) kolejna wizyte u fryzjera i tym razem juz tylko wyrownac kolor/usunac kontrast. Nie zrobilismy tego od razu, bo fryzjer sie o ta henne obawial, ze nie zlapie i sie bedzie odznaczac jeszcze gorzej, a refleksy to wlasnie bezpieczniej. Ale okazalo sie, ze da rade. Wstawie zdjecie jakies, jak znajde. Cytat:
Ale bym sie do Ciebie przeszla na jakas terapie
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
O, prosze, znalazlam
![]() Taki kolaz porownawczy strzelilam: 3 gorne zdjecia - tak bylo, 3 dolne - tak jest. Moze zdjecia nie oddaja tego az tak, ale na zywo to jednak roznica jest spora - wczesniej (w rozpusczonych wlosach) wygladalam jak niechluj, teraz mam taki jakby fmaboyage czy cos
|
#203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poszły dwa rozjaśniacze Joanna (jeden w piątek wieczorem, drugi w sobotę rano), dwie i pół farby ciemny blond i średni blond Londa (piątek), później farba Naturia Słodkie Capuccino, następnego dnia rozjaśniacz, w zasadzie kąpiel rozjaśniająca z wodą 12%g . Wiem, popełniłam zbrodnię na włosach . W sobotę babcia na imprezce urodzinowej powiedziała mi, że strasznie wyglądam i oby mi wypadły wszystkie włosy .A na kręgosłupie się znam, oczywiście miszczem nie jestem, ale na pewno bym coś dobrała dla Twoich plecków.
Edytowane przez trinee Czas edycji: 2014-06-23 o 23:00 |
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Biedne wlosy
Dbaj o nie teraz, dbaj mocno!
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Caly dzien mam dziś apetety na dziwne rzeczy. Zjadłam nawet trochę Nutelli, która normalnie jesy dla mnie za słodka.
ale szczytem byla moja kolacja-jogurt naturalny, na to ogórek kiszony, a to popite sokiem pomarańczowym. Tż się załamał jak to zobaczył.
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Okres to jednak wyjątkowy czas w życiu kobiety.
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Spasłam się jak świnia i rzygać mi się chce na swój widok.
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj rozmawiałam z kuzynką z Londynu i właśnie mówiła, że upały straszne, a ludzie w kozuchach śmigają.
|
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

No i w okolice Zakopca jest dobre połączenie, wygodniejsze, Polski Bus, pociągi, a np do Soliny już nie jest tak fajnie. :/

)
Najdalej byłam nad polskim morzem 

.
- 82
15.04.2013

Dbaj o nie teraz, dbaj mocno!