|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później II
AnnLee zawsze możesz
tylko żeby było czym Cytat:
same dziewczynki się nam wstepnie szykują Cieszę się, że wszystko w porządku ![]() Cytat:
Navi, jak nauka kultury Ci idzie???
|
||
|
|
|
#92 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() co do imienia nie wiem jeszcze, narazie żadne mnie nie zauroczyło. Myślałam o jakimś normalnym, nie wymyslnym typu Nikola czy Jesica . Podoba mi się Emilka, Hania, Zuzia ale do konca do nich przekonana nie jestem. Muszę chyba przewertować kalendarz Jak by był chłopczyk to napewno Kubuś, bo mam sentyment do tego imienia, mój tato chciał mnie tak nazwać jakbym urodziła się chłopczykiem ![]() Edit jestem w szoku, pierwsza jestem (wizaż chyba całą noc nie działał) Kawkę stawiam
|
|||
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Yoolia
![]() Dzieciaczków zatrzęsienie
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
hello
yyy eeee noooo... nie idzie ale zacznie isc dzisiaj ![]() aha, to jej nie znalam ladna ale na pewno nie ladniejsza od Ciebie, o! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja tez mialam byc kubus!!! ![]() a mama miala 100% pewnosci ze nim bede poki sie z brzucha nie wygramoliłam. taka niespodziewanka hehe ![]()
|
||
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może jest jakaś szansa a jest,jest Yoolia-gratuluję! ![]() ![]() no to jeszcze czekamy na dziewczynkę Gadmarki ![]() co do imion to jeszcze nie myślę nad tym zbyt intensywnie podoba mi się Tośka(Antośka?Antonia?Ant onina?-nie wiem do końca od czego to skrót) Zuza,Marianna(ale są już 2 wśród znajomych),Michalina,Moni ka... Natasza,Nadia.. nie wiem... ![]() nastawiałam się w sumie na chłopaka
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tośka to od Antonina moja przyjaciolka od x lat (na drugie ma alicja). tylko z tą toską to potem problem z przedstawianiem sie jest. jak jest głosniej zawsze wszyscy dopytuja-jestem tosia -jak?! -tosia! -gosia?? -tosia! aaa nie wazne, alicja ![]() wlasnie Iwonko swietne foteczki, dziekuje! ubranko super, cena spodni mnie powaliła... i te buty jak Ty sie na nich trzymasz, a na dodatek tanczysz! ![]()
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-07-04 o 10:10 Powód: literowki |
|
|
|
|
#97 | |||||
|
Rozeznanie
|
Helol!
Cytat:
Opiekunka tego dzieciaka na pewno uwazalo ze zachowuje sie rozkosznie i jak ty w ogole mozesz zwracac uwage! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na jakim ty swiecie zyjesz?! Listownie cos z naszym urzedem zalatwiac? Hehehe
|
|||||
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
mamuśka gratuluję - same dziewczynki super świat sie wzbogaci o kilka inteligentnych kobiet - bo jak wiadomo inteligencję dziedziczym y po mamusi
a ja wczoraj wrocilam o 2 w nocy z koncertu i ledwo żyje ale było bosko i siedziałam koło Kuby Wojewódzkiego i Szymona Majewskiego
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a koncert czyj?
|
|
|
|
|
#102 |
|
sophisticated
|
Pingusiu czyżbyś na RHCP była?
ledwo udało mi się wleźć, a już wredne dzieciaczki nad głową stoją i pospamować nie dają do wieczora |
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest dniem straconym!!! Edytowane przez oreganka Czas edycji: 2007-07-04 o 13:24 |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
no byłam byłam
super koncert, chociaż oni raczej tacy klubowi a nie koncertowi są
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zazdroszczę, może nie Wojewódzkiego i Majewskiego ale samych Redhotów , swego czasu to był jeden z moich ulubionych zespołów, ale to było jakieś dobre kilka a może nawet kilkanaście lat temu ale sentyment pozostał
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
navi gratulację, to już niedłufg sie z Tatą zobaczysz super
|
|
|
#110 |
|
sophisticated
|
chyba wszystkie skutecznie walczymy z uzależnieniem wizażowym
szkoda troszkę
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Dżem dobry
![]() Przelotem jak zwykle... Ale spokojnie tutaj jest dzisiaj ! ? No to lecę paaa
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
nio hi
![]() gadmarkowi i Yooliowi dzieciaczków zdrowych po obglądce w monitorku gratuluje mariolce - nowego mieszkanka ![]() Agawie - udanej rozmowy wstępnej ![]() navi - dobrych wieści z dalekiego kraju ![]() wszystkie Was mocno tulam
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki,
ja dziś na chwilkę, bo męczy mnie jelitówka i bardzo słabiutka jestem ![]() Na pytania i Wasze posty odpisze wieczorkiem albo jutro. |
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawno ich nie słuchałam w sumie ![]() a zakochana byłam swego czasu na zabój ![]() ![]() Iwonko-3maj się koffana smecta albo odgazowana cola i dużo pij ![]() Navi-już widzę z jakim bananem na buzince chodzisz ![]() a może nawet fruwasz ![]() no nie spamujecie to ja też spadam ale pogoda do d... ![]() trzeba będzie sie po przytulać chyba ![]() |
|
|
|
|
#115 |
|
sophisticated
|
oglądać Wojewódzkiego w telewizorni lubię, choć czasem mnie irytuje jak gości do głosu nie dopuszcza
ale siedzieć obok to bym niespecjalnie chciała chociaż na RH by mi nie przeszkadzał wcale a wcale ![]() Ann, Yoolia wszystkie imiona mi się podobają (może z wyjątkiem Marianny, bo tak się nazywa moja teściowa ), a dla chłopca coś szykujesz Ann na wszelki wypadek? Tosia jest piękne ![]() ![]() ja się do urodzenia nie mogłam zdecydować jak ma się Myśka nazywać, ale jak się urodziła i przez pierwsze dni próbowałam ją jakoś nazywać, to Marysia najlepiej na niej leżało ![]() , a z kolei Karol od poczęcia właściwie miał być Karol, tylko trochę z Marcinem się przepychał ![]() ![]() EDIT już nie będę głośno mówiła, że bym chciała brzuchatkową Ann zobaczyć ![]() Annuś, Yoolia, Gadmarko róbcie sobie takie fotki, ja mam tylko jedną z końcówki I ciąży i bardzo żałuję, że nie więcej Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-07-04 o 21:09 Powód: miało być cicho :-p |
|
|
|
#116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Rzęsko, podaj jeszcze raz stronę z biodermą
|
#118 |
|
sophisticated
|
a o którą biodermę pytasz? bo jak o filtr to w aptecusie Rzęska zdaje się kupowała http://www.aptecus.com/product_info....ducts_id=15032
Iwonko, zdrowiej biedaku
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
o! to jeszcze Pingiemu gratuluję udanego koncertu
![]() Iwonka
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

tylko żeby było czym 

kobiety górą