Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-23, 21:43   #3211
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Pojedyncze i sporadycznie. Ale teraz mam ogólnie sieczkę na twarzy..zmian czerwonych mam mało, ale zaskórników mnóstwo, kaszka, coraz częściej regularne pryszczołki. No i zaczęły mi się robić od tych, niby niewielkich, ale wiecznych zmian dziury na buzi (może ze dwie, małe..ale jednak). Plus na plecach zaczęło mnie wysypywać gdzie miałam je zawsze czyste . Dermatolog zaproponował mi to jako najskuteczniejszy sposób na wygranie walki i stwierdziłam że może warto spróbować. Oczywiście jak wróciłam zaczęło się bicie z myślami..bo poczytałam więcej na ten temat, ale w końcu łyknęłam dzisiaj to ustrojstwo i modlę się, żeby było dobrze
to powodzonka i dawaj znać jak rezultaty
a z kiecką nie wymyślaj kto tam z tyłu patrzy
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 21:55   #3212
sskers
batonik

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziękuję
Na jaką wyspę planujesz lecieć ? Ja byłam na Gran Canarii.
Cały czas myślimy, ale najbardziej kusi mnie klimat Lanzarote. Nie ukrywam jednak, że cena będzie miała znaczenie, a mam taką specyfikę pracy, że o urlopie dowiem się na 2tyg. przed, więc wtedy będę rozglądać się intensywniej

I jak wrażenia? Wybrałabyś się tam drugi raz?
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;47009477]to powodzonka i dawaj znać jak rezultaty
a z kiecką nie wymyślaj kto tam z tyłu patrzy [/QUOTE]
No patrz jak to wygląda Jak pół dupy za krzaka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140615_184650_477.jpg (36,9 KB, 193 załadowań)

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 22:15   #3213
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
no szału nie ma, ale ja i tak rozejrzałabym się za Twoim rozmiarem choćby z ciekawości bo z przodu milion dolców
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 22:15   #3214
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Cały czas myślimy, ale najbardziej kusi mnie klimat Lanzarote. Nie ukrywam jednak, że cena będzie miała znaczenie, a mam taką specyfikę pracy, że o urlopie dowiem się na 2tyg. przed, więc wtedy będę rozglądać się intensywniej

Szczerze .. chyba nie. To były moje ostatnie wakacje z rodzicami, na początku liceum, może dlatego Nie podobał mi się za bardzo hotel, miasteczko strasznie spokojne. Słyszałam, że Fuerta jest świetna
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 22:48   #3215
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze .. chyba nie. To były moje ostatnie wakacje z rodzicami, na początku liceum, może dlatego Nie podobał mi się za bardzo hotel, miasteczko strasznie spokojne. Słyszałam, że Fuerta jest świetna
Ja byłam w Taurito na GC. Pamiętasz gdzie Ty byłaś? I bardzo mi się podobało. Ale ja lubię odpocząć na wakacjach a nie imprezować. W hotelu miałam wszystko więc nie narzekałam
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 22:48   #3216
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Podpisuje się pod tym
Przód super, ale tył zepsuli równo.

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 08:31   #3217
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Co do włosów - moje naturalne są proste jak druty Kręcę je delikatnie na prostownicę, to jedyny sposób aby loki mi się w miarę utrzymały w ciągu dnia. Bardzo dziękuję za komplement Ostatnio nawet konduktor w PKP powiedział mi, że podobają mu się moje włosy
Mam ten sam probelm z włosami. Ciężko cokolwiek z nimi zrobic, bo są jak druty A powiedz mi proszę, jaką masz lokówkę? Bo efekt loków jest zniewalający Strasznie mi się podobają Twoje włosy

Cytat:
Ja na wakacje planuję wyspy Kanaryjskie w październiku Nie wiem jak ja zniosę smarowanie się co pół godziny, no ale niech będzie.
Dasz radę Wyspy są podobno cudowne Zrekompensują Ci to smarowanie

Cytat:

Nie, tył brzydko leży

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
A jak makijaż się na nim zachowuje? Gdzie kupię i po ile?
Nic się z makijażem nie dzieje Krem jest lekki, więc podczas nakładania podkłądu się nie roluje. Fajnie się wchłania
Ja go kupuję w SP. Kosztuje jakoś ok. 60 zł
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 09:26   #3218
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
my wróciliśmy przedwczoraj z Turcji było bosko, szkoda że się już skończyło a dziś pierwszy dzień w pracy i staram się nie zwariować
Byłam w Turcji 3 lata temu (chwilę przed tym jak zaczęłam spotykać się z tżtem). Najlepsze wakacje mojego życia Pewnie już takich nie przeżyję...

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość

A w Poznaniu na jaką galerię uderzasz?

My w tym roku do Tunezji lecimy Wakacje mamy już wykupione Urlop dopiero we wrześniu, ale i tak tak myśl, że się wygrzejemy jakoś pozytywnie mnie nastraja
Pewnie na tą przy dworcu bo najbliżej Będę miała 3 godziny do pociągu to pochodzę, ale staram się maksymalnie oszczędzać więc raczej nie poszaleję

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość

Nie wiem, czemu ale rosyjskie szampony i odżywki przestały mi służyć:/ przerzuciłam się na Baleę, jak na razie w porządku, używałyście kiedyś?
Tak, ja używam szamponu i odżywek z baleii. Zużyłam już kilka butelek szamponu malinowego, który kocham za zapach choć już trochę mi się znudził
Odżywki miałam z mango, z kokosem a teraz mam fioletową - z figą i granatem. Są lekkie, lubię je Od siebie polecam
Oczywiście są raczej do zdrowych włosów

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;47007797]

a tak w ogóle jeśli nie kupiła tej sukienki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1402859083 to idę odlubić instargam, fb i wszystko inne, bo wygląda mega [/QUOTE]

z przodu idealnie!!!

Wczoraj tż zasugerował, że może zamiast wakacji zaczniemy myśleć o wspólnym mieszkaniu (mam duży dom więc będziemy mieć dla siebie całą górę, nie chcę narazie brać kredytu na 40 lat :/ ). Moglibyśmy odświeżyć jeden pokój i zrobić tam sobie sypialnie. Póki co by nam pewnie wystarczyło, bo tż jeszcze się do mnie nie wprowadza, zostaje tylko na weekendy czy święta i większośc czasu i tak spędzamy w łóżku oglądając filmy
No i tak biję się z myślami...

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 09:30   #3219
sskers
batonik

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;47010031]no szału nie ma, ale ja i tak rozejrzałabym się za Twoim rozmiarem choćby z ciekawości bo z przodu milion dolców [/QUOTE]
W S pewnie będzie taki sam efekt. Niestety użyli fatalnego materiału na plecach w porównaniu do ciężaru zamka Nie wiem, czy nikt nie przymierza tych projektów, czy co...
Cytat:
Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Ja byłam w Taurito na GC. Pamiętasz gdzie Ty byłaś? I bardzo mi się podobało. Ale ja lubię odpocząć na wakacjach a nie imprezować. W hotelu miałam wszystko więc nie narzekałam
Ja niestety zrobiłam się stetryczała i też, podobnie jak user, oczekuję od wakacji spokoju. Mała ilość turystów mnie nie zmartwi, tak samo jak brak wielu miejsc rozrywek. Zależy mi na pięknych widokach, oceanie, spokoju i błogim lenistwie
Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
Podpisuje się pod tym
Przód super, ale tył zepsuli równo.

Cytat:
Dasz radę Wyspy są podobno cudowne Zrekompensują Ci to smarowanie

Nic się z makijażem nie dzieje Krem jest lekki, więc podczas nakładania podkłądu się nie roluje. Fajnie się wchłania
Ja go kupuję w SP. Kosztuje jakoś ok. 60 zł
Oby

Ok, to kupię ten i Vichy i będę próbować który u mnie lepiej się zachowa, a potem ew. będę się martwiła co dalej.

Będziemy z tż wspaniale wyglądać, on murzyn, ja białas Ale przynajmniej będę dłużej piękna i młoda

Stary 2014-06-24, 09:31   #3220
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Pewnie na tą przy dworcu bo najbliżej

Wczoraj tż zasugerował, że może zamiast wakacji zaczniemy myśleć o wspólnym mieszkaniu (mam duży dom więc będziemy mieć dla siebie całą górę, nie chcę narazie brać kredytu na 40 lat :/ ). Moglibyśmy odświeżyć jeden pokój i zrobić tam sobie sypialnie. Póki co by nam pewnie wystarczyło, bo tż jeszcze się do mnie nie wprowadza, zostaje tylko na weekendy czy święta i większośc czasu i tak spędzamy w łóżku oglądając filmy
W City brakuje tylko Zary Swoją drogą, ciekawe, dlaczego jej tam nie otworzyli

Dlaczego się bijesz z myślami? Masz jakieś wątpliwości?
Stary 2014-06-24, 09:33   #3221
sskers
batonik

Cytat:
Z rodzicami na dole? Ja nigdy nie zdecydowałabym się na takie rozwiązanie. Znam małżeństwa, które przez teściowe się rozpadały. Poza tym moja przyszła przyszła teściowa...lubię ją, ale jak jest daleko

Stary 2014-06-24, 09:36   #3222
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Oby

Ok, to kupię ten i Vichy i będę próbować który u mnie lepiej się zachowa, a potem ew. będę się martwiła co dalej.

Będziemy z tż wspaniale wyglądać, on murzyn, ja białas Ale przynajmniej będę dłużej piękna i młoda
A może poproś o próbki Ja kiedyś dostałam w aptece koło domu W ten sposób byś nie musiala tracić kasy na krem, który ani nie jest, a nie wiadomo, jak Twoja skóra na niego zareaguje

U nas jest tak samo Małżon murzyn, ja albinos Zawsze jak jedziemy za granicę, to małżona biorą za Włocha
A my się śmiejemy, że po wakacjach widać, że małżon się wygrzewał gdzieś za granicą, a ja trafiłam na dobry sezon nad Bałtyk
Stary 2014-06-24, 09:41   #3223
Ag4

Cytat:

U nas jest takj samo!

Cytat:
W City brakuje tylko Zary Swoją drogą, ciekawe, dlaczego jej tam nie otworzyli

Dlaczego się bijesz z myślami? Masz jakieś wątpliwości?
Byłam przekonana, że będzie Zara z city

Bo jednak chciałabym też polecieć na wakacje Dawno nigdzie nie byłam.

Cytat:
Z rodzicami na dole? Ja nigdy nie zdecydowałabym się na takie rozwiązanie. Znam małżeństwa, które przez teściowe się rozpadały. Poza tym moja przyszła przyszła teściowa...lubię ją, ale jak jest daleko
Jak się ma rozpaśc to teściowa nie jest potrzebna
Póki co nie stać nas na budowę domu (a ja w bloku nie chcę mieszkać). Dom jest tak duży że nie będziemy sobie przeszkadzać a z moimi rodzicami dogadujemy się bardzo dobrze, więc dla mnie jest to jedyne rozwiązanie póki co Oczywiście, wolałabym być całkiem na swoim i mam nadzieję że kiedyś będzie nas na to stać.

Aga
Stary 2014-06-24, 10:15   #3224
justytynka
Zadomowienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;47007351]baton, a co skłoniło Cię do podjęcia się takiego leczenia? miałaś problemy tylko z twarzą prawda i chyba nie były to ropne zmiany? czy mylę się?[/QUOTE]
Haha batonik nasz, rzeczywiście musiałam na chwilę się zawiesić żeby wpaść kto to. Swoją drogą Skers Ty też z Wrocławia jesteś prawda? mogę wiedzieć z jakiej części?

Cytat:
Nawet lepiej jak zarezerwujesz sobie na 2 tyg przed wylotem bo załapiesz się na last minute i lepsza cena będzie
Jak ostatnio z TŻ do Turcji lecieliśmy to z 2 800 na 1 700 zeszło w dół na tydzień przed

Cytat:
U nas jest tak samo Małżon murzyn, ja albinos Zawsze jak jedziemy za granicę, to małżona biorą za Włocha
A my się śmiejemy, że po wakacjach widać, że małżon się wygrzewał gdzieś za granicą, a ja trafiłam na dobry sezon nad Bałtyk
Hahahahhahahahah

Cytat:
Dziękuję
Na jaką wyspę planujesz lecieć ? Ja byłam na Gran Canarii.
Też kiedyś chciałabym polecieć na Kanary ale to już grubsza wycieczka Kanary są droższe

Cytat:
Co do włosów - moje naturalne są proste jak druty Kręcę je delikatnie na prostownicę, to jedyny sposób aby loki mi się w miarę utrzymały w ciągu dnia. Bardzo dziękuję za komplement Ostatnio nawet konduktor w PKP powiedział mi, że podobają mu się moje włosy
Bo śliczne są To skomplementował Ja nie wiem jak dziewczyny robicie to na prostownice Próbowałam i nie potrafię, kupiłam sobie lokówkę Remingtona 32 mm Pearl (Nasz Batonik ma taką też ) i jestem zadowolona, wychodzą ładne fale jak u lasek z VS

Cytat:
Byłam w Turcji 3 lata temu (chwilę przed tym jak zaczęłam spotykać się z tżtem). Najlepsze wakacje mojego życia Pewnie już takich nie przeżyję...
Super takie wakacje jest świeżość i miłosne uniesienie w związku co daje super klimat Początki związków zawsze są najlepsze, chciałabym jeszcze raz coś takiego poczuć

Cytat:
Jak się ma rozpaśc to teściowa nie jest potrzebna Póki co nie stać nas na budowę domu (a ja w bloku nie chcę mieszkać). Dom jest tak duży że nie będziemy sobie przeszkadzać a z moimi rodzicami dogadujemy się bardzo dobrze, więc dla mnie jest to jedyne rozwiązanie póki co Oczywiście, wolałabym być całkiem na swoim i mam nadzieję że kiedyś będzie nas na to stać.
Co kto lubi, jak macie duży dom i nie widzisz przeszkód w mieszkaniu z teściami to czemu nie
Stary 2014-06-24, 11:30   #3225
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Ja byłam w Barcelo Margaritas. Jedzenie wyśmienite, ale MILIARD DZIECIAKÓW i nieładne pokoje. Ja na wakacjach lubię zarówno pozwiedzać jak i poleżeć do góry brzuchem na plaży oraz wieczorem gdzieś wyjść. Na Gran Canarii tylko leżałam
Cytat:
Mam ten sam probelm z włosami. Ciężko cokolwiek z nimi zrobic, bo są jak druty A powiedz mi proszę, jaką masz lokówkę? Bo efekt loków jest zniewalający Strasznie mi się podobają Twoje włosy
Dziękuję wstyd się przyznać, ale korzystam ze strasznie starej prostownicy mamy mojego TŻ, którą oddała mi kiedy kupiła sobie nowy model. Nawet nie wiem co to za firma, nie ma żadnej informacji na samym sprzęcie, a opakowania nie posiadam Moje włosy są podatne na modelowanie od kiedy zaczęłam je farbować - wcześniej nie byłam w stanie zrobić z nimi nic.
Cytat:
Może jestem jeszcze trochę za młoda, żeby doradzać Ci w takich rzeczach, ale ja ze swoim TŻ jestem 5 lat, a od 2 mieszkamy razem i układa nam się 100 razy lepiej. Wynajmujemy oczywiście mieszkanie, bo studiujemy, a wiadomo że 20latków nie stać na własne Osobiście każdemu będę polecała zamieszkanie razem, ale tak naprawdę zamieszkanie, a nie nocowanie u siebie. Jeżeli Twojemu TŻ odpowiada póki co mieszkać z teściami, to uważam że jest to bardzo dobry pomysł
Cytat:
Napisane przez justytynka Pokaż wiadomość

Nawet lepiej jak zarezerwujesz sobie na 2 tyg przed wylotem bo załapiesz się na last minute i lepsza cena będzie
Jak ostatnio z TŻ do Turcji lecieliśmy to z 2 800 na 1 700 zeszło w dół na tydzień przed

Hahahahhahahahah

Bo śliczne są To skomplementował Ja nie wiem jak dziewczyny robicie to na prostownice Próbowałam i nie potrafię, kupiłam sobie lokówkę Remingtona 32 mm Pearl (Nasz Batonik ma taką też ) i jestem zadowolona, wychodzą ładne fale jak u lasek z VS

Super takie wakacje jest świeżość i miłosne uniesienie w związku co daje super klimat Początki związków zawsze są najlepsze, chciałabym jeszcze raz coś takiego poczuć

Początki związków to coś niesamowitego, zgadzam się !
Też z TŻ będziemy szukać czegoś na last minute na koncu sierpnia/początku września
Stary 2014-06-24, 13:27   #3226
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Żadna ewentualna przeróbka nie wchodzi w grę? Bo przód super

Cytat:

Tak, ja używam szamponu i odżywek z baleii. Zużyłam już kilka butelek szamponu malinowego, który kocham za zapach choć już trochę mi się znudził
Odżywki miałam z mango, z kokosem a teraz mam fioletową - z figą i granatem. Są lekkie, lubię je Od siebie polecam
Oczywiście są raczej do zdrowych włosów
Właśnie takich potrzebuję poza tym odnoszę wrażenie że bardzo nabłyszczają włosy Który to malinowy bo nie widzę?

Pamiętam jak mówiłaś że macie duży dom. Jeśli rodzice nie są konfliktowi i wchodzi w grę np. opcja remontu z osobnym wejściem to dlaczego nie? Wszystko zależy od relacji. Masz rodzeństwo? Temat na pewno trzeba mocno przemyśleć i obgadać

Cytat:
Ja mam tak z moją mamą - kocham ją bardzo, jak sie dłużej nie widzimy czy nie słyszymy to tęsknię, ale jak spędzam u rodziców w domu 2 dni to wyjeżdżam z ulgą i bólem głowy jednocześnie

Cytat:
Póki co nie stać nas na budowę domu (a ja w bloku nie chcę mieszkać). Dom jest tak duży że nie będziemy sobie przeszkadzać a z moimi rodzicami dogadujemy się bardzo dobrze, więc dla mnie jest to jedyne rozwiązanie póki co Oczywiście, wolałabym być całkiem na swoim i mam nadzieję że kiedyś będzie nas na to stać.
A co na to Tż?

Edytowane przez Madzia_M77
Czas edycji: 2014-06-24 o 14:03
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 14:11   #3227
Ag4

Cytat:

Właśnie takich potrzebuję poza tym odnoszę wrażenie że bardzo nabłyszczają włosy Który to malinowy bo nie widzę?

Pamiętam jak mówiłaś że macie duży dom. Jeśli rodzice nie są konfliktowi i wchodzi w grę np. opcja remontu z osobnym wejściem to dlaczego nie? Wszystko zależy od relacji. Masz rodzeństwo? Temat na pewno trzeba mocno przemyśleć i obgadać

A co na to Tż?
ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-malinowy.html
Dobrze zmywa oleje ale z naftą już raczej sobie nie poradzi. Ja zużyję teraz którąś już butelkę i muszę chyba zreobić przerwę bo już długo go używam (choć na zmianę z innymi).

Rodzeństwa nie mam Na rodziców nie mogę słowa powiedzieć bo mam najlepszych na świecie Tż sam zaproponował, że można by zacząć się urządzać więc nie ma nic przeciwko. Oczywiście też wolałby na swoim, ale póki co to i tak jesteśmy w komfortowej sytuacji bo mamy gdzie mieszkać. Gdyby nie sytuacja na rynku pracy to pewnie zdecydowałabym się na kredyt i byśmy postawili jakiś nieduży domek, ale póki co - boję się :/

Dziewczyny, nie mogę pozbyć się wągrów na nosie :/ macie jakieś rady?

Aga
Stary 2014-06-24, 15:00   #3228
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-malinowy.html
Dobrze zmywa oleje ale z naftą już raczej sobie nie poradzi. Ja zużyję teraz którąś już butelkę i muszę chyba zreobić przerwę bo już długo go używam (choć na zmianę z innymi).

Rodzeństwa nie mam Na rodziców nie mogę słowa powiedzieć bo mam najlepszych na świecie Tż sam zaproponował, że można by zacząć się urządzać więc nie ma nic przeciwko. Oczywiście też wolałby na swoim, ale póki co to i tak jesteśmy w komfortowej sytuacji bo mamy gdzie mieszkać. Gdyby nie sytuacja na rynku pracy to pewnie zdecydowałabym się na kredyt i byśmy postawili jakiś nieduży domek, ale póki co - boję się :/

Dziewczyny, nie mogę pozbyć się wągrów na nosie :/ macie jakieś rady?

Ja na wągry polecam plasterki DermoPharma (kupuję je w drogerii Natura) i są naprawdę bardzo dobre. Nie mogę znaleźć ich na kwc

A co do sytuacji mieszkaniowej - wiadomo - bycie na swoim jest bardzo komfortowe i niezależne Ale jeśli na chwilę obecną nie możecie sobie pozwolić na własne M, to lepiej pomieszkać trochę u rodziców, a w międzyczasie składać fundusze na przyszłe mieszkanie
Jeśli macie dużo przestrzeni, a rodzice nie są nieznośni, to na pewno dacie sobie radę

Edytowane przez Agnessa*
Czas edycji: 2014-06-24 o 15:23
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 15:02   #3229
Madzia_M77
Zadomowienie

Dzięki Ag4 ale te maliny i kokos to była chyba limitowanka, bo na all już nie widzę naklikałam za to z 10 innych, łącznie z figą

Na wągry savon noir próbowałaś, albo alep?
Stary 2014-06-24, 15:16   #3230
Maqua
Zakorzenienie

Gdzie kupujecie "niewidoczne" rajstopy? Wszędzie gdzie szukałam tylko "opalone" i "cieliste" w kolorze parówek.
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 17:15   #3231
sskers
batonik

Cytat:
A może poproś o próbki Ja kiedyś dostałam w aptece koło domu W ten sposób byś nie musiala tracić kasy na krem, który ani nie jest, a nie wiadomo, jak Twoja skóra na niego zareaguje

Super pharmie dostanę? Jak myślisz?

Mnie ratuje to, że mam jeszcze opaleniznę zeszłoroczną. Ale tż ma gospodarstwo rolne, więc sporo na dworze przebywa i już jest murzynem, a co dopiero w sierpniu będzie
Cytat:
Czasem mam wrażenie, że teściowa w zupełności starcza
Cytat:
Haha batonik nasz, rzeczywiście musiałam na chwilę się zawiesić żeby wpaść kto to. Swoją drogą Skers Ty też z Wrocławia jesteś prawda? mogę wiedzieć z jakiej części?
Tak, tak, Wrocław. Nowy Dwór, a Ty?
Cytat:
No mam nadzieję, że tak będzie. Ale jestem z tych osób co lubią mieć zaplanowane wszystko wcześniej, niż tak na wariackich papierach wszystko załatwiać, ale nie mam w tym przypadku żadnej alternatywy. No i martwię się, że jednak jak ja będę czegoś szukać, to niczego nie będzie
Cytat:
No świetna jest, robi piękne nienachalne loki
Cytat:
Żadna ewentualna przeróbka nie wchodzi w grę? Bo przód super

Ja mam tak z moją mamą - kocham ją bardzo, jak sie dłużej nie widzimy czy nie słyszymy to tęsknię, ale jak spędzam u rodziców w domu 2 dni to wyjeżdżam z ulgą i bólem głowy jednocześnie
Trzeba byłoby cały materiał z pleców odpruć i wstawić nowy, grubszy. A ciężko będzie dopasować coś kolorystycznie

Ja swoją mamę, no, kocham, ale bardziej toleruję. Jesteśmy kompletnie innymi ludźmi i pod pewnymi względami też jest ciężka do życia. Kiedyś darłyśmy koty okropnie i przez pewne słowa i czyny mam do niej ogromny dystans, ale obecnie żyjemy same pod jednym dachem i jest Ok. Nauczyłam się ignorować pewne rzeczy, unikać dziwnych sytuacji i żyje mi się z nią dobrze. Ale przyjaciółkami nie jesteśmy i nigdy nie zdecydowałabym się z nią mieszkać w przyszłości

Stary 2014-06-24, 20:39   #3232
justytynka
Zadomowienie

[QUOTE=sskers;47020372Tak, tak, Wrocław. Nowy Dwór, a Ty? [/QUOTE]
Karłowice
Stary 2014-06-24, 21:19   #3233
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam przekonana, że będzie Zara z city
Niestety Zary tam nie zrobili

Cytat:
Dziękuję wstyd się przyznać, ale korzystam ze strasznie starej prostownicy mamy mojego TŻ, którą oddała mi kiedy kupiła sobie nowy model. Nawet nie wiem co to za firma, nie ma żadnej informacji na samym sprzęcie, a opakowania nie posiadam Moje włosy są podatne na modelowanie od kiedy zaczęłam je farbować - wcześniej nie byłam w stanie zrobić z nimi nic.
Żartujesz? I taki efekt osiągasz zwykłą prostownicą?
Muszę moją odkurzyć chyba
Moje też są oporne na wszelkiego rodzaju skręty. Kiedyś farbowałam i lepiej nic nie było, a teraz mam naturalny kolor, ale będę kombinować

Cytat:
Super pharmie dostanę? Jak myślisz?

Mnie ratuje to, że mam jeszcze opaleniznę zeszłoroczną. Ale tż ma gospodarstwo rolne, więc sporo na dworze przebywa i już jest murzynem, a co dopiero w sierpniu będzie
Powinnaś dostać bo oni mają próbki pobunkrowane w szafkach W razie co mów, że koleżanka od nich dostała

Mi się opalenizna długo nie utrzymuje O zeszłorocznej to zapomniałam już w grudniu Jak było w tym roku cieplutko, to troszkę mnie smagło słońce, ale tyle, co nic
Mój małżon też sporo czasu na dworze przebywa, a on dużo nie potrzebuje. Taką ma cudowną karnację
Choć ja moją polubiłam

A co do mieszkania razem i z rodzicami to...Zdecydowanie wspólne mieszkanie to zupełnie cosik innego niż zostawanie u siebie na noc Wydaje mi się, że mieszkanie razem umacnia związek, wiadomo, czego się można spodziewać po partnerze, widzi się jaki jest na co dzień, a nie tylko, jak się widzimy podczas spotkań Można na pewno szybciej zweryfikować, czy to jest ta osoba, którą się szuka, czy tylko wielkie rozczarowanie.
Co do mieszkania z rodzicami, to wiadomo, że każdy chciałby być od razu na swoim My wybraliśmy mieszkanie z moją mamą, ponieważ nie chcieliśmy tracić dodatkowo kasy na wynajem. Tym bardziej, że w planach mamy budowę Wiadomo, mojej mamie się dorzucamy do mieszkania i dajemy również na życie, ale nie są to takie koszta, jakbyśmy mieszkali sami. Nam mieszka się naprawdę super!!! I powiem szczerze, cieszę się, że wybraliśmy takie rozwiązanie, ponieważ mój małżon bardzo dzięki temu zżył się z moją mamą i teraz mają świetny kontakt!! Naprawdę na nasze wspólne mieszkanie nie mogę powiedzieć złego słowa Choć może dlatego, że ja mam naprawdę cudowną mamę Ona się w nic nie wpieprza, nie rządzi nam. To chyba połowa sukcesu, mieć fajnych rodziców, którzy dają żyć po swojemu
Stary 2014-06-24, 22:01   #3234
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

A co do mieszkania razem i z rodzicami to...Zdecydowanie wspólne mieszkanie to zupełnie cosik innego niż zostawanie u siebie na noc Wydaje mi się, że mieszkanie razem umacnia związek, wiadomo, czego się można spodziewać po partnerze, widzi się jaki jest na co dzień, a nie tylko, jak się widzimy podczas spotkań Można na pewno szybciej zweryfikować, czy to jest ta osoba, którą się szuka, czy tylko wielkie rozczarowanie.
Co do mieszkania z rodzicami, to wiadomo, że każdy chciałby być od razu na swoim My wybraliśmy mieszkanie z moją mamą, ponieważ nie chcieliśmy tracić dodatkowo kasy na wynajem. Tym bardziej, że w planach mamy budowę Wiadomo, mojej mamie się dorzucamy do mieszkania i dajemy również na życie, ale nie są to takie koszta, jakbyśmy mieszkali sami. Nam mieszka się naprawdę super!!! I powiem szczerze, cieszę się, że wybraliśmy takie rozwiązanie, ponieważ mój małżon bardzo dzięki temu zżył się z moją mamą i teraz mają świetny kontakt!! Naprawdę na nasze wspólne mieszkanie nie mogę powiedzieć złego słowa Choć może dlatego, że ja mam naprawdę cudowną mamę Ona się w nic nie wpieprza, nie rządzi nam. To chyba połowa sukcesu, mieć fajnych rodziców, którzy dają żyć po swojemu
I to jest chyba sedno całej sprawy, obojętnie czy mieszka się z partnerem i teściami/rodzicami czy na własnym.
Stary 2014-06-25, 07:58   #3235
Ag4

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Ja na wągry polecam plasterki DermoPharma (kupuję je w drogerii Natura) i są naprawdę bardzo dobre. Nie mogę znaleźć ich na kwc
Nie ma u mnie w okolicy żadnej natury
ale będę miała na uwadze, dziękuję

Cytat:
Dzięki Ag4 ale te maliny i kokos to była chyba limitowanka, bo na all już nie widzę naklikałam za to z 10 innych, łącznie z figą

Na wągry savon noir próbowałaś, albo alep?
Niby limitowanka, ale koleżanka mi jeszcze niedawno przywiozła z niemiec malinę bez problemu
Będzie jechać teraz na weekend to też poproszę ją o 2 odżywki bo lubię mieć w zapasie a już mi się kończą
Co jeszcze klinkęłaś?

próbowałam alepp i savon noir :/ Teraz używam wardi shan z mydlarni franciszka.

Cytat:
Ja swoją mamę, no, kocham, ale bardziej toleruję. Jesteśmy kompletnie innymi ludźmi i pod pewnymi względami też jest ciężka do życia. Kiedyś darłyśmy koty okropnie i przez pewne słowa i czyny mam do niej ogromny dystans, ale obecnie żyjemy same pod jednym dachem i jest Ok. Nauczyłam się ignorować pewne rzeczy, unikać dziwnych sytuacji i żyje mi się z nią dobrze. Ale przyjaciółkami nie jesteśmy i nigdy nie zdecydowałabym się z nią mieszkać w przyszłości
Dla mnie np. takie sytuacje są abstrakcyjne. Nigdy nie miałam żadnych problemów z rodzicami i dogadujemy się super.

Cytat:
Mam takie samo zdanie na ten temat. Tż chciał coś wynająć, ale mi jest szkoda pieniędzy na wynajem. Dla mnie to po prostu strata kasy. Pewnie inaczej bym na to patrzyła, gdybyśmy oboje mieli taką sytuację mieszkaniową, że nie moglibyśmy mieszkać z rodzicami, ale wynajmowanie jakieś klitki w bloku podczas gdy połowa mojego domu stoi pusta to dla mnie czysta głupota.

Aga
Stary 2014-06-25, 07:59   #3236
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
I to jest chyba sedno całej sprawy, obojętnie czy mieszka się z partnerem i teściami/rodzicami czy na własnym.
Dokładnie Co innego spotkania popołudniami, po pracy, gdzie wiadomo, każdy chce wypaść jak najlepiej, co innego wspólne wakacje, a jeszcze co innego przebywanie z tą osobą na co dzień, każdego dnia i obserwowanie, jaka jest naprawdę, w spodnach od dresu i zwyczajny t-shircie
Stary 2014-06-25, 08:02   #3237
201604250957
Konto usunięte

dokładnie, nic tak nie pozwala się poznać jak wspólne zamieszkanie i to jak partner odnajduje się w prozie życia i codziennych sprawach dlatego dla mnie zawsze nie do pojęcia jest to jak ludzie mogą nie mieszkać ze sobą przed ślubem
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 10:21   #3238
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Niby limitowanka, ale koleżanka mi jeszcze niedawno przywiozła z niemiec malinę bez problemu
Będzie jechać teraz na weekend to też poproszę ją o 2 odżywki bo lubię mieć w zapasie a już mi się kończą
Co jeszcze klinkęłaś?
Na All już nie ma a ja do DM mam daleko
Naklikałam żel pod prysznic sensitiv, truskawa, mango i after sun, odżywkę figową, pomarańczową, szampon z figą, rozmarynowy i 2 dezodoranty w sprayu - sensitive i kokos z nekarynką

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
dokładnie, nic tak nie pozwala się poznać jak wspólne zamieszkanie i to jak partner odnajduje się w prozie życia i codziennych sprawach dlatego dla mnie zawsze nie do pojęcia jest to jak ludzie mogą nie mieszkać ze sobą przed ślubem
pewnie, że tak. Mam znajomych, którzy rozwiedli się po kilku miesiącach małżeństwa ( a w związku byli ponad 5 lat!) - okazało się że problem m.in wyrzucenia śmieci jest nie do przejścia
Stary 2014-06-25, 10:27   #3239
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, że tak. Mam znajomych, którzy rozwiedli się po kilku miesiącach małżeństwa ( a w związku byli ponad 5 lat!) - okazało się że problem m.in wyrzucenia śmieci jest nie do przejścia
Dla mnie taki błahy powód do rozstania jest śmieszny!!! Przecież byce razem to wieczna praca i obie osoby muszą iść na pewne ustępstwa. Czasami jak słucham, że ludzie zamiast walczyć o związek wolą się rozstać, to zaczynam się zastanawiać, dlaczego oni w ogóle byli razem?
Stary 2014-06-25, 10:34   #3240
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Taaakk.. ja znam historie, że ludzie się rozwodzili przez remont albo urządzanie własnego wspólnego mieszkania, bo inną wizję mieli albo różne szklanki chcieli

A przychodzę do Was z relacją o jedzeniu siemienia lnianego i nasion szałwii hiszpańskiej (chia) - po 3 tygodniach widzę zdecydowaną różnicę na plus jeśli chodzi i wygląd skóry, jest bardziej nawilżona i odżywiona, a moje rogowacenie przymieszkowe jest w fazie zanikowej chwilowo (i oby tak dostało) Będę to kontynuować i informować na bieżąco, jeśli jesteście zainteresowane.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości