|
|
#481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
2. Noooo- to czekałąś dzieścia lat ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
Ale zamysł w dobrym kierunku tylko powiększa kuper I ja wolę tą we wzory, szaro-czarne mazie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-23 o 15:54 |
||
|
|
|
#482 | ||
|
Nindżopesz
|
Masz rację, pewnie nie pobiję
![]() Pókim ruda jest ok bo mogę udawać, że to naturalny kolor włosów i karnacja, ludzie się na to łapią i nawet niektórzy zazdroszczą. Co nie zmienia faktu, że jednak opalone nogi wyglądają ładniej (ale szkoda czasu na opalanie )Cytat:
![]() Otóż materiał wydaje mi się zbyt gruby jak na konkretne lato (i ma zbyt elegancki połysk), rękaw za bardzo sterczy i na dole ten "ściągacz" jest zbędny - tunika zamiast fajnie opływać figurę robi z niej bombkę czy coś w tym rodzaju. Ponadto rękaw mógłby być ciut dłuższy i wycięcie na plecach jest niemile widziane. W wersji szarej wygląda bardziej luzacko. Takie jak kappahlowa kiedyś nosiłam (właśnie z haftami) aż mi się przejadły. Teraz mam fazę na takie luźne zwykłe: http://idolo.pl/moda/h,m,czarna,tuni...g,5108,44.html http://www.vubu.pl/product-pol-58703...awami-3-4.html tylko one zazwyczaj mają za krótki przód, chlip. Ale już się napaliłam na szorty + jakieś krótsze bluzki bo i tak wizja powyższych tunik z legginsami 3/4 mnie nie powala. ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#483 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wyjątkiem ludowych, tfffuuu ludycznych, ludycznych raczej ( a może jednak ludowych ) haftów, akcentów - ale to osobista dyspreferencja, gdyż albowiem mam awersję do tego stylu, wzorów oraz wyglądam w nich jak z koła gospodyń wiejskich, no nie mój styl ![]() dyspreferencja chyba nie istnieje jako słowo ale tak mi się spodobało wybaczcie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-23 o 16:05 |
|
|
|
|
#485 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja ślepa jestem wcale nie zwróciłam uwagi na to na co Wy zwróciłyście
![]() Jedynie zastanowił mnie skład materiału
|
|
|
|
#487 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#489 | |||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty , bólu brzucha i zimna
![]() Cytat:
![]() ojojojoj , jaaakie cuuuudo , kropka w kropkę jak mój koth wygląda Cytat:
![]() ?mają i za kolano i 3/4 i całkiem długie też ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ideu zlec bo padam na ryj .Wczoraj mieliśmy gości na obiedzie więc sie przy garach nastałam a jeszcze przedtem sprzątać trzeba było ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łazienki na szybko ![]() i komary Dzięki Polly najlepszego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#491 |
|
Nindżopesz
|
Podobają mi się ale faza na ciuchy elficko-średniowieczno-haftowane już mi minęła. Teraz rzondzom drapowane zwisy bez wzorków
|
|
|
|
#492 |
|
grozi wypollizowaniem
|
serdecznie dziekuję wszystkim za zyczenia
![]() ![]()
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
pilnowałam w nocy aukcji i bluzę capnęłam żem ![]() http://allegro.pl/spiral-direct-czar...340855054.html A za 2 tygodnie wesele za Czestochową, na które jadą tylko rodzice. Autobusem z resztą rodziny. Musze zadzwonić do swojego mężczyzny, że ja się boję sama spac...
|
#494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł snad ćmienia głowy...
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- AAAA może ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Oj zdrówka Hmmmm Najpierw trza jechać na wystawę 300 km, potem siedzieć na ekspozycji 4 zamiast 1 godziny, nastrzelać tysiąc zdjęć.... I jest ![]() A tak na marginesie na wystawie były kolorowe zdjęcia z "Lolity" Mają zupełnie inny klimat niż film ...Jak to kolor wszystko zmienia A mają i z pieluchami też ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
2 A ja nabyłam buty na wesele które nazwałam butami striptiserki albowiem są na platformie ... |
||
|
|
|
#495 |
|
Nindżopesz
|
Mój co spojrzy na moje to komentuje "ale masz blade nogi!". Ja na to "to źle?" "Niee... tak tylko mówię..." Nie wiem o co mu chodzi
![]() Moje poszukiwania letnio-zwyczajnych ciuchów zakończyły się sukcesem Kupiłam te szorty z Kappahla i mam w nich idealny tyłek (bo go nie widać ) szczupłe biodra i w ogóle cut miut, do nich capnęłam bluzkę z przeceny, którą planuję zawiązywać w pasie i straszyć ludzi bladym brzuchem lub w drugiej wersji zapodać czarny crop top i iście postapokaliptyczną narzutkę
|
|
|
|
#496 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#497 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie lubię bo wszystko łącznie z karkiem na wierzchu a na dodatek te misterne konstrukcje zaraz mi spadają na ucho.Zapomniałam podzielić się refleksją n/t Czarownicy. Co tu dużo gadać - baśń. Niezbyt przygodowa, niezbyt zabawna, niezbyt wzruszająca, w sumie nie wiem do kogo to było kierowane. Chyba do mojego TŻta bo on lubi prostolinijne baśnie w lekko gotyckim klimacie Angelinę też lubi Nie to żebym się nudziła na seansie ale jeśli koniecznie musicie obejrzeć coś "dla dzieci" to bierzcie Jak wytresować smoka 2 (sugeruję w ciemno bo jedynka mi się podobała).
|
|
|
|
|
#498 |
|
To ja :)
|
Macham i znikam, gdyż nie mam co o modzie powiedzieć
|
#499 |
|
Nindżopesz
|
Masz coś do mnie?
![]() Ale spoko, zmiana tematu. Rozmarzyłam się (choć kolorystyka zdjęć wszystko psuje, chyba jakiś monochro...matyk? na pałę podkręcał je w fotoszopie): http://meteor-turystyka.pl/sucholand...ana-gora.html# jest sauna (fińska łaźnia! Maja czyta? ), skóra niedźwiedzia czy innego łosia przed kominkiem, tylko się tenteges i pić.
|
|
|
|
#500 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Podczytuję Was i śledzę, ale od wyjazdu do Sandomierza usiłuję ogarnąć 700 zdjęć, jakich naprodukowałam i w związku z tym o świecie zapominam...
|
|
#501 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
te wszystkie zdjecia wygladaja jak wizualizacje ,moze to miejsce wogole ne istnieje?
|
|
|
#502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#504 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miejsce nie skłania do niczego innego jak tylko do kontemplacji i libacji - nic innego mi do głowy nie przychodzi. Aaaaa i jeszcze jeden horror co się kolo znęcał nad gośćmi w takiej chacie ![]() Kurcze lubię drewno itp werandy ale jak dla mnie to impreza dla komarów i kleszczy, jakoś liściaste lasy i mokradła mnie nie ciągną ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
2. Co tylko potwierdzałoby fakt że masz dobry gust, coś co podoba się milionom rzadko idzie w parze z dobrą jakością. No ale tak zupełnie serio to przeż o gustach się nie dyskutuje. A styl masz z pewnoscią, to neizaprzeczalne, a gust moim zdaniem bardzo dobry. Tyle. Jednak od gustu ważniejsza jest umiejętność znalezienia czegoś z masy wszystkiego, zestawiania tego w konkretną wizję, posiadanie owej wizji, po prostu tworzenie. IMO to kreatywność. Zazdroszczę Ci tego. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-24 o 21:15 |
||
|
|
|
#506 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#507 | |||||
|
Panaroja
|
snad nawrotu zarazy
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ...i nie wieeesz dlaczeeeego ![]() Cytat:
2. 3.cudne wyszły , jak z horroru 4.z pampersem kochana, nie pieluchami ![]() 5.a jak reszta stroju ?Cytat:
narzutka bombowa ,istny zombi stajl Z nabytków ciuchowych nabyłam ostatnio na bazarku bluzkę z metką haemu , której jednakowoż znaleźć w ofercie nie umię a wygląda ona jakby uszyta była około roku pańskiego 1910 - czysty modernizm , kremowa , rozszywana wstawkami koronkowymi i haftowana z przodu , a zapinana na karku z tyłu i to na pętelki A fogle to machnę też znad przywalenia sobie w pysk nie ma to jak zamykać górną szafkę zapomniawszy , że się głowy nie zabrało Polly spóźnione wszystkiego udanego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-06-24 o 22:37 |
|||||
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tuulam bo ja walczyłam tak ze co drugi dzień miałąm choróbskowe zjazdy - a teraz ciiiiiisza - postawiłam na imbir - gotowany wywar plus cynk i rutyna maliny, czarny bez czosnek i miód - osobno ! Chyyyba się udało, ale chyyyyyba 2. Nawet tego spadającegoz drzewa ? ![]() 3. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaa aaaaaaa dziewczyno, nie wychodź z łóżka
|
|
|
|
|
#509 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. o! Ale muszę dodać, że ta szmata to Szmata przez duże Szy! Znaczy się All Saints jeśli coś Ci to mówi, capłam okazyjnie używaną.3. coś w tym jest, dziękuję Cytat:
2. albo mam za dużo czasu na przetrzepywanie Allegro ![]() 3. uuu, zrób fotkę! Może perełki zamiast metalowych guzików? Chociaż te metalowe brzmią pasująco. |
||
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad powrotu do pracy po wakacjach
wczoraj rano jeszcze się w morzu kąpałam a dziś już do robo, trauma ![]() Nadrobię po pracy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

) haftów, akcentów - ale to osobista dyspreferencja, gdyż albowiem mam awersję do tego stylu, wzorów oraz wyglądam w nich jak z koła gospodyń wiejskich, no nie mój styl
wybaczcie. 

tuulam bo ja walczyłam tak ze co drugi dzień miałąm choróbskowe zjazdy - a teraz ciiiiiisza - postawiłam na imbir - gotowany wywar plus cynk i rutyna
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaa aaaaaaa dziewczyno, nie wychodź z łóżka