|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VI (CALEB]
Cytat:
Gandy Gandy Ty wiesz co ?! ze ja myślałam,ze ON ma ok 40 lat ,a tu wygooglowalam i okazuje sie ,ze 34 aaaa ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- PS ,masz bardzo mlodego tate w takim razie suuper!
|
|
|
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tata to 50 kończył jakiś czas temu
![]() Póki co zostawiam tą nudną książkę może do niej wrócę po czasie. Zabieram się dziś za Driven. Potrzebuję przeczytać dla odmiany coś dobrego i mam nadzieję, że ta seria przypadnie mi do gustu. ![]() Przez te słabe Consequences zdecydowałam, że Grey dostanie gwiazdkę więcej. Od niego się zaczęło więc nich mu będzie. Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2014-06-24 o 20:10 |
|
|
|
|
#3183 |
|
Zadomowienie
|
No mój dość młody, bo 47 i kaloryfer ma brzuchu też ma
Co z tego jak już od 4 lat jest dziadkiem, a na emeryturę w naszym kraju pójdzie za 20lat Akurat chyba, żeby z prawnuków się cieszyć
|
|
|
|
|
#3184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pamiętam właśnie ,ze kiedyś pisałaś ,ze tata taki zadbany ! super tak ,wiem co masz na myśli z ta emerytura.. u mnie rodzice zostali dziadkami w wieku 37 lat Siostra szybko się postarała o to a dzis maja 56 lat i pełnoletniego wnuka ,który mógłby byc ich synem a chyba najlepsze jest to ,jak mojej siostry sie pytaja ,czy jej syn to jest jej mąż |
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie rodzice starsi ode mnie dokładnie o 18 lat. Jak w zeszłym roku trafiłam do szpitala i tato na szybko przyjechał moim synkiem się zająć, to wszyscy sąsiedzi myśleli, że to mój brat. Chociaż zaczął siwieć i dość szybko to idzie
|
|
|
|
|
|
#3186 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
Poszukuje serii "The League" Sherrilyn Kenyon jakiekolwiek tłumaczenie oficjal. lub i nie oficjal. Szukam i nigdzie nie mogę tego dorwać niestety ![]() Byłabym bardzo wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie niestety w rodzinnie mężczyźni od 20 lat chodzą w ciąży. Jestem z TŻ jedyna dbająca o kondycję i zdrowie. Choć moja mama też się stara, ale to przez to, że ją zmuszam
![]() Przez to gadanie o zabawkach namówiłam dziś TŻ na nowe eksperymenty o dziwo bardzo chętnie zgodził się kupić.
Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2014-06-24 o 20:30 |
|
|
|
|
#3188 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to mile,przede wszystkim dla Twojego taty tylko sie cieszyc
|
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Dominiqa85 chciałam ci życzyć powodzenia w tłumaczeniu bo do 47 rozdziału to ci jeszcze daleko
Ciekawe jak ty ocenisz całość.
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zadomowienie
|
Ej nie załamuj mnie. Odesłałam wczoraj do korekty 38, który mnie umęczył strasznie znowu 8 stron w 3 godziny. Teraz skończyłam FZ w niecałą godzinkę 15 stron i jeszcze śmiałam się w głos - sama przyjemność. A teraz do niedzieli AtPL. Cons będę się martwić w poniedziałek
|
|
|
|
|
#3192 |
|
Rozeznanie
|
chwile mnie nie bylo a tu dwie strony dopoczytania
a ja dzis jakas wymeczona jestem na rowerze normalnie myslalam ze ducha wyzione a bylam zmuszona isc na rower bo sie okazalo ze aerobic mi zamkneli na wakacje.. teraz ledwo zyje ale zabieram sie za dalsze losy Foxa i Zel (jakos w tej ksiazce imiona i nazwiska nie przypdaly mi do to juz wolalam Tess i Q
|
|
|
|
|
#3193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Ja chciałam napisać, że jak Kiki nie ma to znaczy, że podłogi i okna pucuje w dzień wolny od pracy
|
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Ja dziś skończyłam czytać 'Bez przebaczenia'. Powiem Wam że ciężko było mi przebrnąć przez pierwsze rozdziały tak się przyzwyczaiłam do tych zagramanicznych bohaterów! Ale szybko się wciągnęłam w akcję- naprawdę trzyma w napięciu i chyba zbyt emocjonalna bo nawet TDD tak mnie nie rozłożył! Czytając myślałam że koniec będzie Mistrzowski ale całe szczęście że mnie zaskoczył- chyba bym nie przeżyła
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Czy aby nie ostrzegałam przed That Which Destroys Me jednak?? Z moją pamięcią krucho, ale tak patrzę na biblioteczkę z tego roku i to chyba jednak ona taka mega emocjonalnie wykańczająca i dołująca była.. Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2014-06-24 o 22:31 |
|
|
|
|
|
#3196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To dodaję do listy "Koniecznie przeczytać" ja ostatnio skończyłam Plan - też nie mogłam przebrnąć przez początek, a potem - nie mogłam przestać czytać aż nie skończyłam. Zakończenie - oj też się bałam, że Mistrzowskie... I znów ryczałam |
|
|
|
|
|
#3197 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VI (CALEB)
Dzien dobry.
Wczoraj jakos mnie wzielo na Wbrew Zasadom. Czytalam to daaawno temu i pamietam, ze mi sie podobalo. I dobrze, ze dawno temu bo prawie nic nie pamietam. U mnie szpitala domowego ciag dalszy. Prawie nie spalam. Coz... takie zycie. Milego dnia ! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
No i pogoda się zrypała ![]() Cytat:
![]() Skończyłam Reviving Izabel i zastanawiam się nad oceną między 4 a 5. W każdym razie świetna dla mnie ![]() I podjęłam męską decyzję. Czytam w całości Consequences. Boję się, że jak mi się nie spodoba to całkiem mnie zniechęci do tłumaczenia, ale zaryzykuję |
|
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry tym, które mogą pospać i tym, które musiały już wstać
![]() Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Taaak, ja na pewno do niej wrócę
|
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Aaa.. Czytalam rano przed praca i musialam skonczyc w tak emocjonujacym momencie, ze chyba zwariuje.. Ava, Ruth, gabinet... Nie wytrzymam! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2014-06-25 o 08:09 |
|
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zaczęłam Driven i póki co podoba mi się
Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2014-06-25 o 08:46 |
|
|
|
|
#3204 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczynki
Skończyłam Diamond Girl - super, bardzo mi się podobała, ja tak bardzo uwielbiam facetów na motorach ;D i dziś zaczęłam Worth The Fight - zapowiada się miło, moje klimaty , zobaczymy jak się rozkręci Pozdrawiam Was gorąco i życzę miłego dnia
|
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Bambucza, jak lubisz facetów na motorach, to Dragon`s lair Ci się spodoba
|
|
|
|
|
#3206 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak z innej beczki: jestem wkurzona na maksa tez na to ze jem jak trzeba cwicze sporo a efektów brak..zniechecam sie powoli.. ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3207 |
|
Przyczajenie
|
Witam
odwiedzam Was po raz pierwszy. potrzebuje pomocy właśnie kończę 1 cześć play by play. nie mogę znaleźć kolejnych w pdf przetłumaczonych na język polski. jeżeli ktoś ma czy mogę mieć prośbę o przesłanie - agasia108@wp.pl będę wdzięczna |
|
|
|
|
#3208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Troszkę brudu nie zaszkodzi Ja po malowaniu pokoju do tej pory szoruje bo tu jakaś kropeczka farby, tam druga ![]() Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda się poprawia. Dzisiaj to nawet słoneczko z rana wyszło i mam nadzieję, że tak zostanie bo planuje w weekend wypad nad morze więc pogoda musi być ![]() Skończyłam "Uratuj mnie" - nudy. Teraz pora na coś mocniejszego, tylko co
|
|
|
#3209 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
W którym jesteś momencie? Spoiler: jesteś gdy on proponuje jej kasę za to że będzie z nim przez miesiąc? czy dalej? |
|||
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinanic mi nie mow.. Wzielam nawet ksiazke ze soba ale nie mam kiedy czytac
Zwariuje. Po pracy ledwo 30 minut bede miala bo lece do dietetyka a potem na trening.. Ciekawosc mnie zezre..Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

Ty wiesz co ?! ze ja myślałam,ze ON ma ok 40 lat ,a tu wygooglowalam i okazuje sie ,ze 34 aaaa 

Zwariuje. Po pracy ledwo 30 minut bede miala bo lece do dietetyka a potem na trening.. Ciekawosc mnie zezre..