|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
MISIA, a skad! Z takim TZ predzej sie pozabijamy niz cos kupimy. On troche jak TZ EWULKI - to nie taki odcien brazu jak on by chcial, ten material (szukalismy lozka i kanapy) niemily w dotyku, a ten ma za drobny wzorek, on myslal o innym, ten mu sie nie do konca podoba, ten nie jest taki jak sobie wyobrazal i inne takie ogolnikowe kwestie z d*py, ktore do zakupu nas kompletnie nie przyblizaja :/
Dobrze, ze na tym mieszkaniu sa zrobione podlogi, sciany, itp (da sie wejsc i mieszkac), bo inaczej bysmy sie bujali z remontowaniem co najmniej do konca roku :/ Za to t.mi dzis udzielila zlotej rady - "kupuj wszystko takie, jak Ci sie podoba - nie sluchaj go" :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2942 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
super! Te parowki sa spoko- jadlam Moze cos sie ruszy teraz i Amelka zacznie szamac konkretnie ![]() Nawijko hmm jesli budzi sie w nocy to zazwyczaj z rykiem( bo smoczek sie zgubil, sen, glos taty z drugiego pokoju ). Jesli drzwi sa otwarte to chwila placzu i tup tup do nas( na klate taty :P), ostatnio nawet sie nie obudzilam jak przyszla.---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Szukam sobie fajnego etui na telefon i nic nie ma na to moje gowno ladnego Wszystko na srajfony i srajsungi..
|
|
#2943 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Hje
za mężową pracę rany masakra z kleszczem ![]() Marsi cudny brzusio Lady pokoik bardzo ładny Nawijko jakie Młody ma włoski My się spieramy o wysokość lodówki ![]() Aniu cieszę się że z TZ zmierza w dobrą stronę Odebraliśmy dziś klucze ![]()
|
|
|
|
#2945 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() trzymaj się rady t. Cytat:
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
hope gratulacje!!!
Pietraszko od samego początku (ze dwa mies już?) śpi z barierką, bez problemu ![]() boszeeee.... zabierzcie mi seriale noo.... ogląda któraś House of cards???
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja się cieszę, że mam blisko małą mieścinę, gdzie chodze do okulisty na NFZ, a terminy są nawet za miesiąc
![]() Cytat:
, ale bardzo mi się podobają; do jeansów, albo czarnej małej.[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47024597]oj wiem, wiem A Sokołów ma z szynki 93% [/QUOTE] A które konkretnie, bo my z Sokołowa mamy z 83%.Młoda dzisiaj pierwszy raz sypała kwiatki ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:33 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/2081879/procedura.html I znowu Rybnik
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas czwarta noc zaypianie samodzielne, kurde .. cały stres ze mnie uszedł po ostatnim 1.5 miesiący. Czuję się jak inny cżłowiek, jak człowiek po prostu ..
Poza tym mamy zaliczone wyprzedaże - poziom hard. Ja plus Borys. Padam na ryj, ale obydwoje mamy cała szafę na lato i spokój z zakupami a długo długo. Za to ile to wysiłku kosztowało, stalowych nerwów, podzielnej uwagi, 10 par rąk prawie Ale mam nową umiejętnośc, mierzenie kilkunastu rzeczy w minutę, ciekawe ile z tego jest do zwrotu po spokojnej przymiarce w domu i zastanowieniu 'po co mi / Borysowi to".
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wogole u mnie to Antonio juz nie chce parowek a kiełbasę i ja gorąco tez polecam kiełbasę z piersi Morliny...Mniammmmmm. MAJULMI Tu pytałaś. ... na urlop jedziemy w to samo miejsce na Mazury z przyczyn finansowych na nic innego nie możemy sobie pozwolić choć marzyło mi się morze choć na 3..4 dni. Ale ![]() Pozatym u tz zaczyna się kiepsko dziać i pobije bardzo się martwimy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny, wyje od wczoraj, ja wiem ze to może Wam się wydać śmieszne ale mam takie żylaki,że masakra już ostatnio dostałam leki przeciwzakrzepowe a teraz............ mam wylewy pod kolanami na kilkanaście cm wyglądam jakby mnie ktoś pobił jestem załamana, trzy ciąże wykończył moje ciało jestem młodą kobietą a nie wiem czy kiedykolwiek pokażę nogi, bez operacji naprawdę się nie obejdzie wszystko zawsze poświęcałam dzieciom, i teraz mnie to zabolało strasznie zdrowie zdruinowane, ciało zniszczone, przepraszam ale naprawdę mąż jak zobaczył to się wystraszhył bo czegoś takiego nie widział myslałam,że zostanie odrobinkę kobiecości we mnie,że bęę mieć coś dla siebie a wszystko zabrało mi macierzyństwo mam takiego doła..... jako najczęstszą przyczyną zgonow po pordzie jest własnie zakrzepica Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-06-25 o 07:59 |
|
|
|
|
#2951 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
wczoraj był u nas developer i mierzył popękane ściany i tłuste prześwity od kabli, mamy dwa wyjścia albo nam wchodzą z ekipą na miesiąc i robią wszystko od nowa, razem z malowaniem albo kasa. i teraz nie wiemy co robić:/ bo do naprawy jest tak naprawdę każda ściana:/ Lady chyba Ultra oglądała ten serial hje sypała kwiatkami ![]() blogerko dlatego ja nawet się nie porywam z Hanią na wyprzedaże;p Czekam jak moja Mama przyjedzie;p neti tak piratki a co jest z tż? marsi nie martw się
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-06-25 o 08:24 |
|
|
|
#2952 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() nie nadrabiałam tych 2434235553 dni, kiedy mnie tu nie było, ale od 3 dni podczytuję w miarę regularnie, i spróbuję się tu do was na nowo wbić, a co! ![]() poopisuję co u nad w drzemce Ani poludniowej, bo będzie trochę długiej prywaty ![]() MARSI - ja cię rozumiem, ja przeszłam tylko 1 ciążę, a żylaki mam gorsze niż moja teściowa byłam już u specjalisty, powinnam nosić całe dnie rajstopy uciskowe żeby nie bolało, no i zamierzam je kupić bo co zrobię? poza tym mam skierowanie na opiankowanie nóg, ale kurde cykam się, wolałabym mieć chyba normalnie operację laserową, ale ponieważ tętnica w pachwinie pracuje normalnie, a żylaki są bezpośrednio pod skórą to się nie nadają. No okropnie wyglądają te żylaki, ale jak jest ciepło normalnie chodzę w krótkich gatkach itd no bo nie będę się teraz z tego powodu zażynać w upały. Ale czasem jak patrzę na te nogi to też mi się ryczeć chce ![]() Lady - cudowny pokoik Debrah - super super! W tesco maja też parówki z 93% mięsa, o takie http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/Produc.../2003120084466 ale niewykluczone, że producentem jest sokołów tak jak szaja pisze ![]() hope, nawijko - gtratulacje!!! super, że nareszcie będziecie na swoim! ![]() Marsi - a brzusio
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
kochane martwię się trochę. ile wasze dzieciaki maja wzrostu??? mamy ta żyrafkę na ścianie
zmierzyliśmy i wychodzi, ze młody ma 77cm. w bucikach wiec pewnie będzie z 75/76.... weszłam z ciekawości na siatki centylowe (bo mi ciągle nie pasuje, ze młody nosi ciągle rozmiary na 6/9mies 9/12..... No i ledwo zahaczamy o 3 centyl i się zmartwiłam bardzo wagowo jesteśmy ponad 50centyl
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Lady, Piotrula ma jakieś 87 cm. Większość ludzi mówi, że duży jest, ale my z mężem też dość wysocy, a Ty chyba niespecjalnie to może Pietraszko po Tobie wzrost odziedziczył P.S pokoik piękny Wam wyszedł Marsi, Hope, Nawijka, czekam na fotki mieszkań
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Cytat:
Ostatnio Yae bardzo urosla i wlasnie ma 75cm. Nie martw sie, pewnie wkrotce wystrzeli w gore |
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
hej
podczytuję Was, ale jakoś nie mam kiedy coś mądrego (albo i nie ) napisaćmarsi, brzusio Lady, nie martw się wzrostem Pietraszka, Filip też był do tego czasu niziutki i dopiero ostatnio poszedł w górę i zaczął w ciuszkach na 86 chodzić ![]() Nawijko, Hope, ale wam fajnie z tymi mieszkaniami, też bym się chciała urządzać od nowa ( a nawijka nieeeeee lubi )
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, Ewulka, to póki co na razie polecam uciskowe produkty. MArsi, są specjlne dla kobiet w ciąży. Ewulko jeżeli masz żylaki poniżej pachwin, nie masz wysoko na udach to polecam pończochy, a nie rajstopy. Dużo wygodniej się zakłada.
Lady Dawid ma ok 82 cm |
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.aries.eu/pl/avicenum-70-r...iezarnych.html
Z tym, że u mojej mamy jakby co, to te kilka zł będzie taniej w tym momencie ma na sklepie jedną sztuke mówi że dla wysokiej dziewczyny.
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jestgeś kochana |
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny maniaczki Ikeowskie. Powiedźcie mi, czy Ikea wystawia w internecie na stronie wszystkie dostępne produkty? Czy jest tak że np jaki nie ma a na sklepach sa normalnie?
|
|
|
|
#2962 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Wpadłam się przywitać i nijako usprawiedliwić. Własnie mamy etap buntownika dwuletniego (chyba) bo moja córka od jakiegoś miesiąca mówi "nie" na wszystko, mówi to za mało powiedziane, ona krzyczy wszystko jest na "nie", do tego wychodzą nam na raz cztery zęby trzonowe, mamy katar i lęk spearacyjny no i na dokładne mamy gości w domu ciągle , gdzie rówieśnik Blanki to szogun szoguniasty jakich mało ;/ Wybaczcie więc ![]() Jestem z Wami myślami i czasem staram się podczytać conieco. Buziaki |
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej wszystko jest na stronie a co potrzebujesz? ja będę jakoś w pryszłym tyg teraz dużo rzeczy wycofali ja chcialam do leosia dokupic komodę i juz nie ma tej serii |
|
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz jaki rozmiar bo tak jak mówię, na tą chwile dostępne są ostatnie i nie wiem czy rozmiar bedzie ok
|
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli reflektujesz to 35 z przesyłką
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
a po porodzie jak pójdziesz z żylakami do lekarza i Ci zaleci np II stopień kompresji to już masz wybór podkolanówki/pończochy/rajstopy w zależności od umiejscowienia żylaków.
A jeżeli chcesz z tych dla ciężarnych większa ilosć to musisz zamówić np na tej stronie, co Ci podałam bo mama akurat na razie nie będzie zamawiać, bo co dopiero jej zamówienia z firmy przyszło
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, byłam ostatnio w Ikei i nie ma tych zestawów u nas (Katowice)
Marsi, zobacz, czy na pewno nie ma tej Twojej komody, jak pisałam wpadliśmy z przekonaniem ostatnio do sklepu, że nie ma naszej szafy a jednak ostały się ostatnie fronty i się udało dokupić do kompletu, może wam też się uda. A na allegro nie ma? Bo są sklepy które sprzedają Ikeę, może coś znajdziesz
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

you know )
Moze cos sie ruszy teraz i Amelka zacznie szamac konkretnie
Wszystko na srajfony i srajsungi..
oo ze takiego grzecznego malucha nigdy nie widzieli
az specjalnie kuupilam patelnie ceramiczna do beztluszczowego smazenia
wstaje około 6-6,30 a na noc pada koło 22 , cały dzien na piątym biegu, nawet je chodząc, nie usiedzi ani sekundy
ale za to przesypia całe noce
za mężową pracę