Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz. - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: kto ma poprowadzić nowy wątek ?
Gosia 11 34,38%
Purblanca 10 31,25%
Coffe 7 21,88%
Spinka 2 6,25%
Koralinka 1 3,13%
Nowa 1 3,13%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-25, 17:22   #1231
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez agnieszkakr1987 Pokaż wiadomość
Polecam Rennie.
Cytat:
Napisane przez kasiakg Pokaż wiadomość
CoffeeMonster mi pomagają migdały
To kopsam do sklepu Dzięki
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 17:40   #1232
Malutka2509
Raczkowanie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

a mnie dziewczyny dopadła grypa.. boli mnie gardlo katar brrrr

24/40
Malutka2509 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 18:32   #1233
farminka
Wtajemniczenie

Zaliczyłam dzisiaj tą planowaną rundkę po sklepach. Na szczęście bez przygód. Ponad 2 godziny spaceru, ale wróciłam z pełną wielką reklamówą. Zaliczyłam 2 ciuchacze, komis i 5-10-15 (też maja przeceny ). Kupuję i kupuję, ale nadal wszystkiego brakuje
Cytat:
Napisane przez CoffeeMonster Pokaż wiadomość

Swoją drogą powiem Wam, że wychowanie społeczeństwa u nas jest na jakimś krytycznym poziomie, już brzuch sporo widoczny i NIGDZIE nie ustąpiono mi pierwszeństwa w kolejce! A dziś od rana stałam w 3! Mało tego, na poczcie mi się facet wepchał przede mnie, że niby się chciał zapytać o coś i już zsotał! Trzeba mieć czelność, żeby się wepchać przed kobietę w ciąży!
To dokładnie tak jak u mnie... Dzisiaj stałam w kolejce po wędlinę, przede mną 10 osób i modliłam się żeby wystać i nie fiknąć. Oczywiście nikt nie ustąpił, a jeszcze się wpychali bez kolejki

Cytat:
Napisane przez Malutka2509 Pokaż wiadomość

a i pochwalę się zakupami. za wszystko zapłacikłam 70 zł
Super zakupy

Cytat:
Zgaga mi żyć nie daje......
Może migdałka? Właśnie wcinam
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 18:41   #1234
Koralinka86
Raczkowanie

Cytat:
Swoją drogą powiem Wam, że wychowanie społeczeństwa u nas jest na jakimś krytycznym poziomie, już brzuch sporo widoczny i NIGDZIE nie ustąpiono mi pierwszeństwa w kolejce! A dziś od rana stałam w 3! Mało tego, na poczcie mi się facet wepchał przede mnie, że niby się chciał zapytać o coś i już zsotał! Trzeba mieć czelność, żeby się wepchać przed kobietę w ciąży!
U mnie jest podobnie. A dodatkowo, jak były te upały kilka tygodni temu to stałam w masarniczym i panie za mną zastanawiały się głośno: "padnie czy nie padnie", bo już byłam sino-koperkowo-zielona. Wędlin nie kupiłam, bo nie dałam rady wystać. Jedna jedyna dziewczyna mnie przepuściła w kolejce jak podbijałam obiegówkę, by odebrać dyplom z podyplomówki. A tak to nikt, a jeszcze zdarzyło mnie się samej przepuszczać dziewczyny w wyższej ciąży.

Cześć Kasiamagda23

Jestem po wizycie. Szyjka trzyma, Łucja waży 908 g (jestem w szoku jak szybko rośnie - 22 maja było 378g) i jak tak dalej pójdzie to urodzi się z wagą 3500-3700g. Ułożona jest prawidłowo - główką w dół. Jak przewidywałyśmy dostałam dodatkowo żelazo i jakąś maść na potencjalną infekcję, której na razie nie widać, a która się czai. A i jeszcze lekarz był bardzo zdziwiony wielkością mojej macicy, że jest duża jak w 30 tc, a dziecko jest rozmiarów normalnych i wód płodowych jest ciągle mało i przez cztery tygodnie przytyłam 3 kg.

Edytowane przez Koralinka86
Czas edycji: 2014-06-25 o 18:44
Koralinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 18:54   #1235
slomka
in the dark of night

Cytat:
Napisane przez Koralinka86 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Szyjka trzyma, Łucja waży 908 g (jestem w szoku jak szybko rośnie - 22 maja było 378g) i jak tak dalej pójdzie to urodzi się z wagą 3500-3700g. Ułożona jest prawidłowo - główką w dół. Jak przewidywałyśmy dostałam dodatkowo żelazo i jakąś maść na potencjalną infekcję, której na razie nie widać, a która się czai. A i jeszcze lekarz był bardzo zdziwiony wielkością mojej macicy, że jest duża jak w 30 tc, a dziecko jest rozmiarów normalnych i wód płodowych jest ciągle mało i przez cztery tygodnie przytyłam 3 kg.
ooo, to różnica z 22 maja między Łucją a Frankiem to 78 g c
jej, czyli już teraz ułożenie powinno być główką w dół? ja się dowiem dopiero... niewiemkiedy, nie mam za 3 tyg USG, tylko na jeszcze następnej
no i fajna waga +3kg
Stary 2014-06-25, 19:01   #1236
CoffeeMonster
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Zaliczyłam dzisiaj tą planowaną rundkę po sklepach. Na szczęście bez przygód. Ponad 2 godziny spaceru, ale wróciłam z pełną wielką reklamówą. Zaliczyłam 2 ciuchacze, komis i 5-10-15 (też maja przeceny ). Kupuję i kupuję, ale nadal wszystkiego brakuje

To dokładnie tak jak u mnie... Dzisiaj stałam w kolejce po wędlinę, przede mną 10 osób i modliłam się żeby wystać i nie fiknąć. Oczywiście nikt nie ustąpił, a jeszcze się wpychali bez kolejki

Super zakupy

Może migdałka? Właśnie wcinam
Ooo kolejne przeceny, zdecydowanie pochodzę

Wcinam wcinam, przeszło trochę (nie spodziewałam się, że coś pomogą, a jednak)

A powiedzcie mi czy kupować grubsze pajace na początek (takie ala welurek, nie wiem co to za materiał, milutki taki pluszowy) czy bawełniane? Czy takie i takie?

Cytat:
Polecam mleko z miodem, masłem i czosnkiem Okropieństwo ale działa od razu!

Cytat:
U mnie jest podobnie. A dodatkowo, jak były te upały kilka tygodni temu to stałam w masarniczym i panie za mną zastanawiały się głośno: "padnie czy nie padnie", bo już byłam sino-koperkowo-zielona. Wędlin nie kupiłam, bo nie dałam rady wystać. Jedna jedyna dziewczyna mnie przepuściła w kolejce jak podbijałam obiegówkę, by odebrać dyplom z podyplomówki. A tak to nikt, a jeszcze zdarzyło mnie się samej przepuszczać dziewczyny w wyższej ciąży.

Cześć Kasiamagda23

Oooo to duża jest, faktycznie szybko nadrobiła! My się dowiem w poniedziałek ile waży, ostatnio było 610 g w 24 tygodniu bodajże albo 25.....głupieje już

Dbajcie o siebie

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
ooo, to różnica z 22 maja między Łucją a Frankiem to 78 g c
jej, czyli już teraz ułożenie powinno być główką w dół? ja się dowiem dopiero... niewiemkiedy, nie mam za 3 tyg USG, tylko na jeszcze następnej
no i fajna waga +3kg
Hmmm chyba jeszcze czas, żeby się obróciły...ale nie wiem, pogoogluje!
Piszą, że do 35 tygodnia, ale nawaet i przed samym porodem się może obrócić. Czyli na razie spokojnie

Tu artykuł: https://mamotoja.pl/ulozenie-dziecka...4584,r1p1.html
Łucja 15.10.2014
Aniela29.03.2016

Edytowane przez CoffeeMonster
Czas edycji: 2014-06-25 o 19:05
CoffeeMonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 19:02   #1237
mortisha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiamagda23 Pokaż wiadomość
Hej lachony

Wróciłam! Ktoś tęsknił? Nie? No trudno

Zerknęłam na pierwsza stronę i widze, że tylko ja, Mixi i mamad1 nie znamy płci? Mam prenatalne w sobotę mam nadzieję, że sie dowiem w końcu bo w sklepach oszaleć można No i to gadanie: co będzie? dalej nie wiecie? na pewno dziewczynka! - trochę mnie drażni

Co do ślubu i podróży to nie będe Was zanudzać, napiszę tylko, że uwielbiam zerkać na to moje świecidełko na palcu
Witaj Fajnie, że wakacje udane, zazdroszcze

Cytat:
Hej mamuśki
gratuluję udanych wizyt.
Lilotka jednak się potwierdził chłopak. Dziewczynki w tym wątku nie mają szans

Kciuki za Wszystkie wizyty

a ja własnie zabieram się za obiad. dzisiaj mam gołąbki.

a i pochwalę się zakupami. za wszystko zapłacikłam 70 zł
Wow fajne zakupy

Cytat:
Napisane przez daszna Pokaż wiadomość
ja tez poprosze goferka.
mam pytanko do mamus z PL... sa promocje na ciuszki dzieciece w sieciowkach? jesli tak, to w ktorych? mam ochote zapolowac, bo tu w Danii to jedynie H&M... a dunskie sa raz nieladne, a dwa b. drogie (koszulka na promocji ze 150 zeta na 75).
Już są promocje. Dziś buszowałam w h&m, c&a, smyku, coccodrillo i kappahlu na dziecięcych Dla dziewczynek jak zwykle cała masa pięknych rzeczy, dla chłopców niestety mniej...

Cytat:
Ojojoj, bidulko

Cytat:

Cześć Kasiamagda23

Duża córcia już!

Wróciłam z zakupów. Wydałam kupe kasy i oczywiście nic dla siebie nie kupiłam Wszystko dla dzieciaczków moich

Teraz słodkie lenistwo i fryteczki

Niunia

Bobas
mortisha84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 19:08   #1238
slomka
in the dark of night

Cytat:
Hmmm chyba jeszcze czas, żeby się obróciły...ale nie wiem, pogoogluje!
Piszą, że do 35 tygodnia, ale nawaet i przed samym porodem się może obrócić. Czyli na razie spokojnie

Tu artykuł: https://mamotoja.pl/ulozenie-dziecka...4584,r1p1.html
oooo gites

wracam do przetrzepywania stronki Cartersa i listy ciuszków dzidziuchowych

Coffee - ja i takie i takie bodziaki biere, be cieplejsze będą na spacerki

Cytat:
Napisane przez mortisha84 Pokaż wiadomość

Wróciłam z zakupów. Wydałam kupe kasy i oczywiście nic dla siebie nie kupiłam Wszystko dla dzieciaczków moich

Teraz słodkie lenistwo i fryteczki

poka coś i daj frytkie chyba se zrobię dziś mam drugi dzień żarcia słodkiego
Stary 2014-06-25, 19:12   #1239
Koralinka86
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny Duża, duża, ale ja też rosnę Co prawda, od początku ciąży + 7kg, ale sześć kilo przybrałam w ciągu ostatnich ośmiu tygodni w ogóle w sobotę zamieszczę w Klubie zdjęcie, bo akurat idziemy z TŻ na wesele i będziemy mieli dokładnie 100 dni do porodu to się postanowiłam odpicować i idę na makijaż i fryzurkę

Cytat:
ooo, to różnica z 22 maja między Łucją a Frankiem to 78 g jej, czyli już teraz ułożenie powinno być główką w dół? ja się dowiem dopiero... niewiemkiedy, nie mam za 3 tyg USG, tylko na jeszcze następnej no i fajna waga +3kg
Słomeczko, ja pojęcia nie mam czy to już się powinny dzieci układać czy nie gdzieś czytałam, że ponoć na 10 tygodni przed porodem się ustawiają główką w dół i tak zostają, ale specjalistką to na pewno nie jestem. Przypomniało mnie się, jak o Franku pisałaś Francesko, u nas Łucja ma pseudonim operacyjny Lucinda
Stary 2014-06-25, 19:27   #1240
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Słomeczko, ja pojęcia nie mam czy to już się powinny dzieci układać czy nie gdzieś czytałam, że ponoć na 10 tygodni przed porodem się ustawiają główką w dół i tak zostają, ale specjalistką to na pewno nie jestem.
Ciekawe czy to na tej zasadzie, że od obrotu faktycznie rodzą się 10 tygodni później, bo to dawałoby nam jakąś wskazówkę kiedy się spodziewać W sumie Lenka obróciła się na pewno jeszcze przed 30 tygodniem i wyszła też wcześniej. Tomek na razie siedzi w poprzek. W poprzedniej ciąży nie zdążyłam się zainteresować do kiedy dziecko ma czas się obrócić, bo zanim zaczęłam to rozważać to mała już była obrócona
Cytat:
Ooo kolejne przeceny, zdecydowanie pochodzę

Wcinam wcinam, przeszło trochę (nie spodziewałam się, że coś pomogą, a jednak)

A powiedzcie mi czy kupować grubsze pajace na początek (takie ala welurek, nie wiem co to za materiał, milutki taki pluszowy) czy bawełniane? Czy takie i takie?

l
U mnie 5 10 15 nie jest zbyt uczęszczany, więc nawet było w czym wybierać, bo prawie pełna rozmiarówka we wszystkich wzorach Może Wam zaraz pokażę co kupiłam. Wszystko w małpki ale jakoś najbardziej mi się ten wzór podobał.
Ja kupuję i te i te, bo październik-listopad to już miesiące kiedy mogą się takie przydać

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Ja ostatnio tyję przepisowo, czyli 0,5kg na tydzień. Tylko, że to oznacza, że jeszcze jakieś 6 kg mnie przybędzie, a już teraz mam na plus tyle, co ostatnio przy porodzie
Stary 2014-06-25, 19:30   #1241
mortisha84
Zadomowienie

Cytat:
oooo gites

wracam do przetrzepywania stronki Cartersa i listy ciuszków dzidziuchowych

Coffee - ja i takie i takie bodziaki biere, be cieplejsze będą na spacerki

poka coś i daj frytkie chyba se zrobię dziś mam drugi dzień żarcia słodkiego
Fryty zjedzone
Dla synka kupiłam niewiele, bo całe dwie rzeczy reszta dla królewny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6401.jpg (127,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6402.jpg (85,6 KB, 15 załadowań)

Niunia

Bobas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 19:38   #1242
daszna
Zadomowienie

GG do daszna

coffee: ja tez nienawidze mleka, ale zimne, prosto z lodowki pare lykow przezyje, tym bardziej, ze pomaga. rennie tez mam w razie czego, ale na razie nie musialam korzystac.

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

z innej beczki... jak mozna dolaczyc do klubu?

Pola, 15.10.2014
daszna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 19:39   #1243
OkoPani
Wtajemniczenie

Malutka, za zakupy!

daszna, cenowo polecam pepco tez, chociaż jakościowo sa na pewno gorsze od smykowych. ale na male rozmiarki (takie 56-62 do ponoszenia miesiąc dwa) w sam raz

mi szyjke tez dr mierzyla zawsze tylko na samolocie. wewnętrznego usg od kwietnia nie miałam, nie wiedziałam nawet ze robi się jeszcze w ciąży zaawansowanej w ogole

farminka, 5-10-15 pamiętam z dzieciństwa swojego jeszcze, mamcia mnie tam ubierala w krk nie widziałam nigdzie, ale w jakims ch na pewno jest. jak ten sklep cenowo wygląda?

Koralinka, rosnie dziewucha da się zrobić cos na te wody? czy trzeba cierpliwie czekac az się poprawi?

wrocilismy z Tz od ortopedy, cos mu w kręgosłupie poszlo, dostal zwolnienie... musze nad nim siedzieć teraz, żeby się umawial na rehabilitacje bo inaczej synalka będę sama musiala dzwigac :/

a Gabrys chyba wlasnie dostal czkawki
Stary 2014-06-25, 19:44   #1244
nowa8686
Zakorzenienie

Koralinka super rosnie maluszek.

A ja nie mogę sie ruszac tak pojadłam gofrów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140625_195833.jpg (105,6 KB, 13 załadowań)

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka

Edytowane przez nowa8686
Czas edycji: 2014-06-25 o 19:52
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 19:45   #1245
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Koralinka super rosnie maluszek.

A ja nie mogę sie ruszac tak pojadłam gofrów

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 19:46   #1246
Koralinka86
Raczkowanie

Farminko, jakby tak było z tym 10 tygodni przed to by się zgadzało z moimi przeczuciami. Bo ja od początku mam wrażenie, że urodzę wcześniej, w okolicy 15 września, ale skąd mnie się to wzięło to nie mam pojęcia.

OkoPani, dalej mam brać acard i dużo pić. I tak jest lepiej, bo wód było poniżej normy, a teraz jest w "dolnej granicy dolnej granicy" (jak powiedział gin), ale w normie. Także czekamy i obserwujemy i macicę, i wody.

Nowa
, dziękuję i te gofry! O matko, jutro idę do lodziarni, gdzie też mają takie piękne gofry, bo ja oczywiście nie mam gofrownicy

Edytowane przez Koralinka86
Czas edycji: 2014-06-25 o 19:47
Stary 2014-06-25, 19:50   #1247
nowa8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Lilotus kiedys ja jęzor po du.. Mialam od Twoich goferów

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Hehe Koralinka w lodziarni chociaz będzie umiar bo ja go w domu dzis nie miałam

Fasolinka
Stary 2014-06-25, 19:51   #1248
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Lilotus kiedys ja jęzor po du.. Mialam od Twoich goferów

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Hehe Koralinka w lodziarni chociaz będzie umiar bo ja go w domu dzis nie miałam
Wiem wiem ładnie się zrewanżowałaś

Paulina
Stary 2014-06-25, 19:53   #1249
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OkoPani Pokaż wiadomość
farminka, 5-10-15 pamiętam z dzieciństwa swojego jeszcze, mamcia mnie tam ubierala w krk nie widziałam nigdzie, ale w jakims ch na pewno jest. jak ten sklep cenowo wygląda?
Na pewno w Galerii Krakowskiej i bodajże w M1 był
Na wyprzedażach to wyszło mnie tak: komplet bluzka+ogrodniczki 29,99, bluzka 9,99, body 14,99. W załączniku moje małpkowe zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF1367.jpg (51,5 KB, 29 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-25, 20:04   #1250
kasiakg
Rozeznanie

Koralinka mi lekarz od usg prenatalnego powiedział, że mam duuużo pić bo to jest konieczne żeby utrzymać odpowiedni poziom tych wód. U mnie też było mało ale się już poprawiło. Współczynnik mam 10 przy normie 5-20
Stary 2014-06-25, 20:12   #1251
OkoPani
Wtajemniczenie

Koralinka, trzymam kciuki wobec tego za wody i poprawe

farminka, dzięki wybiorę się na pewno na rundke, pewnie już po It, jak będę wiedziała czego i ile jeszcze dokupić. malpki super

lece pod prysznic i do wyra. od kilku dni nie spie za dobrze, jestem wymeczona, wiec może dziś w końcu się uda...
Stary 2014-06-25, 20:52   #1252
mamad1
Zadomowienie

OkoPani w Krokusie też jest 5-10-15,w Galerii Kazimierz też było

Śliczne ciuszki kupujecie Ja mam dużo tych najmniejszych po starszaku, bo jeszcze część po bliźniakach dostaliśmy, więc na razie nie szaleję. I tak wszystko jest w tej chwili u rodziców, więc niedługo trzeba będzie to przywieźć i posortować, ewentualnie coś dokupić. Na pewno potrzebujemy wózka i wanienki.

Ja byłam w poniedziałek na wizycie kontrolnej. Wszystko wygladało na to, ze jest ok. Mam skierowanie na glukozę. I nawet o płeć zapytałam, ale pępowina się tam zaplątała i nic pewnego lekarka powiedzieć nie mogła
A i dzieć głową w dól już był, choć podobno top może się jeszcze zmieniać.
Stary 2014-06-25, 20:53   #1253
slomka
in the dark of night

Cytat:
Dzięki dziewczyny Duża, duża, ale ja też rosnę Co prawda, od początku ciąży + 7kg, ale sześć kilo przybrałam w ciągu ostatnich ośmiu tygodni w ogóle w sobotę zamieszczę w Klubie zdjęcie, bo akurat idziemy z TŻ na wesele i będziemy mieli dokładnie 100 dni do porodu to się postanowiłam odpicować i idę na makijaż i fryzurkę

Słomeczko, ja pojęcia nie mam czy to już się powinny dzieci układać czy nie gdzieś czytałam, że ponoć na 10 tygodni przed porodem się ustawiają główką w dół i tak zostają, ale specjalistką to na pewno nie jestem. Przypomniało mnie się, jak o Franku pisałaś Francesko, u nas Łucja ma pseudonim operacyjny Lucinda

ja tam na razie się nie martwię ułożeniem, jak do 35 się nie odwróci to będzie CC i już

Cytat:
Napisane przez mortisha84 Pokaż wiadomość
Fryty zjedzone
Dla synka kupiłam niewiele, bo całe dwie rzeczy reszta dla królewny
o kurde, to to z zębami mega
Stary 2014-06-25, 21:05   #1254
nowa8686
Zakorzenienie

Mamad najwazniejsze ze z/dzidziolem ok.

Fasolinka
Stary 2014-06-25, 21:09   #1255
Isgaard
Raczkowanie

Ja ostatnio wsiadłam w auto i pojechałam 30 km żeby zjeść super gofry..

Dzisiaj kupiliśmy wózek, stan idealny, wózek taki jak chciałam może tylko kolor taki sobie ale zaoszczędziliśmy ponad 1 tyś zł więc nie ma co marudzić. Bardzo się cieszę że przynajmniej 1 temat mam już załatwiony.
Dokładnie ten: http://olx.pl/oferta/sprzedam-super-...tml#ba438c4457
Isgaard jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 21:23   #1256
wodaqua
Zadomowienie

Hej!
Nie nadrabiam dzisiaj.
Melduję, że kawaler potwierdził swoją płeć Jutro zabieram się za selekcjowanie ciuszków
Waży coś ponad 970 g, serducho jak dzwon, głowa już do dołu (wydaje mi się jakoś szybko - Zosia przekręciła się 1,5 m-ca przed porodem), choć u mnie to nie ma znaczenia. Wyniki ok.
Ulżylo mi, zawsze nie mogę się doczekać wizyty, ale idę z duszą na ramieniu.
Dziękuję wszytkim za kciuki!!!!
Idę spać, za dużo emocji
Dobranoc!
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 21:32   #1257
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie lubie tego materialu, mam gesia skorke kiedy go dotykam a w domu mamy cieplo, wiec stawiam na bawełniane.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-25, 21:45   #1258
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Hej!
Nie nadrabiam dzisiaj.
Melduję, że kawaler potwierdził swoją płeć Jutro zabieram się za selekcjowanie ciuszków
Waży coś ponad 970 g, serducho jak dzwon, głowa już do dołu (wydaje mi się jakoś szybko - Zosia przekręciła się 1,5 m-ca przed porodem), choć u mnie to nie ma znaczenia. Wyniki ok.
Idę spać, za dużo emocji
Dobranoc!
Gratuluje

W którym jesteś tc?

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Isgaard Pokaż wiadomość
Ja ostatnio wsiadłam w auto i pojechałam 30 km żeby zjeść super gofry..

Dzisiaj kupiliśmy wózek, stan idealny, wózek taki jak chciałam może tylko kolor taki sobie ale zaoszczędziliśmy ponad 1 tyś zł więc nie ma co marudzić. Bardzo się cieszę że przynajmniej 1 temat mam już załatwiony.
Dokładnie ten: http://olx.pl/oferta/sprzedam-super-...tml#ba438c4457
za wózek!! Bardzo ładny

Paulina
Stary 2014-06-25, 21:58   #1259
nocnyskowronek
Raczkowanie

Udało mi się Was nadrobić mniej więcej, ale nie miałam sił spamiętać komu co
Dzisiaj intensywny dzień (m.in. Hurtownia, która okazała się genialnym miejscem na oglądanie wózków i nie tylko ), wróciłam dopiero ok 21, a jutro czeka mnie wczesne wstawanie na glukozę, więc tylko przywitam się i zmykam spać
Stary 2014-06-26, 07:17   #1260
mortisha84
Zadomowienie

Chyba pierwszy raz jestem pierwsza z rana
Młody mnie tak kopał, że spać nie mogłam. Do tego bark mi chyba przewiało.

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
OkoPani w Krokusie też jest 5-10-15,w Galerii Kazimierz też było

Śliczne ciuszki kupujecie Ja mam dużo tych najmniejszych po starszaku, bo jeszcze część po bliźniakach dostaliśmy, więc na razie nie szaleję. I tak wszystko jest w tej chwili u rodziców, więc niedługo trzeba będzie to przywieźć i posortować, ewentualnie coś dokupić. Na pewno potrzebujemy wózka i wanienki.

Ja byłam w poniedziałek na wizycie kontrolnej. Wszystko wygladało na to, ze jest ok. Mam skierowanie na glukozę. I nawet o płeć zapytałam, ale pępowina się tam zaplątała i nic pewnego lekarka powiedzieć nie mogła
A i dzieć głową w dól już był, choć podobno top może się jeszcze zmieniać.
za wizytę.

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Hej!
Nie nadrabiam dzisiaj.
Idę spać, za dużo emocji
Dobranoc!
duży synek już

Niunia

Bobas
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości