Przerzedzanie w³osów, dobranie fryzury... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-05-05, 12:11   #91
scarlettmonroe
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 695
Dot.: zbyt gêste w³osy:(

Cytat:
Napisane przez Sawisia Poka¿ wiadomo¶æ
te¿ mia³am taki problem.. pusz±ca siê szopa na g³owie :// .. a jedynym sposobem by³o wycieniowanie i wtedy ladnie sie ukladaly .. ile ja juz z wlosami przeszlam.. masakra.. .. farbowanie, prosotwanie i roznne dziwactwa
Moje w³oski te¿ mia³y ciê¿kie ¿ycie.By³y ju¿ ¶ciête na je¿yka,krótkie, pó³d³ugie,na Meg Ryan i na Shakirê,d³ugie do po³owy pleców,proste,falowane,na wijane na wa³ki i na lokówkê,skrêcone,¶ciête na prosto,cieniowane,dega¿ow ane,raz nawet wyglada³am jak oskubany kurczak,teraz coraz bardziej upodabniaj± siê do emo,blond,jasny br±z,czekoladowy br±z,czarne,blond pasemka, czerwone pasemka,kombinacja blond i czerwonych pasemek i to tylko najwa¿niejsze moje eksperymenty
scarlettmonroe jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-05, 14:32   #92
KaTe :P
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 31

Hmmm... do 12 lat mia³am takie zwyk³e w³oski za ramionka. Kiedy¶ wybra³am sie do dobrego fryzjera i ¶cie³a mi dziewczyna 20 cm w³osków chociaz prosi³am o 3 cm. By³am strasznie wkórzona ale tak patrz±æ z perspektywy czasu to przynajmniej w tedy zaczê³am o nie dbaæ , ( codziennie modeleowa³am je, wywija³am koñcuweczki) pó¼niej znudzi³omi sie to i zrobi³am sobie grzyweczkê taka prosta i zaczê³lo sie prasowanie.... az do dzi¶. Ja jestem ju¿ zmêczona tym wiecznym prasowaniem... mo¿e zrobie sobie trwa³±... ;(
KaTe :P jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-06, 21:03   #93
asica
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 205

Cze¶æ gêstowlose
Po wielu cierpieniach z moimi trudnymi w³osami coraz bardziej upewniam siê w pomy¶le zapuszczenia ich do jednej d³ugo¶ci, a potem chcia³abym ¶ci±æ tak, ¿eby te pod spodem by³y krótsze a te z wierzchu d³u¿sze, wtedy my¶lê ¿e moje w³osy w koñcu bêd± wygladaæ PORZ¡DNIE, a nie jak wystrzêpiona strzecha, na tym mi nabardziej zale¿y... podobno dziêki takiemu ciêciu w³osy ³adnie zawijaj± siê do wewn±trz, co¿ jak wytrztmam to zapuszcze i wypróbujê...
asica jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-07, 10:09   #94
Mirabilka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 636

Hej Dziewczyny

Z jednej strony to sie ciesze, ze nie ja jedyna mam tak± szope na g³owie. Jak nie wyprostuje w³osów prostownic± to nie chodze w rozpuszczonych. Teraz mam w³osy za ramiona, cieniowane na koncach +odrastaj±ca grzywka. Mialam w styczniu króciutk± grzyweczke tak± na 3 cm i musze powiedziec ze super sie sama ukladala. zero puszenia siê a byla do¶æ gêsta. W³osy proste na calej d³ugosci tez mia³am ale wygl±dalo to nei najlepiej, gladkie do polowy dlugo¶ci a dalej szkoda gadac.. krótkie tez mia³am i wlasnie nie pamietam czy bylo ok czy nie A odno¶nie produktów u¿ywa³am juz chyba wszystkie: ³±cznie z kosmetykami loreal proffesionele i efektu brak.
A teraz chodzi mi po glowie sciêcie cos jak ma ania d±browska- takie w³osu za ucho prosto sciête ( chyba podobne victoria beckham) albo cos takiego jak na zdjêciu.
( Co o tym myslicie??? )
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 2sd.jpg (73,1 KB, 85 za³adowañ)

Mirabilka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-07, 15:39   #95
KaTe :P
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 31

W³asnie tez ostatnio chcia³am zrobiæ sobie fryzurke na victorie becham, ale puki co ma taka ja ania mucha kiedy¶.... I ja ju¿ totalnie nie mam pomys³u co do moich w³osów... :/ :/ za³amka...
Stary 2007-05-07, 16:01   #96
asica
Raczkowanie

Ja w³asnie co¶ takiego chcê, ale trochê d³u¿sz± wersjê.
Stary 2007-05-14, 11:57   #97
vieri
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Czesc ja te¿ mam zbyt gêste w³osy jestem ch³opakiem wiêc mnie to wkurza ,wymysli³em sobie frzyure co¶ jak irokez tylko z ty³u chce miec d³ugie po kark proste w³osy,i pytam sie Was ekspertów PROSZE DORADZCIE MI CO MAM Z NIMI ROBIC bo jak moja mama mówi mam gêste podadne w³osy lekko falowane a koncówki mi sie wij± tak do góry i nie wiem da sie co¶ zrobiæ zebym mia³ Proste twarde w³osy na d³ugo¶æ szyji?????Prosze pomó¿cie mi mam identyczne w³osy jak ten pi³karz KAKA http://images.google.pl/images?q=kak...=1&sa=N&tab=wi
a chce miec na tzw CZESKIEGO PI£KARZA a dok³adnie tak jak mia³ Fernando TORRES http://images.google.pl/images?q=fer...start=120&sa=N
z góry dziêkuje za odpowiedz
ps zdjêcie z profilu

Edytowane przez vieri
Czas edycji: 2007-05-17 o 00:30
vieri jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-15, 21:01   #98
Basiulek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 680
GG do Basiulek

Na Twoim miejscu bym takich fajnych w³osków nie ¶cina³a, ale to ju¿ zale¿y od Ciebie przecie¿
Ja równie¿ mam bardzo gêste, mocne w³osy, w dodatku krêcone. Zrobi³am sobie grzywkê, wprawdzie muszê j± prostowaæ, ale taka gêsta wygl±da fajowo I w³a¶nie fryzjerka zrobi³a mi co¶ takiego, ¿e bra³a pasmo w³osów i wycina³a niektóre takie mini pasemka, tak, ¿e przy skórze niektóre w³oski mam bardzo krótkie. Mo¿e to Wam pomo¿e tak jak i mi?? ;> Mam te¿ w³oski pocieniowane.
Basiulek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-16, 10:06   #99
ktojaknieja
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18

Ja tez mam straszliwy problem z wlosami, mam ich bardzo duzo i sa baaaaaaaaaardzo geste a na dodatek suche i twarde. Pusza sie na potege! Nienawidze ich! Moj chlopak mowi ze wygladam jak by piorun we mnie strzelil, po umyciu i wyschniecu takie wlasnie sa. Dlatego non stop je prostuje, a wiadomo od prostowania sa jeszcze bardziej suche i zniszczone. Naprawde nie wiem co mam robic to jest moj koszmar. Moje wlosy wygadaja jak po spalonej trwalej a nigdy trwalej nie robilam. uzywalam najrozniejszych szamponow i odzywek i nic nie pomaga, nawet jak je wyprostuje to wystarczy jesli wyjde na podworko znowu sie pusza jak lwia grzywa!!!!!!!!! Pomozcie!!!Pozdrawiam.
ktojaknieja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-16, 14:08   #100
scarlettmonroe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ktojaknieja Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tez mam straszliwy problem z wlosami, mam ich bardzo duzo i sa baaaaaaaaaardzo geste a na dodatek suche i twarde. Pusza sie na potege! Nienawidze ich! Moj chlopak mowi ze wygladam jak by piorun we mnie strzelil, po umyciu i wyschniecu takie wlasnie sa. Dlatego non stop je prostuje, a wiadomo od prostowania sa jeszcze bardziej suche i zniszczone. Naprawde nie wiem co mam robic to jest moj koszmar. Moje wlosy wygadaja jak po spalonej trwalej a nigdy trwalej nie robilam. uzywalam najrozniejszych szamponow i odzywek i nic nie pomaga, nawet jak je wyprostuje to wystarczy jesli wyjde na podworko znowu sie pusza jak lwia grzywa!!!!!!!!! Pomozcie!!!Pozdrawiam.
Przede wszystkim odstawiæ prostownicê,suszarkê,ró¿o wa seria z Loreala z protein± per³y bardzo fajnie dzia³a na w³osy.Poza tym mocno wydega¿owaæ i wycieniowaæ,ale nie ¶cinaæ na krótko.Takie ciêcie jak mam w avatarku,trochê mo¿e krótsze na d³ugo¶ci jest ¶wietne.Ja mia³am moje w³osy "wycinane" 2 godziny(nie na mokrych w³osach,bo nie mo¿na kontrolowaæ efektu), przy czym praktycznie nic z nimi nie robione by³o na d³ugo¶ci.Ka¿de pasmo by³o indywidualnie dopracowywane,¿eby nie by³o za gêste i fryzura mia³a odpowiedni kszta³t.Efekt jest super - w³osy nie pusz± siê w jakie¶ siano,uk³adaj± siê po prostu bosko.Nie wygl±dam przy tym jak oskubany kurczak,fryzura ma objêto¶æ,ale tak± do jakiej d±¿y siê przy stylizacji,zamierzon±.
Stary 2007-05-28, 13:55   #101
asica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Poka¿ wiadomo¶æ
Hej Dziewczyny

Z jednej strony to sie ciesze, ze nie ja jedyna mam tak± szope na g³owie. Jak nie wyprostuje w³osów prostownic± to nie chodze w rozpuszczonych. Teraz mam w³osy za ramiona, cieniowane na koncach +odrastaj±ca grzywka. Mialam w styczniu króciutk± grzyweczke tak± na 3 cm i musze powiedziec ze super sie sama ukladala. zero puszenia siê a byla do¶æ gêsta. W³osy proste na calej d³ugosci tez mia³am ale wygl±dalo to nei najlepiej, gladkie do polowy dlugo¶ci a dalej szkoda gadac.. krótkie tez mia³am i wlasnie nie pamietam czy bylo ok czy nie A odno¶nie produktów u¿ywa³am juz chyba wszystkie: ³±cznie z kosmetykami loreal proffesionele i efektu brak.
A teraz chodzi mi po glowie sciêcie cos jak ma ania d±browska- takie w³osu za ucho prosto sciête ( chyba podobne victoria beckham) albo cos takiego jak na zdjêciu.
( Co o tym myslicie??? )
Fryzjerka ¶ciêla mi parê dni temu w³osy w podobnym stylu, tyle ¿e chyba nie dopracowa³a fryzury, bo strasznie mi odstaj± po bokach, taki trapez :/ mówi³am jej ¿e chyba s± na dole za grube i czy mo¿e je wycieniowaæ, na co ona, ze jak bêdê cieñsze to wyjd± takie piórka i bêd± siê wywijaæ. No kurcze nie chcê piórek, ale tego co teraz to te¿ nie.... Kto¶ tu pisa³ o cieniowaniu w³osów od wewn±trz, mo¿e to by mi pomog³o a jednoczesnie nie by³o by efektu tych piórek... czy która¶ z was co¶ o tym wie?
Stary 2007-05-28, 16:10   #102
scarlettmonroe
Rozeznanie

Ja jeszcze raz siê obciê³am, na emo tzn. czê¶æ w³osów mam krótkich,bardzo wystrzêpionych,czê¶æ zostawionych d³ugich i fryzurka jest naprawdê rewelacyjna. Wyciêto mi tyle w³osów,¿eby starczy³o na 2 peruuki swobodnie... I nie jestem ³ysa.Teraz jak siê na mnie spojrzy, to nikt nie powiedzia³by,¿e naturalnie to mi szopa na g³owie ros³a
Stary 2007-06-02, 14:22   #103
blondina
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Unhappy Dot.: zbyt gêste w³osy:(

hmmm.... sama na w³asnej skórze przekona³am siê , ¿e grube, puszyste , niesforne w³osy to koszmar , trudno je u³ozyæ ,po obciêciu jeszcze bardziej sie pusz± ,a po wyprostowaniu jako takie s± przez ok. 3-4 h :/ , no có¿ nie wiem co z nimi zrobiæ , czasami chcia³abym je zgoliæ na ³ys± pa³e , ale pozniej opamietuje sie , gdzy pomysle , ze jak odrosna bedzie jeszcze gorzej , Pomocy !
blondina jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-29, 21:19   #104
asica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondina Poka¿ wiadomo¶æ
czasami chcia³abym je zgoliæ na ³ys± pa³e , ale pozniej opamietuje sie , gdzy pomysle , ze jak odrosna bedzie jeszcze gorzej , Pomocy !
Hehe... wlasnie... Tez mi sie wydaje ze "ja mam zawsze najgorzej", bo nie dosc ze geste to jeszcze wywijajace sie (nie mylic z krecace sie). Dobre ciecie to podstawa, cieniowanie jest moim zdaniem konieczne, ale bez przesady, zeby nie wyszedl pudel...
Stary 2007-06-30, 12:13   #105
lutiana
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 240

Cytat:
Napisane przez scarlettmonroe Poka¿ wiadomo¶æ
Ja jeszcze raz siê obciê³am, na emo tzn. czê¶æ w³osów mam krótkich,bardzo wystrzêpionych,czê¶æ zostawionych d³ugich i fryzurka jest naprawdê rewelacyjna. Wyciêto mi tyle w³osów,¿eby starczy³o na 2 peruuki swobodnie... I nie jestem ³ysa.Teraz jak siê na mnie spojrzy, to nikt nie powiedzia³by,¿e naturalnie to mi szopa na g³owie ros³a
Witam, mam podobne wlosy jak wszystkie dziewczyny w tym watku. Jesli chce nosic rozpuszczone to albo musze uzyc prostownicy albo wygniesc je uzywajac pianki, zeby utworzyc loczki, inaczej sie po prostu nie da.

Chcialabym taka fryzure o jakiej pisze scarlettmonroe, tylko wydaje mi sie, ze nie kazdy fryzjer umie takie cudo stworzyc na wlosach, niestety prawdziwych fachowcow w dziedzinie fryzjerstwa wciaz brakuje

Nie u¿ywam ju¿ tego profilu. Nie lubiê byæ ¶ledzona
lutiana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-30, 17:39   #106
scarlettmonroe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lutiana Poka¿ wiadomo¶æ
Witam, mam podobne wlosy jak wszystkie dziewczyny w tym watku. Jesli chce nosic rozpuszczone to albo musze uzyc prostownicy albo wygniesc je uzywajac pianki, zeby utworzyc loczki, inaczej sie po prostu nie da.

Chcialabym taka fryzure o jakiej pisze scarlettmonroe, tylko wydaje mi sie, ze nie kazdy fryzjer umie takie cudo stworzyc na wlosach, niestety prawdziwych fachowcow w dziedzinie fryzjerstwa wciaz brakuje
Mnie w³osy obcina mama, z wykszta³cenia nie jest fryzjerk±, ale jak ma taki sposób strzy¿enia,¿e jak na razie ¿aden fryzjer w mie¶cie tego nie przebi³.
Stary 2007-06-30, 19:32   #107
asica
Raczkowanie

Cytat:
Mnie w³osy obcina mama, z wykszta³cenia nie jest fryzjerk±, ale jak ma taki sposób strzy¿enia,¿e jak na razie ¿aden fryzjer w mie¶cie tego nie przebi³.
Poprosimy o szczegoly
Stary 2007-06-30, 19:36   #108
Nancy_Franciss
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 120

te¿ mam gêste w³osy od urodzenia ,troche sie krêc± mam d³ugie i wkurza mnie to ze mam ³adnie uczesane i woglw wyjde w taka brzydka pogode jak dzi¶ na dwór i juz szopa;/

Nancy_Franciss jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-07-04, 17:29   #109
fikcja_literacka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 20

tez dolaczam sie do klubu. U mnie podobnie - z w³osami totalna tragedia. Obiecalam sobie,ze zaraz po maturze (za rok) scinam wlosy na krotko. Bardzo krotko. I farbuje na jakis fajny kolorek. Bede miala spokoj z wiecznym ukladaniem, prostownicami i innymi duperelami. Mysle,ze fajna, krotka fryzurka jest te¿ ca³kiem spoko,a na pewno jest wygodna. Mam juz teraz dosc ukladania wlosow po 2 godziny dziennie. Z reszta i tak najczesciej chodze w kucyku. Moje wlosy s± tragiczne i mysle w zwi±zku z tym ze zrelizuje swoje zamierzenie z ta krotka fryzurka.
fikcja_literacka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-07-05, 21:01   #110
scarlettmonroe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asica Poka¿ wiadomo¶æ
Poprosimy o szczegoly
Cytat:
Napisane przez fikcja_literacka Poka¿ wiadomo¶æ
tez dolaczam sie do klubu. U mnie podobnie - z w³osami totalna tragedia. Obiecalam sobie,ze zaraz po maturze (za rok) scinam wlosy na krotko. Bardzo krotko. I farbuje na jakis fajny kolorek. Bede miala spokoj z wiecznym ukladaniem, prostownicami i innymi duperelami. Mysle,ze fajna, krotka fryzurka jest te¿ ca³kiem spoko,a na pewno jest wygodna. Mam juz teraz dosc ukladania wlosow po 2 godziny dziennie. Z reszta i tak najczesciej chodze w kucyku. Moje wlosy s± tragiczne i mysle w zwi±zku z tym ze zrelizuje swoje zamierzenie z ta krotka fryzurka.
Co do ciêcia - ka¿de pasmo jest strzêpione po kolei, pod k±tem, jako¶ na ukos. Nie umiem tego wyt³umaczyæ. Fryzjerki, na które mia³am okazjê natrafiæ zazwyczaj bra³y no¿yczki, macha³y nimi kilka razy tn±c gdzie popadnie i w tym tkwi ró¿nica.
Co do ¶cinania gêstych w³osów na krótko, nie wiem ,czy to dobry pomys³, w moim przypadku efekt zawsze bywa³ tragiczny
Stary 2007-07-06, 22:28   #111
asica
Raczkowanie

Cytat:
Co do ciêcia - ka¿de pasmo jest strzêpione po kolei, pod k±tem, jako¶ na ukos. Nie umiem tego wyt³umaczyæ. Fryzjerki, na które mia³am okazjê natrafiæ zazwyczaj bra³y no¿yczki, macha³y nimi kilka razy tn±c gdzie popadnie i w tym tkwi ró¿nica.
Co do ¶cinania gêstych w³osów na krótko, nie wiem ,czy to dobry pomys³, w moim przypadku efekt zawsze bywa³ tragiczny
No ja wiedzialam kurcze... i jak znalezc taka fryzjerke?? chyba naprawde sie wkurze, kupie nozyczki i sama sie naucze...

Moje zdanie co do sciecia na krotko: jesli pasuje do twarzy i chcesz zmiany to czemu nie, mysle, ze problemem moze byc tylko to, ze trzeba bedzie czesto chodzic do fryzjera je podcinac, zeby fryzura nie tracila ksztaltu ( przy gestych wlosach chyba bardziej widac ze wlosy odrosly i robi sie szopa)
Stary 2007-07-19, 14:37   #112
emigrantkaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 123

Ja te¿ my¶lê o trwa³ej. Mam w³osy gêste, teraz wycieniowane - nie s± tak rzyklapniête swoim ciê¿arem. Nie s± na pewno proste, ale nie s± te¿ krêcone. Prostujê, ostatnio coraz rzadziej, bo mi siê nie chce. Dlatego my¶lê o loczkach. Jak nie wyprostujê to mam we wszytskie strony, wygl±dam jak dziecko.
Prze¶lê link o jakich loczkach my¶lê. My¶licie, ¿e taka fryzurka by³aby dobra do gêstych w³osów? No i ciê¿kich.
Pomó¿cie proszê.
http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-do...72361.html?i=8
PS. Podobno moje w³osy s± podatne na uk³adanie /bynajmniej kiedy¶ tak by³o jak nie prostowa³am/
emigrantkaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-08-26, 18:01   #113
Octavia
Przyczajenie

W³asnie ja tez mam ten sam problem mam gêste proste dlugie wlosy i niewiem jak sobie z nimi poradzic zazdroszcze kolezanka ktore moga chodzic w rozpuszczonych- ja nie moge bo mam szope;((( zastanawiam sie nad cieniowaniem ale niektorzy twierdza ze cieniowanie dodaje objetosci a o to mi nie chodzi co mam zrobic pomozcie prosze wASS
Octavia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-10-09, 13:34   #114
wariatka15
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

A mog³abys mi wys³±æ fote tej fryzujrki bo ja w³¶nie tez mam ten problem a fryzjerka poiwiedzi³± mi ¿ebym odstawi³a prostownince
wariatka15 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-03-03, 16:31   #115
wiktoria161
Przyczajenie

Exclamation Dot.: zbyt gêste w³osy:(

Hej.oczekuje prawdziwej odpowiedzi i porady!! Mam pusz±ce sie w³osy falowane grube i geste ....u¿ywalm wszytski sposobow..sunslik nie pomaga wogule jakies z avonu to samo..tylko mi w³soy przetluszcza a nic nie robi..dobra prostownica jest ale ja chodze do szko³y nie mama czasu sobie codziennie prostowac w³osów...i to niszczy je strasznie
hmm tez zastanawiam sie nad fryzura..bo scinac je i cieniowac to nie wolno..tylko koncowki jak juz.. bo takto jeszcze gorzej..dlatego prosze prosze pomocy ehhh.. specjalnie sie to zapisa³m na to forum zeby uzyskac konkretn± odpowiedz..

Bêde wdzieczna;p;p
Stary 2008-03-29, 21:16   #116
Sylwiaczek91
Przyczajenie

Ja równie¿ mam problem ze zbyt gêstymi w³osami a do tego s± bardzo grube..... proszê pomó¿cie jak sie ¶ci±æ ¿eby wygl±daæ jak cz³owiek hehe ale odpadaj± fryzury z grzywkami bo mi nie pasuj± aktualnie ratuje sie kucykiem i grzywk± spiêt± do góry
Sylwiaczek91 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-04-02, 15:16   #117
Syllwiia91
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 67
Wydega¿owanie?

Ojej.. g³upio siê czujê, ale no niestety nie wiem o co chodzi z tym ca³ym wydega¿owaniem.. (
Wiem, ¿e g³upich pytañ nie baruje, no ale wytrzymacie jeszcze jedno moje..
Mo¿ecie mi dok³adnie wyt³umaczyæ o co z tym chodzi?
kto mo¿e zakochaæ siê w Twoim u¶miechu.
Syllwiia91 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-04-02, 16:08   #118
plywok
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 212
Dot.: Wydega¿owanie?

no to udziele pewnej odpowiedzi.
informacji skopiowana z wikiepdi.pl

Dega¿owanie - przerzedzanie za pomoc± siekaczy tzn. no¿yczek zêbatych - dega¿ówek (jednostronnych lub dwustronnych). Dega¿ówkami nale¿y operowaæ ostro¿nie aby nie spowodowaæ nadmiernego przerzedzania w³osów w jednym miejscu.

i podaje link z wizazu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=378289

mam nadzieje, ze po przeczytaniu tego choc o troche sie cos rozjasni i bedziesz wiedziala co to jest
plywok jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-04-02, 17:40   #119
Syllwiia91
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 67
Dot.: Wydega¿owanie?

Tak dziêkujê, ju¿ teraz wiem o co chodzi.
kto mo¿e zakochaæ siê w Twoim u¶miechu.
Syllwiia91 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-06-27, 14:28   #120
Vunka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2
GG do Vunka

Ja mam podobny problem.. ;/
Nie moge w ogole cieniowac wlosow, poniewaz powstaje wtedy wieeelka szopa.
Probowalam najrozniejszych srodkow, ale nic nie dalo ;/[nawet ta oliwka na koncowki i mycie wlosow odzywka ^^]
Dodam jeszcze, ze mam niesforne loczki i bardzo grube wlosy ;p
Prostowac tez nie moge bo i tak sa puszyste i tak tyle ze proste .
Pomozcie
Vunka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.