Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-26, 10:07   #3391
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
dla mne zapraszanie było katorgą, mega czasochłonne, a ja nie lubie czasochłonnych rzeczy co prawda zostało nam jeszcze jedno, ostatnie zaproszenie, ale ta kobieta nigdy nie ma czasu i mówi nam 'dziś nie', ma dac znać jak znajdzie czas łaskawie, może nawet już to będzie po terminie potwierdzeń ale jej problem, nie będę klękać na kolanach żeby znalazła dla nas 5 minut.
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Dotka, super, takie akcje przy zapraszaniu muszą być mega miłe Nam została jakaś połowa zaproszeń i w ogóle nie mam ochoty ich rozdawać, nawet bliższym znajomym...
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
super! takie reakcje i takie osoby są najmilej zawsze widziane, aż człowiekowi cieplej na sercu
Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
No to zazdroszczę - u mnie zapraszanie to była męka
Ja właśnie przez wizaż byłam negatywnie nastawiona, a jak na razie to naprawdę jest spoko. Wszyscy rozumieją, że nie mamy po 7h czasu na jedną rodzinę, siedzimy 2h i uciekamy dalej. W jednym domu tylko trochę sztywno było i jedna moja ciocia powiedziała mojej mamie, że dopiero w II połowie lipca będzie mieć czas, żebyśmy przyszli ją zaprosić Zwłaszcza, że potwierdzenia mamy do 1.08, więc spoko
Ale ona jest z tych, którym się wydaje, że jak ktoś do niej przychodzi, to trzeba upiec 10 rodzajów ciast, wysprzątać chatę, zrobić 3 daniowy obiad itd.

Anusia, pięknie wyglądasz w swojej sukience!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 10:22   #3392
Buczorek
Raczkowanie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

anusia4u suknia świetnie leży śliczna sesja, bardzo fajna pamiątka

anka1897 gratuluję załatwionych spraw! super pudełeczka i kolczyki, o sukience już nie wspomnę gdzie można dorwać takie pudełeczko na obrączki?

...miesiąc!
Stary 2014-06-26, 10:27   #3393
cornflower_girl
Zakorzenienie

malenqa Gratuluję Z opisu mieszkanie zapowiada się świetnie - obyscie byliz niego zadowoleni.

My też będziemy mieszkać na wynajmowanym, najważniejszy jest dla nas spokój i mieszkanie na własnym. Z Twoją pracą na pewno się ułoży

Panna Izabela A skąd chcesz zamawiać biżuterię? Jeśli z ebaya, lepiej teraz zamów.

Angessa Gratuluję zakupów

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, widziałyście to? klik
Widziałam, bardzo wzruszające...

niulka Przepięknie wyglądałaś

vel Widzę, że bezproblemowo się to układa

anusia Sukienka jest idealna dla Ciebie, świetnie podkreśla figurę. I ten piękny, tiulowy dół

Sesja bardzo udana

anka Gratuluję wszystkich zakupów, bardzo udane

U mnie został równy miesiąc do ślubu. Skończyliśmy zapraszanie, wczoraj wręczyliśmy ostatnie zaproszenie dla osób z listy rezerwowej. Powiem Wam, że te osoby tak entuzjastycznie zareagowały, autentycznie ucieszyły się z tego, że chcemy razem z nimi świętować.

Poza tym mój TŻ jest już ubrany od stóp do głów - wczoraj dotarł ślubny zegarek. Z przygotowań zostały jakieś drobniejsze zakupy i kilka rzeczy DIY (prezenty dla rodziców, papeteria). I leczenie dentystyczne i wybielanie zębów

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 10:34   #3394
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Melduję że mamy mieszkanie!!!
Super, a tak się martwiłaś! Bardzo się cieszę i gratuluję! Zdradzisz na jakim osiedlu będziecie mieszkać?

Cytat:

Oprócz tego zamówiłam u chrzestnego 48 win Monte Negra:

Będziemy mieć w cenie niecałe 10zł - półwytrwanych 12, reszta półsłodkie - różowe, czerwone i białe.

Ma nam też załatwić piwo - beczka 30l jest za 140zł, jak robicie bierzecie beczki czy butelkowe? Bo mam rozkminę...
wow bardzo dużo wina! My braliśmy butelkowe piwo. Bo z beczkowym jest poźniej problem jeśli mało zejdzie. Poza tym tak policzyłam że wychodzi z beczki 2.33zł za 0.5l piwa więc jak kupisz w promocji to można mieć dobre piwo niewiele drożej albo i w takiej samej cenie. A dużo osób woli jednak dostać w butelce, wie co jest w środku i nie ma narzekania typu "rozwodnione te piwo"

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość

wrzucam Wam zdjęcie z ostatniej przymiarki i zdjęcia z sesji narzeczeńskiej
Ślicznie wyglądasz w sukni, pasuje do Twojej urody Zdjęcia z sesji również mi się bardzo podobają

Ja wczoraj w końcu ogladałam nasz film z wesele (wersja robocza dla nas do akceptacji i ew. poprawek). Jeju jakie to niesamowite uczucie! Przypomniało mi się ile niesamowitych momentów było na weselu. Śmiałam się i płakałam na przemian Wspaniale było to obejrzeć, zobaczyłam rzeczy których na weselu nie widziałam lub zapomniałam. No i oczywiście strasznie smutno mi że ten dzień już za nami i nigdy więcej się nie powtórzy Non stop pisałam do męża (nie mogę się przyzwyczaić )bo był jeszcze w pracy, że chcę to przeżyć jeszcze raz!!!
Dziewczyny jeśli ten dzień jest jeszcze przed Wami pamiętajcie żeby z niego korzystać w 200%, cieszyć nim i non stop uśmiechać! Mimo że to banalne ale dopiero po tym dniu tak naprawdę zrozumiałam że to wszystko za mną!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 10:43   #3395
21klaudyna
Zadomowienie

Pomocy! Jaka fryzura do tej sukienki. Mam włosy -mysi blond i długośc tak jak się kończy rękawek w sukni. Są naturalnie sztywne i proste
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 10:52   #3396
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Pomocy! Jaka fryzura do tej sukienki. Mam włosy -mysi blond i długośc tak jak się kończy rękawek w sukni. Są naturalnie sztywne i proste
No chyba nie chcesz zasłaniac tych boskich pleców?!
Spięte, jakies delikatne niskie podpięcie na środku, lub z boku

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 10:54   #3397
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Super, a tak się martwiłaś! Bardzo się cieszę i gratuluję! Zdradzisz na jakim osiedlu będziecie mieszkać?
Mieszkanie jest na ulicy Wąskiej, obok Sienkiewicza. Nie wiem czy to się liczy już jako Bojary czy jakieś inne osiedle.
W każdym razie blisko do Centrum, obok Arhelan i po przeciwnej stronie Biedronka

Wczoraj z Tż snuliśmy plany co jeszcze trzeba tam kupić, mimo że wszystko jest to jednak chciałabym trochę swoich akcentów wprowadzić

Wieczorem byliśmy u znajomych i już zapowiedzieli się na parapetówkę

Dziewczyny dzięki za miłe słowa dotyczące i pracy i mieszkania:cm ok:

A tak w ogóle i mnie dzisiaj w nocy dopadł KOSZMAR ŚLUBNY.
Śniło mi się że kelnerzy zamiast zupy przynieśli jakiś przeterminowany kefir w miseczkach
Że goście nie tańczyli tylko siedzieli na podwórku a ja chodziłam i błagałam ich żeby weszli na parkiet.
I najgorsze że zapomniałam wysłać repertuaru dla zespołu i nie wiedzieli co grać.
Masakra, obudziłam się cała spocona Buuuuu...

Anusia- będziesz piękną panną młodą!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 11:00   #3398
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
No chyba nie chcesz zasłaniac tych boskich pleców?!
Spięte, jakies delikatne niskie podpięcie na środku, lub z boku
Nie chce zasłaniac muszę to wyeksponowac bo to jedyna ozdoba w całej sukni. Tylko , że ja całe życie chodziłam w włosach długości do brody -bob lub inne pochodne ;p Wyhodowane teraz włosy są dla mnie koszmarkiem. Nie mam pomysłu jak mogłabym je upiąć żeby wyglądać cudnie! Chyba bede jedna z niewielu PM która pójdzie do fryzjera i powie że nie wie co chce:P

"Zestarzej się przy mnie
Stary 2014-06-26, 11:06   #3399
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Nie chce zasłaniac muszę to wyeksponowac bo to jedyna ozdoba w całej sukni. Tylko , że ja całe życie chodziłam w włosach długości do brody -bob lub inne pochodne ;p Wyhodowane teraz włosy są dla mnie koszmarkiem. Nie mam pomysłu jak mogłabym je upiąć żeby wyglądać cudnie! Chyba bede jedna z niewielu PM która pójdzie do fryzjera i powie że nie wie co chce:P
A podatne masz włosy na kręcenie? Może udałoby sie zrobić loczki i ładnie je na boku podpiąć, tak, zeby całe plecy były wyeksponowane

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 11:12   #3400
Buczorek
Raczkowanie

21klaudyna może coś takiego? myślę, że ta fryzura z jakiś mega długich włosów nie jest zrobiona

http://images37.fotosik.pl/254/562f2c498f8de608.jpg
Stary 2014-06-26, 11:16   #3401
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
A podatne masz włosy na kręcenie? Może udałoby sie zrobić loczki i ładnie je na boku podpiąć, tak, zeby całe plecy były wyeksponowane
kołki jakich mało :P Choć raz na jakieś imprezie miałam pokręcone i chyba długo wytrzymały ale ogólnie wyglądam jak pastereczka w kręconych :P
Say kiedyś pokazywała makijaż Siwiec i zastanawiam się na ile zmoich włosów byłoby to możliwe do zrobienia i jak bym w tym wyglądała

"Zestarzej się przy mnie
Stary 2014-06-26, 11:18   #3402
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 4.10.2014 - mamy dzisiaj STUDNIÓÓÓÓOWKĘ
Gratulacje

Buczorek, missmalezji, alucior, hihihi, cude, cornflower_girl, Sunrise28, oluska227887 - gratuluję miesiąca do ślubu
U mnie jeszcze tydzień i też zostanie równiutki miesiąc

21klaudyna - ja widzę Cię w:

lub

edit: chyba się nada tylko ta 2-ga bo teraz doczytałam, że masz krótkie włosy

A to może coś takiego?

Edytowane przez activelifestyle
Czas edycji: 2014-06-26 o 11:26
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 11:26   #3403
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 4.10.2014 - mamy dzisiaj STUDNIÓÓÓÓOWKĘ

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
wow bardzo dużo wina! My braliśmy butelkowe piwo. Bo z beczkowym jest poźniej problem jeśli mało zejdzie. Poza tym tak policzyłam że wychodzi z beczki 2.33zł za 0.5l piwa więc jak kupisz w promocji to można mieć dobre piwo niewiele drożej albo i w takiej samej cenie. A dużo osób woli jednak dostać w butelce, wie co jest w środku i nie ma narzekania typu "rozwodnione te piwo"
dlatego właśnie musimy jeszcze dokładnie obliczyć co jest bardziej opłacalne, zresztą nie wiem jeszcze czy na sali jest ten mechanizm do obsługi beczki

co do wina - sam mój chrzestny ze swoją żoną w ciągu jednej nocy są w stanie wypić 8 butelek wina
Poza tym my zamiast wódki rozdajemy wino i ciasto dla gości

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 11:33   #3404
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Relacja cz. 3
Cudowna relacja

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
wrzucam Wam zdjęcie z ostatniej przymiarki i zdjęcia z sesji narzeczeńskiej później usunę
suknia nie jest do końca zawiązana dlatego w biuście wydaje się za szeroka i serduszko przy dekoldzie jest bardziej serduszkowate :P
Prześlicznie wyglądasz
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 11:33   #3405
madziara889
Zakorzenienie

100 ddś

niulka ślicznie wyglądałaś, cudowna relacja

anka1897 wszystko piękne

marlenqa gratuluje mieszkania

Nadrabiałam Was na bieżąco ale już nie pamietam, co komu miałam odpisać
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 11:35   #3406
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Gratulacje

Buczorek, missmalezji, alucior, hihihi, cude, cornflower_girl, Sunrise28, oluska227887 - gratuluję miesiąca do ślubu
ale jestem dziś podekscytowana, tylko miesiąc! teraz to zleci, Tobie też ile nas w ogóle jest z 26.07 ale super

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 11:38   #3407
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:

dlatego właśnie musimy jeszcze dokładnie obliczyć co jest bardziej opłacalne, zresztą nie wiem jeszcze czy na sali jest ten mechanizm do obsługi beczki

co do wina - sam mój chrzestny ze swoją żoną w ciągu jednej nocy są w stanie wypić 8 butelek wina
Poza tym my zamiast wódki rozdajemy wino i ciasto dla gości
Jeny, jak ja bym wypiła 4 butelki wina w nocy to by mnie musieli wynosić z sali chyba

bardorja, wracając do kwestii graweru-dla mnie to jest intymne wyznanie TŻtowi, mojej miłości i przywiązania (w końcu "gdzie Ty, tam i ja"). Więc nie odczuwam potrzeby chwalenia się ludziom co ja tam mam napisane. Sam fakt noszenia obrączki będzie chyba wystarczająco widoczny, nie rozumiem idei podtykania każdemu pod nos obrączki i graweru
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 11:43   #3408
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ale jestem dziś podekscytowana, tylko miesiąc! teraz to zleci, Tobie też ile nas w ogóle jest z 26.07 ale super
Ja też już się doczekać się mogę :P
Stary 2014-06-26, 11:47   #3409
201605100
Konto usunięte

Nie wiem jak Was, ale mnie przeraża, że tylko miesiąc został
za miesiąc o tej porze będę już pełnym make upie i fryzurze
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 11:52   #3410
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
ja już się nie mogę doczekać, chciałabym już

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 11:54   #3411
Buczorek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
ja to już jestem zestresowana na całego mam nadzieje, że gorzej nie będzie
Stary 2014-06-26, 11:55   #3412
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Cię widzę w luźnym upięciu z tyłu lub na boku

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 12:10   #3413
Elrosa
Zadomowienie

Co ja mam powiedzieć, tylko lekko ponad tydzień mi zostało! Chyba do mnie nie do końca dociera

Ostatnio wszystko się pięknie układa i zaczynam się bać, jak zbyt długo jest pięknie, to zawsze oczekuję jakiejś spektakularnej porażki, tak dla równowagi.
Pewnie welon mi nie dojdzie... wysłałam im w piątek po weekendzie, odebrali z poczty dopiero wczoraj i milczą w sprawie wymiany, chociaż obiecywali szybko :/ albo filiżanki dla rodziców nie zdążą.
Chociaż, nie, odpukuję, wiem, co nie wyjdzie - jutrzejszy występ jestem wyjątkowo nieprzygotowana, a tu aż cztery choreografie! Ale za to pierwszy taniec tańczymy ładnie i w końcu wygląda, jakbyśmy lubili tańczyć... może K. wyciągnę zamiast...
Stary 2014-06-26, 12:20   #3414
Buczorek
Raczkowanie

Elrosa Ty kochana masz wszystko zapięte już na ostatni guzik także nie masz się czym martwić
Właśnie zajrzałam na Twojego bloga i mam pytanko Gdzie można kupić takie pudełeczko- bazę (chodzi o te na obrączki)
Stary 2014-06-26, 12:22   #3415
Linaewen
Zakorzenienie

85 DNI DO ŚLUBU :panika:

Na pewno o czymś jeszcze zapomniałam...Ale jak sobie nie spiszę to zapomnę tym bardziej i będę latać w panice 3 dni przed...

PANNA MŁODA:
kupić kolczyki
przygotować listę dziewczyn na panieński i przekazać świadkowej w sierpniu
umówić próbny makijaż
umówić próbną fryzurę
wybrać sukienkę na drugi dzień (biała koronkowa?)
dobrać biżuterię na drugi dzień
wszyć haftkę do żakietu
wybrać i zamówić kwiaty we włosach
przemyśleć niezbędnik do pokoju

PAN MŁODY:
buty
krawat
koszula na drugi dzień
poprawić marynarkę (za długie rękawy i chyba za długie spodnie)

SALA:
zadzwonić i potwierdzić dekoracje
dowiedzieć się, czy można czymś sypać
potwierdzić liczbę gości (7 września)
wybrać menu
potwierdzić menu (7 września)
usadzć gości
rozlokować gości po pokojach
zrobić koszyczki ratunkowe (dowiedzieć się, jak jest z toaletą koło sali)

KSIĘGA GOŚCI==ZROBIĆ!!!
długopisy do Księgi Gości
pudełeczko na krążki do Księgi Gości
instrukcja do Księgi Gości

USŁUGODAWCY: (DJ i foto to znajomi, więc mamy już prawie wszystko ustawione, dlatego dopiero teraz umowy)
umówić szczegóły z DJ i podpisać umowę po skończeniu remontu
umówić szczegóły i podpisać umowę z fotograf
sesja narzeczeńska-skansen w Sanonku? Coś w Krakowie?

PAPETERIA:
dokończyć hafty
zrobić zaproszenia
rozdawać zaproszenia plus zadzwonić tam gdzie wysyłamy pocztą
zrobić winietki
zrobić menu
zrobić informatory do pokojów

CEREMONIA:
czy chcemy swoją przysięgę
pudełeczko/miseczka pod obrączki

PIERWSZY TANIEĆ:
ustalić piosenkę
ćwiczyć!
POZOSTAŁE:
figurka na tort!!!!!
wymyślić podziękowania dla rodziców
poznać świadków ze sobą

PODRÓŻ:
przemyśleć i zrobić kalkulacje
czy rodzice pożyczą auto?!
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 12:41   #3416
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Elrosa Ty kochana masz wszystko zapięte już na ostatni guzik także nie masz się czym martwić
Właśnie zajrzałam na Twojego bloga i mam pytanko Gdzie można kupić takie pudełeczko- bazę (chodzi o te na obrączki)
Ja się tak bardziej życiowo martwię, niekoniecznie ślubnie
Pudełko jest ze sklepu "Drewniana dolina", oryginalnie to pudełko na karty.

Tydzień temu wziął ślub mój kolega z gimnazjum, wtedy nieziemsko przystojny, dziś już niestety nie tak bardzo oglądam sobie jego zdjęcia, ślub śliczny, ale jednak cieszę się, że wybrałam białą kieckę - jego żona miała ivory i on miał taką koszulę. Na zdjęciach razem wyglądają świetnie, kolory dobrane idealnie, ale na takich z innymi gośćmi i przy śnieżnobiałym obrusie już mniej. Oczywiście na sto procent nikt tego nie widział, to tylko ja
Stary 2014-06-26, 12:49   #3417
Kishlaczkowa
Zadomowienie

niulka cudowna relacja i pięknie wyglądaliście gratuluję A akcja z samochodem pierwsza klasa Umarłabym ze stresu

Cytat:
wrzucam Wam zdjęcie z ostatniej przymiarki i zdjęcia z sesji narzeczeńskiej później usunę
suknia nie jest do końca zawiązana dlatego w biuście wydaje się za szeroka i serduszko przy dekoldzie jest bardziej serduszkowate :P
Śliczne macie zdjęcia z sesji

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ej kiedy teraz jakieś Warszawianki mają ślub?
Ja mam 16-ego pod Warszawą Zapraszam

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 13:04   #3418
sensuall
Zadomowienie

anusia4u Suknia przepiękna a Wy na sesji wyszliście czarująco
anka1897 bardzo podoba mi się te pudełko na kopert, będzie wspaniałą pamiątką

Przeczytałam na dniach wszystkie relacje ze ślubów i chyba załapałam stres, że zostały mi tylko 4 miesiące już strasznie się wzruszyłam, dziękuję, że dzielicie się z Nami emocjami z tych pięknych dla Was dni

21klaudyna ja podobnie jak dziewczyny widzę Cię w takim luźnym, romantycznym upięciu

Dziewczyny jak wyślicie jakie okrycie wierzchnie będzie pasować do mojej sukni? http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,24122.html ślub mamy w październiku więc myślałam o takiej marynarce ale jak będzie pogoda taka jak w tamtym roku to może lepiej bolerko o takie coś
http://www.zankyou.pl/g/koronkowe-bo...2013#!/image/7

I mam takie pytanie. Któraś zamawiała chyba kiedyś doczepiane włosy z Doczepiane.pl? Jak się sprawują?

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Dziewczyny mogłybyście mi podrzucić linki do swoich zaproszeń ślubych?

Edytowane przez sensuall
Czas edycji: 2014-06-26 o 13:34
sensuall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-26, 13:10   #3419
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ej kiedy teraz jakieś Warszawianki mają ślub?
26 lipca
Stary 2014-06-26, 13:20   #3420
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak wyślicie jakie okrycie wierzchnie będzie pasować do mojej sukni? http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,....htmlślubujemy w październiku więc myślałam o takiej marynarce ale jak będzie pogoda taka jak w tamtym roku to może lepiej bolerko o takie coś
http://www.zankyou.pl/g/koronkowe-bo...2013#!/image/7

I mam takie pytanie. Któraś zamawiała chyba kiedyś doczepiane włosy z Doczepiane.pl? Jak się sprawują?

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Dziewczyny mogłybyście mi podrzucić linki do swoich zaproszeń ślubych?
Strona z suknią mi się nie otwiera.
Bolerko ładne ale obawiam się, że to za mało na koniec października.

Zaproszenia mamy od nich. Jestem bardzo zadowolona z współpracy
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości