Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-04, 11:15   #4681
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
hmm to rzeczywiście nieciekawie, może wcześniejszy seans, albo jakieś kino bliżej jest?
ostatecznie może lepiej żeby Cię odwiózł niż miałabyś iść sama, choć też nie byłam do końca przekonana skoro go nie znasz za bardzo.
Nie ma nigdzie bliżej.Na dworzec mnie odprowadzi na pewno ale ja mam jeszcze od przystanku autobusowego kawałek do domu.Autobus mam jeszcze po 21 i to pasowałoby mi,ale nie wiem jak mu to powiedzieć.Nie chcę wracać z nim,bo jest tak jak mówisz.

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
O! z tymi żulami i narkomanami to też słyszałam, że dużo u Was w Katowicach a szczególnie na dworcu, to prawda? mój TŻ pracował kiedyś u Ciebie w mieście i mówił, że na samym parterze na dworcu jest nieciekawie.
A nie może Cię on odprowadzić?było by lepiej, bezpieczniej i byście się dłuyżej widzieli
To prawda niestety,tam jest mnóstwo narkomanów! nawet już takich ledwo,ledwo żyjacych.Ostatnio przyszedł taki jeden na dworzec,w biały dzień! rozebrał się do naga!!!! i zaczął drapać po całym ciele,a miał wszędzie blizny,rany i jakąś okropną wysypke,widok przerażający.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 11:21   #4682
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Nie ma nigdzie bliżej.Na dworzec mnie odprowadzi na pewno ale ja mam jeszcze od przystanku autobusowego kawałek do domu.Autobus mam jeszcze po 21 i to pasowałoby mi,ale nie wiem jak mu to powiedzieć.Nie chcę wracać z nim,bo jest tak jak mówisz.

To prawda niestety,tam jest mnóstwo narkomanów! nawet już takich ledwo,ledwo żyjacych.Ostatnio przyszedł taki jeden na dworzec,w biały dzień! rozebrał się do naga!!!! i zaczął drapać po całym ciele,a miał wszędzie blizny,rany i jakąś okropną wysypke,widok przerażający.
ehh to sama nie wracaj skoro takie rzeczy się tam dzieją...
Lolcia lepiej szczerze od początku powiedz mu o co biega,
że nie będziesz po nocy sama wracać,bo ciemno, narkomani i wogóle, a z nim nie pojedziesz bo niewiele go znasz jeszcze, no i dlatego wolisz tym wcześniejszym jechać
przecież powinien zrozumieć

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 11:25   #4683
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
że nie będziesz po nocy sama wracać,bo ciemno, narkomani i wogóle, a z nim nie pojedziesz bo niewiele go znasz jeszcze, no i dlatego wolisz tym wcześniejszym jechać
On wie o tych narkomanach itd,bo sam mi powiedział,że Katowice,to najgorsze miasto pod tym względem.Wiem,że powinien zrozumieć,ale troszkę się boję,że uzna mnie za taką małolate i da sobie spokój,wiem że robię problem z niczego,eh.

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-07-04, 11:30   #4684
Apiska
Zakorzenienie

A ja siedzę dalej na praktyce, ale jeszcze jakieś 15 i spadam stąd. Dali mi do przepisywania liste dzieci przyjętych do przedszkola i w tabele musze to przepisac.
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 11:31   #4685
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
oj zgadzam się, lepiej go poproś, nie kuś losu, jest dużo wariatów na tym świecie, którzy tylką czają się na dziewczyny.
Miałam kiedyś jedną niemiłą sytuację, będąc jeszcze w podstawówce ma kolonii, pewien facet mnie zaczepił, było to na dyskotece, położył mi rękę na udzie i pędem uciekłam. Jakie było moje zaskoczenie i strach jak on za mną przyjechał do mojego miasta. To był koszmar przez jakiś czas przysyłał mi karteczki że mnie zabije i takie tam. Powiedziałam rodzicom, sprawa się rozwinęła, ale nigdy go nie złapali. Teraz mieszkam już gdzie indziej więc jest OK.

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 11:42   #4686
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
oj zgadzam się, lepiej go poproś, nie kuś losu, jest dużo wariatów na tym świecie, którzy tylką czają się na dziewczyny.
Miałam kiedyś jedną niemiłą sytuację, będąc jeszcze w podstawówce ma kolonii, pewien facet mnie zaczepił, było to na dyskotece, położył mi rękę na udzie i pędem uciekłam. Jakie było moje zaskoczenie i strach jak on za mną przyjechał do mojego miasta. To był koszmar przez jakiś czas przysyłał mi karteczki że mnie zabije i takie tam. Powiedziałam rodzicom, sprawa się rozwinęła, ale nigdy go nie złapali. Teraz mieszkam już gdzie indziej więc jest OK.
przerażające....!!!!!
ja też kiedyś przeżyłam straszną historię, ale wolę już nawet o tym nie pisać

Stary 2007-07-04, 11:43   #4687
Ather
Zakorzenienie

Hola
Melduję się tylko że wróciłam cała i zdrowa (jakby to robiło jakąs różnicę ) - powiedzmy.

Dzisiaj wieczorem będę nadrabiała ten wątek i jeszcze drugi również obszerny, tak więc... trochę przede mną.

Chociaż nie obraziłabym się jakby któraś z Was była tak miła i jakieś krótkie streszczenie mi podrzuciła (chociaż całośc i tak przeczytam ale to potrwa ).

Co u Was przede wszystkim ?
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-04, 11:44   #4688
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
przerażające....!!!!!
współczuję i rozumiem

Widzisz Lolciu lepiej nie ryzykować!

Stary 2007-07-04, 11:57   #4689
agness51
Zakorzenienie

Witam kochane

Cytat:
Napisane przez vixeen89 Pokaż wiadomość
co tu tak cicho?
już 10;36
właśnie sie wybieram do miasta, chciałabym sobie kupić książkę " biblia żywności i żywienia" - zobaczymy czy znajde
potem do fryzjera... - na wizyte czekałam miesiąc
Miłej wizyty u fryzjera

Cytat:
Ale tu cicho poprawić się.
Ja wczoraj cały dzień w biegu,po prostu nie mam na nic czasu,ledwo przyjdę,to wypada cos zjeść,a zaraz po jedzeniu znowu gdzieś lecę.
Wiecie co,mam problem-znowu.
Ten chłopak z którym się poznałam niedawno,chcę abym wracała w tą niedziele z Katowic o 22;15autobusem seans mamy na 18;45,więc skończy się koło 21,w sumie trochę go rozumiem.Co prawda proponował mi,że mnie podwiezie,ale ja definitywnie nie chcę póki co,nie wiem co zrobić,znowu mi jakieś dziwaczne myśli przez głowe przechodzą.
LoLcia,jestem zdania,że nie powinnaś kusić losu,tak jak dziewczyny pisały,różne rzeczy przychodzą ludziom do głowy
Nie jesteś żadną małolatą!

Cytat:
Cytat:
przerażające....!!!!!

Współczucia

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość

Hola
Melduję się tylko że wróciłam cała i zdrowa (jakby to robiło jakąs różnicę ) - powiedzmy.

Dzisiaj wieczorem będę nadrabiała ten wątek i jeszcze drugi również obszerny, tak więc... trochę przede mną.

Chociaż nie obraziłabym się jakby któraś z Was była tak miła i jakieś krótkie streszczenie mi podrzuciła (chociaż całośc i tak przeczytam ale to potrwa ).

Ather,no w końcu wróciłaś do nas kochana
Bardzo tęskniłaam

Co u nas...hmm... ja dostałam się do wymarzonej szkoły i klasy,aczkolwiek obawiam się,że przyjmą tam jedną dziewczynę po znajomościach, a nie chcę być z nią w klasie,bo po prostu nie pasuje mi jej styl,zachowanie itp A nie powinna być w mojej klasie,ma zdecydowanie za mało pkt

Poza tym ja pomału szykuję się do wyjazdu,wyjeżdzam w następną sobotę Już się nie mogę doczekać Oby czas szybko zleciał do wyjazdu

Dzisiaj już zaopatrzyłam się w 2pary nowych butów,z uwzględnieniem,żeby były na wyjazd I to w promocji 50% taniej
Muszę jeszcze kupić sporo rzeczy,ale na szczęście mam trochę czasu

A dzisiaj idę na urodziny,mam nadzieję,że się nie objem za bardzo

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 12:09   #4690
anniaa

Lolcia nie polecam o takiej godzinie samej chodzic po dworcu bo jeszcze gdybys była starsza ale jestes młoda i raczej tam ludzie uwielbiaja takie dziewczyny wiec ja bym sie bała tak sama tam isc ...
a ja wyjeźdzam w piątek przez ostatnie dni robiłam zakupy jutro msuze jeszcze pojechac po buty
dzisiaj byłam na siłowni wszystko mnie teraz boli

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 12:22   #4691
agness51
Zakorzenienie

A ja się wzięłam za siebie,tzn ćwiczę siłowo Ciekawe,ile wytrzymam Pewnie jak wyjadę,to nie będę miała czasu ćwiczyć,ale może

Aniu,na ile jedziesz?

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2007-07-04, 12:31   #4692
anniaa

agness sama nie wiem ale ponad 2 tyg na bank
dłuugo wytrzymasz :P moze uda sie dłuzej niz z słodyczami no cos w koncu musi nam sie udac w liczeniu

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2007-07-04, 12:32   #4693
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
agness sama nie wiem ale ponad 2 tyg na bank
dłuugo wytrzymasz :P moze uda sie dłuzej niz z słodyczami no cos w koncu musi nam sie udac w liczeniu
Taaa,w LO będziemy królować na matmie

Stary 2007-07-04, 12:36   #4694
anniaa

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Taaa,w LO będziemy królować na matmie
uwielbiam matme tylko z tymi słodyczami jakos sobie nie umiem poradzic widac ze mam zaległosci w dodawaniu

Stary 2007-07-04, 12:41   #4695
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam matme tylko z tymi słodyczami jakos sobie nie umiem poradzic widac ze mam zaległosci w dodawaniu
Bosze matma??? jak sobie przypomnę liceum, wrrrr....jestem totalnym matematycznym głąbemtypowy ze mnie umysł humanistyczny.

Agness51 gratuluję dostania się do wymarzonej szkoły i wyjazdu. Ja wyjeżdżam 20 lipca i nie mogę się doczekać!

Stary 2007-07-04, 12:42   #4696
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Bosze matma??? jak sobie przypomnę liceum, wrrrr....jestem totalnym matematycznym głąbemtypowy ze mnie umysł humanistyczny.

Agness51 gratuluję dostania się do wymarzonej szkoły i wyjazdu. Ja wyjeżdżam 20 lipca i nie mogę się doczekać!

Ja też nienawidzę matmy

Ps.Miłego dnia

Stary 2007-07-04, 12:46   #4697
anniaa

chemia biologia fizyka matma w-f
uczył ktos sie z Was kiedys łaciny ?
chyba bede miec problema w LO bo angielski napewno kontynuacja niemiec( 2 pierwsze lata czas na sniadanie w 3 klasie zaczełam sie uczyc )i boje sie ze moja kalsa wybierze kontynuacje bo tam same kujony :P i ja bede musiała nadrabiac materiał naszczęscie łacina od podstaw ":d

Stary 2007-07-04, 12:49   #4698
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
uczył ktos sie z Was kiedys łaciny ?
chyba bede miec problema w LO bo angielski napewno kontynuacja niemiec( 2 pierwsze lata czas na sniadanie w 3 klasie zaczełam sie uczyc )i boje sie ze moja kalsa wybierze kontynuacje bo tam same kujony :P i ja bede musiała nadrabiac materiał naszczęscie łacina od podstaw ":d
z w-f się zgodzę, kochałam go strasznie. Bardzo mi go brakuję. Na studiach go już nie miałam i było okropnie.

Stary 2007-07-04, 13:54   #4699
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

aaa 4 dni ebz TŻ-ta! Wyjechal w góry z klasą Mam szaleć?

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-04, 13:58   #4700
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też nienawidzę matmy
ja uwielbiam
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
no a jak
jak tam jazdy?

Stary 2007-07-04, 14:25   #4701
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

aaa dobrze jutro mam na 13 , zobaczymy jak to będzie. Na łuk mnie wziął ostatnio i ebzproblemowo sobie radziłam JUż zaczynam wierzyć na nowo, ze mogę być kierowcą :P

Stary 2007-07-04, 14:35   #4702
agness51
Zakorzenienie

A ja właśnie siedzę i myślę jak mam się ubrać na te urodziny Pogoda brzydka,więc sama nie wiem Paznokcie sobie nawet pomalowałam,i chyba włosy wyprostuję,chociaż taki zabieg pewnie je niszczy,no ale nie robię go aż tak często

I jeszcze siostra mnie dobija Czasami mam ochotę ją udusić Mówię jej,że na wyjazd wezmę pare par spodni itp,i spódnicę (jak Wam mówiłam,nie chodziłam nigdy w spódnicach,bo się wstydziłam,ale teraz postanowiłam to zmienić),a ona do mnie : 'spódnicę? zamierzasz pokazywać swoje nogi? ',no po prostu załamać się można... Ona często robi sobie takie głupie żarty,potem mówi,że robi to specjalnie,ale jest mi przykro kiedy to słyszę... Na dodatek ona jest grubsza ode mnie (kiedyś było na odwrót),a tak gada...

Co do przedmiotów,ja bardzo lubię i biologię,chemię również,bo babka dobrze tłumaczyła,aczkolwiek często chemia przepadała,bo miała ważne sprawy do załatwienia,jak to dyrektorka No i w-f też bardzo lubię Ale matmy nie znoszę

Stary 2007-07-04, 14:41   #4703
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A tam marudzicie Mata jest cool. Trygonometria

Stary 2007-07-04, 14:52   #4704
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Jestem zagoniona byłam strasznie, nawet zajrzeć czasu nie miałam, ale już nadrobiłam

Cytat:
ŚAM
tak właśnie myślałam tylko nie wiedziałam ze w Bytomiu też jest oddział

Cytat:
dziewczyny jestem szczęsliwa
bo jak kiedys wam pisałam chciałam zmienic szkoły ale było za późno bo za poxno dowiedziałam sie ze mozna zmienic a chciałam isc do innej szkoły bo nigdy bym nie przypuszczała ze tyle pkt bede miec
no i trułam cały czas mamie i tacie i tata wzioł samochód pojechalismy do tej szkoły napisalismy podanie i o 16.00 znow tam pojechalismy bo o tej godz miały byc wyniki bo tam niektórzy czekali bo na rezerwach byli i przyjeli mnie bez problemu i poweidzieli czemu nie składałam wczesniej z tyloma pkt do tej szkoły i teraz jestem w klasie gdzie rozszeżony jest : chemia , biologia , fizyka ,angielski i niemiecki a od podstaw łacina
super
no a jakbyś miała problemy z łaciną przypadkiem to wiesz gdzie się zgłosić (do mnie oczywiście i to poważnie mówię, jak coś to pw i lecę z pomocą )
ale zdolniacha jesteś wiec na pewno dasz sobie rade, nie taka łacina straszna jak ją malują

Cytat:
a ja z TŻ składać podania na studia :P Tzn TŻ a nie ja
a gdzie TŻ się wybiera?

Cytat:
dżuma, zbrodnia i kara- tożto rozkosz czytać takie cuda
miłej lektury
popieram w 100% jedna z moich ulubionych książek

Cytat:
Tznchodzi o to,ze o tej godzinie tam chodzą same żule,narkomani itd:-/ co innego gdyby to było w mojej dzielnicy,to nie ma problemu.Zanim ja dojadę,to będzie po 23 a moi rodzice nawet jego nie znają jeszcze.Ja sama go jeszcze dobrze nie znam tak prawde mówiąc
rozumiem Cię samej strasz a z nim też strach bo nie nie znasz go za dobrze...
a może udało by Ci się tak zrobić żeby ktoś po Ciebie wyjechał albo wyszedł... tak żeby ON Cię na dworzec odprowadził a na przystanek przyszedł ktoś... bo w autobusie jakoś dasz radę, zawsze można blisko kierowcy usiąść....

Cytat:

straszne, nienawidzę naszego dworca
na samą myśl że jak będę jechać na wakacje to będę musiała tam się udać o godzinie 5.30 rano kiedy wszystkie żule się budzą jest mi niedobrze ...

Cytat:

Hola
super że jesteś tęskniłyśmy

Cytat:
to tak jak ja

Cytat:
no baaaaaa szalej, szalej

Cytat:
I jeszcze siostra mnie dobija Czasami mam ochotę ją udusić Mówię jej,że na wyjazd wezmę pare par spodni itp,i spódnicę (jak Wam mówiłam,nie chodziłam nigdy w spódnicach,bo się wstydziłam,ale teraz postanowiłam to zmienić),a ona do mnie : 'spódnicę? zamierzasz pokazywać swoje nogi? ',no po prostu załamać się można... Ona często robi sobie takie głupie żarty,potem mówi,że robi to specjalnie,ale jest mi przykro kiedy to słyszę... Na dodatek ona jest grubsza ode mnie (kiedyś było na odwrót),a tak gada...
niedobrą masz tą siostrę nie powinna Ci takich rzecz mówić, zwłaszcza że sama jest dziewczyną i powinna wiedzieć jakie denerwujące są żarty z wyglądu
a ja powtórzę po raz kolejny ze nóżki masz super i możesz pokazywać

u mnie nieciekawie, ale przyzwyczaiłam się do tej myśli już od wczoraj
nie zdałam tego co miałam zdać, a nie mam siły się już uczyć więc nie pójdę w przyszłym tygodniu jeszcze raz (chociaż to byłoby rozsądne ) tylko dopiero we wrześniu (czyli 4 rzeczy na wrzesień plus praca )
poza tym nie chcą mnie przyjąć do szpitala bo strajkują i lekarz mi powiedział ze nie jest mi w stanie powiedzieć kiedy mnie przyjmą wiec pozostało mi czekać na laskę rodziny czy będę mogła pójść prywatnie (ciekawe za ile, nawet nie chcę myśleć o tym, rok temu artroskopia 1500 kosztowała )
wczoraj byłam padnięta totalnie i zła i przegadałam z kuzynką pół nocy a dziś spałam do 12.30

i powinnam pisać pracę a mi się nie chce bo pada i najchętniej to bym się zajęła jakimiś głupotami

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 16:02   #4705
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ewuś - TŻ złożył na informatykę stosowaną do Jastrzębia-Zdroju.Taki oddział - nalezy to do AGH w Krakowie

Stary 2007-07-04, 16:44   #4706
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
co do odchudzania bo nie wiem czy o to pytasz, to wyluzowałam z dietą i ćwiczeniami (na to nie mam za wiele czasu ostatnio... )
tzn staram się zdrowo jeść oczywiście, ale też chciałabym jakiegoś węgla włączyć, choć i tak na razie węgle spożywam jak nie mam wyjścia, jakieś imprezy te sprawy, nie na codzień
Hm... czyli nic się nie zmieniło u Ciebie jeśli o węgle chodzi ?

Cytat:
tak pobieramy się tylko, że on jest uparty jak osiołi nie może tego pojąć, że do września będę jeszcze mieszkać z rodzicami bo tak się z nimi dogadałam i im to obiecałam, a on się wkurza, no bo jakto będzie utrzymywał puste mieszkanie beze mnie i takie tam i oto się non stop spieramy, bo uważa, że powinnam się zbuntować i się przeprowadzić a ja nie chcę się kłócić z rodzicami.
I za każdym razem jak coś mi nie podpasuje to co zrobi to gada "pamiętaj ulica X nr taki i taki" i tyle, wrrrr
Nieciekawa sytuacja... na pewno sporo już o tym rozmawialiście, ale może powinnaś powiedzieć mu 'jasno i wyraźnie' ? Przecież powinien to zrozumieć... i uszanować Twoją decyzję. Zwłaszcza że zamierzacie przecież się związać na stałe. Zrozumienie jest bardzo ważne, i na pewno dobrze o tym wiesz Sweet Szkoda żeby były między Wami teraz sprzeczki o takie błahostki.

Cytat:
On wie o tych narkomanach itd,bo sam mi powiedział,że Katowice,to najgorsze miasto pod tym względem.Wiem,że powinien zrozumieć,ale troszkę się boję,że uzna mnie za taką małolate i da sobie spokój,wiem że robię problem z niczego,eh.
Lolciu, jeśli uznałby Cię wtedy (gdybyś mu powiedziała o tym wszystkim) za małolatę - to okazałby się *****. I tyle - wg mnie. Jeśli jest poważny i odpowiedzialny to zrozumie...A i Ty wtedy będziesz wiedziała że nie tracisz czasu niepotrzebnie na kogoś kto nie jest tego warty.

Cytat:
Najważniejsze że jakoś to się skończyło (chociaż go nie złapali :/ ) i że jest OK Gorzej gdyby to się ciągnęło wtedy...

Cytat:
przerażające....!!!!!
Tia... Ja również przeżyłam dwa niemiłe... spotkania. Po jednym z nich długo nie mógł mi pomóc nawet psycholog. Heh, ale na szczęscie to była kwestia czasu. Musiałąm sobie sama poradzić z tym, tylko w ten sposób udało mi się wyjśc na prostą.
Lecz o pewnych sprawach jednak się nie mówi, dlatego też nie będę tu pisała na ten temat.

Cytat:
Ather,no w końcu wróciłaś do nas kochana
Bardzo tęskniłaam
Ja również
Chociaż przyznam że była kafejka kilka kilometrów dalej to... postanowiłam zafundować sobie odwyk komputerowy. Całkiem miła odmiana - Aczkolwiek wolę być w swoim żywiole, dlatego jeszcze dziś zaliczę gruntowny format bo mnie kusi aby coś zmajstrować. A i odświeżenie systemu się przyda

Cytat:
Co u nas...hmm... ja dostałam się do wymarzonej szkoły i klasy,aczkolwiek obawiam się,że przyjmą tam jedną dziewczynę po znajomościach, a nie chcę być z nią w klasie,bo po prostu nie pasuje mi jej styl,zachowanie itp A nie powinna być w mojej klasie,ma zdecydowanie za mało pkt

Poza tym ja pomału szykuję się do wyjazdu,wyjeżdzam w następną sobotę Już się nie mogę doczekać Oby czas szybko zleciał do wyjazdu

Dzisiaj już zaopatrzyłam się w 2pary nowych butów,z uwzględnieniem,żeby były na wyjazd I to w promocji 50% taniej
Muszę jeszcze kupić sporo rzeczy,ale na szczęście mam trochę czasu

A dzisiaj idę na urodziny,mam nadzieję,że się nie objem za bardzo
Gratuluję Agness ! wiedziałam że dasz radę
Baw się dobrze na urodzinach i nie żałuj sobie w końcu imprezy nie są codziennie

Cytat:
no ba

... ale z umiarem, takim tycim tycim

Cytat:
aaa dobrze jutro mam na 13 , zobaczymy jak to będzie. Na łuk mnie wziął ostatnio i ebzproblemowo sobie radziłam JUż zaczynam wierzyć na nowo, ze mogę być kierowcą :P
No to świetnie że dobrze sobie radzisz Ja też niedlugo chcę zacząc zdawać

Cytat:
I jeszcze siostra mnie dobija Czasami mam ochotę ją udusić Mówię jej,że na wyjazd wezmę pare par spodni itp,i spódnicę (jak Wam mówiłam,nie chodziłam nigdy w spódnicach,bo się wstydziłam,ale teraz postanowiłam to zmienić),a ona do mnie : 'spódnicę? zamierzasz pokazywać swoje nogi? ',no po prostu załamać się można...
... Nie przejmuj się tym Agness, to czysta złośliwośc rodzeństwa, mam tak samo w domu. 'Ten typ tak ma'
Ważne że dobrze się czujesz w spódniczce i że chcesz ją nosić. Sama dla siebie. I to się liczy.
Tym bardziej że... (ile razy ja już to pisałam ? ) masz zgrabne nogi

Cytat:
A tam marudzicie Mata jest cool. Trygonometria
Też lubię trygonometrię
Aczkolwiek jestem humanistką. I za ścisłymi nie przepadam a chemii i fizyki nienawidzę.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
super że jesteś tęskniłyśmy

Cytat:
u mnie nieciekawie, ale przyzwyczaiłam się do tej myśli już od wczoraj
nie zdałam tego co miałam zdać, a nie mam siły się już uczyć więc nie pójdę w przyszłym tygodniu jeszcze raz (chociaż to byłoby rozsądne ) tylko dopiero we wrześniu (czyli 4 rzeczy na wrzesień plus praca )
Przykro mi
Ale dasz radę Słońce - tymczasem głowka do góry, chociaż troszeczkę

Cytat:
poza tym nie chcą mnie przyjąć do szpitala bo strajkują i lekarz mi powiedział ze nie jest mi w stanie powiedzieć kiedy mnie przyjmą wiec pozostało mi czekać na laskę rodziny czy będę mogła pójść prywatnie (ciekawe za ile, nawet nie chcę myśleć o tym, rok temu artroskopia 1500 kosztowała )
... 1500 - dużo
Ech te piep***** strajki
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 17:14   #4707
vixeen89
Rozeznanie

wróciłam ;D
z fryzurki jestem zadowolona
jak szłam do fryzjera to po drodze złapał mnie okropny deszcz( zapragnęłam iść na piechotę;P) i musiałam się wracać i przebrać bo wstyd było się ludziom na oczy pokazać:P
No, a teraz siedze i się mecze, bo wyskoczyło mi okropne uczulenie (niewiem od czego) i krostki mam nawet na stopach;/

Lolcia, wg mnie też lepiej nie kusić losu...Jeśli jest Ciebie wart, to zrozumie i Twoje bezpieczeństwo będzie sprawą nadrzędną dla niego
vixeen89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 17:18   #4708
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:

Hola

Hey stęskniłam się

Cytat:
nienawidzę matmy

Cytat:

Ja też nienawidzę matmy
Dokładnie,coś nas łączy do dziś mi się przypominają korki z matmy 4x w tygodniu po X godzin,do bólu.

Cytat:
Chemię i fizykę też lubię,biologie średnio
Cytat:
aaa 4 dni ebz TŻ-ta! Wyjechal w góry z klasą . Mam szaleć?
Of cors

Cytat:
aaa dobrze, jutro mam na 13 , zobaczymy jak to będzie. Na łuk mnie wziął ostatnio i ebzproblemowo sobie radziłam . JUż zaczynam wierzyć na nowo, ze mogę być kierowcą :P
No to super jak zdasz prawko,to mnie odwiedzisz

Cytat:
A ja właśnie siedzę i myślę jak mam się ubrać na te urodziny. Pogoda brzydka,więc sama nie wiem. Paznokcie sobie nawet pomalowałam,i chyba włosy wyprostuję,chociaż taki zabieg pewnie je niszczy,no ale nie robię go aż tak często
Ubierz kiecunie,mimo wszystko.Pogoda faktycznie okropna, jak szłam do domu to kręciło mi się w głowie i w ogóle jakaś senna jestem

Cytat:
I jeszcze siostra mnie dobija. Czasami mam ochotę ją udusić. Mówię jej,że na wyjazd wezmę pare par spodni itp,i spódnicę (jak Wam mówiłam,nie chodziłam nigdy w spódnicach,bo się wstydziłam,ale teraz postanowiłam to zmienić),a ona do mnie : 'spódnicę? zamierzasz pokazywać swoje nogi? ',no po prostu załamać się można... Ona często robi sobie takie głupie żarty,potem mówi,że robi to specjalnie,ale jest mi przykro kiedy to słyszę... Na dodatek ona jest grubsza ode mnie (kiedyś było na odwrót),a tak gada...
Nie przejmuj się takim gadaniem! mój brat też często mówi mi podobne rzeczy typu'Tej spódniczki krótszej się nie dało kupić,masz koślawe nogi,a ubierasz takie kiece'

Cytat:
A tam marudzicie ,mata jest cool. Trygonometria
Trygo,co? brzmi strasznie
Cytat:
no a jakbyś miała problemy z łaciną przypadkiem to wiesz gdzie się zgłosić (do mnie oczywiście i to poważnie mówię, jak coś to pw i lecę z pomocą )
ale zdolniacha jesteś wiec na pewno dasz sobie rade, nie taka łacina straszna jak ją malują
Jejć zawsze chciałam się nauczyć łaciny szkoda,że nie mogę nic zrozumieć tak na odległość,chociaż jak dla Ciebie,to nawet lepiej

Cytat:
rozumiem Cię , samej strasz a z nim też strach bo nie nie znasz go za dobrze...
a może udało by Ci się tak zrobić żeby ktoś po Ciebie wyjechał albo wyszedł... tak żeby ON Cię na dworzec odprowadził a na przystanek przyszedł ktoś... bo w autobusie jakoś dasz radę, zawsze można blisko kierowcy usiąść....
Cieszę się,że mnie rozumiecie,bo myślałam że tak wszystko poplątałam,ze nikt nic z tego nie rozumie.Rozmawiałam z mamą na ten temat,a Ona zaś kazała mi porozmawiać z tatą i taka z nimi gadka.

Cytat:
straszne, nienawidzę naszego dworca
na samą myśl że jak będę jechać na wakacje to będę musiała tam się udać o godzinie 5.30 rano kiedy wszystkie żule się budzą jest mi niedobrze ...
Ja też ten dworzec jest okropny i przerażający

Cytat:
u mnie nieciekawie, ale przyzwyczaiłam się do tej myśli już od wczoraj .
Poradzisz sobie,wierzę w Ciebie
Cytat:
Te strajki mnie dobijają
Cytat:
wczoraj byłam padnięta totalnie i zła i przegadałam z kuzynką pół nocy a dziś spałam do 12.30
Ja dzisiaj siedziałam do 3rano na gg

Cytat:
i powinnam pisać pracę a mi się nie chce bo pada i najchętniej to bym się zajęła jakimiś głupotami
Osobiście ciągle zajmuje się samymi głupotami i w ogóle nie wychodzi mi to na dobre.
Cytat:

Widzisz Lolciu lepiej nie ryzykować!
Masz rację.Postanowiłam,że raczej pojadę tym wcześniejszym autobusem,nie będę zgrywać,że mogę chadzać po nocach,bo później jakby coś z tego wyszło,to będę miała problem.

Cytat:

Lolciu, jeśli uznałby Cię wtedy (gdybyś mu powiedziała o tym wszystkim) za małolatę - to okazałby się *****. I tyle - wg mnie. Jeśli jest poważny i odpowiedzialny to zrozumie...A i Ty wtedy będziesz wiedziała że nie tracisz czasu niepotrzebnie na kogoś kto nie jest tego warty.
Mądre słowa,dziękuje
Emotki out

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-07-04, 18:03   #4709
LoLcIa123
Zakorzenienie

Bawiłam się w 'robienie sobie zdjęć' i telefon mi się zepsuł tylko 1doszło,jejć mam nadzieję,że zaraz sie naprawi,bo nie przeżyje bez telefonu

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2007-07-04, 18:35   #4710
vixeen89
Rozeznanie

Cytat:
nienawidzę matmy
matematyka - to chyba moj wybor maturalny
matma sama w sobie nie jest zła - wszystko zależy od nauczyciela(moja obecna sorka - heeelp, tragediaaa)

Cytat:
Bawiłam się w 'robienie sobie zdjęć' i telefon mi się zepsuł tylko 1doszło,jejć mam nadzieję,że zaraz sie naprawi,bo nie przeżyje bez telefonu
i jak ? działa? mam nadzieje że
vixeen89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości