|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ciężarówki już na mecie, rozładunek będzie w lecie - mamy lipiec 2014 cz. VI
|
|
|
|
#992 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ciężarówki już na mecie, rozładunek będzie w lecie - mamy lipiec 2014 cz. VI
![]() Nasza Kalinka ![]() Wczoraj miałyśmy kryzys drugiej doby, ale udało się przebrnąć. Przy dobrych wiatrach jutro będziemy w domku ![]() Nadrobie wszystko wtedy, obiecuję ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Domi Kalinka śliczności
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
domi_oo corcia slicznotka
|
|
|
|
#995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale powiem szczerze, ze ciezko mi uwierzyc, ze takiego dzidziusia mam w brzuchu, który tak wyglada ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#997 |
|
Wtajemniczenie
|
fajna KalinaWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#998 |
|
Rozeznanie
|
Dziekujemy wszystkim za kciuki.
Dzis o 14.18 przez CC przyszedl na swiat nasz Synek. 3195g, 52cm i dyszka w skali Apgar ![]() Pozniej postaram sie opisac jak to sie stalo, ze dzis i jednak cc, poki co Was pozdrawiamy i idziemy odpoczac troszke. Sent from my GT-B7510 using Wizaz Forum mobile app Domi: sliczna corcia gratulacje, niech sie zdrowo chowa
Edytowane przez Ines3037200 Czas edycji: 2014-06-26 o 19:15 |
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Miałam mieć dzisiaj sporo czasu, ale mąż szybko wrócił do domu i pojechaliśmy do lasu na piknik -drugie śniadanko ostatnia okazja na takie wypady, które bardzo lubimy.Nawet się dziś dobrze czuję jutro wizyta i jestem mega ciekawa co tam u córci mam nadzieję, że da nam jeszcze z tydzień czasu.
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Domi śliczniutka Kalinka
Ines |
|
|
|
#1002 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
i wielkie gratulacje dla Agnes i Domi, bo jeszcze nie miałam okazji. Kalinka cudna dla Fame i Rybki za 40 tc, jesteście dzielne dziewczyny, za szybkie wypakowanie![]() Inesgratki ![]() Wisienka ale! damy radeCoś ostatnio nie mam weny na pisanie, czytam Was w miarę na bieżąco, ale jakoś nie mogę się zebrać, żeby coś poodpisywać. Dzisiejszy dzień mam tragiczny, w nocy mało co spałam i chyba złapalo mnie jakies przeziębienie ![]() Przed wczoraj bylam u gina, GBS ujemny, próby wątrobowe w miarę ok, chociaż jedne mam podwyższone, ale to podobno nie groźne i pod koniec ciąży tak jest... z szyjki już niewiele zostało, jest miękka, ale jeszcze zamknięta, więc chyba jeszcze poczekamy Miałam plan urodzić w tym tygodniu, ale niespodziewanie tż musiał wyjechać w delegację więc muszę zacisnąć nogi i wytrzymać do jego powrotu
|
#1003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam tak samo chyba dopiero jak zobacze synka to uwierze ![]() ![]() Gratulacje Ines Domi śliczna córeczka ![]()
|
|
|
|
|
#1004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czekam juz na kolejny porod za 2-3 dni ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1005 |
|
Raczkowanie
|
Ines - gratulacje, kochana
![]() Domi - Kalinka przesliczna U nas po wizycie Młody z waga 3440, ktg idealne, szyjka calkowicie zgladzona, rozwarcie na luzny palec, nocne eskapady do łazienki to najprawdopodobniej reakcja organizmu i jego przygotowania do porodu. Za tydzień wizyta, o ile nie urodze już sie nie mogę doczekać tej mojej Kluseczki Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, wielkie, wielkie gratulacje!
Czekam z niecierpliwością na opis. Super, ze z Malutkim wszystko ok Ciesze sie ogromnie!
|
|
#1008 |
|
Rozeznanie
|
Ines gratuluje, tyle wytrwalas
Domi kalinka jest sliczna Dzisiaj już nie szaleja u mnie hormony, moze to była też wina zmiany pogody u nas, ale troche się przestraszylam ze to jakis początek powikłań po cc. My kolderki nie używamy bo Kinga to wiercioszek tak macha rekami i nogami ze potrafi obrócić się z plecow na bok , uzywamy raczej rozka lub kocyka. W wózku mam flanelke ale pokrowiec na przewijak też pasuje bo sprawdzalam. Wkładkę z fotelika pralam bo fotelik mam od brata i leżał od roku nieuzywany więc go wypralam w pralce w dzieciowym proszku
|
|
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
Domi śliczna Kalinka gratulacje
![]() ![]() Ines gratulacje ![]() |
|
|
|
#1010 |
|
Rozeznanie
|
Malenstwo spi a do cycka jeszcze chwila, a ja i tak nie moge oka zmruzyc, wiec juz pisze.
Tak jak wczoraj planowano, z samego rana poszlam na usg, zeby sprawdzic przeplywy. Wyszly w porzadku, w badaniu szyjka bez zmian, wiec decyzja do domu. Mloda doktorka jakas przyniosla mi wypis, powiedziala, ze juz jestem wolna, wiec zaczelam sie pakowac do domu. Juz mialam telefon w reku zeby po taxi zadzwonic ale polozna mnie zlapala ze bez ktg nie wypuszcza. A tam u malego totalny brak ruchow i galop tetna. Decyzja dzis rodzimy, indukcja. Poczekalismy na miejsce na porodowej, a tam decyzja ze nie ma czasu na probe indukcji, jedziemy na ciecie. I tam to juz szybko ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ines3037200 Czas edycji: 2014-06-26 o 20:10 |
|
|
|
#1011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Raczkowanie
|
Ines Gratulacje!!!
Chyba zaczął mi czop odchodzić. Pojawił się nie wielki bardzo ciągnący "glutek". Czyżby te moje bolące lędźwie to jakaś zapowiedź?
|
#1013 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki Dziewczyny za rady odnośnie prześcieradła do wózka- idę przymierzyć, jak to wygląda z flanelą
|
|
#1014 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje kochana! a jak daliście na imię syniowi?Malwiska moja sugestia przy opisie porodu Ines napisz że to tylko dla dziewczyn o mocnych nerwach a jakby dopisać jeszcze wcześniejsze perypetie to już w ogóle byłby niezły thriller :P:Cytat:
Slodziutka Kalinka Cytat:
----- Koleżanka z wioski z terminem na 3.07 dziś urodziła ale miala cc bo mały ułożony pośladkowo także się nie liczy ;p a myślałam że się z nią spotkam na porodówce. Jeszcze jedna dziewczyna na wiosce jest w ciąży ma termin na październik, może z nią się uda ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#1015 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() : oklaski:Cytat:
![]() k laski:![]() Cytat:
co do prześcieradełka to mam zamiar dawać podkład i flanelkę lub tetrę ale faktycznie również na allegro widziałam takie specjalne do wózka. ledwie dziś żyję.... |
||||||
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domi córcia przesłodka |
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Ines gratulacje
![]() cinilla od lipca musza byc porody czesciej, bo co 2-3 dni to sie wszystkie nie zdaza rozpakowac ecencia czyzbys byla kolejna? ![]() A moze karolinek?? debesciara padlam z tekstu, ze moze zalapiesz sie na porod z ta pazdziernikowa dziewczyna |
|
|
|
#1018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
a może któraś z nas?
hehedebesciara u mnie na wiosce wysyp dzieci w tym roku.. wszystkich łącznie ma być 7 ![]() a co do czopa to mnie nadal odchodzi a zaczął już jak byłam w szpitalu.. czy to możliwe? czy może to jeszcze nie to? a jak nie to, to co to jest? Edytowane przez Fame Czas edycji: 2014-06-26 o 21:23 |
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie do jednej klasy będą wszystkie chodzić - no chyba że nie lubisz tych dziewczyn ![]() a co do czopa to on moze nawet 2 tyg odchodzic ale hmmm Ty byłaś w szpitalu miesiąc temu to nie wiem co to może być - chyba ze po kawałku. Ja wiem tylko z opisów jak ma to wyglądać, może to większa ilość śluzu Edytowane przez malwiska Czas edycji: 2014-06-26 o 21:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

może nie jestesmy az takie pechowe..
hehe

mam nadzieję, że da nam jeszcze z tydzień czasu.

i wielkie gratulacje dla Agnes i Domi, bo jeszcze nie miałam okazji. Kalinka cudna
za szybkie wypakowanie
ale! damy rade

Czekam z niecierpliwością na opis.
, uzywamy raczej rozka lub kocyka. 
k laski:
hehe