|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Dla mnie w ogole nie jest do przyjecia dla mojej mozgownicy zeby facet podnios reke na kobiete, czy kobiety na faceta. Po pierwsze...za duzo sie naogladalam jak moi starzy sie naparzali obydwoje a po drugie za co? Przeciez zycia tej uderzonej osobie uderzajaca nie dala nie?
|
#2552 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jak Val, ale ja mialem kłopot pierwszy raz uderzyc kobiete nawet jak o to prosiła. Pierwsze takie lekkie zeby jej nie skrzywdzić,pelne przejecie a sumienie sie rozrywalo. Pierwsze uderzenie w twarz bylo jeszcze trudniejsze.
Pamietam jak azbra pisala ze jej Pan tez przez to przechodzil. To jesr normalne! mężczyzna zawsze mial i ma wiecej sily niz kobieta, wie jak uderzyc wie jak sie bic. uderzyc zone czy dziewczyne bo ona pierwsza to skrajne nie panowanie nad swoja sila i agresja. Dla mnie to patologia bez zadnego ale. A jak chce sie ukarac czy zademonstrować gniew tz tce to sa inne sposoby. A potem juz zostaje tylko sie pogodzic.... ]:-> byl ktos kiedyś na pogori na plazy nudystow? sa tam dzieci? |
|
|
|
#2553 |
|
Rozeznanie
|
Na pogori w dabrowie gorniczej jest plaza nudystow? Mieszkam 20 minut drogi od niej i nic o tym nie wiedzialam....
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Pijana_wiatrem Ty sie nie przjemuj ja mieszkam w Hiszpanii a Pati musiala mnie uswiadamiac ze niedaleko mnie jest plaza nudystow
|
#2555 |
|
Raczkowanie
|
tak, nie pamiętam tylko ktory numerek
czas sie wybrac! i jakbys byla zobacz czy w pobliżu sa jakies dzrewa. mam pewna niezrealizowana fantazje...
|
|
|
|
#2556 |
|
Rozeznanie
|
Popytam znajomych co i jak i w czasie najblizszej wyprawy rowerowej pojade sprawdzic jak to wyglada
![]() Co do wczesniejszej dyskusji tez nie rozumiem jak facet moze udezyc kobiete poza lozkiem. Dla mnie to niepojete. I nie oznacza nie, gwalt jest gwaltem niezaleznie od sytuacji i upodoban seksualnych |
|
|
|
#2557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ooo dobrze wiedziec :P tu masz jakis art jakie plaze sa na slasku ![]() http://www.dziennikzachodni.pl/artyk...ecia,id,t.html Edytowane przez azbra Czas edycji: 2014-06-27 o 10:02 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wiecie jestem bardzo otwarta, ale uwazam, ze plaza nudystow powinna byc rodzinnym miejscem, gdzie mozna przyjsc z dziecmi (mysle, ze takie wychowanie tez duzo daje, chodzilam na takie plaze z rodzicami). Natomiast plaze dla swingersow czy miejsca gdzie wstep maja jedynie dorosli i mozna sobie pozwolic na zachowania seksualne, to zupelnie inna sprawa. Tez sa potrzebne, ale nie mozna tego mieszac.
|
|
|
|
#2559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gentleman, urrrwa Co do "społecznego przyzwolenia" - ja wiem, że w sytuacjach, w których mam oczywistą rację (a mam, cholera) to wydaje mi się, że inne poglądy są zbyt absurdalne i niemożliwym jest, by ktoś z IQ większym niż rozmiar buta miał inne. Takie widzenie tunelowe, więc nie będę się z wami kłócił na ten temat
|
|
|
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
Pati, znasz takie plaze dla swingersow?
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2562 |
|
Raczkowanie
|
A czemu szukacie takiej plaży? Ja wam powien szczerze, że o ile ja bym nie miała problemu nago się na takiej plaży opalac to oglądanie tych wszystkich ludzi już średnio by mi odpowiadało. Nieraz na basenie jakiemuś panu wystawal z gaci i było to obrzydliwe. Chyba, że są plaże dla samych modeli i modelek to super
))
|
|
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
ta we francji to miks naturystow i swingersow i sie wzajemnie zwalczaja... dzieci duzo, policjia rozgania swingersow
czyli ryzyko takie samo jak w plraczej nie o samo opalanie nam chodzi, zdam relacje za kilka tyg jak sie spelni
Edytowane przez Intrygujacy26 Czas edycji: 2014-06-27 o 12:26 |
|
|
|
#2564 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Malgos, daj spokoj, szkoda nerw |
|
|
|
|
#2566 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ależ ja się nie nerwuję, tylko doradzam. Przecież wiem, ze niektórzy sobie nie są w stanie wyobrazić, ze kiedyś też będą starzy, tłuści i pomarszczeni. Co chcesz - takie czasy - wszyscy mamy byc całe życie młodzi, piękni i nieskazitelni.
Tylko wtedy chyba należałoby wprowadzić obowiązkową eutanazję przed 30-tką
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
Jakie bym zdanie nie wyraziła Margot zawsze ma do mnie przytyki.. Wyraziłam swoje zdanie i nie wiem co ma do rZeczy pisanie o eutanazji po 30.. Rly?
Takie plaże to nie mój typ i mam prawo mieć takie zdanie, byłam ciekawa jakie plany macie z nimi związane, przy okazji sama się wypowiedzialam. Po prostu ludzie są różni, zadbani i niezadbani. Ja mam szczescie do oblesnych typkow na basenie i jestem uprzedzona, tyle. |
|
|
|
#2569 |
|
Raczkowanie
|
wybaczcie zduplowalo mi sie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2571 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie moge nago za parawanem opalać i nie musze na nikogo patrzeć ani nikt na mnie
poza tym ja mam swoje plaze
|
#2572 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnie zdanie było żartem ,ale chyba ja sama tylko go rozumiem,choć nir przypuszczałam, ze ktos to weźmie na serio..
I następny mój post przeczytaj. Mi chodzi o kogoś niezadbanego its. A nigdzie nie napisałam,że ludzie po 30 itd są obrzydliwi, nie wiem skąd te wnioski? I nie wiem jaki stereotyp. Nie nie muszę patrzeć, bo nie chce na taką plażę wam nie bronię, nie widze powodów żeby dyskutować o tym co ktoś lubi, a czego nie. Czy na tym forum nie można wyrazić zdania? Nie, nie podobają mi się nadzy, NIEZADBANI ludzie. Tyle. |
|
|
|
#2573 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Co rozumiesz przez niezadbani? Nieumyci? Niewydepilowani?
Z nadwagą / niedowagą? Starsi, z ciałem na którym widać oznaki wieku? No niestety, ale tak nas natura stworzyła, ze mało kto odpowiada kanonom urody lansowanym przez media....
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
Margot, sorki, mało kto teraz odpowiada kanonom urody jakie lansują media. Wystarczy zobaczyć co pokazują w tv/gazetach/stronach z plotkami w internecie i ręce opadają, co oni próbują nam zrobić z mózgami.
|
#2575 |
|
Raczkowanie
|
Nieważne już, cokolwiek tu nie napiszę wyrazajac swoje zdanie wszyscy na mnie naskakuja. Wolę skończyć ten temat.
|
|
|
|
#2576 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Slaaave, kiedy mnie własnie o to chodzi! Cokolwiek by nam nie wmawiano, jesteśmy normalnymi ludźmi - mamy włosy na ciele, fałdki tłuszczu, starzejemy się i to powoduje inne zmiany na ciele - tylko zdaniem Biedroneczki prawo do pokazywania się nago mają tylko ludzie idealni - cokolwiek by to nie miało oznaczać.
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Jak juz wiele razy pisalam chodzilam na plaze nudystow od dziecka. I zdarzali sie ludzie z roznymi cialami. Kobiety po mastektomii tez. I bylo to dla mnie naturalne, nauczylam sie ze playboy bunnies to nie norma kobiecego ciala, nauczylam sie szacunku do czlowieka bez wzgledu na zmarszczki, krosty, tusze, tatuaze itepe
|
|
|
|
#2579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Biedroneczka_8888 Czas edycji: 2014-06-27 o 15:57 |
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie o to chodzi. Plaza to miejsce publiczne i jest dla kazdego. Nie chcesz - nie musisz, Twoja sprawa. Zreszta na tekstylnej plazy tez sporo "niezadbanych" jak to okreslasz cial sie znajdzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

czas sie wybrac! i jakbys byla zobacz czy w pobliżu sa jakies dzrewa. mam pewna niezrealizowana fantazje...

czyli ryzyko takie samo jak w pl

Z nadwagą / niedowagą? Starsi, z ciałem na którym widać oznaki wieku? No niestety, ale tak nas natura stworzyła, ze mało kto odpowiada kanonom urody lansowanym przez media....