![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Orgazm pochwowy-wątek zbiorczy.
Tzn. że pochwowego nigdy nie miałaś?
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Orgazm pochwowy-wątek zbiorczy.
No co :P 4-5 cm to linijką najlepiej.
I jeszcze pazurki obciąć. Martwi mnie tylko jedna rzecz, bo kilka razy byłam blisko i nagle pstryk nie ma nic ... tzn nie było finiszu. Czy pod koniec mam zmienić "kąt nachylenia" czy to się przemieszcza? Czy to jeszcze gdzieś w mojej podświadomości siedzi, że nie potrafię dokończyć?
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
nie...
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-07-04 o 23:21 Powód: Post pod postem. Przypominam o Edycji i MULTIcytowaniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
dopochwowy=łechtaczkowy?? jak to wkoncu jest?
przejrzalam watki o orgazmach, dziewczyny wiele tam pisza, jedna ma, druga nie, a mnie nurtuje pytanie jak to jest z tym orgazmem dopochwowym, czy faktycznie istnieje taki podzial szczytowania u kobiety?
Jestem szczesliwa kobieta, będącą w 3 letnim związku z facetem, który tak nikliwie poznawał zawsze moje ciało, że po tym czasie bycia razem śmiało mogę powiedzieć, że czasem on lepiej wie co mi sprawi więcej przyjemności ![]() Kochamy sie różnie, czasem bardzo delikatnie i czuło, czasem porywczo, wrecz jakby zakazanie...ale zawsze moje kochanie jest czule i daje mi poczucie bepieczenstwa i wielkiej milosci. Z osiągnięciem orgazmu łechtaczkowego nigdy nie mam problemu, czasem trzeba sie dłużej namęczyć, czasem jest to kwestia 2min.. Dlatego zastanawiałam się, dlaczego nigdy nie doznalam tego drugiegoorgazmu, o ktorym tak sie huczy? Znalazłam też artykuł, na tym forum, którego jednak nikt nie skomentował... Prosze was dziewczyny o pisanie swoich opinii i komentowanie, ale bardzo prosze tez o przeczytanie tego naprawde bardzo interesującego artukulu! ![]() http://e-kobiety.pl/content/view/1210/44/ aha,prosze tez dziewczyny, ktore osiagaja taki orgazm o odpowiedz na pyt: czy odczuwacie go jakos inaczej niz łechtaczkowy? czy jednak czujecie to samo bez wzgledu na "technike"? ![]()
"Kto z miłości nigdy nie umarł nie potrafi żyć..." Edytowane przez karolka-bobasek Czas edycji: 2007-07-02 o 00:02 Powód: zapomnialam dodac linka:D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
Dot.: dopochwowy=łechtaczkowy?? jak to wkoncu jest?
Orgazm lechtaczkowy jest mocny,krotki taki powieszchowny,a pochwowy jest gleboki,dluzszy i zaspakaja bardziej.
Lechtaczkowe orgazmy moge miec jeden za drugim i nie bylabym chyba usatysfakcjonowana,a pochwowy 3,4 zawsze i wiecej juz mi jest ciezko dojsc chyba ze zmienie pozycje to wtedy. Jednym slowem drugi jest lepszy,ale trzeba sie go nauczyc,a przede wszystkim duzo zalezy od partnera
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
aha, dziekuje za spostrzezenia
![]() a jak z reszta dziewczyn? ![]() ![]()
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
l[[[[ glupotyyyyyyyyyyyyy
D ![]() Edytowane przez Mysia_ Czas edycji: 2007-11-24 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem ciekawa więc będę czekać na wypowiedzi dziewczyn,mam nadzieję, że się podziela wiedza
![]() Jeśli chodzi o mnie to mam łechtaczkowe są barzdo "intensywne" i praktycznie moge mieć je jeden po drugim Chciałabym wiedzieć coś więcej o "pochwowym" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Hmm dziewczynki a jak ustosunkujecie sie do tego artykułu??
![]()
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Łechtaczkowy hmm bardzo intensywny, często po 1 razie mam dość
![]() Pochowowy, jak już się uda wogóle , to jest długi, delikatniejszy, bardzo przyjemny, czasem 2-3 pod rząd. Artykół ciekawy nie powiem. Sama uważam,że nie ma gorszego ilepszego orgazmu. Ważne, że jesteśmy w stanie go przeżyć i sprawia on nam ogromną przyjemność, a to, czy jest wywołany pieszczotami, czy ruchami frykcyjnymi, to nie ma takiego znaczenia ![]()
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Hm.. jesli chodzi o łechtaczkowy to tak naprawdę nic w porównaniu z pochwowym... Ten drugi jest własnie o wiele wiele przyjemniejszy...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() aha, a powiedzcie mi dziewczyny, wiem, ze to nie jest zadna reula, ze kazda z nas jest inna itd.. ale czy tak od razu mialyscie orgazmy dopochwowe? czy to trwalo jakis czas zanim przyszedl? ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
u mnie to troszke trwało... dostałam dopiero w sylwestra 3 lata temu.. (smiejemy sie, że to było nasze postanowienie noworeczne... bylismy wtedy razem ze sobą 3 lata...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
A napisze cos co sama u sieie zaobserwowalam.
Na poczatku dodam, ze jeszcze nigdy ni osiagnelam orgamzu podczas pelnego stosunku. Dochodzic dochodzilam, ale mam kiepskiego partnera, ktory szczytuje zawsze przede mna, tak wiec z mego orgazmu w trakcie aktu sa zawsze nici. Otoz kiedy sama sie pieszcze to mam taki zwykly, jak to sie okresla "lechtaczkowy" orgazm. Natomiast, gdy TZ piesci mnie oralnie, czyli tez piesci moja TYLKO lechtaczke mam tak silny orgazm, ze bez krzykow sie nie obedzie. Po samozaspokojeniu sie mam ochote na jeszcze pare orgazmow, natomiast po orgazmie z tzw. "minetki" nie ma sily nawet sie ruszyc a co dopiero mowic o nastepnym orgazmie... Tak wiec pieszczac tylko i wylacznie lechtaczke moge miec dwa orgazmy, "lechtaczkowy" i "pochwowy"? akos nie chce mi sie wierzyc. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się... dobra gra wstępna może wiele zdziałać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, litości...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jeśli chodzi o sam temat - jak czytałam, co napisała Jaga, to jakbym czytała moje własne przeżycia - dokładnie tak samo. co do artykułu - wiele juz takich czytałam i ten nie wprowadza nic nowego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
BAN stały
|
dziewczyny, prosze was!!
nie piszcie ze pochwowy jest lepszy od lechtaczkowego.. bo nie mialam nigdy pochwowego i nie wyobrazam sobie takiej przyjemnosci!! prosze napiszcie mi jak mam to zrobic zeby go dostac wkoncu!! kurna!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Jaga ale pieszcząć sama tylko łechtaczkę, jak możesz niby mieć orgazm pochwowy> Gdybys miała orgazm podczas stosunku to ok... Jak juz pisałam... to sa wogóle 2 inne orgazmy.. z czego ten pochwowy jest najlepszy i bez porównania z tym łechtaczkowym...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale - moze go tez osiagnac poprzez draznienie lechtaczki penisem poprzez scianki pochwy ( ![]() ![]() jak sie myle to mnie poprawcie ![]()
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
|
![]() Sorry,ale nie moglam sie powstrzymac ![]() ![]() Dopochwe,to moga byc globulki,a nie orgazm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
ja to tak rozumiem: że echtaczkowy (ten delikatny) jest wtedy jesli pieścisz łechtaczkę, czyli ten czubek góry lodowej.. natomiast pochwowy jest wtedy kiedy sie kochasz i członek wchodzi do pochwy i nie piesci te łechtaczki wystającej( czyli ten najprzyjemniejszy orgazm)...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() teraz sek w tym ze trzeba sie nagimnastykowac, zeby dopiescic ta "srodkowa" lechtaczke ![]() ![]() ![]() a co do tytulu - dopochwowy - mialo byc dosadnie ![]()
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
DZiewczyny, nie jest tak. Jesli tak by bylo to wynikaloby, ze pieszczac ta gore lodowa osiagam orgazm pochwowy co jest wierutna bzdura. Kobieta orgazm "pochwowy" osiaga tez przy stymuacji lechtaczki zewnetrznej, czyli tej gory lodowej. Tak wiec kazda kobieta osiaga TYLKO orgazm lechtaczkowy, ale o roznej intensywnosci.
Tak wiec ORGAZM POCHWOWY NIE ISTNIEJE!!! Jest tylko lechtaczkowy o roznej intensywnosci.
![]() |
#179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wyszedl tytulik dosadnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
a mi sie wydaje że sa 2 różna orgazmy.. nawet gdzies kiedys o tym czytałam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.