|
|
#2041 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
jako ¿e dzi¶ mam rocznicê slubu 4 t±
wypi³am 2 lampki winiacza i 2 piwa z sokiem jutro za³±cze wam filmik
|
|
|
|
#2042 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Gratulacje. Wszystkiego najlepszego na dalszej drodze ¿ycia.
|
#2043 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#2044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2045 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 578
|
Cytat:
Cytat:
PS. Dzi¶ bez ¶niadania bo czekam na wa¿enie, nie wiem czy bêdê mia³a dostêp do internetu - je¶li nie to napiszê wagê jutro, a je¶li mój telefon po³±czy siê z sieci± to bêdê pisaæ! |
||
|
|
|
#2046 | |||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 915
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
Moja waga po 3 tygodniach uzytkowania siê zepsu³a - i nie chodzi o baterie szlag mnie trafi³, co za pech!zawyza wszystkim w domu o kilka kg. Co za guano. W poniedzialek niosê na reklamacjê.Zwa¿ê siê po kawce na starej, ale zastrzegam sobie mo¿liwo¶æ wahania co za idiotyzm z tymi wagami
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-27 o 07:53 |
|||
|
|
|
#2047 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Niestety, nie mogê siê z Tob± zgodziæ. Drugie ¶niadanie i podwieczorek maj± byæ przek±sk±, zdrow±, a je¶li ma jeszcze do tego b³onnik to jest to warto¶ciowy posi³ek.
Dzi¶ dzieñ zacz±³ siê do¶æ wcze¶nie, bo ju¿ o 6 córcia wsta³a Zaoknem ¶wieci piêkne s³oñce wiêc kolejny dzieñ mo¿na zacz±æ![]() LadyDagaMilon gratulacje! Przede mn± dopiero pierwsza rocznica cywila ![]() Zabraæ siê trzeba za ¶niadanko. A na obiadek rybka w warzywach uduszona ![]() Mi³ego dnia kobietki
|
|
|
|
#2048 |
|
Rozeznanie
|
93 kg
![]() pomiary: 21.06 Biodra - 116 Pas - 87 Ramiê - 32 udo - 60 28.06 Biodra - 113 Pas - 83 Ramiê - 31 udo - 54 liczenie kalorii siê op³aci³o. Dok³adnie miesi±c temu, 28. 05 mia³am pierwszy pomiar. oto moje zmiany : Biodra - minus 15 cm Pas - minus 14 cm Ramiê - minus 10 cm ![]() udo - minus 19 cm Wniosek nasuwa siê sam. P³ywaæ muszê zacz±æ bo rêce maj± siê najgorzej, co zreszt± czujê sama. I dzi¶ chyba mi siê uda bo dzieñ zapowiada siê piêkny ![]() Ale ca³o¶ciowo jest piêknie, po miesi±cu 10 kg mniej i ¶rednio 15 cm, bez g³odzenia siê i kombinowania fiko³asów ![]()
|
|
#2049 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
Piêkne wyniki. Ja dzi¶ bedê siê mierzyæ i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Uwielbiam czytaæ takie wiadomo¶ci , bo buduj± i motywuj±. |
|
|
|
|
#2050 |
|
Raczkowanie
|
aamidale REWELACJA! Jeste¶ moim motywatorem! Fantastyczny spadek cm! Pamiêtaj,¿e na pó¼niejszych etapach odchudzania-spadki s± coraz mniejsze,aby Cie nie demotywowa³y
No to moja waga 77,5 kg! po dwóch tygodniach w koñcu spadek
|
|
#2051 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wiem wa¿ne, ¿eby w ogóle te spadki by³y, a najwa¿niejsze ¿ebym dobrze siê czu³a! Bo pomimo, ¿e wa¿ê ponad 90 kg to w ogóle siê nie czujê ju¿ ciê¿ko. Teraz tylko polepszyæ rêce i zgubiæ resztê brzucha - potem bêdzie czysto dla zdrowia. Kto wie, mo¿e kiedy¶ ubiorê sukienkê ? ![]() Tobie te¿ gratulujê spadku brak pe³nego repertuaru, wygl±da na to ¿e Twoje miê¶nie siê przestraszy³y i pracuj± ca³y czas na wszelki wypadek ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#2052 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 624
|
aamidale Gratulacje!!
10 kg w miesi±c... Zazdroszczê |
|
|
|
#2053 | |||
|
Rozeznanie
|
Proszê zapisaæ moj± wagê 74 kg
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wspaniale kochana, ale pamiêtaj... bêdzie coraz trudniej, ale z Twoj± determinacj± nie mo¿e siê nie udaæ! bebemwls - fantastycznie, tak trzymaj
|
|||
|
|
|
#2054 | |
|
Rozeznanie
|
Dziêkuujê! to wszystko ruch, du¿o ruchu ! ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
Ju¿ pisa³am, nawet jak przestanie tak mocno spadaæ to bêdê to robiæ dla przyjemno¶ci jakby to ujê³a pewna Ewa "endorfiny" ![]() ![]() No ja niestety z pe³n± ¶wiadomo¶ci± wyruszy³abym na wojnê z te¶ciow± i szczerze mówi±c nie wiem która by przegra³a bo bywam prawdziwym potworem.. Graatulujê Ci spadku;*
|
|
|
#2055 |
|
Zadomowienie
|
aamidale
Gratulacje Dziewczyno ty to masz zapa³ i determinacjê, tak trzymaæ !!! ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Moja dzisiejsza waga 72 kg.
|
#2056 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziêkuuujê i Tobie te¿ gratulujê
|
|
|
#2057 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny bardzo dziêkujê za ciep³e s³owa pod zdjêciem.
Jeste¶cie kochane
|
#2058 |
|
Rozeznanie
|
Wspaniale
wszystkie notujemy spadki... ahhh co za wspania³y pi±tek! aamidale - wczoraj mój T¯ o¶wiadczy³ mi, ¿e te¶ciowa jedzie z nami do Krakowa, a wyjazd mia³ byæ tylko nasz. No i co mog³am zrobiæ jak juz wszystko zaplanowane, jedziemy z bratem mê¿a siê po¿eganaæ i zabraæ go na lotnisko bo wyje¿dza za granicê. Odwolaæ tego siê nie da!
|
|
|
|
#2059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No nic nie zrobisz bo to jej syn. Nie bêdê ciê pod¿egaæ do niczego, wiem tylko co by by³o gdybym tam by³a ja, nie Ty - zapamiêta³aby ten wyjazd do koñca ¿ycia. A co tak bez obstawy [chyba raczej os³ony hehe] swojej córci jedzie? Nie boi siê ?
|
|
|
#2060 |
|
Konto usuniête
|
bebemwls,arcymoneq,izula, aamidale dziekuje
U mnie troszke wkoñcu ruszy³o ale zledwie 500gram ;( no dobre i to od poniedxia³ku zaczynam ostro bo cholera zaczynam wam zazdroscic
|
|
|
|
#2061 |
|
Rozeznanie
|
Ma syna, mój T¯ leje na wszystko i zawsze to mnie uspokaja ¿ebym siê nie k³óci³a. Z jednej strony fajnie do tego podchodzi bo ma w ty³ku wszystko i robi swoje, ale ja tak nie potrafiê - podk³adaæ siê za ka¿dym razem!
|
|
|
|
#2062 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
zazdroszæze ci i bardzo siê ciesze z Twojego sukcesu! ![]() oby tak dalej kochana ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Ka¿dej z was kochane z osobna gratuluje spoadków BRAWO! U MNIE TYLKO 85,01 WIEC POWIEDZMY ZE 1 CEL OSI¡GNIETY |
|
|
|
|
#2063 |
|
Rozeznanie
|
Gratulujê, spadek to spadek...
oby tak dalej
|
|
|
|
#2064 |
|
Rozeznanie
|
To przestañ sie podk³adaæ i wyrzuæ to z siebie. Skoro wiesz, ¿e masz racjê to nie ma sensu siê zatruwaæ. Mo¿e i jestem m³oda i niewiele wiem o ¿yciu, ale ja bym nie wytrzyma³a ci±g³ych ataków i docinek. Odpowiedzia³abym raz ale tak, ¿eby zabola³o. ¯eby zabola³o i to baaardzo mocno...
|
|
#2065 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#2066 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem zdziwiona ¿e mój organizm jest taki fajny, nie traktowa³am go zbyt dobrze przez kilka ostatnich lat. No ale najwa¿niejsze ze z tego wysz³am i ¿e jest ok Tobie te¿ gratulujê osi±gniêtego celu ![]() Spadam na rowerek ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Dobrze ze pol kilo w dol a nie w górê g³owa do góry
|
|
|
#2067 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny GRATULUJE ka¿dej z osobna spadków-nie wa¿ne ile wa¿ne, ¿e s±
![]() LadyDagaMilon te¿ mia³am zastój przez 2 wa¿enia i te 400g spadku mnie cieszy,bo ju¿ powoli mnie to demotywowa³o. Dziêki determinacji dziewczyn nie popad³am w depresje-DZIÊKI WIELKIE i POK£ONY za to,¿e TU jeste¶cie Trza sprê¿yæ po¶lady i siê nie za³amywaæ tylko dalej robiæ swoja robotê i co najwa¿niejsze pilnowaæ siê,aby nie by³o dodatnich kg
|
|
#2068 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2069 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W koñcu ma siê kompletnie wszystkiego do¶æ. Z drugiej strony zawsze s± dwa wyj¶cia. Skoro te¶ciowa jedzie, a wiêc obstawa jest. Ty mo¿esz nie jechaæ, zamiast tego zafunduj sobie co¶ co lubisz. Zamiast pra¿yæ siê w samochodzie np. id¼ sobie na basen, do jacuzzi lub zrób co¶ tylko dla siebie. ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
Dla kogo ¼le zapytasz: dla mojego dziecka, dla mnie i dla mniejszej córy. Ona nadal twierdzi, ¿e przecie¿ siê nie wtr±ca tylko radzi - guzik prawda. One staraj± siê podporz±dkowaæ nas swoim interesom. Najlepiej tak nas uniezale¿niæ od siebie ¿eby¶ nie potrafi³a bez niej samodzielnie funkcjonowaæ.
|
|
#2070 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
¯eby posi³ek nazywaæ posi³kiem musi byæ skomponowany tak aby posiadaæ odpowiedni± ilo¶æ BWT, wiêc jab³ko to jest jedynie przek±ska a nie posi³ek, nawet taki podwieczorkowy lub II ¶niadaniowy a II ¶niadanie oraz podwieczorek powinno byæ posi³kiem, wiadomo nie tak du¿ym jak obiad czy ¶niadanie (powinno zawieraæ oko³o 10 % zapotrzebowania kcal i BWT na danego dnia) wiêc malinka_malinka mia³a racje jednak co nie znaczy ¿e jab³ka nie mo¿na by³o zje¶æ, mo¿na oczywi¶cie ale oprócz tego jeszcze co¶ typu twaróg/jogurt naturalny/shake/ cokolwiek tak naprawdê lekkiego ![]() Cytat:
Wczoraj nie uda³o mi siê zmierzyæ bo gdzie¶ zapodzia³am miarkê w kartonach przeprowadzkowych, ale jak znajdê to zmierzê te nieszczêsne udo i ramiê ![]() Cytat:
![]() Ja meldujê moj± porann± wagê 71,8 kg, czyli - 0,7 ![]() I WIEEEEELKIE gratulacje dla ka¿dej z Was, naprawdê ten pi±teczek jaki¶ szczê¶liwy bo ka¿dy spadki zalicza, GRATULACJE |
||||
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

wypi³am 2 lampki winiacza i 2 piwa z sokiem

szlag mnie trafi³, co za pech!zawyza wszystkim w domu o kilka kg. Co za guano. W poniedzialek niosê na reklamacjê.
Zaoknem ¶wieci piêkne s³oñce wiêc kolejny dzieñ mo¿na zacz±æ

wspaniale kochana, ale pamiêtaj... bêdzie coraz trudniej, ale z Twoj± determinacj± nie mo¿e siê nie udaæ!