|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetocholiczki - grupa wsparcia NK
Ja zamówiłam ostatnio 20 smackersów i czekam na nie, ale to się nie liczy, bo zapłacę dopiero w lipcu i to była super okazja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do kredki to jest świetna - znalazłam wreszcie odpowiednik koloru, który kiedyś w serii jesiennej kolorówki był w Oriflame. Jest to Bourjois Khol&Contour odcień 07 Praline Inventif. Naprawdę polecam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje Ci bardzo ![]() ![]() Juz wiem,ze MagJa kupila dla mnie bajeczny turksusowy tusz do rzes Gosha ![]() ![]()
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
po prostu Em :)
|
Do połowy czerwca byłam w Polsce i wydałam na kosmetyki 8,50.
![]() We Francji jednak moja silna wola osłabła w zastraszającym tempie. ![]() ![]() ![]() Ciekawe, kiedy ja to wszystko zużyję. ![]() ![]()
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
w ciagu ostatniego tygodnia kupiłam tylko zmywacz do paznokci - byłam u TZ i koszmarnie zlazł mi lakier z paznokci a nie wzięłam zmywacza.
Ogólnie zakupy lipcowe są bardzo skromne: 2 smackersy fluid Lirene (poprzedni sie skończył więc to nie zpas ani kaprys ![]() no i ten zmywacz to oczywiście kosmetyki kupione z moich funduszy ![]() mleczko nagietkowe ziaji tonik nagietkowy ziaji żel oliwkowy do mycia twarzy ziaji krem z melisa eva natura W tym przypadku tez nie poszalałam ![]() Nie mam żadnych planów zakupowych - zuzywam to co mam.
#732 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
mi w lipcu doszło kilka rzeczy:
- nawilżający płyn do demakijażu oczu Ziaja - zmywacz do paznokci - paleta do brwi Sephory - kredka do oczu Sephory nie jest to jakaś przerażająca ilość, tymbardziej, że płyn i zmywacz mi się skończył, musiałam uzupełnić braki, paletki do brwi nie miałam a tę już długo chciałam wypróbować, kredka urzekła mnie kolorem, jeszcze takiej nie spotkałam ![]() poza tym, doszła dziś do mnie paczka z nagrodą - kosmetykami La Roche-Posay ![]() ![]() podobnie jak Hosenka, sukcesywnie zużywam zapasy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa: szczerze mówiąc uzyłam go dopiero raz, bo kupiłam zaraz przed wyjazdem do TŻ. Ma lekką konsystencję. Nie wiem jak sie sprawdzi przy regularnym uzywaniu, ale po tym I uzyciu miałam za słabo nawilżoną skóre -być może nawilza stopniowo
![]()
#734 | |
|
Cytat:
![]() jest idelany na dzień, jeżeli nie ma się wielkich problemów z wysuszeniem skóry. u mnie zmniejszył też niespodzianki ![]() fajnie, że wróciłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Lipcowe zakupy: - paletka 4 cieni z kwiatkiem H&M - podwójne cienie z kwiatkiem H&M - kulki brązujące H&M - tusz do rzęs YR (bo - 50% ![]() - cynamonowy plyn do kąpieli Aquolina - olejek Joanna waniliowo-śmietankowy ![]()
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#737 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Cięzko trochę jest. Ponad 4 miesiące sie nie widzieliśmy - teraz nadrobiliśmy troszkę, ale i tak za mało
![]()
#739 |
Zakorzenienie
|
Moich zakupow ciag dalszy
![]() -zestaw Werbena YR(woda,zel i kulka) -zel pod prysznic o zapachu pomaranczy YR -odzwyki Nail Tek,mam nadzieje ze beda skuteczne bo wzielam obie -bluzka z licytacji na All,ale kolor tak mnie urzekl,ze musialam ![]() -zakupy w Bance Mydlanej czyli peelingi Algowy i Erotic ![]() ![]() -kolejne opakowanie serum antycelullitowego Eveline -zel do mycia twarzy Lirene Beauty Care nawilzajaco kojacy -zakupy w AwS w tym na zapas mleczko z filtrem spf 50+ Klorane i inne bzdety apteczne ![]() Jeszcze marzy mi sie Pink Sugar i Messe ![]() po drodze byly jeszcze jakies drobiazgi ![]() ![]() ![]()
#740 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy juz pisałam- kupiłam całą serię Bahia z Ori do pielegnacji
![]() ![]() ![]() Zel do twarzy i tonik bo się konczyły i ulubiony szampon kiwi-papaja avonu na zapas ![]() ![]() Aaa, zapomniałam o tyhc nieszczęsnych tuszach z all. ![]()
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak wrazenia z serii Bahia?bo ja wzielam sam zel i jest swietny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Bahia stoi grzecznie i czeka w kolejce az wykończę wszystkie Joanny, a to prędko nie nastąpi niestety
![]() Balea to limitowanka, chyba tegoroczna, poluję jeszcze na czerwny z tej serii: http://www.allegro.pl/search.php?str...4811&country=1 kupiłam u mnie na placu żydowskim skuszona przez Rudą Paskudę ![]()
#743 |
Zakorzenienie
|
Dobre są te żeliki Balea? Nie wysuszają skóry?
Widziałam w sklepie ostatnio coś z Balei ale nie pamietam co ![]() I jeszcze o Bahii jak byście mogły coś napisać - czy fajne zapaszki, czy fajnei działają itp (pytam o to bo na Allegro znalzałam ciekawa oferte na ta serie) edycja: wczoraj zwiozłam sie z całym dobytkiem z Krakowa i ... kurcze nie mam gdzie trzymać moich mazideł ![]() Jutro siadę nad kosmetykami i część wystawię na Allegro. Inaczej utonę w nich ![]() Jutro tez umieszcze fotki zbioru w "Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja" A tak poza tym to kupiłam dziś kolejne 2 smackersy na Allegro ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-07-18 o 17:34 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
HALLO!! co tu tak cicho? czyzby wszystkie maniaczki sie wyleczyły? Albo sie boją tu pokazywać bo nakupiły tony (nie)zbędnych mazideł!!Ja sie pochwale, że od czasu tych smackersów (18.07) na allegro nie kupiłam nic ![]() ![]() ![]() Kilka dni temu kupiłam (narazie wirtualnie) zestaw 5 kosmetyków do paznokci Sally Hansen (na allegro) za 39,99 ![]() ![]() Trzymam się nieźle ![]() Od soboty znowu bedzie w promocji w Rossmannie mleczko Isana (400ml za 4,99) chwalone w watku rossmannowskim i na KWC - znowu sie jednak musze obejść smakiem ![]() ![]() Wydaje mi się, że od jutra bedzie nowa promocja w Super-pharm (albo mi sie źle wydaje) i pech chciał, że akurat jutro wybieram sie do krakowa (złożyć prace mgr, przy okazji tez odbiore te 2 smackersy z allegro ![]() EDYCJA: a jednak sie pomyliłam ![]() ![]() EDYCJA 2: dodam jeszcze, że po przekladzie kosmetyków, o którym pisałam w poprzednim poście, wystawiłam na allegro dosyć sporo ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-07-25 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Dlugo nie wytrzymalam
![]() ![]() ![]()
#746 |
Zadomowienie
|
Wróciłam z Portugalii. Oczy mi latały dookoła jak tylko widziałam jakąś drogerię, ale kolorórka u nich wychodzi znacznie drożej niż u nas. Dla porównania Eau de Gloss za 15 euro podczas gdy w Polske chyba 39 zł.
Za to obkupiłam się w aptece i perfumerii. Przywiozłam LRP Anthelios SPF 40, Bioderma Se3bium kremik i zestaw minaiturek Avene do cery tłustej. W perfumerii bardzo narozrabiałam: 1. Dior Addict Summer Peonies 2. B. Spears Curious 3. E. Arden After Five. Aha i jeszcze w markecie kupiłam dezodorant Palmolive w sprayu, bo urzekł mnie zapachem. Pachnie chyba ładniej niż te wszystkie perfumy razem wzięte. Tyle. Za tydzień jadę do Francji z mocnym postanowieniem kupienia czegoś z kolorówki i niekupowania perfum. Czaje się głównie na Givenchy pryzmy. za dużo nie kupię, bo nie mam już za co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Fajne wojaże
![]() u mnie cisza- na razie nie dokupiłam trzeciego żelu Balea, bo na placu juz nie ma, ale jestem prawie pewna że nadrobię na allegro ![]() chciałam dziś kupić duzy szampon Pantene w Rossmannie (ostatni dzień promocji) na (nie)szczęście nie było 'pełni blasku' ![]() W piątek przybędą 3 edt Bahia z Oriflame, ale z zapachami akurat na nadmiar nie narzekam (2 badziewia z avonu mam tylko ![]() ![]()
#748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też lubię żele Balea. Wczoraj mój mąż się odgrażał, że w Polsce to buty dla facetów takie drogie, a w Nieczczech to ostatnio takie ładne kupił tanio i że trzeba bedzie ze 2 razy do roku się wybrać do Niemiec na zakupy. Hah ha ![]() Znowu mu na 2 godziny przepadnę z sklepie DM a potem wyniose takie siaty kosmetyków, że mu będzie ciężko dźwigać..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Ja marzę o kosmetykach P2
![]() ![]() ![]()
#750 |
Zakorzenienie
|
Oj kurcze ...
Skusiłąm sie na 2 róże Visions z Oriflame ![]() Może będą lepsze do nakładania na skrobię niż w muso-kremie z Sephory ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.