O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-27, 17:21   #2581
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
[/COLOR]Aha, Borys kończy dziś miesiąc

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
melduje ze zyje

zdalismy do trzeciej klasy
nadrobie wieczorem jak mala mi da
Super

My byliśmy na długim spacerku i u mamy.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 17:38   #2582
Gianna M
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Dziewczyny czy moge podac malej kaszke ryzowa dzis do mleka czy najpierw powinnam dac kleik?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 18:16   #2583
Lila_27
Zakorzenienie

U mnie fatalny dzień Znów się poryczałam, bo siły już nie mam dzisiaj do małego ... poszliśmy do miasta, bo miałam kilka rzeczy do załatwienia, a ten tak się darł, że się nie dało Na sam koniec dostałam prezent od gołębi dżyzda na nową bluzkę i włosy
Okropny dzień, mam jakiś straszny dół

Brawo dla Boryska za 1 m-c
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 18:28   #2584
Gianna M
Zakorzenienie

Lilka kochana u mnie dzien nie lepszy na dodatek pol dnia walczenia o zjedzenie chociaz kilku ml mleka i dupa blada:/ kochana ja siedze i mysle ze jutro juz musi byc lepiej nie ma innej opcji! A ze dostalas kupa to na szczescie bogata bedziesz

Ja do tego wszystkiego znow nie odzywam sie do tz...mala zaczela plakac i sie zanosic u niego na rekach a on zero reakcji nic i mowi do mnie ze czekal az mu smoczka podam; ( i jak ja mam z nim samym dziecko zostawic a najlepsze ze jeszcze wszystko moja wina teraz i oczywiscie padlo kilka slow i tak mam go gdzies nie odzywam sie i szczerze mysle o wyjedzie do mamy zostawie go samego i nie bede sie z nim w ogole komunikowac.

A z lepszych info to kupilam dzis malej suknie na chrzest no wyglada w niej cudnie taka mala ksiezniczka

Stary 2014-06-27, 18:33   #2585
Lila_27
Zakorzenienie

Gianna łączę się z Tobą bliźniaczko moja Mam dokłądnie tak samo z TŻem i nie później jak wczoraj powiedziałam mu, że jadę do mamy

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Pokazuj kiecuszkę
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 18:37   #2586
agabiwro
Wtajemniczenie

hej,

dziewczyny, zagapiłam się i dałam Jaśminie jedną miarkę więcej mleka niż wody, czy coś może jej się stać. śpi już 2,5 godziny i chce dalej. Fakt, że w dzień bardzo malo spała. Jestem przerażona, czy to jest powód żeby jechać z nią na IP?

Iza, co do zęba...czy oni Ci go trują, czy tylko lekarstwo. Miałam dwa kanały, i za każdym razem dentystki mówiły, że jeśli będzie bolalo, to muszę przyjść i zmienią mi lek (to jeszcze przed amputacją nerwów).

Ziajka, Twój synek to cudo, moja tak marudzi że już powoli tracę cierpliwość, chyba przez to że dziś to zwyczajnie jestem padnięta.

Zophee, brawa dla Boryska...jak cycolenie.

Gianka, udało Ci się zdobyć nursetki? karmisz jeszcze piersią? wiesz co, chyba od kaszki nic jej się nie stanie. Daj odrobinę na początek. kurcze, niech się też inne dziewczyny wypowiedzą. Pokaż kiecuszkę jak będziesz miała chwilę.

Ruda, o której planujesz "przyjąć" tż?

PannaMagda, olej gościa. Wiesz, może ma znowu jazdy z eks i odezwie się jak ogarnie temat, ale z drugiej strony jak ma tak się odcinać, to na co on komu? będziesz się widziała z eksem.

pisałam na szybko z Yss, i ma przeniesiony transfer na niedzielę, odezwie się jak gdzieś zakotwiczy, bo obecnie jest w rozjazdach.

Lila, no mnie też już się dziś momentami ryczeć chciało. Oby jutro wrociło do normy.

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png

Edytowane przez agabiwro
Czas edycji: 2014-06-27 o 18:38
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 19:06   #2587
Gianna M
Zakorzenienie

Aga do nutramigenu chcialam dac kaszke ryzowa bananowa bo zmienia smak tego smierdziucha ale boje sie nadal i nie dalam czekam na wasze opinie girls

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Aga Jasminie nic nie bedzie ja na poczatku jak dokarmialam butla to na 90ml wody dal tz 4miarki kapnelismy sie na drugi dzien jak zobaczylam jak mleko robil spokojnie.karmie cycem tylko jedna porcje mm chcialam na razie na noc a zachodu z tym tyle jakbym miala zupelnie cyca rzucic

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-27, 19:21   #2588
_Kluska_
Zakorzenienie

Gianka jeśli kaszka sucha (nie na mm bo i takie sa) to mozesz spokojnie. na opakowaniu powinno byc czy nie na mm

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 19:28   #2589
arletka1313
Zakorzenienie

jestem,sory laski jakis zabiegany dzień miałam,ani wejsc,poczytałam i spadam na kakao
miłego
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 19:32   #2590
Ziajka
Wtajemniczenie

Gianka jak kaszka bez mm to spokojnie dodaj. Może Natka polubi Siły kochana
Pokaż sukieneczkę

Lila srak cię optakał to na szczęście, od jutra Natanek już będzie grzeczny

Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 20:08   #2591
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej KobitkiMy caaały dzień na dworze,czekam na TŻta ma być za jakąś godzinkę może więcejBiegłam dzisiaj km na czas i zaliczyłam test w 5min 10sek.szwagier mówi że jak na kobitkę jest dobrzeMłody się wyszalał i śpi padnięty,jak ja go kocham-on jest taki cudny

Basiu no to gratulacje dla Wiki

Agabi wybacz Kochana co do mleka nic Dżass nie będzie,po prostu miała troszkę słodsze i bardziej kaloryczne mleczko niż zwykle

Gianka ja nie dodawałam nic do mleka więc nie pomogęCo do TŻta to

Madzia gdzie żeś była jak Cię nie było

Lila wybacz ale z tą srajdą to:cojest : czyli zaliczyłaś dzisiaj spacer z orkiestrą dętą

Zophiee no wielkie brawa dla Boryska wszystkiego dobrego ja też miałam ciężką noc

Arletko

Ziajka
jak tam bliźniak mojego syna żyje?

Klusia gryzaki z lodówki to na serio dobry pomysł-siostra mi go podsunęła i jak najbardziej jestem za Oby Hani dzisiaj zębolki odpuściły

Izka a Domiś jak ze ząbkami? spokój macie?

Na poniedziałek szwagier ustalił 5km biegu podejmuję wyzwanie

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

TŻ ma być za 10 minutJezu cieszę się jak na pierwszą randkę

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Kochane spadam-wybaczcie będę jutrospokojnego wieczorku i słodkich snów
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-27, 20:14   #2592
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
U mnie fatalny dzień Znów się poryczałam, bo siły już nie mam dzisiaj do małego ... poszliśmy do miasta, bo miałam kilka rzeczy do załatwienia, a ten tak się darł, że się nie dało Na sam koniec dostałam prezent od gołębi dżyzda na nową bluzkę i włosy
Okropny dzień, mam jakiś straszny dół

Brawo dla Boryska za 1 m-c
Mam nadzieje że jutro będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Lilka kochana u mnie dzien nie lepszy na dodatek pol dnia walczenia o zjedzenie chociaz kilku ml mleka i dupa blada:/ kochana ja siedze i mysle ze jutro juz musi byc lepiej nie ma innej opcji! A ze dostalas kupa to na szczescie bogata bedziesz

Ja do tego wszystkiego znow nie odzywam sie do tz...mala zaczela plakac i sie zanosic u niego na rekach a on zero reakcji nic i mowi do mnie ze czekal az mu smoczka podam; ( i jak ja mam z nim samym dziecko zostawic a najlepsze ze jeszcze wszystko moja wina teraz i oczywiscie padlo kilka slow i tak mam go gdzies nie odzywam sie i szczerze mysle o wyjedzie do mamy zostawie go samego i nie bede sie z nim w ogole komunikowac.

A z lepszych info to kupilam dzis malej suknie na chrzest no wyglada w niej cudnie taka mala ksiezniczka

Twój tż toFaceci to nie pomyślą
Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
hej,

dziewczyny, zagapiłam się i dałam Jaśminie jedną miarkę więcej mleka niż wody, czy coś może jej się stać. śpi już 2,5 godziny i chce dalej. Fakt, że w dzień bardzo malo spała. Jestem przerażona, czy to jest powód żeby jechać z nią na IP?

Iza, co do zęba...czy oni Ci go trują, czy tylko lekarstwo. Miałam dwa kanały, i za każdym razem dentystki mówiły, że jeśli będzie bolalo, to muszę przyjść i zmienią mi lek (to jeszcze przed amputacją nerwów).
Spokojnie na pewno nic jej nie będzie

Chyba tylko lekarstwo
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość

Izka a Domiś jak ze ząbkami? spokój macie?

[/COLOR]TŻ ma być za 10 minutJezu cieszę się jak na pierwszą randkę [COLOR="Silver"]
Dziś nam znowu dały we znaki,ale jeszczenic dzwoni jak stukam łyżeczką.

Super że tż już jest

Ja sobie dziś wypiłam piwo bananowe

Stary 2014-06-27, 20:17   #2593
zophiee
Zakorzenienie

hej hej
Dzień kiepski, popołudniu było trochę lepiej
Mama zorganiziwała mi sab simplex, bo te kolki i bóle przy prutkach i kupce dalej są, i te prężenia
Dziś dałam wieczorem dawkę, dam jeszcze jedną w nocy, będę się starała dodawać do 3 karmień dziennie

Ruda Dziś dzień bez cycka, a laktatorem ściągnęłam tyle co nic
Powalczę jeszcze weekend, a jak nie to dupa, i przestanę się tym zadręczać! Trudno
AAAA, ale super, że masz już TZ obok siebie, cudownego wieczoru i nocy
Gianna napisałam Ci w k, może coś pomoże, na razie ściskam i mam nadzieję że się wszystko poukłada mocno przytulam
Agabi mi też czasami brak cierpliwości...ech, no nic, raz lepiej, raz gorzej, najważniejsze, żeby kryzysu nie było non-stop
Kluska Super, że Hania załapała gryzaczki
Ziajka no, widzę że czarodziej oczarował towarzystwo
Iza A, może jednak leczyć? Ja bym tak szybko się nie pozbywała zęba, na stare lata każdy będzie się liczyć nawet taka dziurawa ósemka

Moja książęca dupka jest bardzo wrażliwa na siuśki w pieluszce Używamy białych pampków, mam w domu jeszcze zielone papmki i dady. Będę jutro testować, może inne lepiej chłoną, bo teraz potrafi się wybudziś po 2 godzinkach, przez mokrą pieluszkę

Dobrej nocki
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 23:15   #2594
_Kluska_
Zakorzenienie

Ewciu

Lila, Gianka, Agabi, Zophiee dołączam do kiepskich dni

Gianka, Lila dla Waszych tżtów z resztą dołączam, myślałam, że utłukę gada jak powiedział, że ni kupiłł mi bobu bo miał przy sobie tylko 10zł więc sobie kupił truskawki (bo nie mógł kupić kg truskawek za 4zł a za resztę bobu tylko za całe 10 wziął łubiankę )
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja sobie dziś wypiłam piwo bananowe
jakie to?

padam na twarz, przepraszam za lakoniczność. powinnam jeszcze stopy ogarnąć bo mi się prześcieradło w końcu zmechaci jak od rzepa

Basiu

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:31 ----------

ale tu dziś cisza i nastroje kiepskie...oby jutro było już tyko lepiej!

Zophiee i 6w1 szczepisz?

Lila ptasie gowienko to na szczęście

Gianna i zadziałało z tą kaszką?

Haneczka bardzo się budzi i płacze. zwykle na takie napady pomagał cycek i dalej lulała a dziś nie pomogło. było uspokajanie, noszenie, jeden cycek, uspokajanie, noszenie, drugi cycek i tak pół godziny bidulka

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

coś mnie ćmi na @ chyba

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-06-28 o 04:17
Stary 2014-06-28, 04:18   #2595
_Kluska_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Bawimy się. Tż do odstrzału

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-28, 05:17   #2596
Kamildiana
Zadomowienie

Witam Kluska my tez od tej juz nie spimy. Ale ja cala noc spalam a tz wstawal. Dzisiaj wesele
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 07:43   #2597
Ziajka
Wtajemniczenie

Dobry!
Kami udanej zabawy oby Natce spodobało się i dała wybawić się Mamusi

Kluska a co z tym biletem w kosmos ?

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Napadłam wczoraj na pepco, Agabi są tam idealne piżamki na sznurówki za 8zł

Stary 2014-06-28, 08:02   #2598
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
jakie to?

Cornelius bananowy.

Ząb dalej boli i jestem spuchnięta.Chyba pójde na pogotowie.

Stary 2014-06-28, 08:16   #2599
arletka1313
Zakorzenienie

hej.
gianka poka kiecusie

ruda i jak tam z tz???zbałamucił?

kami ale ci fajnie ze masz wesele,pobawisz sie oby tylko Natalce sie podoabło a potem co z nia zrobicie???

iza biedaku ty nasz, wycierpisz sie z tym zębem,moze szałwia sobie płucz,jeśłi można kp

kluska moja tez dzis o 5 pobudka,zasneła przed 21,przed 1 120ml mleka obaliła i dopiero o 5 ale do 6 nie spała,leżała z nami,potem zasneła na pół godz i pot ym juz obudziłam tz zebys ie zdrzemnać troszke.

wczoraj była u mnie siostra z dziecmi,ja nie wiem,takiego mi bałaganu narobili ze szok! i co???i zabrała dupsko i pojechała,a ja przed kapielą latałam i sprzatałam widzi pinda ze Lenka była marudna i wie ze kapiel i ze sama byłam,mogła troche ogarnac po dzieciach

wogóle beda sie budowali, dom pod klucz,drewniany,zazdraszc zam im troche,bo zawsze to swój dom i nikt sie wcinał nie bedzie,zrobi jak bedzie chciała, a ja z tesciami całe zycie....no cóż,sama takie zycie wybrałam.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-28, 08:55   #2600
Gianna M
Zakorzenienie

Hej dziewczynki wczoraj zrobilam jeszcze test nutramigen plus moje mleko i nic z tego no czula ta moja mala jak cholera:/ dzis dam z kaszka dzieki za rady lece wymienic kapelusik od sukienki bo za duzy i odebrac szatke i zrobic zakupy wiec wpadne pozniej.
Lofka dla was za pomoc i wsparcie

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

A kaszke mam ryzowa bez mm

Stary 2014-06-28, 11:51   #2601
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

No nie powiem, zresetowałam sie wczoraj. Dzieciaki wszystkie posneły przed 22 a my siedzieliśmy do 2. A ten najmniejszy to wczesniak jest urodził sie 35 tygodniu - teraz jak ma miesiąc dalej jest okropnie malusi, taki okruszek przy prawie 8msc Filipie wyglądał jak mała fasolka
Tz ma kaca morderce
Ogarnęłam z gruba mieszkanie, zaraz wyskoczymy na zakupy a potem idziemy na grila.

Kluska, wdech wydech - ostatnio jakiś chu^jowy czas - tz odpier^dala , bez kitu

Buziaki dla Was i dzieciaków kochanych
będe wieczorkiem
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 12:04   #2602
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
kluska moja tez dzis o 5 pobudka,zasneła przed 21,przed 1 120ml mleka obaliła i dopiero o 5 ale do 6 nie spała,leżała z nami,potem zasneła na pół godz i pot ym juz obudziłam tz zebys ie zdrzemnać troszke.

wczoraj była u mnie siostra z dziecmi,ja nie wiem,takiego mi bałaganu narobili ze szok! i co???i zabrała dupsko i pojechała,a ja przed kapielą latałam i sprzatałam widzi pinda ze Lenka była marudna i wie ze kapiel i ze sama byłam,mogła troche ogarnac po dzieciach

wogóle beda sie budowali, dom pod klucz,drewniany,zazdraszc zam im troche,bo zawsze to swój dom i nikt sie wcinał nie bedzie,zrobi jak bedzie chciała, a ja z tesciami całe zycie....no cóż,sama takie zycie wybrałam.
No mogła posprzątać
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej.

No nie powiem, zresetowałam sie wczoraj. Dzieciaki wszystkie posneły przed 22 a my siedzieliśmy do 2. A ten najmniejszy to wczesniak jest urodził sie 35 tygodniu - teraz jak ma miesiąc dalej jest okropnie malusi, taki okruszek przy prawie 8msc Filipie wyglądał jak mała fasolka
Tz ma kaca morderce
Ogarnęłam z gruba mieszkanie, zaraz wyskoczymy na zakupy a potem idziemy na grila.

Kluska, wdech wydech - ostatnio jakiś chu^jowy czas - tz odpier^dala , bez kitu

Buziaki dla Was i dzieciaków kochanych
będe wieczorkiem
Ale fajnie że się rozerwałaś

Byłam na tym pogotowiu,nie ma stanu zapalnego ale dziąsło jest bardzo spuchnięte dostałam płyn do płukania.

Stary 2014-06-28, 12:23   #2603
_Kluska_
Zakorzenienie

Mysiu cieszę się że odsapnęłaś

Arletko no niefajnie wyszło

Iza ważne ze zapalenia nie ma bo to przerąbane

wysłałam tż na spacer a sama pojechałam do jyska po krzesła na balkon, niestety ze stoliczkami lipa (wszystkie wielkie) ale już na all znalazłam.
wczoraj jak tata był z małą na spacerze zamiast jechać na basen zrobiłam porządek z ciuszkami. w końcu popakowałam co za małe, wyciągnęłam z pudeł co na teraz i następny rozmiar. i wreszcie zrobiłam paczkę dziewczęcą i chłopięcą do oddania.
teraz chyba każdy rozmiar będzie coraz dłużej noszony prawda?

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-28, 12:47   #2604
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
teraz chyba każdy rozmiar będzie coraz dłużej noszony prawda?

Domiś nosi już 74.

Wogóle wkurza mnie bo każdy co go widzi to komnetarz"Ale duży""Grubasek""Pulpecik" "Wow ile on waży?"

Stary 2014-06-28, 13:17   #2605
zophiee
Zakorzenienie

hej hej
U nas koc kiepska. Borys budził się co 2-2,5 godziny. I do tego zamiast sprawnie zjeść, co ciumkał butlę 40 min, potem odbicie, pieluszka
Ech..
Na szczęście zrobiłam już godzinna drzemkę z nim. Co prawda głowa mnie boli- nigdy nie lubiłam i nie mogłam spać w dzień.
Zaraz zrobię kawkę

Mam załatwione kropelki sab simplex, i to chyba jest to! Testuję od wczoraj, no i kupy idą, baczki też, a prężenia nie ma! Ale nie chwal dnia przed zachodem słońca

KluskaBorys już wyrasta z 56, ja też muszę zrobić porządek z ciuszkami, bo już wiele rzeczy za ciasnych, a mi się walają, ale chyba nie będę z tym zwlekała, bo po przeprowadzce i tak będę miała urwanie dupy
Myślę, że 6w1, lub ewentualnie mix z 5 w 1, żeby tej żółtaczki tyle nie pakować. Wizytę szczepienną pierwszą mamy w połowie lipca, więc na któryms spacerku wejdę i pogadam z pediatryczką
A Hania widzę zapewnia rozrywki od rana

Izacholera jasna z tym zebem, weź jakis p.bólowy i p.zapalny- paracetamol na pewno możesz. Może obrzęk zejdzie
Super, że już 74 a komentarzami się nie przejmuj, u mnie za to: jaka chudzinka, to pewnie dlatego, że nie karmisz piersią

ArletkoNo szkoda, że zostawili ci bajzel na głowie... No z domem fajnie, ale ja teraz przy małym dziecku doceniam, że w domu dużo osób. Zawsze ktoś zerknie, pobuja, jak ja robię mleko
Choć na dłuższą metę pewnie, że to męczące i człowiek wolałby na swoim. Ale może kiedyś i Wy się pobudujecie, co?

Gianna Pokaż sukieneczkę! Tż został z Natalką?
Kami dobrej zabawy
Mysia Super, że się wybarwiłaś, a kac morderca, no cóż- czasami tak jest, jak się przesadzi

My dzis popołudniu w odwiedziny.
Swoją drogą Borys przez pierwszy miesiąc, był już na ślubie i kawałku weela, odwiedzinach u znajomych, znajomi odwiedzali nas parokrotnie, i teraz znów my wychodzimy... Czy to nie za dużo wrażeń dla niego??

Buziaki
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 13:21   #2606
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Domiś nosi już 74.

Wogóle wkurza mnie bo każdy co go widzi to komnetarz"Ale duży""Grubasek""Pulpecik" "Wow ile on waży?"
przecież to normalny rozmiar!
Hanka nosi 62/68 czyli 3-6 mcy dopiero. 74 to 6-9 mcy więc żaden kolos ani grubasek
a może to pieszczotliwie?

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-06-28 o 13:24
Stary 2014-06-28, 14:22   #2607
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość

My dzis popołudniu w odwiedziny.
Swoją drogą Borys przez pierwszy miesiąc, był już na ślubie i kawałku weela, odwiedzinach u znajomych, znajomi odwiedzali nas parokrotnie, i teraz znów my wychodzimy... Czy to nie za dużo wrażeń dla niego??

Buziaki
Jakby było za duz wrażen to by płakał.
Cytat:
przecież to normalny rozmiar!
Hanka nosi 62/68 czyli 3-6 mcy dopiero. 74 to 6-9 mcy więc żaden kolos ani grubasek
a może to pieszczotliwie?

Niestety raczej nie pieszczotliwie.

Stary 2014-06-28, 15:41   #2608
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Ja się tylko melduję. Jestem już po transferze, odbył się jednak dziś. Miał być jutro, potem wam opiszę. Czuję się dobrze, lekko zamulona po relanium.
Mam nadzieję, że nadrobię was jutro.

yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 16:27   #2609
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Ja się tylko melduję. Jestem już po transferze, odbył się jednak dziś. Miał być jutro, potem wam opiszę. Czuję się dobrze, lekko zamulona po relanium.
Mam nadzieję, że nadrobię was jutro.

To kiedy możesz testować?

Stary 2014-06-28, 16:28   #2610
Ziajka
Wtajemniczenie

Yss

Iza olej komentarze, o Kubie mowią jednocześnie za chudy, ale ma pućki i drugą brodę, ale drobny, ale długi/ duży . I być tu mądrym

Zophie Borys będzie towarzyski i tyle

Ewcia bliźniak pozdrawia Kostuś z tatą w swoim żywiole

Kluska muszę w końcu i ja ogarnąć ubranka bo tylko upycham w komodzie a niektóre 56 ze smyka jeszcze wkładam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości