|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
![]() Cytat:
![]() My byliśmy na długim spacerku i u mamy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Dziewczyny czy moge podac malej kaszke ryzowa dzis do mleka czy najpierw powinnam dac kleik?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2583 |
Zakorzenienie
|
U mnie fatalny dzień
![]() ![]() ![]() ![]() Okropny dzień, mam jakiś straszny dół ![]() Brawo dla Boryska za 1 m-c ![]()
#2584 |
Zakorzenienie
|
Lilka kochana u mnie dzien nie lepszy na dodatek pol dnia walczenia o zjedzenie chociaz kilku ml mleka i dupa blada:/ kochana ja siedze i mysle ze jutro juz musi byc lepiej nie ma innej opcji! A ze dostalas kupa to na szczescie bogata bedziesz
![]() Ja do tego wszystkiego znow nie odzywam sie do tz...mala zaczela plakac i sie zanosic u niego na rekach a on zero reakcji nic i mowi do mnie ze czekal az mu smoczka podam; ( i jak ja mam z nim samym dziecko zostawic a najlepsze ze jeszcze wszystko moja wina teraz i oczywiscie padlo kilka slow i tak mam go gdzies nie odzywam sie i szczerze mysle o wyjedzie do mamy zostawie go samego i nie bede sie z nim w ogole komunikowac. A z lepszych info to kupilam dzis malej suknie na chrzest no wyglada w niej cudnie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
Gianna łączę się z Tobą bliźniaczko moja
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Pokazuj kiecuszkę ![]()
#2586 |
Wtajemniczenie
|
hej,
dziewczyny, zagapiłam się i dałam Jaśminie jedną miarkę więcej mleka niż wody, czy coś może jej się stać. śpi już 2,5 godziny i chce dalej. Fakt, że w dzień bardzo malo spała. Jestem przerażona, czy to jest powód żeby jechać z nią na IP? Iza, co do zęba...czy oni Ci go trują, czy tylko lekarstwo. Miałam dwa kanały, i za każdym razem dentystki mówiły, że jeśli będzie bolalo, to muszę przyjść i zmienią mi lek (to jeszcze przed amputacją nerwów). Ziajka, Twój synek to cudo, moja tak marudzi że już powoli tracę cierpliwość, chyba przez to że dziś to zwyczajnie jestem padnięta. Zophee, brawa dla Boryska...jak cycolenie. Gianka, udało Ci się zdobyć nursetki? karmisz jeszcze piersią? wiesz co, chyba od kaszki nic jej się nie stanie. Daj odrobinę na początek. kurcze, niech się też inne dziewczyny wypowiedzą. Pokaż kiecuszkę jak będziesz miała chwilę. Ruda, o której planujesz "przyjąć" tż? ![]() PannaMagda, olej gościa. Wiesz, może ma znowu jazdy z eks i odezwie się jak ogarnie temat, ale z drugiej strony jak ma tak się odcinać, to na co on komu? będziesz się widziała z eksem. pisałam na szybko z Yss, i ma przeniesiony transfer na niedzielę, odezwie się jak gdzieś zakotwiczy, bo obecnie jest w rozjazdach. Lila, no mnie też już się dziś momentami ryczeć chciało. Oby jutro wrociło do normy.
25.12.2012 - zaręczyny ![]() 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko ![]() 07.03.2014 wreszcie jesteś ![]() http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2014-06-27 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Zakorzenienie
|
Aga do nutramigenu chcialam dac kaszke ryzowa bananowa bo zmienia smak tego smierdziucha ale boje sie nadal i nie dalam czekam na wasze opinie girls
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Aga Jasminie nic nie bedzie ja na poczatku jak dokarmialam butla to na 90ml wody dal tz 4miarki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Zakorzenienie
|
Gianka jeśli kaszka sucha (nie na mm bo i takie sa) to mozesz spokojnie. na opakowaniu powinno byc czy nie na mm
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2589 |
Zakorzenienie
|
jestem,sory laski jakis zabiegany dzień miałam,ani wejsc,poczytałam i spadam na kakao
![]() miłego
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Wtajemniczenie
|
Gianka jak kaszka bez mm to spokojnie dodaj. Może Natka polubi
![]() ![]() Pokaż sukieneczkę Lila srak cię optakał ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 |
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() Basiu no to gratulacje dla Wiki ![]() Agabi wybacz Kochana ![]() ![]() Gianka ja nie dodawałam nic do mleka więc nie pomogę ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia gdzie żeś była jak Cię nie było ![]() Lila wybacz ale z tą srajdą to ![]() ![]() ![]() Zophiee no wielkie brawa dla Boryska ![]() ![]() ![]() Arletko ![]() Ziajka jak tam bliźniak mojego syna żyje? ![]() Klusia gryzaki z lodówki to na serio dobry pomysł-siostra mi go podsunęła i jak najbardziej jestem za ![]() ![]() Izka a Domiś jak ze ząbkami? spokój macie? Na poniedziałek szwagier ustalił 5km biegu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- TŻ ma być za 10 minut ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Kochane spadam-wybaczcie ![]() ![]() ![]()
#2592 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba tylko lekarstwo ![]() Cytat:
Super że tż już jest ![]() Ja sobie dziś wypiłam piwo bananowe ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Dzień kiepski, popołudniu było trochę lepiej Mama zorganiziwała mi sab simplex, bo te kolki i bóle przy prutkach i kupce dalej są, i te prężenia ![]() Dziś dałam wieczorem dawkę, dam jeszcze jedną w nocy, będę się starała dodawać do 3 karmień dziennie Ruda Dziś dzień bez cycka, a laktatorem ściągnęłam tyle co nic ![]() Powalczę jeszcze weekend, a jak nie to dupa, i przestanę się tym zadręczać! Trudno ![]() AAAA, ale super, że masz już TZ obok siebie, cudownego wieczoru i nocy ![]() Gianna napisałam Ci w k, może coś pomoże, na razie ściskam i mam nadzieję że się wszystko poukłada ![]() Agabi mi też czasami brak cierpliwości...ech, no nic, raz lepiej, raz gorzej, najważniejsze, żeby kryzysu nie było non-stop ![]() Kluska Super, że Hania załapała gryzaczki ![]() Ziajka no, widzę że czarodziej oczarował towarzystwo ![]() Iza A, może jednak leczyć? Ja bym tak szybko się nie pozbywała zęba, na stare lata każdy będzie się liczyć nawet taka dziurawa ósemka ![]() Moja książęca dupka jest bardzo wrażliwa na siuśki w pieluszce ![]() ![]() Dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Zakorzenienie
|
Ewciu
![]() Lila, Gianka, Agabi, Zophiee dołączam do kiepskich dni ![]() Gianka, Lila dla Waszych tżtów ![]() ![]() jakie to? ![]() padam na twarz, przepraszam za lakoniczność. powinnam jeszcze stopy ogarnąć bo mi się prześcieradło w końcu zmechaci jak od rzepa ![]() Basiu ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:31 ---------- ale tu dziś cisza ![]() Zophiee i 6w1 szczepisz? Lila ptasie gowienko to na szczęście ![]() Gianna i zadziałało z tą kaszką? Haneczka bardzo się budzi i płacze. zwykle na takie napady pomagał cycek i dalej lulała a dziś nie pomogło. było uspokajanie, noszenie, jeden cycek, uspokajanie, noszenie, drugi cycek i tak pół godziny bidulka ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- coś mnie ćmi na @ chyba ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-06-28 o 04:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2595 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Bawimy się. Tż do odstrzału ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 |
Zadomowienie
|
Witam Kluska my tez od tej juz nie spimy. Ale ja cala noc spalam a tz wstawal. Dzisiaj wesele
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Wtajemniczenie
|
Dobry!
Kami udanej zabawy ![]() ![]() Kluska a co z tym biletem w kosmos ? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Napadłam wczoraj na pepco, Agabi są tam idealne piżamki na sznurówki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Zakorzenienie
|
Witam
Cornelius bananowy. Ząb dalej boli i jestem spuchnięta.Chyba pójde na pogotowie.
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Zakorzenienie
|
hej.
gianka poka kiecusie ![]() ![]() ruda i jak tam z tz???zbałamucił? ![]() ![]() kami ale ci fajnie ze masz wesele,pobawisz sie ![]() ![]() iza biedaku ty nasz, wycierpisz sie z tym zębem,moze szałwia sobie płucz,jeśłi można kp ![]() kluska moja tez dzis o 5 pobudka,zasneła przed 21,przed 1 120ml mleka obaliła i dopiero o 5 ![]() ![]() wczoraj była u mnie siostra z dziecmi,ja nie wiem,takiego mi bałaganu narobili ze szok! i co???i zabrała dupsko i pojechała,a ja przed kapielą latałam i sprzatałam ![]() ![]() wogóle beda sie budowali, dom pod klucz,drewniany,zazdraszc zam im troche,bo zawsze to swój dom i nikt sie wcinał nie bedzie,zrobi jak bedzie chciała, a ja z tesciami całe zycie....no cóż,sama takie zycie wybrałam.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2600 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki wczoraj zrobilam jeszcze test nutramigen plus moje mleko i nic z tego no czula ta moja mala jak cholera:/ dzis dam z kaszka dzieki za rady
![]() Lofka dla was za pomoc i wsparcie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- A kaszke mam ryzowa bez mm Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2601 |
Zakorzenienie
|
Hej.
No nie powiem, zresetowałam sie wczoraj. Dzieciaki wszystkie posneły przed 22 a my siedzieliśmy do 2. A ten najmniejszy to wczesniak jest urodził sie 35 tygodniu - teraz jak ma miesiąc dalej jest okropnie malusi, taki okruszek ![]() ![]() Tz ma kaca morderce ![]() Ogarnęłam z gruba mieszkanie, zaraz wyskoczymy na zakupy a potem idziemy na grila. Kluska, wdech wydech - ostatnio jakiś chu^jowy czas - tz odpier^dala , bez kitu ![]() Buziaki dla Was i dzieciaków kochanych ![]() będe wieczorkiem
#2602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam na tym pogotowiu,nie ma stanu zapalnego ale dziąsło jest bardzo spuchnięte dostałam płyn do płukania.
||
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
Mysiu cieszę się że odsapnęłaś
![]() Arletko no niefajnie wyszło ![]() Iza ważne ze zapalenia nie ma bo to przerąbane ![]() wysłałam tż na spacer a sama pojechałam do jyska po krzesła na balkon, niestety ze stoliczkami lipa (wszystkie wielkie) ale już na all znalazłam. wczoraj jak tata był z małą na spacerze zamiast jechać na basen zrobiłam porządek z ciuszkami. w końcu popakowałam co za małe, wyciągnęłam z pudeł co na teraz i następny rozmiar. ![]() teraz chyba każdy rozmiar będzie coraz dłużej noszony prawda? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domiś nosi już 74. Wogóle wkurza mnie bo każdy co go widzi to komnetarz"Ale duży""Grubasek""Pulpecik" "Wow ile on waży?" ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2605 |
Zakorzenienie
|
hej hej
U nas koc kiepska. Borys budził się co 2-2,5 godziny. I do tego zamiast sprawnie zjeść, co ciumkał butlę 40 min, potem odbicie, pieluszka Ech.. Na szczęście zrobiłam już godzinna drzemkę z nim. Co prawda głowa mnie boli- nigdy nie lubiłam i nie mogłam spać w dzień. Zaraz zrobię kawkę Mam załatwione kropelki sab simplex, i to chyba jest to! Testuję od wczoraj, no i kupy idą, baczki też, a prężenia nie ma! Ale nie chwal dnia przed zachodem słońca ![]() KluskaBorys już wyrasta z 56, ja też muszę zrobić porządek z ciuszkami, bo już wiele rzeczy za ciasnych, a mi się walają, ale chyba nie będę z tym zwlekała, bo po przeprowadzce i tak będę miała urwanie dupy ![]() Myślę, że 6w1, lub ewentualnie mix z 5 w 1, żeby tej żółtaczki tyle nie pakować. Wizytę szczepienną pierwszą mamy w połowie lipca, więc na któryms spacerku wejdę i pogadam z pediatryczką A Hania widzę zapewnia rozrywki od rana ![]() Izacholera jasna z tym zebem ![]() ![]() Super, że już 74 ![]() ![]() ![]() ArletkoNo szkoda, że zostawili ci bajzel na głowie... No z domem fajnie, ale ja teraz przy małym dziecku doceniam, że w domu dużo osób. Zawsze ktoś zerknie, pobuja, jak ja robię mleko Choć na dłuższą metę pewnie, że to męczące i człowiek wolałby na swoim. Ale może kiedyś i Wy się pobudujecie, co? Gianna Pokaż sukieneczkę! Tż został z Natalką? Kami dobrej zabawy ![]() Mysia Super, że się wybarwiłaś, a kac morderca, no cóż- czasami tak jest, jak się przesadzi ![]() My dzis popołudniu w odwiedziny. Swoją drogą Borys przez pierwszy miesiąc, był już na ślubie i kawałku weela, odwiedzinach u znajomych, znajomi odwiedzali nas parokrotnie, i teraz znów my wychodzimy... Czy to nie za dużo wrażeń dla niego?? Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hanka nosi 62/68 czyli 3-6 mcy dopiero. 74 to 6-9 mcy więc żaden kolos ani grubasek ![]() a może to pieszczotliwie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-06-28 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety raczej nie pieszczotliwie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2608 |
Wtajemniczenie
|
Ja się tylko melduję. Jestem już po transferze, odbył się jednak dziś. Miał być jutro, potem wam opiszę. Czuję się dobrze, lekko zamulona po relanium.
Mam nadzieję, że nadrobię was jutro. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2610 |
Wtajemniczenie
|
Yss
![]() ![]() ![]() Iza olej komentarze, o Kubie mowią jednocześnie za chudy, ale ma pućki i drugą brodę, ale drobny, ale długi/ duży . I być tu mądrym ![]() Zophie Borys będzie towarzyski i tyle ![]() Ewcia bliźniak pozdrawia ![]() ![]() Kluska muszę w końcu i ja ogarnąć ubranka bo tylko upycham w komodzie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.