Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.25 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-27, 16:34   #1891
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.25

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość
Miałam problemy ze stosowaniem się do przepisów ruchu drogowego. Owszem, wyuczyłam się ich na pamięć, bo musiałam zdać teorię zanim mogłam iść na nauki jazdy, ale jadąc cały czas musiałam myśleć co robię i dlaczego to robię.

Dlatego pytam czy osoba w moim wieku mimo lęku do jazdy ma szansę się nauczyć jeździć
Powiem Ci tak: jeśli BOISZ się jeździć, to dobrze przemyśl, czy faktycznie potrzebujesz to prawko. Z moich obserwacji, osoby, które naprawdę boją się jeździć, nie są dobrymi kierowcami

Co do jazdy - dobrze, że podczas jazdy MYŚLISZ co robisz, gorzej jakbyś bezmyślnie jechała i 'jakoś to będzie'.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 16:44   #1892
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak: jeśli BOISZ się jeździć, to dobrze przemyśl, czy faktycznie potrzebujesz to prawko. Z moich obserwacji, osoby, które naprawdę boją się jeździć, nie są dobrymi kierowcami

Co do jazdy - dobrze, że podczas jazdy MYŚLISZ co robisz, gorzej jakbyś bezmyślnie jechała i 'jakoś to będzie'.
POTRZEBUJĘ prawka, dlatego pytam o opinie innych Osób, które W MOIM WIEKU uczyły się jeździć.

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Pytanie o urządzanie
Mam malutką łazienkę, bardzo małą. Będzie prysznic, umywalka i wc. Szafka tylko pod zlewem i w lustrze.
Czy w tak malutkim pomieszczeniu będzie dobrze wyglądał: na podłodze biały gres, a na ścianach warstwowo ułożona glazura (od dołu): grafitowa, pasek czerwonej i znowu grafitowa? Fuga będzie biała.
Uprzedzam: wiem, że biały gres się szybko brudzi. Po prostu pytam czy to może dobrze wyglądać

Edytowane przez Varga
Czas edycji: 2014-06-27 o 16:46
Varga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 16:45   #1893
Dotka90
Zakorzenienie

No to CI mowie,jak sie panicznie boisz, to słabo to widzę

Ja znam różne przykłady, nawet osób starszych od Ciebie, które zaczynały jeździc i było okej, ale jak się bały, to było słabo.
Stary 2014-06-27, 16:46   #1894
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Z tego co mi się wydaje małe pomieszczenie powinno być w jasnych kolorach, bo ciemne optycznie jeszcze pomniejszają.
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 16:51   #1895
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
No to CI mowie,jak sie panicznie boisz, to słabo to widzę

Ja znam różne przykłady, nawet osób starszych od Ciebie, które zaczynały jeździc i było okej, ale jak się bały, to było słabo.
Nie myślę o lęku, ani tym bardziej o panicznym lęku Myślę bardziej w kategoriach: "Jestem za stara na naukę czegoś nowego, boję się, że sobie nie poradzę na drodze".
Jeździłam 2 tygodnie i bałam się, to było chyba normalne i oczywiste.
Stary 2014-06-27, 16:52   #1896
eibhlin87
Zakorzenienie

Cytat:
POTRZEBUJĘ prawka, dlatego pytam o opinie innych Osób, które W MOIM WIEKU uczyły się jeździć.

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Pytanie o urządzanie
Mam malutką łazienkę, bardzo małą. Będzie prysznic, umywalka i wc. Szafka tylko pod zlewem i w lustrze.
Czy w tak malutkim pomieszczeniu będzie dobrze wyglądał: na podłodze biały gres, a na ścianach warstwowo ułożona glazura (od dołu): grafitowa, pasek czerwonej i znowu grafitowa? Fuga będzie biała.
Myślę, że będzie dość ciemno, może na górze dać białą płytkę (nad czerwonym pasem)?
Albo grafit dać tylko w niektórych miejscach np. na wc i prysznicu, choć dzielenie małej przestrzeni kolorami zwykle nie wychodzi dobrze.
Ja bym dała tylko grafit jak np. tu: http://img.galerkiwnetrz.pl/g/2_2050...grafitowa5.jpg do tego lustra, albo zamieniła kolory na podłogę grafit, na ściany biel.

A fugę bym dobrała do kolorów płytek, wrażenie jednolitości nie pomniejsza optycznie pomieszczenia

Edytowane przez eibhlin87
Czas edycji: 2014-06-27 o 16:54
eibhlin87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 16:53   #1897
Varga
Wtajemniczenie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;47070181]Z tego co mi się wydaje małe pomieszczenie powinno być w jasnych kolorach, bo ciemne optycznie jeszcze pomniejszają.[/QUOTE]No ok, ale co ma być jasne, by optycznie powiększyć? Ściany, podłoga i sufit?
Stary 2014-06-27, 16:54   #1898
pozycja77
Zadomowienie

Cytat:
Jak pójdę na prawko to i tak muszę wziąć cały kurs, bo swój stary skończyłam w połowie jazd, bo nie miałam pieniędzy na trzecią ratę. :P
Oczywiscie ze kurs. Ja sugerowalam bezkosztowe sprawdzenie czy mozesz to ogarnąć co sie dzieje na ruchliwym rondzie/skrzyzowaniu/ problematycznych sytuacjach (w roli pasażera). Ps moja mama zrobila prawko majac 35+ jej nauka byla straszna. Pamietam to. Ale po zmianie instruktora zaczela robic duze postępy.

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 16:56   #1899
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eibhlin87 Pokaż wiadomość
Myślę, że będzie dość ciemno, może na górze dać białą płytkę (nad czerwonym pasem)?
Albo grafit dać tylko w niektórych miejscach np. na wc i prysznicu, choć dzielenie małej przestrzeni kolorami zwykle nie wychodzi dobrze.
Ja bym dała tylko grafit jak np. tu: http://img.galerkiwnetrz.pl/g/2_2050...grafitowa5.jpg do tego lustra, albo zamieniła kolory na podłogę grafit, na ściany biel.
Marzy mi się biała podłoga Myślisz, że ta glazura będzie dobra?http://www.leroy merlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres/glazura/glazura-negra-ceramika-iza,p242774,l230.html

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
Oczywiscie ze kurs. Ja sugerowalam bezkosztowe sprawdzenie czy mozesz to ogarnąć co sie dzieje na ruchliwym rondzie/skrzyzowaniu/ problematycznych sytuacjach (w roli pasażera). Ps moja mama zrobila prawko majac 35+ jej nauka byla straszna. Pamietam to. Ale po zmianie instruktora zaczela robic duze postępy.
Dziękuję
Stary 2014-06-27, 16:56   #1900
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Nie myślę o lęku, ani tym bardziej o panicznym lęku Myślę bardziej w kategoriach: "Jestem za stara na naukę czegoś nowego, boję się, że sobie nie poradzę na drodze".
Jeździłam 2 tygodnie i bałam się, to było chyba normalne i oczywiste.
Jak Twoje lęki głównie koncentrują się wokół 'jestem za stara, jak ja sobie poradzę', to idź na kurs
Znam nawet starsze osoby uczące się jeździć, także akurat wiekiem bym się nie martwiła, zwłaszcza że dla mnie 30letnia osoba jest jednak kumata i dobrze u niej z koncentracją
Stary 2014-06-27, 17:04   #1901
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Nie ogarniam

Przecież co tam jest do rozumienia? To kwestia zapamiętania znaków, które generalnie jakoś bardzo skomplikowane nie są trzeba je zapamiętać i stosować, serio ktoś nie rozumie, że znak STOP oznacza nakaz zatrzymania się?
teoria teorią a niestety z 50% kierowców nie wie co robi na drodze rondo bez świateł to dla większości czarna magia. ze światłami zresztą też...

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 17:08   #1902
eibhlin87
Zakorzenienie

Cytat:
Marzy mi się biała podłoga Myślisz, że ta glazura będzie dobra?http://www.leroy merlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres/glazura/glazura-negra-ceramika-iza,p242774,l230.html

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Dziękuję
Biała podłoga niepraktyczna Choć bardzo ładna to fakt. Ale utrzymanie jej w czystości wymaga ciągłego sprzątania Siostra właśnie położyła biało-ecru podłogi w łazience i kuchni i jeszcze się remont nie skończył i już narzekała
Płytki które wkleiłaś niestety nie w moim guście Ta ciemna to raczej pod czarny podchodzi niż pod grafit. Ale mną się nie sureguj, mam uraz bo w domu rodzinnym miałam czarne płytki na ścianie i białe na podłodze i po prostu mi to obrzydło
W takich kolorach jak chcesz to bym zrobiła białą podłogę, grafitowe ściany z fugą w kolorze płytek, a czerwony w dodatkach (które po znudzeniu można wymienić na inny np. limonkę). Do tego duże lustro, łazienka nie będzie optycznie większa ale nie będzie sprawiać wrażenia chaosu niż jakbyś chciała 2 kolory na ścianie i do tego białą fugę.
Stary 2014-06-27, 17:11   #1903
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eibhlin87 Pokaż wiadomość
Biała podłoga niepraktyczna Choć bardzo ładna to fakt. Ale utrzymanie jej w czystości wymaga ciągłego sprzątania
Potwierdzam, mam białe płytki w łazience i to jest masakra...

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
teoria teorią a niestety z 50% kierowców nie wie co robi na drodze rondo bez świateł to dla większości czarna magia. ze światłami zresztą też...
Wiem jak jest, no ale większość ludzi myśli, że jak ma plastik w ręce to już są bogami świata
Jeżdżę codziennie po dużym mieście i to, co widzę na drodze, to nieraz przyprawia mnie o zawał serca.
Stary 2014-06-27, 18:14   #1904
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
POTRZEBUJĘ prawka, dlatego pytam o opinie innych Osób, które W MOIM WIEKU uczyły się jeździć.[COLOR="Silver"]
moja mama po 30 zdawała prawko. Z jazdą jej szło świetnie, ale na egzaminie zjadał ją stres...
Kiedyś jechałyśmy się przejechać i okazało się że ona jeździ lepiej niż ja a zdać nie mogła

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Powiem Ci tak: jeśli BOISZ się jeździć, to dobrze przemyśl, czy faktycznie potrzebujesz to prawko. Z moich obserwacji, osoby, które naprawdę boją się jeździć, nie są dobrymi kierowcami :nie:

prawda!
Taki kierowca jest szalenie niepewny i to jest największe niebezpieczeństwo!

Każdy musi myśleć za kierownicą... Ja mam prawko 2 lata i fakt, nie myślę o zmianie biegu, nawet nie patrzę na obroty- słyszę jak brzmi silnik i sama z automatu zmieniam. Ale oczywiście myślę na krzyżówkach bez świateł, przy zmianie pasów.

Dla początkujących bojących się jeździć. Polecam wsiadać za kierownice nocą. Ruch jest mniejszy, łatwiej oswoić się z autem itp.
Ja osobiście wolałam jeździć sama, nikt mnie nie mógł pouczać
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 18:18   #1905
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mycha9393 Pokaż wiadomość
moja mama po 30 zdawała prawko. Z jazdą jej szło świetnie, ale na egzaminie zjadał ją stres...
Kiedyś jechałyśmy się przejechać i okazało się że ona jeździ lepiej niż ja a zdać nie mogła

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

prawda!
Taki kierowca jest szalenie niepewny i to jest największe niebezpieczeństwo!

Każdy musi myśleć za kierownicą... Ja mam prawko 2 lata i fakt, nie myślę o zmianie biegu, nawet nie patrzę na obroty- słyszę jak brzmi silnik i sama z automatu zmieniam. Ale oczywiście myślę na krzyżówkach bez świateł, przy zmianie pasów.

Dla początkujących bojących się jeździć. Polecam wsiadać za kierownice nocą. Ruch jest mniejszy, łatwiej oswoić się z autem itp.
Ja osobiście wolałam jeździć sama, nikt mnie nie mógł pouczać
Jak zdam też mam zamiar najpierw jeździć wieczorem, aby oswoić się że swoim samochodem, a potem praca dom i coraz dalej. Chyba, że się okaże, że od razu pokocham nasz samochód i mnie gdzieś poniesie

« czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 18:53   #1906
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:

Dziękuję

dobrze ci radzę, ucz się na moich błędach i nie kupuj jasnej glazury!
ja mam taką w łazience i praktycznie co 2 dni trzeba gruntownie myć tą podłogę idac na niej wszystko- nawet minimalne kropki po psikaniu się lakierem do włosów itp.
Taka podłoga to porażka

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 19:27   #1907
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
dobrze ci radzę, ucz się na moich błędach i nie kupuj jasnej glazury!
ja mam taką w łazience i praktycznie co 2 dni trzeba gruntownie myć tą podłogę idac na niej wszystko- nawet minimalne kropki po psikaniu się lakierem do włosów itp.
Taka podłoga to porażka
A ja w kwestii ścian. Moja ciocia ma ciemnoszmaragdową glazurę. Ona sama w sobie jest ładna, ale ... nie w małej łazience. Mimo jasnego światła jest jakoś tak ciemno i przygnębiająco. No, chyba że masz w łazience okno.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 19:49   #1908
Kirenne
Zadomowienie

Witam,

chciałabym się dołączyć do ploteczek na temat urządzania. W moim przypadku dotyczy to pokoju

Mam dużo rzeczy, a w pokoju na razie szafę dwudrzwiową, łózko i biurko.
Będę intensywnie poszukiwać domeblowania, ale jak na teraz chce zapytać jakie macie pomysły, żeby nie siedzieć na pudłach ze spożywczaka i jakoś rozparcelować wszystkie rzeczy?
Kirenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 20:33   #1909
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam problemy ze stosowaniem się do przepisów ruchu drogowego. Owszem, wyuczyłam się ich na pamięć, bo musiałam zdać teorię zanim mogłam iść na nauki jazdy, ale jadąc cały czas musiałam myśleć co robię i dlaczego to robię.

Dlatego pytam czy osoba w moim wieku mimo lęku do jazdy ma szansę się nauczyć jeździć

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Ok, dziękuję
masz. większości człeków zdających na prawko nie wystarcza 30 godzin. ja już jeździłam 40, ale to dla mnie za mało, bo miałam długą przerwę. trudno, takie życie.
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 20:41   #1910
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Popieram, biała podłoga w łazience to masakra. Ja taką mam, na szczęście na wynajmowanym i za 2 dni się wyprowadzam Nienawidzę jej, ledwo się umyje i już jest brudna
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 20:51   #1911
Azmika88
Zadomowienie

Cytat:

Pytanie o urządzanie
Uprzedzam: wiem, że biały gres się szybko brudzi. Po prostu pytam czy to może dobrze wyglądać
Według mnie dobrym pomysłem byłoby zrobienie nie całych ścian grafit-czerwień-grafit, tylko białe z jednym pasem w tych kolorach. Takie coś jak tu: http://www.paradyz.com/system/cms/ca...jpg?1348234509 tylko czerwony zamiast fioletu. I np. jedna ściana cała grafitowa. Co o tym myślisz?
Albo coś takiego: http://www.leroy merlin.pl/files/media/image/792/473792/product_series/original.jpg zamiast tego mozaikowego paska, pasek z Twoich wybranych kafelków: grafit - czerwień - grafit. A reszta biała albo tak jak tu przechodzenie z bieli w szarość, ale w odwrotnej kolejności. Od tego czerwonego paska w górę i w dół coraz jaśniejsze...
Ale fugi muszą jednak być pod kolor kafelków, wygląda bardziej elegancko.
A jak dużą masz łazienkę?

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Kirenne Pokaż wiadomość
Witam,

chciałabym się dołączyć do ploteczek na temat urządzania. W moim przypadku dotyczy to pokoju

Mam dużo rzeczy, a w pokoju na razie szafę dwudrzwiową, łózko i biurko.
Będę intensywnie poszukiwać domeblowania, ale jak na teraz chce zapytać jakie macie pomysły, żeby nie siedzieć na pudłach ze spożywczaka i jakoś rozparcelować wszystkie rzeczy?
Ja bym obstawiała jakieś komody. W szufladach dobrze się trzyma rzeczy i wygodniej je wyjmuje.

Edytowane przez Azmika88
Czas edycji: 2014-06-27 o 21:34
Azmika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 21:16   #1912
Silence_
Zakorzenienie

Czy ktoś może zwracał ruter z upc przez paczkomaty i wiele ile czeka się na potwierdzenie i ew. w ciągu ilu dni (?) muszę oddać paczkę?

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 21:19   #1913
april_20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
mogę mieć zainstalowanych kilka antywirusów?
w tym momencie mam avasta, avg i jakieś mcAfee, chyba powinnam coś odinstalować? :P
Dzisiaj byłam w serwisie z moim laptopem, gdzie mam dwa antywirusy i pan powiedział, że jeden trzeba usunąć bo na jednym komputerze może działać tylko jeden antywirus.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-06-27, 21:20   #1914
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez april_20 Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam w serwisie z moim laptopem, gdzie mam dwa antywirusy i pan powiedział, że jeden trzeba usunąć bo na jednym komputerze może działać tylko jeden antywirus.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Już usunęłam, został tylko 1
kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 22:03   #1915
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Podoba mi się ta piosenka z reklamy Play z Bednarkiem zwłaszcza melodia tej frazy "wysyłam do Ciebie mego serca groove" ta piosenka istnieje czy jest stworzona na potrzeby reklamy?
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 22:17   #1916
chwast
Zakorzenienie

A ja mam białą podłogę w 2 pomieszczeniach i mi się podoba i u mnie się tak nie brudzi jak wy piszecie
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-27, 23:04   #1917
Groverka
Raczkowanie

To jeśli już jesteśmy przy prawie jazdy; od dwóch lat mam prawo jazdy, znam przepisy, znaki, itd. Po mniejszych miastach jeżdżę bez problemu, ale jak mam wjechać do większego miasta, typu Wrocław czy inne, to zjada mnie stres. Nie potrafię jeździć po większych miastach. Nie wiem czy ma znaczenie to, że gdziekolwiek mam jechać autobusem, czy innym środkiem transportu, zjada mnie stres. Muszę brać tabletki na uspokojenie czy stoperany, bo bez tego ani rusz Jakieś rady? Jak przełamywałyście strach przed miastami? Myślałam też nad wykupieniem godzin w szkole jazdy we Wrocławiu, ale w sumie nie wiem czy to ma sens skoro przepisy znam, a boję się właściwie nie wiadomo czego
Groverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 00:26   #1918
Azmika88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Groverka Pokaż wiadomość
To jeśli już jesteśmy przy prawie jazdy; od dwóch lat mam prawo jazdy, znam przepisy, znaki, itd. Po mniejszych miastach jeżdżę bez problemu, ale jak mam wjechać do większego miasta, typu Wrocław czy inne, to zjada mnie stres. Nie potrafię jeździć po większych miastach. Nie wiem czy ma znaczenie to, że gdziekolwiek mam jechać autobusem, czy innym środkiem transportu, zjada mnie stres. Muszę brać tabletki na uspokojenie czy stoperany, bo bez tego ani rusz Jakieś rady? Jak przełamywałyście strach przed miastami? Myślałam też nad wykupieniem godzin w szkole jazdy we Wrocławiu, ale w sumie nie wiem czy to ma sens skoro przepisy znam, a boję się właściwie nie wiadomo czego
Dokupienie jazd nie zaszkodzi. Przy jeździe po dużych miastach najbardziej bałabym się tramwajów (jak taki w kogoś wjedzie to samochód do kasacji) i rowerzystów (wszędzie są ścieżki...)
Azmika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 06:24   #1919
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_00 Pokaż wiadomość
Jak zdam też mam zamiar najpierw jeździć wieczorem, aby oswoić się że swoim samochodem, a potem praca dom i coraz dalej. Chyba, że się okaże, że od razu pokocham nasz samochód i mnie gdzieś poniesie

« czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
ja po 2 tyg zrobiłam trasę 250km :P sama oczywiście

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Groverka Pokaż wiadomość
ja się boję tramwajów
więc w moim przypadku sprawdziłoby się wykupienie godzin.

dla mnie wycieczka autem do np. Wrocławia mija się z celem, więcej się człowiek nastoi w korkach niż to warte... lepiej (i taniej w moim przypadku) w pociąg a później komunkacja miejska
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 08:13   #1920
No air
Zakorzenienie

Mam pytanie o obrabianie zdjęc, w którym jestem zielona.
Mam fotkę z dzieciństwa, na której trzy osoby są na jednym planie. Chciałabym ją wrzucic na konkurs, ale oczywiście nie moge bez zgody tych dwoch osob (trzecia to ja ;p), niestety pamietam tylko imie dziewczynki, a o chłopcu, ze nosił ze sobą jaśka, w którego wycierał smarki. Czy da się jakoś rozmyc/zmienic/usunąc ich twarze zeby jakos to wygladalo?
Jesli tak to w jakims programie i jakimi funkcjami?

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości