|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o ZUMBIE cz. II.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy nie możecie stanąć na środku sali i wrzasnąć: "Która to Dziekanka/Nebraska z forum Wizaż?"?
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)) mam wlosy za ramiona i grzywke wczoraj bylam w koszulce z napisem love stink so lets drink co jest niezgodne z moim stanem ducha. aaa! wiem!!! koszulki!!! za tydzien ustalimy w jakich bedziemy
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetny pomysl z koszulkami, ustalmy to ale za 3 tygodnie, ba teraz jade na WAKAAAACJEEEEE |
|
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdzie jedziesz podla? ja tu mam srodek sesji, sprawdzam prace po nocach jedna reka robiac doktorat, druga badania, a ty sie na jakies antypody wybierasz??? podlosc ludzka nie ma granic...
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie myśl sobie, że zamierzam się tam obijać: pakuję dłuuugą zumbową plejlistę, buty do biegania i zamierzam rankami pokonywać kilometry w tymże rynsztunku (no tak z 5-6
|
|
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zjedz tzatziki! poderwij greka! kup mi balsam z tej cudnej serii oliwkowej! i odpoczywaj dziecko piekne!!! hej, a masz moze ktos nowe jackowe? pilkarska i marynarska, ciekawe czy ktos ma takie skojarzenia jak ja
|
|
|
#1538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj Angela zrobiła zgodnie z prośbą pań 30min trening obwodowy, nie mogę ruszyć rękoma
Sadunia trzymaj kciuki, żebyśmy wrócili z wycieczki klasowej przed 18 w środę, to się zobaczymy u Jacka! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Pożalę się Wam. Zaniedbałam Zumbę i sama nie wiem, co mam ze sobą zrobić. Karolina daleko, trzeba dojeżdżać i to pochłania kasę, układy starej instruktorki, będącej na miejscu doprowadzają mnie momentami do rozpaczy, a do tego wszystko chciałabym czegoś więcej. U mnie kursów tańca za bardzo nie ma, jeden instruktor nie odpisał, na odpowiedź drugiego czekam. Z tego wszystkiego zumbuję z raz w tygodniu i wczoraj na maraton nie pojechałam. Kryzys jak nic.
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Zadomowienie
|
kajoszka, dziewcze moje piekne, trzymam kciuki u rak i nog!
mini
|
|
#1542 |
|
Konto usunięte
|
Mam do was prośbę. Są może w internecie instruktarze do nauki zumby?
|
|
|
|
|
#1543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1544 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Takie podstawy. Gdzie tłumaczą kroki.
Edytowane przez 201607111040 Czas edycji: 2014-06-16 o 20:31 |
|
|
|
|
|
#1545 |
|
pani.dietetyk
|
właśnie na tym polega Zumba, że nie tłumaczy się kroków (no może pomijając niektórych instruktorów na zajęciach, jak są jakieś wyjątkowo skomplikowane lub ważna jest odpowiednia technika), w tym rzecz, że to taki spontan! <3
Wybiera się któraś Wrocławianka jutro do Sky Towera do Ginki? ))
|
|
#1546 |
|
Raczkowanie
|
Kursy z krokami są na szkoleniu dla instruktorów
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1547 |
|
Zadomowienie
|
A ja się wkręciłam i w zeszłym tygodniu byłam 3 razy, dwa u Natalii i raz u Harrego
dzisiaj idę znowu Poza tym zamówiłam sobie http://sklep.zumbasklep.pl/spodnie-s...one-p-136.html oraz http://sklep.zumbasklep.pl/koszulka-...arna-p-67.html
|
|
#1548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ew. jak się uprzesz możesz sobie powpisywać na yt "basic step salsa", " basic step cumbia", "basic step reegeaton". To niektóre rytmy wykorzystywane na zumbie, a jest ich o wiele wiele więcej, ale nie wszyscy instruktorzy korzystają z tego wszystkiego więc możesz się nauczyć czegoś, a później iść na zajęcia i się zdziwić, że tego nie było Bez sensu takie coś moim zdaniem.Czemu po prostu nie pójdziesz na zajęcia?
|
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko idź do jakiegoś fajnego instruktora/instuktorki!Serio nie bój się, najfajniejsza zabawa jest właśnie na zajęciach i uwierz mi tam nikt na nikogo nie patrzy, nikt się z kogoś nie śmieje. Na zumbe nie chodza jacys super tancerze tylko normalne babki. Jak jest nowy układ i nikt nie ogarnia to jest jeszcze więcej radochy nawet Więc nie obawiaj się, że się zbłaźnisz, bo pójdziesz i będziesz się zastanawiać czemu dopiero teraz to zrobiłaś
|
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
Proszę powiedzcie mi czy dzięki zumbie można sporo schudnąć? Np. czy Wam przez 2 tygodnie coś ubyło na wadze lub w cm? Ile razy w tygodniu chodzicie na zumbę?
|
|
|
|
|
#1554 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Zadomowienie
|
Ja teraz 3 razy w tyg chodzę, coś tam mi minimalnie ubywa, ale to dlatego, że się nie umiem przestawić na normalne odżywianie (usiłuję z trudem
) więc nawet to, że wychodzę po zumbie cała mokra, a przed lub po biegam na bieżni z 10 min nie jest wyznacznikiem ![]() czyli niedługo wrócisz i razem będziemy chodzić, to super bo ja się tam trochę samotnie czuję ![]() W ogóle wkurzyłam się na zumbasklep, bo zrobili mi literówkę w numerze telefonu i miałam problem z odebraniem paczki z paczkomatów. Na szczęście na infolinii paczkomatów podano mi ten numer z błędem i mogłam odebrać paczkę ![]() Drugie co mnie znacznie bardziej zdenerwowało - dostałam od właściciela sklepu nieprawdziwą informację, że te niebieskie spodnie imitujące jeansy podobno już są wycofane i nie będzie już więcej rozmiarów, które są niedostępne - dlatego kupiłam czerwone, już pomijam, że niebieskie zamówiłam pare dni później z jakiegoś zagranicznego sklepu internetowego, bo mi na nich zależało. Dziś wchodzę na zumbasklep i co widzę? Z niebieskich pełna rozmiarówka Jakby co, to w tym i następnym tygodniu na Green Poincie nie będzie zajęć z Natalią, tylko zastępstwa. Natalia wraca dopiero 9 lipca. ![]() A wczoraj u Harrego jedna dziewczyna chyba kostkę skręciła szkoda jej strasznie... po prostu źle stanęła...
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2014-06-23 o 10:49 |
|
|
|
|
#1556 |
|
Raczkowanie
|
Na chomikuju są. "Zumba Live" jest prosta na przykład.
|
|
|
|
|
#1557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oba zajęcia mają swój urok ![]() Coś tam właśnie Natalia mówiła że "tym razem klub się postarał" co do zastepujących więc pewnie wie o tej sytuacji że wcześniej było coś nie tak z zastępstwami jutro prawdopodobnie idę, także zobaczymy.Bardzo chętnie się zgadam z Tobą, póki co mieszkam sobie na Łazarzu
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ja zumbowalam sobie od dawna, ale przed monitorem, a od niecalego miesiaca chodze wreszcie na zumbe analogowa ,czyli do szkol tanca i klubow fitness. Jak na razie bylam w Loocas Dance Center, Egurrola Fitness club, Total Fitnessie. czy ktoras z was chodzi moze na zumbe na Ursynowie? Jakich macie ulubionych instruktorow?
|
|
#1560 |
|
Konto usunięte
|
Mi pozostaje jednak Zumba przed telewizorem niestety, ze względu na moje godziny pracy
Ale daję radę i nawet się cieszę podczas ćwiczeń
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

)) mam wlosy za ramiona i grzywke

szkoda jej strasznie... po prostu źle stanęła...