O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-28, 17:23   #2611
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

yss ogromne kciukasy!!!!

iza u mnie to samo,nie dosyc ze grubasek,pulpecik,druga broda jak u "stonki"(taka facetka brzydka, mamusia mi dała takie porównanie) to najlepsze jest kaszanka
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 18:42   #2612
Gianna M
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Ja oszaleje sluchajcie 60ml mojego mleka plus 10ml nutramigenu i zjesc nie chciala

Kiece wkleje jutro bo dzis pol dnia gotowalam, sprzatalam jeszcze te walki z butla padam na twarz:/

Yss duze kciukasy!!!

Iza olej komentarze w ogole to super ze Domis je przybiera a co jakbyscie mialy problemy z jedzeniem to kazdy by pewno mowil ze chudy itp a z kg wyrosnie jak zacznie dreptac.

Mysiu ale fajnie ze mozecie sie tak resetowac dzis tez zycze udanego grila

Zophee supeerr ze kropelki dzialaja bardzo sie ciesze

Ide sie myc , tz wygonilam po lody i dzis zasluzylam na masaz wiec korzystam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

A u Ewciu jest tz wiec dzis Ruda tanczy jak szalona;D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 18:43   #2613
89migotka
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Yss ogromne kciuki
Mysia super, że się troszkę rozerwałaś
Rudej cały dzień nie ma to pewnie szaleje z TŻ

U mnie cały dzień nic ciekawego się nie działo, dzień zleciał nudno za to jutro może gdzieś pojedziemy na spacer.

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 19:41   #2614
arletka1313
Zakorzenienie

jestem juz wieczornie,dziecko spi ja juz po kapieli,depilacji,polowa pazurków pomalowana, iii jestem głodna!

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

gianka probuj kochana moze z zalapie.
zazdroszcze masazu,moj musial isc na nocke dzis do pracy
Hania 6.09.2016

Stary 2014-06-28, 19:47   #2615
_Kluska_
Zakorzenienie

Yss ojoj to już!! trzymam kciuki MEGA

rany, Gianka ale to z kleikiem czy tylko mieszanka mm z kp?
widzę, ; że tż się wkupił w łaski

Migociu zapamiętaj dokladnie jak to jest mieć nudny dzień. za jakiś czas będziesz mogła tylko powspominać

Ziajka, co z biletem w kosmos? szkoda, że mnie na niego nie stać

nawet nie mam pary ponarzekać. chciałabym usiąść sama na ławce, mieć piwo, paczkę fajek i tak sobie popłakać.
ale mam marzenia

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 19:54   #2616
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Yss ojoj to już!! trzymam kciuki MEGA

rany, Gianka ale to z kleikiem czy tylko mieszanka mm z kp?
widzę, ; że tż się wkupił w łaski

Migociu zapamiętaj dokladnie jak to jest mieć nudny dzień. za jakiś czas będziesz mogła tylko powspominać

Ziajka, co z biletem w kosmos? szkoda, że mnie na niego nie stać

nawet nie mam pary ponarzekać. chciałabym usiąść sama na ławce, mieć piwo, paczkę fajek i tak sobie popłakać.
ale mam marzenia
cio sie śtało???
Hania 6.09.2016

Stary 2014-06-28, 20:03   #2617
agabiwro
Wtajemniczenie

hej,

Kluska, no nasi to chyba w jednej orkiestrze grają, bo mój też mnie zagotował maksymalnie.

Ziajka, to muszę zaatakować pepco, wiesz wydaje mi się że moja sznurówka przytyła od czasu, kiedy je mleko z kleikiem.

dziewczyny podrzućcie mi proszę nazwy producentów pościeli Waszych maluchów. Dostałam od kumpeli prześcieradełko, zielone z alcentami miś i miód, a moje komplety to niebieski i granat. Jedyna firma, która przychodzi mi do głowy to Feretti, ale nic mi nie przypadło do gustu. Pościel musi być "ascetyczna" z ewentualnie jakimś małym elementem, ta Juramba z ktorej kupiłam pościel dla Jaśminy, to tragedia, po każdym praniu rozpruwa się poszewka na poduszkę, i mam wrażenie że pościel lekko się mechaci. Mało kto produkuje proste wzory, wszystko napchane misiami, żyrafami itd.

Arletka, fajnie Ci, ja mam jeszcze w planie prasowanie i moczenie szkitek.
Polecam Wam sól do stóp Gehwol.
Mysia, kac morderca - taka mała kara za Ciebie

Yss, trzymam kciuki.

Ruda, tylko spokojnie bez szaleństw, bo w poniedziałek masz bieg.

Iza, bo to tak właśnie jest, jak pulchny maluszek to baleron, grubasek, itd. a jak szczuplak to ' o matko, jaka ona chuda". Zobaczysz jak zacznie fałdki gubić, jak zacznie raczkować. Wiem, bo kumpela miała takiego pulchniaczka, a teraz taki zupełnie środkowy się zrobił.

Gianka, patrz jakie te dzieciaczki mądre...wyczuje smroda na odległość.

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-28, 20:04   #2618
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

ale mam marzenia
Co się dzieje?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 20:07   #2619
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
hej,

Kluska, no nasi to chyba w jednej orkiestrze grają, bo mój też mnie zagotował maksymalnie.

Ziajka, to muszę zaatakować pepco, wiesz wydaje mi się że moja sznurówka przytyła od czasu, kiedy je mleko z kleikiem.

dziewczyny podrzućcie mi proszę nazwy producentów pościeli Waszych maluchów. Dostałam od kumpeli prześcieradełko, zielone z alcentami miś i miód, a moje komplety to niebieski i granat. Jedyna firma, która przychodzi mi do głowy to Feretti, ale nic mi nie przypadło do gustu. Pościel musi być "ascetyczna" z ewentualnie jakimś małym elementem, ta Juramba z ktorej kupiłam pościel dla Jaśminy, to tragedia, po każdym praniu rozpruwa się poszewka na poduszkę, i mam wrażenie że pościel lekko się mechaci. Mało kto produkuje proste wzory, wszystko napchane misiami, żyrafami itd.

Arletka, fajnie Ci, ja mam jeszcze w planie prasowanie i moczenie szkitek.
Polecam Wam sól do stóp Gehwol.
Mysia, kac morderca - taka mała kara za Ciebie

Yss, trzymam kciuki.

Ruda, tylko spokojnie bez szaleństw, bo w poniedziałek masz bieg.

Iza, bo to tak właśnie jest, jak pulchny maluszek to baleron, grubasek, itd. a jak szczuplak to ' o matko, jaka ona chuda". Zobaczysz jak zacznie fałdki gubić, jak zacznie raczkować. Wiem, bo kumpela miała takiego pulchniaczka, a teraz taki zupełnie środkowy się zrobił.

Gianka, patrz jakie te dzieciaczki mądre...wyczuje smroda na odległość.
tez mam z Juramby i nic mi sie nie pruje
szwagierka sobie chwaliła Ala i As na all.
Hania 6.09.2016

Stary 2014-06-28, 20:21   #2620
PannaMagda
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny wróciłam z tego roczku było meega fajnie A ja jestem strasznie zmęczona
Od wczoraj wieczorem aż do dzisiaj impreza goni imprezę jutro chcę odpocząć trochę

Yss
Ewcia.. powodzenia z tżtem

widzę , że znowu tż-ci świrują
Stary 2014-06-28, 20:23   #2621
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

ale mam marzenia
O widzisz. Ja ostatnio mam taką potrzebę codziennie

Arletko, Iza - normalnie masakra z tymi głupimi tekstami do dzieci

Iza, mam nadzieję, że Ci szybko przejdzie ta opuchlizna

Zophiee, Borysk będzie towarzyskim kawalerem od małego

Yss, o w mordę, to już!!!

Migotka, koniecznie spacerek jakiś jutro zaliczcie

Coś mnie przegwizdało na tym grillu , w miedzy czasie przeszłą burza, zrobiło sie chłodno, ja byłam cienko ubrana. boli mnie głowa i gardło drapie zapodałam sobie herbatkę z sokiem z czarnego bzu i wziełam gorący prysznic.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-28, 20:29   #2622
arletka1313
Zakorzenienie

no ja uciekam do wyra
miłego,pa
Hania 6.09.2016

Stary 2014-06-28, 20:45   #2623
_Kluska_
Zakorzenienie

Agabi, w ikei są fajne pościele. Hanna do dziś śpi tylko pod kocykiem ale taka fajna biała w kolorowe paseczki czeka

Arletko, Iza a wszystko po trochu chyba. tż mnie drażni, nie pomagał mi dziś, niby coś w domu porobił ale prosiłam go żebym mogła odpocząć i nie dał bo tu drzwi skrzypią, tan śrubki brakuje i 40min rakiej szukał po pudełkach z narzędziami. nawet kąpałam sama a to mega ciężkie teraz. Hania w wannie nauczyła się wyslizgiwać z tego krzesełka, jedną ręką trzeba ja trzymać i walczyć a drugą obsługiwać mydło i prysznic. potem suszenie i ubieranie - kręci się, ciągle tylko na brzuch i do przodu do tego taka silna jest, że naprawdę ciężko ją utrzymać. na przewijaku hardkor, pocę się ze strachu normalnie. jeszcze ta pielucha na noc powinna być jednak dobrze założona bo jak przecieknie to a pieluchy teraz zakładam zazwyczaj pupką do góry i nie widzę jak rzepy i przód...cudowna jest w tym pędzie do poznawania świata, absolutnie niesamowita ale fizycznie to kosztuje mnie bardzo dużo no i zwyczajnie ja się o nią boję.
a tż? tż ćwiczył w pokoju obok "bo cały dzień nie miał czasu".
co jeszcze? czuję się flakiem, wszystko mnie boli. stopy, kolana, nadgarstki i te cholerne biodra.. chociaż ból stóp też jest bardzo doskwierający. psychicznie zero wsparcia w tż, dziś zazartowal że co mnie widzi to jem i jak tak dalej będzie to bedzie się wstydził ze mną pokazać. pojechałam po nim jak po łysej to teraz chce mi stopy robić i w ogóle tak kocha.
do tego możliwe, że jutro będzie dzień wiedźmy. poprzednio się upiekło bo nie przyjechała.
do tego B.

jest nadzieja, że będzie coś lepiej bo miałam dziś jedną małą brązową kropkę plamienia. to może @ będzie.

ale się wygadalam. niestety nie pomogło

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-06-28 o 20:47
Stary 2014-06-28, 20:56   #2624
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Szalona Ruda co tańczyła jak szalona się meldujeAktywny dzień za nami który zaczął się o 3;40 jak Kostek zorientował się że tatuś w domu jak zobaczył TŻta to krzyczał i piszczał jak szalony-jeszcze takiej radości u niego nie widzieliśmy ,skakał ode mnie do TŻta i nas całowałUśpiłam go i spał do 5tej TŻ go przechwycił i bawili się a ja spałam do 7mejByliśmy u sis na kawie,później Młody został z moja mamą a my ruszyliśmy na zakupy,wróciliśmy,zrobili śmy grilla,poszłam do kościoła,wróciłam,wykąpał am padniętego Kostusia,sama wzięłam kąpiel a TŻ z braćmi poszli na Orlika grać w piłkęwięc ja jak dzik dorwałam kompa

Izka ludzie to mają pomysły,przecież Domiś jest taki słodki Dobrze że nie masz stanu zapalnego

Agabi kurde ja nie wiem jaką mam pościel ale to po 5letniej córce mojej siostry z Kubusiem Puchatkiem i jest niezniszczalna,jutro spr. i dam Ci znać

Ziajka no chłopaki szaleli na całego też napadłam na Pepco dzisiaj i kupiłam sobie torebkę listonoszkę niebieską i Młodemu 2pary spodni-jedne 8zł a drugie 5zł,spodenki też za5ł i czapeczkę za5zł

Arletko moja młodsza siostra też sobie wychodzi jak jej córka zrobi repetę u mnie w domu więc ja robię to samozbałamucił mnie już wczoraj

Yss Kochana to teraz czekamy na dobre wieści

Mysiu "kac morderca-nie ma serca" aaaa dobrze mu taaaaak Fajnie że się wybawiłaś na grillu

Klusia co tym razem TŻ zmalował???a bob to ja kocham-kojarzy mi się z wakacjami u mojej kochanej babci co już nie żyje

Gianka widzisz jak szybko TŻ ogonek podkulił

Madziu cieszę się że imprezka się udała-odpocznij sobie jutro

Zophiee jakby Boryskowi coś nie odpowiadało dałby Ci znać wielkim płaczem

Nie biegałam dzisiaj i już mam takie uczucie że czegoś mi brakuje jutro zrobię sama chociaż krótką trasę,mamy jutro na obiad do Teściowej jechać

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Kluska ja na tym etapie zrezygnowałam z przewijaka bo się bałam że Kostello spadnie z niego.Co do TŻta to może według niego nie powinnaś jeść i paść z głodufacet czasem nie myśli co mówi i jak już coś powie to zrani do głębi
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 20:59   #2625
_Kluska_
Zakorzenienie

Ewciu po kąpieli nie chciałam jej przenosić do sypialni mokrej tylko suszyć w łazience, ale już chyba się nie da..

idę do sklepu

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-06-28, 21:18   #2626
agabiwro
Wtajemniczenie

Kluska, rozumiem Cię...mój mi wprawdzie pomaga (w nocy i trochę w dzień), ale ma przecież multisporta i musi korzystać bo płaci... biorę się za prasowanie, bo jak zwykle mnie net wciągnął.

za to znalazłam coś takiego.

http://pokojzkominkiem.blogspot.com/...-po-kroku.html

i jedna laska z fejsa zrobiła transfer zdjęcia dzieci na drewno i mówię Wam czad. Zaraz sobie porobię Jaśminę dosłownie wszędzie

Ruda, pościel z Kubusie jest cudowna...zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia. Mam zamiar kupić taką Jaśminie jak już będzie odrobinę większa, żeby w niej zwyczajnie nie utonąć. Ryczeć Ci się pewnie chciało jak widziałaś Kostka z mega bananem. Jeju, jaka ta dziecięca szczerość jest cudowna.

Migotka, jak sytuacja u Ciebie? coś się ruszyło?

Stary 2014-06-28, 21:24   #2627
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Agabi no powiem Ci że łezka się zakręciła On jest coraz bardziej świadomy tego że taty codziennie nie ma w domu i boję się że kiedyś będzie krzyczał żeby TŻ nie wyjeżdżał ale niestety tutaj nie zarobi tego co w Niemczech a za coś trzeba żyć
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 21:36   #2628
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Agabi no powiem Ci że łezka się zakręciła On jest coraz bardziej świadomy tego że taty codziennie nie ma w domu i boję się że kiedyś będzie krzyczał żeby TŻ nie wyjeżdżał ale niestety tutaj nie zarobi tego co w Niemczech a za coś trzeba żyć
to jak myślisz, ile to jeszcze będzie trwało? Kochana dom to straszna inwestycja, czy warto na tyle lat się rozstawać? nie wiem, wiesz że nie chcę się mądrzyć, czy prawić morałów. Nasi znajomi są w Irlandii już z 7 lat, i jeszcze ze 3 będą, a dom w stanie mega, bardzo, surowym. Działkę już macie?

no i sama zostałam

Edytowane przez agabiwro
Czas edycji: 2014-06-28 o 21:46
Stary 2014-06-28, 21:54   #2629
Lila_27
Zakorzenienie

Cześć Ja tylko na chwilę, czasu nie miałam cały dzień Mały jak zwykle od rana rozrabiał Potem zakupy, odwiedziny braciszków Spacerek rodzinny, kąpiel małego, usypianie prawie do teraz...
W ogóle to zwymiotował dzisiaj taką ilość mleka, że myślałam że zawału dostanę... TŻ mówi, że to chyba z pół litra było, cała pościel, łóżko, wszystko zarzygane... nie wiecie od czego to mogło być? Bo potem był radosny, gadał.. TŻ mówi, że przekarmiłam Go, bo skąd taka ilość mleka? ja się oczywiście poryczałam i powiedziałam, że już chyba nie będę karmić, ... dam butlę i będę mieć święty spokój...
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-28, 21:59   #2630
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Cześć Ja tylko na chwilę, czasu nie miałam cały dzień Mały jak zwykle od rana rozrabiał Potem zakupy, odwiedziny braciszków Spacerek rodzinny, kąpiel małego, usypianie prawie do teraz...
W ogóle to zwymiotował dzisiaj taką ilość mleka, że myślałam że zawału dostanę... TŻ mówi, że to chyba z pół litra było, cała pościel, łóżko, wszystko zarzygane... nie wiecie od czego to mogło być? Bo potem był radosny, gadał.. TŻ mówi, że przekarmiłam Go, bo skąd taka ilość mleka? ja się oczywiście poryczałam i powiedziałam, że już chyba nie będę karmić, ... dam butlę i będę mieć święty spokój...
no nasza też taki numer odwaliła. Dokładnie zafajdała wszystko...i była przekarmiona. To był taki okres, że co zapłakała to my mleko no i stało się. Natek był radosny, bo mu się zwyczajnie lżej zrobiło. Nie przejmuj się

Stary 2014-06-28, 22:10   #2631
Lila_27
Zakorzenienie

Boże tak z niego chlustało, że ja pier...dolę... Ale kur.w.a jak to możliwe, że piersią przekarmiłam Długo jadł jak zwykle zresztą,, a tu takie coś.... ja to za tym moim dzieckiem chyba zawału dostanę kiedyś ...
Wczoraj też pchał te swoje rączyny do buzi i chyba się zadrapał pazurkiem, TŻ trzymał na rękach i krew ze śliną cieknie, mi serce stanęło, prawie zemdlałam,...
Ja mam za słabe nerwy chyba.. Nie widzę świata poza tym maluszkiem... nie wiem czy można kochać za bardzo, ale ja chyba tak mam ...

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Dobra idę w kimę dobrej nocki

Stary 2014-06-28, 22:13   #2632
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Boże tak z niego chlustało, że ja pier...dolę... Ale kur.w.a jak to możliwe, że piersią przekarmiłam Długo jadł jak zwykle zresztą,, a tu takie coś.... ja to za tym moim dzieckiem chyba zawału dostanę kiedyś ...
Wczoraj też pchał te swoje rączyny do buzi i chyba się zadrapał pazurkiem, TŻ trzymał na rękach i krew ze śliną cieknie, mi serce stanęło, prawie zemdlałam,...
Ja mam za słabe nerwy chyba.. Nie widzę świata poza tym maluszkiem... nie wiem czy można kochać za bardzo, ale ja chyba tak mam ...

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Dobra idę w kimę dobrej nocki
wiesz, może on tak naprawdę nie chce jeśc a potrzebuje bliskosci, no i tak jest mu najlepiej, przy cycusiu.

Lila weź się w garsc...przed nami etap rozbitych kolan, nosów i guzów

dobranocka

Stary 2014-06-28, 22:32   #2633
89migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość

Migotka, jak sytuacja u Ciebie? coś się ruszyło?
Aga u mnie taka sytuacja, że w piątek mam HSG bez aktualnego posiewu, ale mam nadzieję, że już wszystkiego się pozbyłam i będzie spoko.

Dobranoc

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-29, 06:42   #2634
agabiwro
Wtajemniczenie

dzień dobry!

poszłam spać o 3, o 6 wstałam.

pogoda taka sobie, mżawka jakaś, chłodno
dzisiaj jedziemy na urodziny mojej chrześnicy, idę szykować obiad.

miłego dnia

Stary 2014-06-29, 07:18   #2635
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

Spać nie mogłam. Wstałam o 7 i tak wegetuje. W nocy lało a mi sie przypomniało , ze na fotelach poduchy zostały teraz sie susza w wannie.

Planów na dzisiaj brak. Jak sie rozpogodzi to chociaz do Hebe sie przyjde troche kasy wydam, może humor mi sie poprawi

Agabi, udanych urodzin

Lila, jak ja bym taką fontannę rzygów swojego dziecka zobaczyła to mam kiepskie doświadczenia z takimi sytuacją tyle, że u dorosłej osoby i po %. Wiem, że to zupełnie inne sytuacje ale chyba już do końca życia będę przez to skrzywiona

Migotka, brałaś leki, potem probiotyki - jest dobrze Pierwszy cykl po hsg jest Was

Iza, jak sytuacja z zębem i dziąsłem?

Kluska jak humor?Co dobrego kupiłaś w sklepie ? Jak kiedyś Ci sie taki bilet w kosmos rzuci w oczy gdzieś to dzwoń, ja biorę drugi
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 07:45   #2636
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej.

Spać nie mogłam. Wstałam o 7 i tak wegetuje. W nocy lało a mi sie przypomniało , ze na fotelach poduchy zostały teraz sie susza w wannie.

Planów na dzisiaj brak. Jak sie rozpogodzi to chociaz do Hebe sie przyjde troche kasy wydam, może humor mi sie poprawi

Agabi, udanych urodzin

Lila, jak ja bym taką fontannę rzygów swojego dziecka zobaczyła to mam kiepskie doświadczenia z takimi sytuacją tyle, że u dorosłej osoby i po %. Wiem, że to zupełnie inne sytuacje ale chyba już do końca życia będę przez to skrzywiona

Migotka, brałaś leki, potem probiotyki - jest dobrze Pierwszy cykl po hsg jest Was

Kluska jak humor?Co dobrego kupiłaś w sklepie ? Jak kiedyś Ci sie taki bilet w kosmos rzuci w oczy gdzieś to dzwoń, ja biorę drugi
o rany jak nie nawidzę dorosłych rzygów, od razu mnie bierze. Masakra.

na szczęście z niemowlęcymi rzygami nie jest źle, bo dziecko robi to bezgłośnie, i bez charakterystycznego odgłosu ścisku w żołądku, no i ta kolorstyka jest zwyczajnie mleczna, jak dla mnie zapach mydlin, i spokojnie idzie do przeżyć.

Kurcze, szkoda poduch. Oby słońce szybko wyszło.

te urodziny nie będą super miłe, bo turbulencje rodzinne są i atmosfera raczej kwaśna.

my już po "lokomotywie" i "calineczce". Teraz są jęki i stęki, i diabli wiedzą o co chodzi.

obiad mam podszykowany, jeszcze kotlety zostały. Stary oczywiście śpi więc nie mogę podziałać tłuczkiem.

Stary 2014-06-29, 07:56   #2637
Lila_27
Zakorzenienie

Cześć witam się niedzielnie U nas nocka prawie przespana Nacio spał do 3 sam Ciągiem 6 godzin Ale potem nie mogłam się powstrzymać i zabrałam do siebie i tak do 7 z mamusią spał
Planów na razie brak, choć pogoda cudna Nawet śniadanko i kawusię (zbożową ) na tarasie
Miłej niedzieli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-29, 08:23   #2638
Kamildiana
Zadomowienie

Hej nadrobilam ale nie cytuje. Wrocilismy o 4 a o 6 moja cora juz wstala na szczęście jeszcze do lulalam do 7. Wkoncu zostawilismy Natke z wiedzma bo bylo strasznie goraco i chcialam zeby tesciowa zobaczyla ze moje dziecko tp nie taki anioleczek. Dzwonila dwa razy do tz ile trzeba mleka na ile wody. Chciala byc dobra babcia i pokapac dziecko dluzej coby sie mala w wodzie pochlapala a ona długo nie lubi i sie jej darla. Karmila ja marchewka wszystkie ciuchy brudne. Wracam Natka miala spac w lozeczku zastalam ja w lezence. Z pizamy to miala tylko body bez spodwnek.spala z golymi nogami. Wpadamy do pokoju tz mowi smierdzi kupa mysle pewnie wczesniej tesciowa nie zapakowala do zapachowego woreczka i śmierdzi. Ja mala do lozeczka przekladam chce na spiocha spodnie ubrac parze a tam mega kupa w pampku juz ulezala ze z pupci ciezko zchodzi. Dodam ze wiedzma to swietna nianka lubiaca dzieci i umiaca sie zajac. Jakos tego nie zauwazylam. Dzisiaj ja zabieram. Wesele mega udane. Aaa jeszczr komentarz tescia jak wychodzilam. Wugladasz jak stara baba gdzie wszyscy mbie chwalili ze ekstra wygladam i ze brzuszka mi nie widac w kiecce. Tyle ode mnie bede pewnie dopiero jutro albo dzisiaj w nocy jak bede miala sile
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 08:28   #2639
agabiwro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Hej nadrobilam ale nie cytuje. Wrocilismy o 4 a o 6 moja cora juz wstala na szczęście jeszcze do lulalam do 7. Wkoncu zostawilismy Natke z wiedzma bo bylo strasznie goraco i chcialam zeby tesciowa zobaczyla ze moje dziecko tp nie taki anioleczek. Dzwonila dwa razy do tz ile trzeba mleka na ile wody. Chciala byc dobra babcia i pokapac dziecko dluzej coby sie mala w wodzie pochlapala a ona długo nie lubi i sie jej darla. Karmila ja marchewka wszystkie ciuchy brudne. Wracam Natka miala spac w lozeczku zastalam ja w lezence. Z pizamy to miala tylko body bez spodwnek.spala z golymi nogami. Wpadamy do pokoju tz mowi smierdzi kupa mysle pewnie wczesniej tesciowa nie zapakowala do zapachowego woreczka i śmierdzi. Ja mala do lozeczka przekladam chce na spiocha spodnie ubrac parze a tam mega kupa w pampku juz ulezala ze z pupci ciezko zchodzi. Dodam ze wiedzma to swietna nianka lubiaca dzieci i umiaca sie zajac. Jakos tego nie zauwazylam. Dzisiaj ja zabieram. Wesele mega udane. Aaa jeszczr komentarz tescia jak wychodzilam. Wugladasz jak stara baba gdzie wszyscy mbie chwalili ze ekstra wygladam i ze brzuszka mi nie widac w kiecce. Tyle ode mnie bede pewnie dopiero jutro albo dzisiaj w nocy jak bede miala sile
no to się teściówka nadziała

teść mógł sobie darować

Lila, syn Ci dorasta

Stary 2014-06-29, 09:07   #2640
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Agabi, w ikei są fajne pościele. Hanna do dziś śpi tylko pod kocykiem ale taka fajna biała w kolorowe paseczki czeka

Arletko, Iza a wszystko po trochu chyba. tż mnie drażni, nie pomagał mi dziś, niby coś w domu porobił ale prosiłam go żebym mogła odpocząć i nie dał bo tu drzwi skrzypią, tan śrubki brakuje i 40min rakiej szukał po pudełkach z narzędziami. nawet kąpałam sama a to mega ciężkie teraz. Hania w wannie nauczyła się wyslizgiwać z tego krzesełka, jedną ręką trzeba ja trzymać i walczyć a drugą obsługiwać mydło i prysznic. potem suszenie i ubieranie - kręci się, ciągle tylko na brzuch i do przodu do tego taka silna jest, że naprawdę ciężko ją utrzymać. na przewijaku hardkor, pocę się ze strachu normalnie. jeszcze ta pielucha na noc powinna być jednak dobrze założona bo jak przecieknie to a pieluchy teraz zakładam zazwyczaj pupką do góry i nie widzę jak rzepy i przód...cudowna jest w tym pędzie do poznawania świata, absolutnie niesamowita ale fizycznie to kosztuje mnie bardzo dużo no i zwyczajnie ja się o nią boję.
a tż? tż ćwiczył w pokoju obok "bo cały dzień nie miał czasu".
co jeszcze? czuję się flakiem, wszystko mnie boli. stopy, kolana, nadgarstki i te cholerne biodra.. chociaż ból stóp też jest bardzo doskwierający. psychicznie zero wsparcia w tż, dziś zazartowal że co mnie widzi to jem i jak tak dalej będzie to bedzie się wstydził ze mną pokazać. pojechałam po nim jak po łysej to teraz chce mi stopy robić i w ogóle tak kocha.
do tego możliwe, że jutro będzie dzień wiedźmy. poprzednio się upiekło bo nie przyjechała.
do tego B.

jest nadzieja, że będzie coś lepiej bo miałam dziś jedną małą brązową kropkę plamienia. to może @ będzie.

ale się wygadalam. niestety nie pomogło
Tak mi przykro że u ciebie tak zle

Mam nadzieje ze dziś będzie lepiej
Cytat:
Może rzeczywiście za dużo zjadł.
Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość

Jeszcze boli ale dziś już zdecydowanie lepiej.
Cytat:
Napisane przez Kamildiana Pokaż wiadomość
Świetnie się zajęła NatkąNiańka

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości