|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
Cytat:
fajne zwierzątka. kiedys dostałam na walentynki rozetke, była u mnie rok bo rodzinka uczulona na sierść. jak słyszała szeleszczącą siatke to kwiczała strasznie głośno bo myślała ze to sałata
|
|
#1292 |
|
Wtajemniczenie
|
Świnkę miałam długowłosą. Bardzo długo. Fufa się nazywała. Jak wyjechaam na kolonie nie chciała jeść, pić
I niestety zdechła Heh ale tu się wizooż robi a nie fitness
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
siostra też miała rozetkę, ale szczerze to ja nie widzę sensu w trzymaniu w domu takie zwierzaczków, jednak kot i pies to co innego
|
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
jjjeeee dziewuchy ja to mogę przypływ gotówki przepowiadać. od rana swędzi mnie lewa ręka, mówie do kumpeli że szef za niedługo z premią może przyjedzie. 10 minut temu tel, jutro będzie bo do 10-tego musi nam premie dać. jjjjeeee a łapka coraz mocniej ... kto podrapie
![]() aaa ja też miałam świnkę morską, nawet 3 ! ale to czasy dzieciństwa! było sie do kogo przytulać ![]() teraz mam dwa futrzaki psiaki i nie wyobrażam sobie aby w domu było mniej niż 2 psy szczególnie się przydadzą dziś w nocy, jak mój TŻ o 23.30 wyruszy do Mielna ![]() ![]() ale jeszcze tylko 3 tygodnie i razem pojedziemy do trójmiasta ! JJjuuuhu
|
|
#1296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Racja. Zwierzęta do fitnesu? Też mi temat. Myślałam, że macie tu ciekawsze tematy. Wprowadźcie tu babeczki odrobinkę życia bo zrobiło się smętnie - bez urazy dla wspaniałych zwierzaków |
|
|
|
|
#1297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze możesz swój temat założyć bez urazy ![]() a poza tym może sama troche życia tu wprowadzisz zawsze nowa osoba dodaje świeżości do "starych" i nudnych forumowiczów
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-07-04 o 20:44 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1298 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() : cool: mam psy i nie zawaham się ich użyć ![]() Cytat:
|
|
|
#1299 |
|
Wtajemniczenie
|
a co powiecie na to: mój tż wyjeżdza już na 200% o 4 rano, a właśnie robimy królewski sernik, dla niego na droge i jeden malusieńki kawałeczek dla mnie jutro do zielonej herbatki.
yyyhhhyyh
|
|
#1300 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niczego sie tak nie boje jak myszy!! ![]() no i dobrze, to jest wizooż na fitnessie ![]() Cytat:
![]() a o premiach nawet mi nie mow. dwa lata juz pracuje i zadnej dodatkowej kasy na oczy nie widzialam-bo w firmie wazniejsze wydatki!!! ![]() Cytat:
"Zapraszamy do nas wszystkie dziewczyny. Te które się odchudzają i te które są zbyt szczupłe. Te w ciązy i te które nie chcą mieć dzieci. Te samotne jak i te zamężne. Wspierajmy się wzajemnie, nie lekceważmy problemów, nie oceniajmy ich. Każdy ma prawo mieć gorszy dzień, ważne żeby było się komu wypłakać. A kiedy gorszy dzień minie, znowu wyjdzie słońce i przybiegniemy właśnie tu pochwalić się tym, co udało nam się osiągnąć" Cytat:
o wzdeciach chyba jeszcze nie było, pora nadrobić ka.si daj temu biednemy chłopu pospac |
||||
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze blade, choróbsko mnie bierze, łyknęłam 2 polopiryny mam nadzieję ze jutro będzie lepiej
|
|
#1302 | |
|
Wtajemniczenie
|
żadnych taryf ulgowych !
Cytat:
zdróweczka ! ! ! ja ostatnio mialam podejrzenie o ropną anginę ...ale ucichło !aaa odczuwam wrzody żołądkowe? jak one się objawiają, bo mi czasami twardnieje brzuszek i robi się taki nie do zgięcia? nie żeby mi tu ecstasy przypomniała ...
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzody?? nie wiem, mi tak sie robi jak jestem zdenerwowana, albo jak mi nerwy odpuszczaja, dokladnie takie samo uczucie |
|
|
|
|
#1305 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale moglabys sie przyznac do tego co ci przeszkadza? przeciez wiesz ze jestesmy tutaj od wszystkiego Czyli pocieszanie, doradzanie itd ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak a te zdjecia z pobytu w PL na swieta wielkanocne Chcecie to zapodam kilkanascie zdiatek oczywiscie z New YorkCytat:
Dziekuje ![]() ![]() ja pokaze mojego draba , jak wygladal gdy byl malutki ![]() Cytat:
buziak
|
|
#1306 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzena7777 ---------> więcej fotek ! masz cudne te psiaczki !
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha marzena swietny!!!!
![]() oczywiscie ze dawaj wiecej zdjec!! z NY tym bardziej!!!! ka.si jakich dwoch rozwalonych na łozku masz, TŻeta i psiaka, nic tylko w srodek wskoczyc ![]()
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
to ja wam pokaze moja siostre jak była malutka
ten irokez mnie powala na kolana hahahaha moje słodkości malutkie
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
śpita?
![]() to i ja ide... do jutra ee tzn do dzisiaj
|
|
|
|
#1310 |
|
Wtajemniczenie
|
obudziłam się na moment ... żegnam tż-ta
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
jejciu ale fajne foty wstawiacie!!! wszystkie psiaki cudne, navi siostrzyczka jak cukiereczek
![]() ka.si nie smutaj, to tylko kilka dni ![]() a mnie to przeziębienie nie przeszło przez noc, jest gorzej, nie wiem jak wysiedzę w pracy
|
|
#1312 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak! wiećej zdjeć! idz na całosć! idz na całość! ![]() Cytat:
hihihiKasiu a czy to czasem nie przez stres? jak sie robią wrzody to sie czuje taki kłujący ból szczególnie przy jedzeniu. Zrób sobie helicotest może masz bakterie w żołądku. Mój TŻ własnie sobie taki test zrobił bo go ciągle brzuch bolał no i wyszło ze ma...a na to jakiś antybiotyk i przechodzi ![]() Cytat:
to w sam raz na pocieszenie ![]() Cytat:
Cytat:
jest piękna
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak heliko test sobie kup, albo najlepiej kalesony ![]()
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
HEJ dziewczonki
![]() ojjjjjjj Cytat:
![]() ojjjj nie dobrze ze nie przeszlo mnie tez troche bierze, bo wczoraj 3 h chodzilam z woda w butach taaaak kocham burze i jeszcze mam TŻetowy kryzys ka.si Ty długo z tym swoim, tez mialas kryzys 2 lat? bo ja chyba drugi raz go mam (w sensie ze z poprzednim tak samo) |
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
Silvi27 chyba kompletnie nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi. Ja zwierzęta kocham, i wszędzie mogę o nich spamować
![]() Dziewczyny ale maluchy kochane wklejacie. ![]() Marzena już się w Twoim psie zakochałam Kasiu-kolejne zachwyty nad psami I pokojemNavi ale fryzura Małe dzieci też uwielbiam Oreganka kuruj się
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz sama nie wiem
bo my w ogole jestesmy razem niecale 2, ale znamy sie cale 7. przez ostatnie 2 przed zaczeciem zwiazku sie mocno przyjaznilismy. potem przyjazn przerodzila sie w cos wiecej. i bardzo bardzo wierzylam w to, ze to bedzie najlepszy zwiazek w zyciu bo on jest taki fajny z poczuciem humoru, no doslownie taki sam jak ja i na pewno sie dogadamy. a tu okazuje sie ze jestesmy inni i to pod wieloma wzgledami (choc pod wieloma jestesmy tez podobni). tylko ze te 'innosci' sa strasznie irytujace i troche ciezko z nimi wytrzymac.. a poza tym on jest taki fochownik ze czasem już nie moge ehh no nie wiem nie wiem nie wiemznowu mnie nachodza watpliwosci. jesli (tfu tfu) sie rozstaniemy, to strzez mnie Boze od facetow (znaczy sie stalych zwiazkow )no, to sie wygadalam
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
aneczko
![]() a fryzura jej mnie po prostu rozklada, jak mam zly humor, patrze na zdjecie i mi sie geba cieszy od razu ![]() tez lubie dzieciaczki.. na zdjeciach w szczegolnosci
|
|
|
|
#1319 |
|
Wtajemniczenie
|
A może z czasem sie ułoży. Chyba w każdym związku są kryzysy. Pogadajcie co dalej zrobić, i się uda
![]() A dzieciaczki to ja w ogóle lubię. Niestety nikt u mnie w rodzinie nie ma, a na swoje pewnie się nie doczekam Tzn. nie zapowiada się
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic, zobaczymy, co ma byc to bedzie ![]() u mnie w rodzinie tez nikt nie ma...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

zdróweczka ! ! ! ja ostatnio mialam podejrzenie o ropną anginę ...ale ucichło !