|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Kruk, wymiatasz
dlaczego u mnie w mieście nie ma takich pięknych rzeczy
|
|
|
|
#212 | |||
|
luckygirl
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#213 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Na Twoim miejscu napisałabym do niej i zapytała czy zamierza zapłacic,jeśli tak to w jakim terminie,jeśli nie wystawiłabym jej negatywa. Z resztą ogólnie zasługuje na negatywa,chociażby za kłamstwo(mail którego nie było),ostatecznie nikt jej nie zmuszał do licytacji,a dla Ciebie to strata kasy i czasu. Trzymaj się i nie martw
|
|
|
#214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepesze jest to ze zanim zglosilam ja do all to ze 5 emaili wysłałam , a ona dopiero zareagowała na upomnienie od all W ogole walila mi w mejlu na ty i tak chamsko nawet powiedzialabym, juz miałam jej napisac sory ale nie mialam przyjemnosci pic z tobą brudzia, Nie wierze, że zaplaci a odnosnie odwolywania ofert to przeczytalam, ze to tylko dobra wola sprzedającego jezeli uzna prośbę jako zdarzenie losowe cos w tym stylu, ze wziecie udzialu w lic ma skutek prawny itp. Aha napisałam jej też, zeby mi przysłała kopie tego niby emaila ze chce odwołać i też nic Co za panna Edytowane przez agnique Czas edycji: 2007-07-04 o 19:47 Powód: literówka |
|
|
|
|
#215 |
|
Raczkowanie
|
no nie.. dziewczyny ja się nadal nie moge pozbierać po tym co tu zobaczyłam - piękne te wasze zdobycze !!
kiedyś nie było mowy o wejściu do lumpka, a teraz ?? chyba się jednak przełame, oj chyba na pewno tylko dajcie jakieś namiary na fajne miejsca w Krakowie była bym baaardzo ale to bardzo wdzięczna
|
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
A to moje dziesiejsze:
Torebki do zestawu na allergo, tuba dla mnie, ale lepiej wyglada na człowieku * kopertowka 2,5zł * portmonetka 4zł * żółta 4zł * tuba 12zł - nowa z metkami vero moda |
|
|
|
#218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo fajne longi - dlaczego u nas nie ma takich ![]() Kruk... no brak słów... sukienka, torebka, buciki - cuuuuuuuuuuuudo!! Zazdroszczę takich łowów Cytat:
Cytat:
A ja dziś tez kupiłam w sumie 2 ciuszki i staniczek i jestem zadowolona. Zdjęcia wkleję jutro bo teraz się ubranka suszą
|
|||
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
kruk zakupy miodzio!!!
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
facilmente_irritabile i kruk skąd jesteście ?
![]() A to moje skromne zakupy. We Wrocławiu chyba nie ma fajnych lumpków. Ja sobie kupiłam taka sukienkę z guziczkami na wagę za około 2zł. T-shirt też,ale już dawniej ![]() Jeśli jest tu ktoś z Wrocławia chętnie dowiem się,gdzie znajdę ładne rzeczy.
|
#221 |
|
Zadomowienie
|
Czy może mi ktoś napisać jakie rozmiary ma mieć zdjęcie w załączniku? te 122 KB nic mi niemówi![]() Bo u mnie w programie do zdjęć mam podane na wysokość i szerokość, ewentualnie piksele na cm. A niewiem jak to się ma do rozmiaru
Edytowane przez Flykee Czas edycji: 2007-07-05 o 01:14 Powód: sprostowanie |
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo Paulinaaa chyba dziś wyleciała i się nie pożegnała
![]()
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
NasteCzka sliczna ta kopertowka
|
|
|
|
#224 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Moobi Czas edycji: 2007-07-05 o 00:25 Powód: pomyłka |
||
|
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A teraz zakupy: 1. tuniczka Only około 3 zł 2.Doroty perkins z świecącymi kropkami, niestety odklejają się ![]() Mam nadzieję że nauczę się szybko obsługi i będą lepsze zdjęcia |
|
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
kruk, sylweczenka
!! oddawac!
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Pink69 wiesz co ja jestem w Wrocka i słyszałam że super lumpeks jest na dwrcowej gdzies kolashop i na sępa sarzyńskiego ten sam i podobno są świetne ciuszki jak bede miała wolne to od razu sie tam wybiorę i obadam wszytko
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#229 | |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
![]() właśnie wróciłam ze Stalowej Woli i stwierdziłam, że kupowanie ciuchów w lumpkach tam sie zwyczajnie nie opłaca!! Co myślicie o kupowaniu bluzek za 15- 20 zł bluzy 25?? ja byłam w lekkim szoku, że tak można się cenic!! jak na ciuchland to wg mnie baaaardzo dużo... osobiście u mnie w Zamościu można spokojnie kupić bluzki po 5-10 zł itp a u was?? Oliffka spódniczka i bolerko- urocze! ![]() kruk- butki ![]() facilmente_irritabile ładny sweterek
|
|
#230 | |
|
|
Cytat:
co prawda dałam mu jakies 2 tyg na odezwanie się i wysłałam upomnienie od all ale się nie odezwał... no i dopiero jak wysłałam formularz zwrotu prowizji i wystawiłam negatywa to się odezwał!! przepraszał, że się nie odzywał... pisał, że był za granicą no i pisał, że jeszcze tego samego dnia wpłaci... no to sobie pomyślałam "wpłać a pogadamy" no ale jakoś długo szedł ten przelew- 1,5 tyg ale jakoś doszedł (wczoraj)... ale ile mnie to nerwów kosztowało! Wiec chamstwo kupujących na all nie zna granic... no i teraz nie wiem co zrobić z tym negatywem dla tego palanta... ![]() NasteCzka tuba!
|
|
#231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Teraz cos ode mnie.
Sama nie wiem czy juz to pokazywałam czy nie no ale najwyżej |
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
franiulka śliczy strój kąpielowy <wow> szukam takiego ale nie moge znalesc w ciuszku ;( Torebeczki też bardzo ładne tak samo jak bluzeczki
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
#234 | |
|
|
Cytat:
![]() ![]() o kurcze... to drogo masz... no ale ja nie rozumiem sprzedawców w takich lumpexach... przecież w większości to są używane rzeczy!
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
franiulka !!!!
o matko śliczne !!!!
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) no to im się to opłaca. Jak jest dostawa to tyle ludzi, że przejść nie można. A ten co ma lumpa to za grosze przecież te rzeczy ma...
|
|
|
|
|
#237 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje dziewczyny za komentarze
![]() A to moje dziesiejsze: * kamizelka 36/38 - all * tunika baby doll * spodenki w kratkę - all 38/40 Franiulka bardzo fajne zdobycze ! |
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kruk, franiulka-świetne zakupy!!!
|
|
|
#239 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co myślicie o kupowaniu bluzek za 15- 20 zł bluzy 25?? ja byłam w lekkim szoku, że tak można się cenic!! jak na ciuchland to wg mnie baaaardzo dużo... [/quote] Ja uważam, że bluzeczki tak do 15 zł - cena OK. U nas po prostu takie stawki sa ![]() Cytat:
Jeansy od 9 zł w górę.Raz kupiłam bluzeczkę GAP za 20 zł - ale po prostu się w niej zakochałam. Z tym, że w tym lumpku nie byłam już 3 tygodnie i szybko tam nie wrócę. Podsumowując - drogo ale i tak taniej i oryginalniej niż na targu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#240 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Super sukienka i wszystko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

dlaczego u mnie w mieście nie ma takich pięknych rzeczy

Czy może mi ktoś napisać jakie rozmiary ma mieć zdjęcie w załączniku? te 122 KB nic mi niemówi

co prawda dałam mu jakies 2 tyg na odezwanie się i wysłałam upomnienie od all ale się nie odezwał... no i dopiero jak wysłałam formularz zwrotu prowizji i wystawiłam negatywa to się odezwał!! przepraszał, że się nie odzywał... pisał, że był za granicą
ale jakoś doszedł (wczoraj)... ale ile mnie to nerwów kosztowało! Wiec chamstwo kupujących na all nie zna granic... no i teraz nie wiem co zrobić z tym negatywem dla tego palanta...