![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PIĘKNA nowa POŚCIEL
cos za posciel?
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Ok. Są szerokie, bo je można plisowac, mozna też przyciąć lub zrobić 2 z jednej
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=750906 ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Jednej zasłonki trudno będzie Ci się pozbyć
ok. To napisz co byś za nią chciała i może się dogadamy. Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2014-06-22 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Na maila mi nie wysłaj,bo pewnie go nie odtworze. Napisz mi dokładną nazwę perfum, pojemności i jaie jest zużycie. Bo kompletnie ich nie znam,może znajdę jakieś opinie . Możesz je do czegoś porównać albo opisać zapach? A innych perfum nie masz na wymianę?
ja pamiętam o Tobie,medytuję nad tymi perfumami,bo nie znam ,opini żadnej nie znalazłam, no i boję się tak w ciemno brać. Jak wymyślę,co z tym fantem zrobić to się odezwę, żebym Ambre noir nie lubiła to pozbyłabym się bez żalu,a tak szkoda mi wymienić na perfumy,których nie znam ,dziś dam odpowiedziedź Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2014-06-23 o 08:23 Powód: * |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Dot.: PIĘKNA nowa POŚCIEL MARZEC
DOKŁADKA
1.Czarna bluzka Big Star, nie używana, nie noszona - stan idealny. Rozmiar S. Długość 48 cm. Szerokość między pachami 43. Długość rękawów 58 cm. 2.Biała nowa, nieużywana spódniczka rozmiar S/M z kokardką. Na zdjeciu nie wyprasowana. Wymiary: W pasie 37 cm x 2. Długosc 38 cm. 3.Biała Tally weijl, nowa, nie używana rozmiar S/M. 4. Jeansowa kamizelka, nowa, nie noszona, rozmiar M. 5. Modem iPlus ZTE MF 100. Edytowane przez marg14 Czas edycji: 2014-07-19 o 11:12 Powód: dokładka zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
koci świat
|
kwasem jak najbardziej jestem zainteresowana
![]() ![]() a w wątku masz niestety albo za małe albo za duże dla mnie rzeczy - chyba że znajdziesz jeszcze poza wątkiem np jakąś odżywkę do włosów , dezodorant , płyn do demakijażu itp to i balerinki będą twoje ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- ten kwas tak kocham że przygarnę każdą ilość - trafiłaś w mój czuły punkt ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- a nie chcesz nic znaleźć za balerinki ??? ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- na sprzedaż czy na wymianę ![]() bo rozumiem że wymieniamy majty za kwas i wysyłka do Polski bo za granicę nie wysyłam ![]() nie masz przekupek to liczysz się z tym że poproszę Cię o wysyłkę pierwszą i jak twoja dojdzie to wysyłam do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Hej,myślałam i jednak nie wymienię Ambre noir. Co robimy ?
Kochana Vichy nie ma,rez to rezerwacja, wczoraj pisałaś o Nutritive ,nie wiedziałam,że Vichy Cię interesuje Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2014-06-23 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Nie denerwuję się. Jeśli Ci odpowiada Omega + Nutritive za depilator i zasłonkę to jutro możemy wymienić adresy na pw. Co zdążymy z wymianą zanim wyjedziesz,bo za granicę nie będę wysyłać, traz juž spadam spać
Mogą być cienie. Omega+Nutritive+woda PurBleuet za depilator+zasłonka+cienie . Wszystko ? Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2014-06-24 o 08:47 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
up
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- up ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
a masz może jakieś numery do tego aparatu? (żebym mogła poczytac o nim)
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- a to podziękuję ![]() piąta klasa to już jest taki wiek, że trochę lansu trzeba pouprawiać, inaczej kicha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.