III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-30, 07:40   #1861
ircha06
Raczkowanie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Godzina piąta a ja nie śpię
A dzień dobry.
U mnie też te nocki ostatnio jakieś zarywane, jak nie siusiu to śnią mi się jakieś durnoty. Wczoraj urządziłam sobie małe SPA, niuńka ise pokołysała w wodzie. Malutka raczej każdego dnia daje o sobie znać, więc staram się nie zamartwiać jak się na chwilę uciszy. Dziś od wczesnego rana fika, nawet piątkę przed pracą mężowi przybiła hehe.

U mnie dziś też ponuro, szaro i deszczowo. Skoczę tylko na małe zakupki i do koleżanki szefowej, bo chce jakąś kartkę urodzinową dla zięcia-Anglika. Kazałam jej się wypytać czym się interesuje to zrobimy może z jakimś motywem i w sobotę dzwoniła, że należy do jakiegoś klubu rajdowego - to se polepszyłam... kartka dla rajdowca będzie się robiła Prosiła żebym dziś zajrzała do niej to ustalimy szczegóły.

Wczoraj dowiedziałam się (tak na razie po cichu, nieoficjalnie, z drugiej ręki), że chyba 20 lipca będą chrzciny tego bratanka męża co się 10 czerwca urodził. Tak sobie dumam, że ten wózeczek z pampersów poczekam i zrobię na chrzest akurat, bo wcześniej i tak nie będziemy jechać do domku, a tak dorzucimy pewnie jakąś pamiątkę i jakiegoś pieniążka. Na chrzciny bliźniaków też miałam motory z pampersów i pamiątkę z pieniążkiem.
Kurczę, moja bratowa na jutro ma termin i pisała wczoraj, że już trochę się boi, bo ze starszym synkiem nie było za ciekawie przy porodzie... ogólnie ciężko to u niej szło. Jutro ma na KTG jechać, ale mówi, że chyba już z torbami pojedzie do szpitala. Trzymajcie kciuki kochane, by szczęśliwie się rozwiązało wszystko, by wraz z Szymonkiem w komplecie wrócili do domku. Wczoraj z teściową rozmawiłam to mówi do mnie, że niedobre takie czekanie. Aaa bo jak tak się już samo zacznie to już nie ma odwrotu, dzieje się i już! A tak kobieta chodzi, czeka, niepokoi się... Z jednej strony i prawda. Wspomniała też,że jej kierownika córka w Warszawie rodziła, w jakimś porządnym szpitalu i teściowa mówi, widzisz jak ma być dobrze to i w małym szpitalu urodzi się dziecko i wszystko jest OK. A tu malutkiej uszkodzili coś przy porodzie i w gorsecie dziecinka musi być
Aha i nie pisałam Wam jeszcze chyba o moim ZUS-ie. Jakoś na początku tamtego tygodnia otrzymałam list, że na podstawie wyjaśnień, które im wysłałam, dotyczące mojej (teraz już byłej) pracy, postępowanie w tej sprawie uważa się za zakończone. I git, posprawdzali wszystko i spoko. Ja nie miałam nic do ukrycia, oni dla samych siebie sprawdzili to i owo, i wyszło, że wszystko gra, także chyba mogę spać spokojnie. Niech szukają dalej
Ja nadal nie mogę się na meble zdecydować, niby już wybrałam sobie 4 elementy i to nowe, za bagatela... 796 zł. Jednak nie jestem do nich jakoś przekonana, boję się, że się połaszczę, bo tanio, a nie będzie to wyglądało jak trzeba. Choć i tak nie mogę postawić na elegancję, bo pewnie, że w dużym pokoju bym sobie jakąś witrynkę postawiła,ale muszę patrzeć, by funkcjonalnie było, żeby wszystko było gdzie pomieścić, a za szkłem nie będę "kurzołapów" stawiać. Ehhh może ten tydzień rozwieje moje wątpliwości.
No i do dentysty chcę pójść, bo niby nic mnie nie boli, ale kto wie czy tam się nic nie dzieje, a nie byłam jeszcze w ciąży na przeglądzie Także zamiarów pełno, aż nie wiadomo od czego zacząć. Tamten tydzień mi zleciał jak szalony. Ogólnie ten czas zaiwania, tydzień za tygodniem...
Miłego dzionka mamunie
O, u mnie słonko wychodzi, może się rozpogodzi...
Hehe, taaaa już nie czuję, że rymuję

Aha i jeszcze dowiedziałam się ostatnio, że w mojej klatce jeszcze jedna kobietka jest w ciąży. Co najlepsze śmieję się, że bocian jak dzieciaczkową bombę rzucił to cały pion siekło. Na parterze właśnie urodziła córeczkę, może ze 2 m-ce temu, taka chyba dobrze po 30stce. Piętro wyżej nad nią ponoć też ma na września, no i piętro wyżej ja. Niezły atak z nalotu był, hahahaha.

Edytowane przez ircha06
Czas edycji: 2014-06-30 o 07:55
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 07:41   #1862
allckarola
Zadomowienie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Niestabilna a Ty gdzie sie juz wybierasz ??
ja zjadlam sniadanie, zjadlam zrobilam sobie kawe do lozka i siedzen
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 07:52   #1863
Simran86
Raczkowanie

Witajcie nie było mnie parę dni, a do nadrabiania masa stron w piątek wybraliśmy się do Wrocławia do Ikei i kupiliśmy komode na rzeczy Milenki odwiedziliśmy też znajomych i dzień bardzo fajnie zlecial mój Małż jadł obiad w restauracji gdzie Magda Gesler przeprowadzała kuchenne rewolucję ja wciągnelam pizzę z pizzy hut:-D mniam! Do domu zajechaliśmy o 00:30 i padliśmy do łóżka od razu bo oczy to już w drodze mi się zamykały wczoraj już buszowałam na allegro i dzisiaj zrobię większe zakupy bo naprawdę jestem daleko w tyle:-P zaraz 8 i będę dzwoniła żeby zarejestrować się na dzisiaj bądź jutro do gina, bo musi mnie zobaczyć po tym pobycie w szpitalu... A komoda taka o kolor w rzeczywistości ładniej wygląda na żywo:-D

Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1404111147769.jpg (45,7 KB, 21 załadowań)
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 07:54   #1864
zazdrosnica0
Zadomowienie

Witam się w 31 tc, czyli 8 miesiącu....
U mnie leje jak diabli, burczy mi niesamowicie w brzuchu, a muszę iść oddać krew
I kolejna rzecz, która już mi się nie podoba w III trymestrze to to, że zaczęłam w nocy wstawać do wc bardzo mi się to nie podoba, bo nigdy tego nie było, nawet jak chora czy coś byłam, a tu jednak trzeba po piętrzę, po skrzypiących starych schodach na dół zejść i wszystkich przy tym obudzić
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 07:54   #1865
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witam

Na nocki nie narzekam - przyzwyczailam się już do wstawania na siku 3 razy i takie tam inne
Po porodzie wcale spac nie będziemy na początku rozgrzewka musi być

Czekam na sniadanko bo żelazo wzięłam

Możliwe aby w ciąży wystąpił refluks żołądka ? Bo zgage to mi nie przypomina, czasami coś mi podchodzi pod gardło i zaraz spada w dol i to nie po każdym posiłku

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 08:01   #1866
allckarola
Zadomowienie

Simran sliczna ta komoda podoba mi sie tez wlasnie musze sie wybrac po komode dla malej ale czekam z takimi rzeczami na koniec ;p
Zazdrosnica jej juz 8 miesiac ?? super ja sie nie moge doczekac konca zawsze tak oczekiwalam wakacji i tych cieplych dni teraz czekam az sie skoncza i bedzie z nami Maja
Katerina Ja juz do wstawania w nocy sie tak przyzwyczailam ze nawet nie wiem ile razy wstaje hehe no tak juz trzeba sie przyzwyczaic ze nie bedziemy spac tylea co kiedys ale takie sa uroki dzidziusia ze trzeba wstawac :p
Stary 2014-06-30, 08:03   #1867
agness2011
Raczkowanie

Witam się z rana Ja już nawet po badaniach i wreszcie mogę śniadanko zjeść i kawkę wypić

Dziś zalatany dzień mi się szykuje, jeszcze popołudniu wizyta u ginka a później szkoła rodzenia W międzyczasie pewnie będę do Was zaglądać

Miłego dnia
agness2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 08:12   #1868
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hej

Nawet odpaliłam sobie kompa, a nie jak zwykle na komórce, bo moje dziecię spało Ledwo co zaczęłam pisać usłyszałam, że się budzi

Aa2 fajnie, że wróciłaś Tylko mogłaś przywieźć trochę słońca

Co robicie na obiad? Szukam inspiracji na dzisiaj, a w głowie pustka.

Lecę do mojego dziecia

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 08:19   #1869
Simran86
Raczkowanie

A i zapomniałam napisać witamy się w 29 t.c. i 1 dzień do planowanego terminu zostało 76 dni, a że będzie cesarka to jakieś 68 dni ależ ten czas leci...
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 08:34   #1870
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Niestabilna a Ty gdzie sie juz wybierasz ??
ja zjadlam sniadanie, zjadlam zrobilam sobie kawe do lozka i siedzen
Ja zaraz uciekam na szkole rodzenia. Dzisiaj pogadam z położna na temat cesarki. Zobaczymy co powie.

Stary 2014-06-30, 08:44   #1871
allckarola
Zadomowienie

Niestabilna yhymm a ja dzisiaj nudaa nie wiem co bede robic bo pada mialam isc zbierac pozeczke z siostrami a tu nic z tego. Ok trzeba wstac
Stary 2014-06-30, 08:46   #1872
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hej

Nawet odpaliłam sobie kompa, a nie jak zwykle na komórce, bo moje dziecię spało Ledwo co zaczęłam pisać usłyszałam, że się budzi

Aa2 fajnie, że wróciłaś Tylko mogłaś przywieźć trochę słońca

Co robicie na obiad? Szukam inspiracji na dzisiaj, a w głowie pustka.

Lecę do mojego dziecia
Ja dziś fryty
Pustka w lodówce, ziemniaków brak także skocze po mrozonki i będzie a popoludniu skoczymy po młode ziemniaczki na jutro.
Zrobiłabym też coś z ryżem, ale nie wiem co może urobie tż na pomidorowa

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-06-30, 09:00   #1873
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Niestabilna yhymm a ja dzisiaj nudaa nie wiem co bede robic bo pada mialam isc zbierac pozeczke z siostrami a tu nic z tego. Ok trzeba wstac
Mi zostały dwa krzaczki do oderwania i chyba zrobie sok.

Stary 2014-06-30, 09:13   #1874
allckarola
Zadomowienie

Niestabilna u mnie troche wiecej niz 2 no ale przynamniej polowe trzeba zebrac bo potem sok by sie przydal albo kompot z owocow. Ale niestety pogoda do zbierania nie dopisuje wlasnie sobie pocwiczylam stwierdzilam ze zamiast jeczec ze jestem gruba to troche gimnastyki nie zaszkodzi codziennie po 20 min na posladki na nogi a po porodzie to juz calkiem biore sie za siebie.
Stary 2014-06-30, 09:17   #1875
Asia19x
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wiecie, że od wczoraj nie mogłam wejść na Wiżaż? Chyba jakieś przeciążenie było.
Ja też wczoraj byłam taka do , ciągle leżałam i jadłam Nic mi się nie chciało.

Dziękuję za rady odnośnie materacy i Niestabilna cieszę się, że podjęłaś decyzję odnośnie cc

Oczywiście dziś w nocy wstawałam tyle razy, masakra, pora chyba
przywyknąć.
No i witamy się z malutką w 29 tygodniu
Boże, jak to leci, szok

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
A i zapomniałam napisać witamy się w 29 t.c. i 1 dzień do planowanego terminu zostało 76 dni, a że będzie cesarka to jakieś 68 dni ależ ten czas leci...

Dziewczyny, za ponad dwa miesiące będziemy już tulić nasze szkraby

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:23   #1876
201610121609
Konto usunięte

Dzień Dobry

Katerina-ja mam takie dziwne cos czasami chyba w przełyku ale inaczej niz Ty chyba...w tym zagłębieniu pod szyja jak jest obojczyk to czuje czasem cos dziwnego jakbym sie zapowietrzyla...jak mi sie odbije to chwilowa ulga i znowu jakby powietrze podeszlo i jakby mi sie nie mogło odbić męczące ale na szczęście tylko 3 razy tak miałam

Ten czas tak leci, ze zaczynam panikować...w kwestiach organizacyjnych...

i tu pytanie do dziewczyn z De...rejestrowałyście sie juz w szpitalu na poród? Moja polozna ma urlop do 10 lipca to nie wiem czy to juz czy kiedy najlepiej to zrobić a ja jestem w gorącej wodzie kąpana i czekanie na powrót położnej zeby o to zapytać mnie denerwuje ale termin mam na 5 września wiec bliżej niz dalej a nadal trzyma mnie przeczucie, ze połowa sierpnia mnie zaskoczy

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:25   #1877
nmartyna
Zadomowienie

To my tez sie witamy
Zaczelysmy z Malutka 31 tydzien! 70 dni do porodu
Ale ten czas leci...

08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:28   #1878
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wiecie, że od wczoraj nie mogłam wejść na Wiżaż? Chyba jakieś przeciążenie było.
Ja też wczoraj byłam taka do , ciągle leżałam i jadłam Nic mi się nie chciało.

Dziewczyny, za ponad dwa miesiące będziemy już tulić nasze szkraby
Tak, tak ja też miałam ten problem z wejściem na Wizaż. Próbowałam na 2 komputerach i to samo, ale za jakiś czas już było OK. Noo czas zasuwa nieubłaganie, a w powietrzu już czuć zapach maluszków U mnie bynajmniej od chusteczek nawilżanych zapach się roznosi po mieszkaniu hihi.

No i według mojego kalkulatora dziś mamy 27t + 0 d, czyli zgodnie z informacjami z pierwszej strony, jutro zaczynamy 7 miesiąc i III trymestr Maaatuchno, jak to poważnie brzmi...

Edytowane przez ircha06
Czas edycji: 2014-06-30 o 09:32
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:37   #1879
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Katerina-ja mam takie dziwne cos czasami chyba w przełyku ale inaczej niz Ty chyba...w tym zagłębieniu pod szyja jak jest obojczyk to czuje czasem cos dziwnego jakbym sie zapowietrzyla...jak mi sie odbije to chwilowa ulga i znowu jakby powietrze podeszlo i jakby mi sie nie mogło odbić męczące ale na szczęście tylko 3 razy tak miałam

Ten czas tak leci, ze zaczynam panikować...w kwestiach organizacyjnych...

i tu pytanie do dziewczyn z De...rejestrowałyście sie juz w szpitalu na poród? Moja polozna ma urlop do 10 lipca to nie wiem czy to juz czy kiedy najlepiej to zrobić a ja jestem w gorącej wodzie kąpana i czekanie na powrót położnej zeby o to zapytać mnie denerwuje ale termin mam na 5 września wiec bliżej niz dalej a nadal trzyma mnie przeczucie, ze połowa sierpnia mnie zaskoczy

Ja mam się zameldować pod koniec sierpnia to ty pod koniec lipca najlepiej. Zadzwoń do szpitala na porodowke i powiedz że chcesz się zameldować aby urodzić to zrobią ci termin i pojedziesz. Przynajmniej tak jest u mnie.

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-06-30, 09:37   #1880
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Tak, tak ja też miałam ten problem z wejściem na Wizaż. Próbowałam na 2 komputerach i to samo, ale za jakiś czas już było OK. Noo czas zasuwa nieubłaganie, a w powietrzu już czuć zapach maluszków U mnie bynajmniej od chusteczek nawilżanych zapach się roznosi po mieszkaniu hihi.

No i według mojego kalkulatora dziś mamy 27t + 0 d, czyli zgodnie z informacjami z pierwszej strony, jutro zaczynamy 7 miesiąc i III trymestr Maaatuchno, jak to poważnie brzmi...
Hehe, tak, już czuć maluszkami
Mi zostało jak dobrze policzyłam 78 dni Kurcze, a dopiero co męczyły mnie wymioty i mdłości, a teraz już maleńka waży ponad 1kg, coś czuję, że to będzie mały gigant
Gratki

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-30, 09:44   #1881
elffirka
Rozeznanie

Dzień dobry... Witamy się w 31 tygodniu... Jeju to prawie już...
My pijemy kakao i wcinamy wafelka, ponieważ wstaję rano a tu ktoś mi w nocy zjadł mój jogurt z owocami... A teraz winowajca smacznie śpi obok mnie i chrapie... Później narzeka tylko, że gruby się zrobił po rzuceniu fajek a tu proszę... Wyszło że wcina w nocy... Hehe... Ale jestem dumna bo Małż nie pali już prawie 4 miesiące i mówi, że w życiu nie chce wrócić do tego świństwa... No mam nadzieję...
W przyszłym tygodniu zaczynam wizyty co dwa tygodnie i przed wizytą ktg mam mieć zrobione także już czuć że termin się zbliża... A dopiero dwie kreseczki były...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:45   #1882
allckarola
Zadomowienie

Juz ponad 1 kg ?? ciekawe ile moja dziewczynka warzy ale jutro sie dowiem jakos mi sie wydaje ze bedzie mala Ale okaze sie No i u mnie 74 dni
Stary 2014-06-30, 09:47   #1883
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Ja mam się zameldować pod koniec sierpnia to ty pod koniec lipca najlepiej. Zadzwoń do szpitala na porodowke i powiedz że chcesz się zameldować aby urodzić to zrobią ci termin i pojedziesz. Przynajmniej tak jest u mnie.

A wiesz co trzeba ze sobą zabrać na taka rejestracje? Chyba poczekam na ta polozna tez zeby za jednym zamachem pokazała mi porodówke :p

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:48   #1884
allckarola
Zadomowienie

Elffirka Ciekawe kiedy u mnie bedzie ze bede musiala co dwa tyg jezdzic pewnie tez niedlugo masakra jak to leci ale jednak chcialabym juz.
Stary 2014-06-30, 09:49   #1885
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Juz ponad 1 kg ?? ciekawe ile moja dziewczynka warzy ale jutro sie dowiem jakos mi sie wydaje ze bedzie mala Ale okaze sie No i u mnie 74 dni
W zeszłym tygodniu ważyła tyle, więc jutro na wizycie mi powie ile teraz waży, 1200 na pewno NIe daj Boże aby poszła w moje ślady, bo ja ważyłam 4500g

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-30, 09:49   #1886
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cześć dziewczynki

Melduję się, że żyję Młody pochłania mi czas wolny, jak śpi to staram się coś ogarnąć, a jak nie śpi to muszę się nim zająć bo chodzi za mną jak cień. Dzisiaj go biorą, będzie mi brakować tego wariata

Pogoda u nas paskudna, wczoraj była taka wichura że myślałam że nam dach porwie, a dzisiaj od rana pada, więc nawet na podwórku zabawy nie ma

Zabieram się za nadrabianie Was
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 09:52   #1887
Asia19x
Zakorzenienie

A w ogóle, wczoraj odwiedziliśmy znajomych i ich dwutygodniowego synka, Matko jaki on jest cudowny, malutki strasznie, główka jak pomarańcza, oczka takie mikro i usteczka, nie mogłam się napatrzeć, jeszcze taki grzeczny, ciągle spał a my rozmawialiśmy dość głośno i nic A koleżanka miała cc i blizna cienka jak igiełka, dobrze zniosła też to wszystko i czuje się okej, mówiła, że najgorsze to podłączenie cewnika i pierwsza doba, potem już leci

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-30, 09:55   #1888
allckarola
Zadomowienie

Asia Juz duza ale nic dziwnego teraz bedzie rosnac a zostalo w sumie ponad 2 miesiace a 4,5kg to dosc duzo ja warzylam 3,5 wiec chcialabym zeby moja coreczka warzyla mniej wiec 3 - 3,5 kg zeby mi bylo latwiej
Stary 2014-06-30, 09:59   #1889
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Asia Juz duza ale nic dziwnego teraz bedzie rosnac a zostalo w sumie ponad 2 miesiace a 4,5kg to dosc duzo ja warzylam 3,5 wiec chcialabym zeby moja coreczka warzyla mniej wiec 3 - 3,5 kg zeby mi bylo latwiej
Ja też bym chciała by mała tyle ważyła, nie więcej
Już teraz jak mocno ją czuję, skubaniec wczoraj tak się wypinał na wszystkie strony, że aż mnie bolało. Teraz też brzuszek faluje. Ale kocham jak się rusza i na pewno będzie mi tego strasznie brakować jak urodzę Już coraz ciężej, a z każdym dniem nie będzie wcale lepiej I tak mi uciskała na pęcherz wieczorem, że co 15 minut biegałam

Pora chyba wstać jakieś pranie wstawić

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-06-30 o 10:00
Stary 2014-06-30, 10:00   #1890
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Witam się ☺
Ja już mogę siedzieć w swoim fotelu i czekać😊.Pokój wczoraj pomalowaliśmy,ubranka poprane,wyprasowane i poskładane w komodzie i szafie.Jeszcze tylko drzwi i futryny pomalować i półkę nad komodą zawiesić.No i podłogę umyć.I cały dom po tym wszystkim posprzątać 😈

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości