|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
BAN stały
|
Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście
Iza-foty rulezzzzzz
![]() ![]() ![]() Opis mi się tez podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2522 |
BAN stały
|
Madź myślisz, że dodać te foty? Na tą jedną noc? Bo jutro tego maila naskrobię pewnie
![]() Łe, chciałam dodać i niestety fotka.pl chodzi jak stare łajno... Dobrze, że więcej fot nie usunęłam, bo jeszcze by pomyślał, że Go słucham... Edit: Za radą Bess przerobiłam fotki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
zaraz sobie tam zrobie konto
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2524 |
BAN stały
|
Napisałam Ci PW, ale w sumie co mi szkodzi - już na rozstaniowym się pokazywałam www.DeliciousAshlee.fotka.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2525 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ps. zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pisałam już na rozstaniach, że macie się wreszcie ujawnić Małpiszony ![]() ![]() Właśnie z Anulkiem gadamy, że ten zielony najfajniejszy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() edit: tym bardziej ze tam bylo zdjecie z językami to juz sobie wyobrazam jak ta M.trafial szlag |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2528 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak - ten zielony jest najlepszy .... ![]() ![]() jestem ciekawa co bedzie jak P. je zobaczy ... ![]() ![]() ps. ja nie mam konta na fotce - no ale trzeba pomyslec... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Konto usunięte
|
ja padłam jak zobaczyłam nowego P.
![]() ![]() co do maila ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
ladna maniurka jestes
![]() ![]()
![]() |
#2531 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
wyslalam
![]()
![]() |
#2533 |
Konto usunięte
|
oo Iza mnie jednak nie posłuchała i ma opis o gownie w gg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2534 |
BAN stały
|
Julka,nie dziala,tzn ten link co dostałam jest do głównej strony fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
Iza - ja wiedzialam, ze to sie tak kiedys skonczy. W sensie, ze on poprosi cie grzecznie lub nie o usuniecie tych zdjec. To bylo pewne
![]() podoba mi sie ta metamorfoza ![]() AAAAAA - jego dziewczyna musiala wejsc na Twoj profil, jemu na niej pewnie zalezy... poburzyla sie o foty i zes w znajomych to cie usunal. Mysle, ze te przerobione to go/ich dopiero wkrewia ![]() Byla panna mojego tz tez na innym portalu miala ich zdjecie razem dlugi czas z jakims lzawym opisem... ale jakos mi nie przyszlo do palki mojej zeby jej kazac usuwac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
wyslalam drugi raz
![]()
![]() |
#2537 |
Konto usunięte
|
Julka ja też chciałabym zobaczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2539 |
BAN stały
|
Julka ale laska jesteś
![]() ![]() Szczerze? Mam dosyć bycia grzeczną i nadal taką dobrą dla Niego. Trochę się wycierpiałam, więc niech da mi teraz spokój i tylko mam nadzieję, że nie będzie na tyle bezczelny, by się odezwać znowu. Nie życzę sobie tego. A ja Was może zadziwie, ale wg. mnie On nie ma dziewczyny. Po prostu się odezwał, bo u mnie było za dobrze... No to przecież trzeba to popsuć. Ja - opis radony, On - łzway. Ale cholera Go tam wie. Bo troszkę mi to powiewa... A opis? Może dotyczyć wszystkiego. Niech nie myśli, że jest całym moim życiem i tylko on jest takim gównem. Każdy facet to gówno i ten smród potem roznoszą ![]() Niech mnie nie prowokuje, bo Mu zrobią nalot na chatę i Mu kopara opadnie. Ciekawe, czy na żywo będzie taki hardy ![]() W ogóle to mam dwa kartony książek Jego siostry, więc i tak muszę się odezwać z pytaniem - czy życzy sobie spalenie czy łaskawie to odbierze ![]() ![]() ![]() No cóż. Byłam ślepa. Ludzie strasznie się zmieniają. Nadal uważam, że On jest pod jakimś wpływem złych mocy ![]() A może takie zaćmienie mózgu? Bo to chyba na starość coraz gorzej się robi... Nie pozwolę sobie psuć humoru i życia marnować na roztrząsanie Jego życiowych problemów - bo Mu fotki nie pasują... Pfffff ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam slow do teog Twojego eksa. Co za dupek ![]() Kurcze. Myslalam, ze jestes brunetka, a tu sie okazuje, zes blond. Twoj avatar wprowadza wszystkich w błąd ![]() Tak sobie pomyslalam, zeby zalozyc sobie konto na fotce. Ale w sumie wygladam jak pol du*y zza krzaka, wiec nie ma sie czym chwalic ![]()
![]() |
![]() |
#2541 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Łoj, no bo zmyłka musi być ![]() ![]() ![]() O to nawet wyszedł podobny do Czesia ![]() ![]() ![]() Już czuję przez skórę, że kiedy ZŁO to zobaczy... Będzie źle ze mną ![]() A ciekawe czy Jego najlepszy friend usunie mnie ze znajomych... To ten co porównał mnie do psującej pralki, której stale nie oddaje się do serwisu i w końcu wyrzuca... Nie ma co ![]() ![]() Tylko żeby się nie zdziwili jak zwiąże ten worek i wrzuce do rzeki, żeby już nic nie wylazło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2542 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Izo w ogole to musze ci podziekowac bo ta akcja ze zdjeciami poprawila mi bardzo moj paskudny nastroj ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2544 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ja zeby zalozyc tam konto to musialabym sie odstawic, make-up, fryzura... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2545 |
Zakorzenienie
|
A ja własnie wstałam, wszysto mi go tu przypomina
![]() "Nigdy nie pozwól, aby strach wyeliminował cię z dalszej gry" ![]() A Iza ładnie załatwiłaś swojego TŻ, ładnie. Swoją drogą niezły jest, kumpel zreszta tez ![]() Moj login na fotce : tusienkaa90 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2546 |
Zadomowienie
|
ojaaaa... a ja widzialam izulke... i czesiomo-podobne cos
![]() hehe.. tez calkiem inaczej sobie ciebie wyobrazalam...no no no...moja droga studento politologii... P. to frajer julka bez ociagania...teraz twoja kolej na profill,bez zadnych privow..niech cie caly swiat ujrzy shewa...masz przechlapne... bo cos czuje ze bardzo bedziesz cierpiec..a moze nie a moze bedziesz tak silna jak izulka.. i nie pozowlisz zeby ten smutek cie zolowal i mial wplyw na dalsze twoje zycie i decyzje PAMIETAJ.... czas nie leczy ran ale alkohol TAK:d
![]() |
#2547 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 |
BAN stały
|
Przestań, Shewa ma tylko 16 lat
![]() ![]() Ciekawe czy P. jakoś zareaguje... ![]() Może wystarczy, że zamalowałam Go i dalej milczeć? Chociaż chyba kiedyś Mu napiszę list. Pożegnalny. Chciałam by nasza znajomość miała dalszą rację bytu, ale to On zadecydował, że mam się ''wynosić''. I ten Jego komentarz... Może jestem zadufana w sobie, ale mam wrażenie, że to Jego męczy teraz to rozstanie a nie mnie. Czy logiczny człowiek nie napisał by smsa o treści ''Iza usuń nasze zdjęcia, bo mi to przeszkadza w dalszym życiu' albo ''Iza proszę usuń te foty, bo jak wiesz spoykam się z M. i ją to denerwuje trochę.'' Może ja naiwna jestem? Ale jakbym była zakochana to nie miałabym skrupółów by to napisać drugiej osobie - tej porzuconej. Bo wtedy nam się wydaje, że najważniejsze jest nasze szczęście - a co nas obchodzi ten porzucony... A On to napisał w taki dziwny dla mnie sposób. Sam mi na GG pisał, że nic Go nie obchodzi zdanie innych... A teraz wielce, że ludzi w błąd wprowadzam. Poczułam się jak wtedy w pociągu - tenasze ostatnie spotkanie. Też miałam super humor i w drodze powrotnej już chyba tego nie wytrzymał i zwyczajnie mnie zaczął wyzywać o to i nie miło się odnosić. Nie podjęłam kłótni wtedy. Zdjęcia nie są fikcją. To było, się wydarzyło. On chyba usilnie chce zapomnieć. Dla mnie te foty nie miały wyrazu. Jakoś jeszcze mi się na wspomnienia nie zbiera, ale mój stosunek teraz taki się neutralny bardzo zrobił. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2549 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tym mu pokażesz że mimo tego jak się do Ciebie odnosi, jakim jest chamem i jak poniżająco Cię traktuje Ty nadal coś do niego masz! Bo ktoś kto jest idiotą nie zasługuje na żadne listy, tylko na olewanie! Możesz mówić że masz go gdzieś ale człowiek który ma kogoś gdzieś nie będzie pisał listów bo - po prostu ma to gdzieś! Olewaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
Co do tego, że alkohol leczy rany to ... nie pije bo nie lubie.
Jak zaczeliśmy ze soba byc on miał 18, prawie bo nieskonczone, ja 16, teraz 17 za kilka dni ![]() Dla mnie to był poważny związek, nie taki jak wszystkie poprzednie. To nie było to samo... I zbyt szybko raczej sie z tego nie otrząsne ![]() Wiem, że to sie wydaje, że ja jestem młoda, ze to mi minie. I pewnie kiedyś minie, ale ból pozostanie. Nie wiem jak to bedzie, nikt tego nie wie. Tego, że to sie tak skończy też nie wiedziałam, a sie skończyło. A najgorsza jest w tym wszystkim nadzieja, nienawidze jej mieć, po prostu nienawidze. Mam nadzieje ze za miesiąc, dwa bede mogła spojrzeć na to jak Ty Iza, nie przejmując sie tym, i znając poczucie własnej wartości. Bo w tym momencie, czuje sie beznadziejnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.