|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Hope a powiedz mi jeszcze. .. czy może ławeczki na wysokość będą już dobre dla naszych szkrabow? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
chyba się wgramolą.
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Hope jakbys znalazla cos na slasku daj znac a pomozemy
![]() Boje sie tego zlobka.... Takie to realne sie stalo teraz..... Ehh .. I tylko 2 mies mam zeby to ogarnac glowa, masakra..... Plakac mi sie chce ![]() Przepraszam za marudzenie..... Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Lady
![]() Ale do Brzegu masz daleko, nie? |
|
|
|
#3365 |
|
Zadomowienie
|
SZAJU, jestem po wizycie :p
Pediatra zasugerował refluks, ja się nie wypowiadałam,czekałam co on wymyśli. No i twierdzi, że nie ma co robić usg, trzeba sprawdzić jak zareaguje na debridat czy jakoś tak. a na to drugie badanie wg niego u nas będziemy czekały miesiącami, a działać trzeba już. a skierowanie jeśli już daje gastrolog. Zasugerował też, że mogłabym iść z Ola do laryngologa, polecił mi babkę (rano ją do niej właśnie zapisałam ) no ale wg niego Ola jest refluksowa. Także pediatra ma u mnie dziś plusa, ile mi jeszcze naopowiadał historii ze swojego życia i ile się pośmialiśmy to nasze Ale minus za to, że twierdzi, że na lokomotiv jest za mała, że jak będziemy jechały to na takie wymioty w aucie dobry będzie ten debridat a w ogóle to że mogę przyjść to mi da receptę na hydroxyzyne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2014-06-30 o 16:57 |
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Lady : żadne marudzenie, normalne że się boisz - ja Was w duchu jednak podziwiam dziewczyny, bo dzielnie ogarniacie pracę, rozstania z bąblami. To są trudne etapy nikt nie mówi, że nie.. ideałem byłoby siedzieć z bąblem te 3 lata - ale same wiemy jak niewiele z Nas ma taką możliwość. Tak samo jak z opieką jednej osoby (np babci) zamiast żłobka. Niestety, czasami się nie da. Ale myślę, że można pomóc dziecku ( i sobie) jakoś przez to przejść..
Fajny dziewczyny? http://www.sin-say.com/pl/pl/kc356-mlc/sinsay-jumpsuit |
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooooo jezusie, Marsi jak miło że nas pamiętasz! U nas ciągle to samo, ja pracuje na nocki, mąż dniowki wiec się zmieniamy w opiece. Trochę mało śpię ale daje rade, bo i jakie mam wyjście ![]() Choć muszę przyznać że Wiktorek lepiej śpi niż za czasów niemowlęcych. Ostatnio staram się podczytac co u Was, chyba tak jakoś z sentymentu Wiktorek szaleje na całego, to moje dziecię ma tyle energii ze momentami mnie przeraża. Sam juz je sztućcami, nawet zupę, rowerek biegowy to dla niego pikuś, najlepiej to wspinać się na placu zabaw po drabinkach ![]() No i jedzenie... Nie ma mocnych, uwielbia dosłownie wszystko, za szpinakiem wprost przepada, brukselke pochłania garściami co bym nie ugotowała to zje. Tylko musimy się trochę pilnować bo dalej alergie nas męczą. To tak w skrócie ![]() A no i bym zapomniała, Marsi gratuluję! |
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah dziekuje :-*
Tzn poki co bede pracowac z domu, a zlobek jest doslownie....100m obok naszego mieszkania (doslownie na naszym podworku), z okien widze budynek a placz i zabawy dzieciakow slychac przez okna wiec w jakis sposob mnie to uspokaja, z drugiej strony boje sie, ze bede swirowac i bede sie wsluchiwac czy babel nie pkacze.... Zobaczymy ![]() Debrah, fajny swoja droga czaje sie tez na kombinezon ale dresowy, dwukolorowy, gora pudroworozowa dol czarnySiostra powiedziala, ze kupi Pietraszkowi na "poczatek roku zlobkowego" zyrafke Little Life Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi jejku juz polowka, a niedlugo bylas na pierwszych prenatalnych, masakraaaaa
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)Zdjęcie w k dla Was
|
||
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
A tutaj bardziej ocenzurowane
|
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah. .. chyba takie coś bardziej w moich klimatach. .. http://m.allegro.pl/modny-kombinezon...347225522.html
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, z allegro
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Hope, doBrzegu ponad 100km ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
laleczka!
no i dobrze, przynajmniej wiesz co jest i bedzie mozna to leczyc Cytat:
![]() a jak zdrowko mlodego? ![]() ------------ Kuba drzemkuje
|
|
|
|
|
#3377 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.rossnet.pl/Produkt/Babydr...,6065,rossne14 uwielbiam ![]() Cytat:
![]() o debridacie zapomniałam, a to faktycznie dobre jest i może zastąpić lokomotiv fajnie ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- A w ogóle to padnięta jestem, gdy D. spała chciałam do pracy pisać, a tu tylko 1,5h, potem tak szalały z A. że ciągle któraś sobie coś robiła, w efekcie A. z prawej strony pod okiem zdrapana ręką siostry, z lewej strony pod okiem limo, bo sobie zerwała roletę
|
||
|
|
|
#3379 |
|
Wtajemniczenie
|
Tż zabrał Hanię na bawialnię, więc mam trochę wolnego. cały czas leje u nas
![]() nakupowałam butów na grupach na fb i wszystkie za małe pstryczku ja bym brała trampolinę. Jak Hania była u kuzyna to skakała i podobało się Debrah Amelka słodka charlizz dobrze, że już wiecie co jest. i brawa dla lekarza hope wydaję mi się, że to tańsze było jak 180zł: powariowali:/
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Misiael no właśnie wydaje mi sie że tak, szczególnie że kilka lat temu jak to było w obrocie na na allegro chodziło między 20-40 zł, ludzie ze spokojem na licytację oddawali, na olx w archiwu też są tanie. Teraz we łbach się pomieszało. Najwyżej kupię mu stolik i krzesełko z mamuta a do tego skrzynię na zabawki i ciul/
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Hope, Neti, ja trenowałam insanity
nieźle się po tym wyrzeźbiłam tylko ja to robiłam po redukcji i miałam wtedy naprawdę dobrą kondycję Cytat:
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Onellaa na biegówce??? co Ty gadasz |
|
|
|
|
#3382 |
|
Zadomowienie
|
a Ola dziś nie spala
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam się pochwalić, mamy już stan zamknięty surowy! prawie całą położoną elektrykę na dole, jaram się
w przyszłym tygodniu wchodzi hydraulik i tynkiUltra, polecam Ci forum murator, a dużo przestrzeni to ile metrów? ja jednak wole małe, bo jak sobie pomyśle ile sprzątania by mnie czekało. Wydaje mi się ze tu na mojej chałupce też będzie dużo;p niby ma 104m ale pow użytkowa 156. Amelke strasznie komary pogryzly na buzi;(
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-06-30 o 19:49 |
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sliczny Amelex, i jaka czapa! |
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam za.wszystkie cieple slowa.
Wstrzasnelo mną to okrutnie,wiecie dlaczego ![]() Marsi zaraz napiszesz nam ze rodzisz ![]() Co do żłobka. U nas to dosc sprawnie poszlo. Blanka plakala pierwszego dnia,drugiego i trzeciego tylko przy rozstaniu. My mamy fantastyczne ciocie,tzn opielunki. Blanka idzie chetnie do dzieci, dzieki temu i ja jestem spokojniejsza w pracy. Nigdy jej nie uciekam,zawsze si zegnam,wiec Ona wie ze na pewno wroce. Co do trampoliny. Balnka uwielbia. Maja w zlobku. Ostatnio nawet z naszego lozka.robi sobie trampoline ![]() Łzy mi ciekną na myśl o wyjezdzie ![]() Dostalam dzisiaj teczke w zlobku z pracami plastycznymi Blanki. Lza pociekla... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Jejkuuuuuu jak mnie TZ wkurzyl, chyba sie podziele tym z Wami jak Kuba zasnie, bo inaczej wybuchne!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
No od jutra wreszcie mam urlop
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Rozpisalam sie i cos dotknelam na tabie i
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47077560]https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...62054132_n.jpg padłam o_O[/QUOTE] buahhaa dobre nie pocytowalo mi wszystkiego co chcialam - czytam dalej
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA
Czy któraś ma blisko do Garwolina (mazowieckie)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.

w przyszłym tygodniu wchodzi hydraulik i tynki
Wstrzasnelo mną to okrutnie,wiecie dlaczego