|
|
#2431 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
dziubecek16, jeśli jest szansa na to, że się dogadacie, bo myślę, że jest to jak najbardziej nie wolno jej zmarnować. Ja bym nie kusiła losu, potem bym miała pretensje i wielki żal do siebie.
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Może mi się wydaje, ale jak dla mnie to on sobie z Ciebie robi jaja Tatty. Jego zachowanie też jest kompletnie niepoważne...
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko 28.10.2014 Znów szczęśliwa Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
|
|
|
#2432 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakbys mnie widziala:d---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
Nie odpisuj. Bedziesz za duzo myslec i sie wplaczesz w to niepotrzebnie znow. Nie pisz ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Włączyłam sobie musical Romeo i Julia, Józefowicza- i zaczyna się piosenką- to nie są czasy na wielką miłość... hmm |
||
|
|
|
#2433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego czekam (nie)cierpliwie aż wróci. Boję się tej rozmowy ale musimy ją odbyć. I chociaż sama zaczynam sie zastanawiać nad zerwaniem to jednak w głębi duszy tego nie chce, chce mu dać szanse i spróbować to wszystko naprawić. |
|
|
|
|
#2434 |
|
Rozeznanie
|
Życzę żeby wszystko się ułożyło. i Wam i mi.
a ja słucham jakichś wesołych piosenek na poprawę humoru
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko 28.10.2014 Znów szczęśliwa Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
|
|
|
#2435 |
|
Rozeznanie
|
Jest ciężko.. Ale musimy mieć nadzieje bo co innego nam pozostało ?
Kumpela mi właśnie napisała taki cytat "Bo jak śmierć potężna jest miłość" |
|
|
|
#2436 |
|
Rozeznanie
|
Ja pieprzę... Wiecie co się okazało? Ze ten mail nie doszedł... Prawie w ogóle nie wchodzi na maila więc postanowiłam sprawdzić.
I rozmowa: - Co tam klucho? ![]() - Sprawdź skrzynkę e-mail, wysłałam Ci wiadomość, a potem racz się do niej dostosować. - Tak? Nic nie doszło. (Wysłałam drugi raz) - Teraz doszło. Przeczytałem xD - No więc nie mam Ci nic więcej do powiedzenia. - Jakoś w niedzielę nie narzekałaś xD Ja wiem, że on sobie żartuje... jak zwykle Ale to dość niesmaczny żart jak na obecną sytuację. Najlepiej będzie jak wyjmę kartę z telefonu i gdzieś wyrzucę bo nie chce mi się czytać tych głupot. Teraz widzicie jak się można z nim dogadać i dlaczego nie chcę z nim pisać.---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Ok, kartę wyrzuciłam do pojemnika na szkło, w życiu jej nie wydobędę
|
|
|
|
#2437 |
|
Rozeznanie
|
No ja się nie dziwię.
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- A karty z telefonu szkoda. a inne kontakty?
|
|
|
#2438 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Rozeznanie
|
No ja bym karty nie wyrzucała. Nie odpisywałabym po prostu i tyle.
|
|
|
#2440 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
Musiałam ją wyrzucić, najchętniej bym cały telefon wyrzuciła bo wychodzi na to, że zamierza pisać i za każdym razem miałabym ochotę mu odpisać, a obiecałam Wam, że nie będę i słowa dotrzymam. Na szczęście z innych form komunikacji nie korzysta
|
|
|
|
#2442 | |
|
Rozeznanie
|
Jak tak patrzę to te jego zagrywki są gorsze niż były mojego
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- On robi Ci mętlik w głowie, przez który Ty sama robisz sobie jeszcze większy bałagan w życiu.
|
|
|
|
#2443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc dzisiejszy tekst jednak ląduje w rankingu na miejscu no2 ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Naprawdę nie musicie się martwić, ja mu nie będę odpisywać bo jak widzicie to do niczego nie prowadzi. A może on zwariował po rozstaniu ze mną? haha
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aha ? nie no, spoko...w sumie to widać, że mu coś wali na głowę i delikatnie, to delikatnie powiedziane.
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko 28.10.2014 Znów szczęśliwa Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() Edytowane przez euphora721 Czas edycji: 2014-06-30 o 23:07 |
|
|
|
|
#2445 |
|
Raczkowanie
|
Tatty Teddy - dalej baw się w wysyłanie ostatecznych email-i , odpisywania mu, dawaj mu do zrozumienia ,że ma Cię garści może z Tobą robić co chce bo i tak wie,że mu ulegniesz.
Nie chce być złośliwa ale Twoje posty ciężko się czyta.Irytuje się,gdy już piszesz,to koniec ,ale i tak lecisz na każde jego zawołanie. Z takim podejściem nie wyleczysz się z niego,a jak chcesz być z kimś takim,to bądź. |
|
|
|
#2446 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2447 |
|
Rozeznanie
|
Tatty, to juz nie jest rozrywka, po prostu szkoda Ciebie
|
|
|
#2448 |
|
Rozeznanie
|
Ja aż tak poważnie do tego nie podchodzę, jakbym podeszła to aż się boję jak by się to skończyło. To naprawdę nie jest człowiek, którego można brać na serio i może on nie ma złych zamiarów co do mnie, ale czytanie, słuchanie takich głupot męczy... I głównie z tego powodu nie chcę utrzymywać z nim kontaktu bo to mnie irytuje, nie mam innych powodów bo krzywdy mi jako tako nie robi, ja sama się nakręcałam.
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Dobra, już skończmy ten temat bo tak czy owak ja do niego nie wrócę ani on do mnie, dajmy spokój ok? U Was to zupełnie inaczej wygląda więc może nad tym się skupmy |
|
|
|
#2449 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak chcesz,Twoje życie.Jeszcze ten tekst o penisie,nie no,świetny
|
|
|
|
|
#2450 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, ratunku. ja sie tutaj wypowiadam raczej w racjonalnym tonie zazwyczaj... ale
teraz wypiłam troche z przyjaciółka, pogadalysmy o tym jak nam zle, poszła... siedze sama w domu i mam bardzo głupie mysli, zastanawiam sie co by było gdybym zaprosila go do siebie na kilka dni, bez zobowiązań, tylko po to zeby znowu na chwile poczuc go obok siebie... to by rozwaliło psychicznie i mnie, i jego. błagam, powiedzcie mi coś... przemówcie mi do "rozsądku", którym to podobno tak sie kieruję... eh. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piszą do mnie w międzyczasie jacyś niedawno poznani "amanci" i mam ochotę naprawdę zwiać. nie wiem, czy któraś z Was lubi rap, ale to mi towarzyszy od dłuższego czasu: https://www.youtube.com/watch?v=qFcFbN72pp0 |
|
|
|
|
#2455 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
kocham. tak jak i Ty swojego byłego… ale sama widzisz, czasem bycie razem przynosi więcej złego, niż dobrego. jeśli razem jest źle, osobno jeszcze gorzej, to znaczy… że coś tu nie gra.
bardzo to boli, bardzo. ale obie zasługujemy na znalezienie DOPASOWANYCH do nas partnerów, o podobnych preferencjach, wartościach i tak dalej. ja tak naprawdę nie chcę wiele. chciałam tylko aby był pracowity i wraz ze mną dążył do tego, abyśmy się usamodzielnili i byli w stanie za kilka lat, w bliżej nieokreślonej przyszłości, stworzyć rodzinę i mieć dziecko. on ma w głowie imprezy i patrzy tylko na kolejny weekend. ja tego nie zmienię, on tego nie zmieni - kiedyś łudziliśmy się że może czas to zmieni, ale to też nie podziałało. jeżeli mam go spotkać za 30 lat, to spotkam. na razie nie ma to niestety sensu, mimo, że tak, kocham go. ale gdybyś poznała całą tę sytuację, pewnie sama radziłabyś mi, żebym uciekała… trzymaj się Tatty. jesteśmy niby po przeciwnych stronach 'barykady', ale w gruncie rzeczy chodzi o to samo. |
|
|
|
#2457 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Właśnie obejrzałam film Miasto Aniołów, piękny... ,,Wolałbym choć raz poczuć zapach jej włosów, smak jej ust, jeden dotyk jej dłoni, niż żyć wieczność bez tego"
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
Jeeeju dziewczyny, nie dam rady. Jest tak ciezko. Mam co raz wiecej momentow napadu takiej checi, zeby sie z nim kontaktowac, zeby pojechac do niego.. Chora jestem. Ale tak bardzo tesknie za rozmowami. Nawet nie tyle, ze za nim, za bliskoscia, ale rozmowy. Kochalam go sluchac, nawet jak opowiadal o rzeczach prozaicznych, mowil w sposob taki interesujacy, rzeczy blahe lapaly range swiatowych i najwaznieszych. Nie moge sie z tym pogodzic. Mija juz miesiac, a ja nadal w tym samym miejscu nawet gorzej, bo zamiast zapominac powoli, bardziej boli i mam wiecej skojarzen z nim. I snow tez. Mysle, ze temu nie spieszy mi sie do lozka nawet.
Ja wiem, ze zerwanie i te sprawy, to wina obu stron, ale ja i tak mam wyrzuty sumienia... ogolnie mialam sie odezwac po swoich wakacjach, ale gdy na nich bylam on mial urodziny i nie dalam rady mu zlozyc zyczen. Potem jak wrocilam i sie odezwalam to on zero kontaktu, eh nie ma co gdybac, jestem beznadziejna. Boze blagam zabij nadzieje Idealna piosenka na teraz :
|
#2459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Raczkowanie
|
JEST MOŻLIWE!!! i chyba ja jestem tego najlepszym przykładem... potrzeba czasu... u mnie sporo tego czasu było, bo aż 5 miesięcy... nie wiem jak sie to stało.. po prostu z dnia na dzień przestałam o nim myśleć, tesknić... ja chyba przestałam go kochać!!!!! bo jak można kochać kogoś kto tak krzywdzi???
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

Ale to dość niesmaczny żart jak na obecną sytuację. Najlepiej będzie jak wyjmę kartę z telefonu i gdzieś wyrzucę bo nie chce mi się czytać tych głupot. Teraz widzicie jak się można z nim dogadać i dlaczego nie chcę z nim pisać.

więc dzisiejszy tekst jednak ląduje w rankingu na miejscu no2
aha ? nie no, spoko...