Rozstanie z facetem XXXI - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-30, 22:33   #2431
euphora721
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

dziubecek16, jeśli jest szansa na to, że się dogadacie, bo myślę, że jest to jak najbardziej nie wolno jej zmarnować. Ja bym nie kusiła losu, potem bym miała pretensje i wielki żal do siebie.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Lovemes Pokaż wiadomość
jeżeli chcesz to skonczyc raz na zawsze- nie odpisuj nic!! ale coś czuje,że odpiszesz, bo Ty tak szybko go nie skreślisz, mimo że on zrobił to już dawno. Nie krzywdź siebie i nie odpisuj.
Może mi się wydaje, ale jak dla mnie to on sobie z Ciebie robi jaja Tatty. Jego zachowanie też jest kompletnie niepoważne...

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
euphora721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 22:38   #2432
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Napisane przez Puchatkowa Dama Pokaż wiadomość
Trochę mi już przeszło... chyba

To dobrze, że zaczęłas się malować

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Ja też ! Chcę znaleźć świetnego faceta ! : )

Dzieki Puchatkowa jakbys mnie widziala:d

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Lovemes Pokaż wiadomość
jeżeli chcesz to skonczyc raz na zawsze- nie odpisuj nic!! ale coś czuje,że odpiszesz, bo Ty tak szybko go nie skreślisz, mimo że on zrobił to już dawno. Nie krzywdź siebie i nie odpisuj.

Nie odpisuj. Bedziesz za duzo myslec i sie wplaczesz w to niepotrzebnie znow. Nie pisz

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Włączyłam sobie musical Romeo i Julia, Józefowicza- i zaczyna się piosenką- to nie są czasy na wielką miłość... hmm
Katka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 22:38   #2433
dziubecek16
Rozeznanie

GG do dziubecek16

Cytat:
Napisane przez euphora721 Pokaż wiadomość
dziubecek16, jeśli jest szansa na to, że się dogadacie, bo myślę, że jest to jak najbardziej nie wolno jej zmarnować. Ja bym nie kusiła losu, potem bym miała pretensje i wielki żal do siebie.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Może mi się wydaje, ale jak dla mnie to on sobie z Ciebie robi jaja Tatty. Jego zachowanie też jest kompletnie niepoważne...
Szansa jest, ale nie wiem jak duża, bo on sam powiedział, że musimy pogadać ale na żywo bo tak przez neta się nie da wytłumaczyć wszystkiego.
Dlatego czekam (nie)cierpliwie aż wróci. Boję się tej rozmowy ale musimy ją odbyć. I chociaż sama zaczynam sie zastanawiać nad zerwaniem to jednak w głębi duszy tego nie chce, chce mu dać szanse i spróbować to wszystko naprawić.
dziubecek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 22:40   #2434
euphora721
Rozeznanie

Życzę żeby wszystko się ułożyło. i Wam i mi.
a ja słucham jakichś wesołych piosenek na poprawę humoru

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-06-30, 22:45   #2435
dziubecek16
Rozeznanie

GG do dziubecek16

Jest ciężko.. Ale musimy mieć nadzieje bo co innego nam pozostało ?

Kumpela mi właśnie napisała taki cytat "Bo jak śmierć potężna jest miłość"
Stary 2014-06-30, 22:46   #2436
Tatty Teddy
Rozeznanie

Ja pieprzę... Wiecie co się okazało? Ze ten mail nie doszedł... Prawie w ogóle nie wchodzi na maila więc postanowiłam sprawdzić.
I rozmowa:
- Co tam klucho?
- Sprawdź skrzynkę e-mail, wysłałam Ci wiadomość, a potem racz się do niej dostosować.
- Tak? Nic nie doszło.
(Wysłałam drugi raz)
- Teraz doszło. Przeczytałem xD
- No więc nie mam Ci nic więcej do powiedzenia.
- Jakoś w niedzielę nie narzekałaś xD
Ja wiem, że on sobie żartuje... jak zwykle Ale to dość niesmaczny żart jak na obecną sytuację. Najlepiej będzie jak wyjmę kartę z telefonu i gdzieś wyrzucę bo nie chce mi się czytać tych głupot. Teraz widzicie jak się można z nim dogadać i dlaczego nie chcę z nim pisać.

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Ok, kartę wyrzuciłam do pojemnika na szkło, w życiu jej nie wydobędę
Tatty Teddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 22:47   #2437
euphora721
Rozeznanie

No ja się nie dziwię.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

A karty z telefonu szkoda. a inne kontakty?

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-06-30, 22:49   #2438
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
No ja się nie dziwię.

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

A karty z telefonu szkoda. a inne kontakty?
Spokojnie, inni jak będą chcieli się skontaktować to przyjdą, wszystkich mam na miejscu.
Stary 2014-06-30, 22:51   #2439
euphora721
Rozeznanie

No ja bym karty nie wyrzucała. Nie odpisywałabym po prostu i tyle.

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-06-30, 22:52   #2440
dziubecek16
Rozeznanie

GG do dziubecek16

Cytat:
No ja bym karty nie wyrzucała. Nie odpisywałabym po prostu i tyle.
Ja też. Zablokowałabym tylko jego nr żeby mi nie pokazywały się jego wiadomości. Widać on próbuje pokazać, że go nic nie rusza, twardego zgrywa
Stary 2014-06-30, 22:56   #2441
Tatty Teddy
Rozeznanie

Musiałam ją wyrzucić, najchętniej bym cały telefon wyrzuciła bo wychodzi na to, że zamierza pisać i za każdym razem miałabym ochotę mu odpisać, a obiecałam Wam, że nie będę i słowa dotrzymam. Na szczęście z innych form komunikacji nie korzysta
Stary 2014-06-30, 22:59   #2442
euphora721
Rozeznanie

Jak tak patrzę to te jego zagrywki są gorsze niż były mojego

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Tatty Teddy Pokaż wiadomość
Musiałam ją wyrzucić, najchętniej bym cały telefon wyrzuciła bo wychodzi na to, że zamierza pisać i za każdym razem miałabym ochotę mu odpisać, a obiecałam Wam, że nie będę i słowa dotrzymam. Na szczęście z innych form komunikacji nie korzysta
Ja po prostu postarałabym się nie odpiswać mu

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

On robi Ci mętlik w głowie, przez który Ty sama robisz sobie jeszcze większy bałagan w życiu.

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-06-30, 23:04   #2443
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Jak tak patrzę to te jego zagrywki są gorsze niż były mojego

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Ja po prostu postarałabym się nie odpiswać mu
Teraz to pikuś... Wiesz co on odwalił kilka tyg temu? Dokuczał mi, że mam usta pomalowane na czerwono, tak pół żartem, pół serio, na co ja, niewiele myśląc stanęłam i na jego kołnierzyku odbiłam ślad ust, on zdjął tą koszulkę, patrzy na ten ślad ze szminki, nagle taki banan i mówi: ,,skoro to ślad Twoich ust to będę go sobie co wieczór przykładać do penisa" więc dzisiejszy tekst jednak ląduje w rankingu na miejscu no2

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Naprawdę nie musicie się martwić, ja mu nie będę odpisywać bo jak widzicie to do niczego nie prowadzi.

A może on zwariował po rozstaniu ze mną? haha
Stary 2014-06-30, 23:06   #2444
euphora721
Rozeznanie

Cytat:
Teraz to pikuś... Wiesz co on odwalił kilka tyg temu? Dokuczał mi, że mam usta pomalowane na czerwono, tak pół żartem, pół serio, na co ja, niewiele myśląc stanęłam i na jego kołnierzyku odbiłam ślad ust, on zdjął tą koszulkę, patrzy na ten ślad ze szminki, nagle taki banan i mówi: ,,skoro to ślad Twoich ust to będę go sobie co wieczór przykładać do penisa" więc dzisiejszy tekst jednak ląduje w rankingu na miejscu no2

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Naprawdę nie musicie się martwić, ja mu nie będę odpisywać bo jak widzicie to do niczego nie prowadzi.

A może on zwariował po rozstaniu ze mną? haha
aha ? nie no, spoko...

w sumie to widać, że mu coś wali na głowę i delikatnie, to delikatnie powiedziane.

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika

Edytowane przez euphora721
Czas edycji: 2014-06-30 o 23:07
Stary 2014-06-30, 23:08   #2445
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Tatty Teddy - dalej baw się w wysyłanie ostatecznych email-i , odpisywania mu, dawaj mu do zrozumienia ,że ma Cię garści może z Tobą robić co chce bo i tak wie,że mu ulegniesz.
Nie chce być złośliwa ale Twoje posty ciężko się czyta.Irytuje się,gdy już piszesz,to koniec ,ale i tak lecisz na każde jego zawołanie.
Z takim podejściem nie wyleczysz się z niego,a jak chcesz być z kimś takim,to bądź.
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 23:13   #2446
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
aha ? nie no, spoko...

w sumie to widać, że mu coś wali na głowę i delikatnie, to delikatnie powiedziane.
Szkoda mi jedynie, że nie będę mogła zdawać Wam relacji z jego kolejnych popisów, ale zrobiłam to dla swojego świętego spokoju, mam nadzieję, że zrozumiecie dlaczego odebrałam Wam tą iście szampańską rozrywkę

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady2 Pokaż wiadomość
Tatty Teddy - dalej baw się w wysyłanie ostatecznych email-i , odpisywania mu, dawaj mu do zrozumienia ,że ma Cię garści może z Tobą robić co chce bo i tak wie,że mu ulegniesz.
Nie chce być złośliwa ale Twoje posty ciężko się czyta.Irytuje się,gdy już piszesz,to koniec ,ale i tak lecisz na każde jego zawołanie.
Z takim podejściem nie wyleczysz się z niego,a jak chcesz być z kimś takim,to bądź.
Cheri daj spokój, wyrzuciłam już kartę żeby mnie nie kusiło a myślę, że wiesz doskonale jak to kusi... Chciałam się dowiedzieć czy tego maila dostał no i faktycznie nie dostał więc wysłałam ponownie i jak dostał to już miałam to w dupie bo powtarzać się nie będę
Stary 2014-06-30, 23:14   #2447
euphora721
Rozeznanie

Tatty, to juz nie jest rozrywka, po prostu szkoda Ciebie

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-06-30, 23:20   #2448
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Tatty, to juz nie jest rozrywka, po prostu szkoda Ciebie
Ja aż tak poważnie do tego nie podchodzę, jakbym podeszła to aż się boję jak by się to skończyło. To naprawdę nie jest człowiek, którego można brać na serio i może on nie ma złych zamiarów co do mnie, ale czytanie, słuchanie takich głupot męczy... I głównie z tego powodu nie chcę utrzymywać z nim kontaktu bo to mnie irytuje, nie mam innych powodów bo krzywdy mi jako tako nie robi, ja sama się nakręcałam.

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Dobra, już skończmy ten temat bo tak czy owak ja do niego nie wrócę ani on do mnie, dajmy spokój ok? U Was to zupełnie inaczej wygląda więc może nad tym się skupmy
Stary 2014-06-30, 23:24   #2449
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Cytat:
Cheri daj spokój, wyrzuciłam już kartę żeby mnie nie kusiło a myślę, że wiesz doskonale jak to kusi... Chciałam się dowiedzieć czy tego maila dostał no i faktycznie nie dostał więc wysłałam ponownie i jak dostał to już miałam to w dupie bo powtarzać się nie będę
Kusi czy nie kusi,szacunek do samej siebie powinien być na pierwszym miejscu.Z tego co pamiętam,to gdy już zdałam sobie sprawę,że facet mnie nie chciał,dawał mi to do zrozumienia,to jakoś nie miałam ochoty na kontakt z nim,tyle,że u mnie sytuacja była mocno skomplikowana.
Jak chcesz,Twoje życie.Jeszcze ten tekst o penisie,nie no,świetny
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 23:43   #2450
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady2 Pokaż wiadomość
Kusi czy nie kusi,szacunek do samej siebie powinien być na pierwszym miejscu.Z tego co pamiętam,to gdy już zdałam sobie sprawę,że facet mnie nie chciał,dawał mi to do zrozumienia,to jakoś nie miałam ochoty na kontakt z nim,tyle,że u mnie sytuacja była mocno skomplikowana.
Jak chcesz,Twoje życie.Jeszcze ten tekst o penisie,nie no,świetny
Ja mam z tym problem, ale jak widzisz, naprawdę się staram. Gdzieś już pisałam, że jestem tego typu osobą, że w ogóle nie myślę o sobie, tylko o innych i to mnie gubi. Innymi słowy: ktoś na mnie pluje, a ja myślę, że to deszcz... ;/ Nie będę się z nim kontaktować i słowa dotrzymam

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez dziubecek16 Pokaż wiadomość
Szansa jest, ale nie wiem jak duża, bo on sam powiedział, że musimy pogadać ale na żywo bo tak przez neta się nie da wytłumaczyć wszystkiego.
Dlatego czekam (nie)cierpliwie aż wróci. Boję się tej rozmowy ale musimy ją odbyć. I chociaż sama zaczynam sie zastanawiać nad zerwaniem to jednak w głębi duszy tego nie chce, chce mu dać szanse i spróbować to wszystko naprawić.
Na szansę każdy sobie zasługuje, przynajmniej tak mi się wydaje, chociaż ktoś mi kiedyś powiedział, że po co dawać komuś drugą szansę jeśli ktoś może czekać na tą pierwszą?
Stary 2014-06-30, 23:47   #2451
badbadlady
Raczkowanie

dziewczyny, ratunku. ja sie tutaj wypowiadam raczej w racjonalnym tonie zazwyczaj... ale
teraz wypiłam troche z przyjaciółka, pogadalysmy o tym jak nam zle, poszła... siedze sama w domu i mam bardzo głupie mysli, zastanawiam sie co by było gdybym zaprosila go do siebie na kilka dni, bez zobowiązań, tylko po to zeby znowu na chwile poczuc go obok siebie...
to by rozwaliło psychicznie i mnie, i jego. błagam, powiedzcie mi coś... przemówcie
mi do "rozsądku", którym to podobno tak sie kieruję... eh.

badbadlady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 23:49   #2452
Puchatkowa Dama
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez badbadlady Pokaż wiadomość
dziewczyny, ratunku. ja sie tutaj wypowiadam raczej w racjonalnym tonie zazwyczaj... ale
teraz wypiłam troche z przyjaciółka, pogadalysmy o tym jak nam zle, poszła... siedze sama w domu i mam bardzo głupie mysli, zastanawiam sie co by było gdybym zaprosila go do siebie na kilka dni, bez zobowiązań, tylko po to zeby znowu na chwile poczuc go obok siebie...
to by rozwaliło psychicznie i mnie, i jego. błagam, powiedzcie mi coś... przemówcie

Skoro rozwaliloby i Ciebie i Jego psychicznie to nie ma najmniejszego sensu

Napoleon Hill
Puchatkowa Dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 23:53   #2453
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:

Moim zdaniem źle zrobiłaś zrywając z nim, więc się nie wypowiem. Ale z tego co pamiętam chłopak ma problemy ze sobą więc proszę nie mieszaj mu w głowie, jak mu wytłumaczysz, że to tylko taki kaprys?
Stary 2014-07-01, 00:01   #2454
badbadlady
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem źle zrobiłaś zrywając z nim, więc się nie wypowiem. Ale z tego co pamiętam chłopak ma problemy ze sobą więc proszę nie mieszaj mu w głowie, jak mu wytłumaczysz, że to tylko taki kaprys?
nie wiem kto bardziej komu miesza w głowie, on mnie śledzi na fb, przeglądał do niedawna każdego mojego nowego znajomego - zanim mu o to nie zrobiłam ostrej awantury… prosiłam, abyśmy ograniczyli kontakt do minimum, ale tak się złożyło, że ostatnio mieliśmy nasze święta (urodziny), zatem posypały się rzewne życzenia i tak dalej… wiem, wiem, powinnam zerwać z nim kontakt, nigdy nie przejdę obok niego obojętnie i on obok mnie też nie… chciałabym uciec, mam ochotę wyjechać na drugi koniec świata.

piszą do mnie w międzyczasie jacyś niedawno poznani "amanci" i mam ochotę naprawdę zwiać.

nie wiem, czy któraś z Was lubi rap, ale to mi towarzyszy od dłuższego czasu: https://www.youtube.com/watch?v=qFcFbN72pp0
Stary 2014-07-01, 00:23   #2455
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
nie wiem kto bardziej komu miesza w głowie, on mnie śledzi na fb, przeglądał do niedawna każdego mojego nowego znajomego - zanim mu o to nie zrobiłam ostrej awantury… prosiłam, abyśmy ograniczyli kontakt do minimum, ale tak się złożyło, że ostatnio mieliśmy nasze święta (urodziny), zatem posypały się rzewne życzenia i tak dalej… wiem, wiem, powinnam zerwać z nim kontakt, nigdy nie przejdę obok niego obojętnie i on obok mnie też nie… chciałabym uciec, mam ochotę wyjechać na drugi koniec świata.

piszą do mnie w międzyczasie jacyś niedawno poznani "amanci" i mam ochotę naprawdę zwiać.

nie wiem, czy któraś z Was lubi rap, ale to mi towarzyszy od dłuższego czasu: https://www.youtube.com/watch?v=qFcFbN72pp0
Ewidentnie kolesia kochasz, nie rozumiem Cię, naprawdę nie możecie się jakoś porozumieć co do waszej wspólnej przyszłości?
Stary 2014-07-01, 00:31   #2456
badbadlady
Raczkowanie

kocham. tak jak i Ty swojego byłego… ale sama widzisz, czasem bycie razem przynosi więcej złego, niż dobrego. jeśli razem jest źle, osobno jeszcze gorzej, to znaczy… że coś tu nie gra.
bardzo to boli, bardzo. ale obie zasługujemy na znalezienie DOPASOWANYCH do nas partnerów, o podobnych preferencjach, wartościach i tak dalej.

ja tak naprawdę nie chcę wiele. chciałam tylko aby był pracowity i wraz ze mną dążył do tego, abyśmy się usamodzielnili i byli w stanie za kilka lat, w bliżej nieokreślonej przyszłości, stworzyć rodzinę i mieć dziecko. on ma w głowie imprezy i patrzy tylko na kolejny weekend. ja tego nie zmienię, on tego nie zmieni - kiedyś łudziliśmy się że może czas to zmieni, ale to też nie podziałało.

jeżeli mam go spotkać za 30 lat, to spotkam.

na razie nie ma to niestety sensu, mimo, że tak, kocham go. ale gdybyś poznała całą tę sytuację, pewnie sama radziłabyś mi, żebym uciekała…

trzymaj się Tatty. jesteśmy niby po przeciwnych stronach 'barykady', ale w gruncie rzeczy chodzi o to samo.
Stary 2014-07-01, 02:02   #2457
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
kocham. tak jak i Ty swojego byłego… ale sama widzisz, czasem bycie razem przynosi więcej złego, niż dobrego. jeśli razem jest źle, osobno jeszcze gorzej, to znaczy… że coś tu nie gra.
bardzo to boli, bardzo. ale obie zasługujemy na znalezienie DOPASOWANYCH do nas partnerów, o podobnych preferencjach, wartościach i tak dalej.

ja tak naprawdę nie chcę wiele. chciałam tylko aby był pracowity i wraz ze mną dążył do tego, abyśmy się usamodzielnili i byli w stanie za kilka lat, w bliżej nieokreślonej przyszłości, stworzyć rodzinę i mieć dziecko. on ma w głowie imprezy i patrzy tylko na kolejny weekend. ja tego nie zmienię, on tego nie zmieni - kiedyś łudziliśmy się że może czas to zmieni, ale to też nie podziałało.

jeżeli mam go spotkać za 30 lat, to spotkam.

na razie nie ma to niestety sensu, mimo, że tak, kocham go. ale gdybyś poznała całą tę sytuację, pewnie sama radziłabyś mi, żebym uciekała…

trzymaj się Tatty. jesteśmy niby po przeciwnych stronach 'barykady', ale w gruncie rzeczy chodzi o to samo.
Wiem o czym mówisz, ale myślałam, że może jednak bylibyście w stanie się porozumieć, jakoś to wypośrodkować. Ale skoro żyje chwilą i nie chodzi tu tyle o ambicję co o styl bycia to faktycznie nie ma to sensu. A wspólny weekend zmieni coś, ale tylko na chwilę.

---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Właśnie obejrzałam film Miasto Aniołów, piękny... ,,Wolałbym choć raz poczuć zapach jej włosów, smak jej ust, jeden dotyk jej dłoni, niż żyć wieczność bez tego"
Stary 2014-07-01, 03:14   #2458
losiento
Raczkowanie

Jeeeju dziewczyny, nie dam rady. Jest tak ciezko. Mam co raz wiecej momentow napadu takiej checi, zeby sie z nim kontaktowac, zeby pojechac do niego.. Chora jestem. Ale tak bardzo tesknie za rozmowami. Nawet nie tyle, ze za nim, za bliskoscia, ale rozmowy. Kochalam go sluchac, nawet jak opowiadal o rzeczach prozaicznych, mowil w sposob taki interesujacy, rzeczy blahe lapaly range swiatowych i najwaznieszych. Nie moge sie z tym pogodzic. Mija juz miesiac, a ja nadal w tym samym miejscu nawet gorzej, bo zamiast zapominac powoli, bardziej boli i mam wiecej skojarzen z nim. I snow tez. Mysle, ze temu nie spieszy mi sie do lozka nawet.
Ja wiem, ze zerwanie i te sprawy, to wina obu stron, ale ja i tak mam wyrzuty sumienia...
ogolnie mialam sie odezwac po swoich wakacjach, ale gdy na nich bylam on mial urodziny i nie dalam rady mu zlozyc zyczen. Potem jak wrocilam i sie odezwalam to on zero kontaktu, eh nie ma co gdybac, jestem beznadziejna. Boze blagam zabij nadzieje
Idealna piosenka na teraz :
Stary 2014-07-01, 09:14   #2459
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Wiem o czym mówisz, ale myślałam, że może jednak bylibyście w stanie się porozumieć, jakoś to wypośrodkować. Ale skoro żyje chwilą i nie chodzi tu tyle o ambicję co o styl bycia to faktycznie nie ma to sensu. A wspólny weekend zmieni coś, ale tylko na chwilę.

---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Właśnie obejrzałam film Miasto Aniołów, piękny... ,,Wolałbym choć raz poczuć zapach jej włosów, smak jej ust, jeden dotyk jej dłoni, niż żyć wieczność bez tego"
Piękny cytat..
Katka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 09:48   #2460
k_aterina567
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziubecek16 Pokaż wiadomość
Czy to jest naprawdę możliwe, żeby odkochać się, zapomnieć ? Bo jakoś w to nie wierzę, że tak się da jeśli się bardzo mocno kocha kogoś ?
JEST MOŻLIWE!!! i chyba ja jestem tego najlepszym przykładem... potrzeba czasu... u mnie sporo tego czasu było, bo aż 5 miesięcy... nie wiem jak sie to stało.. po prostu z dnia na dzień przestałam o nim myśleć, tesknić... ja chyba przestałam go kochać!!!!! bo jak można kochać kogoś kto tak krzywdzi???
k_aterina567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości