|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XV
pewnie, co kto lubi
![]() ja akurat jak wychodzę z domu to nie mam w ciągu dnia czasu i głowy, żeby się czymkolwiek spryskiwać. Pewnie dlatego, że nie mam takiego nawyku i nie lubię nosić w torebce zapachów. Z YR mam: Neroli, MDb - oba po 5ml, SE edp, SEP, VN, naturelle i jedynie SE edp zepbrało kilka komplementów i zostało wyczute przez otoczenie ![]() a jak użyję Chanel Mademoiselle to całe otoczenie się zachwyca przez cały dzień. A ciuchy pachną aż do prania. Więc porównując cenę do wydajności pewnie wychodzi podobnie. sorki, że wtrącam swoje przemyślenia ale muszę racjonalizować sobie niechęć do złożenia zamówienie. Bo jednak 3 zapachy za 120zł kuszą ale tylko z chęci posiadania
|
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#903 |
|
Makeup challenge winner
|
Z mailingiem ma -50% na ulubiony produkt, a z książeczki wakacyjnej -40%. W sierpniu będzie -60% na wybrane produkty bez książeczki. Nie ma jednak co liczyć na sumowanie się zniżek jak w e-sklepie ani na rabatowanie ZP.
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
Źle się wyraziłam
- chodziło mi, że kupiłabym kilka rzeczy do prezentu... ale mówicie, aby racjonalizować. I to jest prawda. Chciałam bronzer, Ete i żel - to wszystko dostałam w piątek w paczce. Nie wiem, czy chcę drugą Ete na zapas, bo tej i tak nie wypsikam przez lato, a na jesień wolę coś otulającego. Flowerparty nie chcę. Na symulacji wrzuciłam sobie kosmetyki do stóp, ale poszłam do łazienki i widzę, że mam je w zapasie. Płyn do kąpieli to coś, co znowu mogę kupić w stacjonarce, bo schodzi mi ok. 1 na miesiąc, bo równocześnie w domu idą żele pod prysznic. Pytanie czy muszę mieć zapas? No nie muszę. Myślę jeszcze o mgiełce z aloesu, ale to nie jest ZP, więc w tej cenie mogę wziąć na ulotkę ze stacjonarki. Zawsze mam poczucie winy, kiedy myślę, ile kasy wydaję na kosmetyki
Edytowane przez AniaKW Czas edycji: 2014-07-01 o 09:55 |
|
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
Twój koszyk
3 produkty (209.00 zł) + 3 prezenty Zdjęcie Nazwa produktu cena za sztukę ilość Razem Woda toaletowa L'Eau Moment de Bonheurkod: 25295 szczegóły » 105.00 zł zamiast 149.00 zł oszczędzasz 44.00 zł sztuk: 105.00 zł Woda kolońska Zielona Herbatakod: 12822 szczegóły » 39.50 zł zamiast 79.00 zł oszczędzasz 39.50 zł sztuk: 39.50 zł Woda toaletowa Greenkod: 74176 szczegóły » 64.50 zł zamiast 129.00 zł oszczędzasz 64.50 zł sztuk: 64.50 zł Punkty PAYBACKszczegóły » prezent sztuk: 1 gratis Kosmetyczka + saszetkaszczegóły » prezent sztuk: 1 gratis Woda toaletowa Flowerpartyszczegóły » prezent sztuk: 1 gratis podsumowanie zamówienia: 209.00 zł Kod promocyjny: INP100 ( -100.00 zł) Kod promocyjny uprawnia do rabatu 100 zł przy zamówieniu powyżej 199 zł. Promocja nie łączy się z innymi promocjami. - 100.00 zł Twoje zamówienie przekroczyło 109.00 zł. Nie płacisz za koszty przesyłki. razem do zapłaty: 109.00 zł Co myślicie o tym? Czaje się już od dawna na nowe MDB, chciałam też coś dla męża. Może polecacie coś świeżego, podobnego do Green? ![]() PS. Bardzo dziękuję za odpowiedzi w poprzednim wątku i jeszcze raz przepraszam za off top.
|
|
#906 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Dezodorant też jest na przecenie, polecam. A nie chcesz wziąć 3 wód kolońskich np. werbeny lub zielonej herbaty zamiast MdB L'eau. Mają porównywalną trwałość. Tak jak pisałam Śródziemnomorskie lato jest w świetnej cenie, nawet ten tani żel przecenili -10%. Za połowę ceny można też kupić wszystkie balsamy UMaJ, serię do stóp z lawendą oraz kosmetyki słoneczne. No i 3 produkty za 29 zł.A ja właśnie zapomniałam, że kosmetyki do stóp mi się pokończyły.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-07-01 o 10:24 |
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie lubię kupować w ciemno, jeśli nie znam zapachu....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#908 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Wreszcie jest czerwony ujędrniający krem :-D jako gratis.
Podoba mi się to
|
#909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#910 |
|
Makeup challenge winner
|
Spraje do rozczesywania włosów i do farbowanych też w ofercie 3 za 29 zł.
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że wypłata dopiero 10, wtedy już pewnie nie będzie możliwości zrabatowania koszyka
|
|
|
|
|
#912 |
|
Makeup challenge winner
|
Albo Davidioff Echo. Chyba najszybciej Znikające perfumy górnopółkowe.
Reguły nie ma. Myślę, że Moschino I love I love mają styl i trwałość bardzo zbliżone do Naturelle.Dostałam próbki od sprzedawczyni zanim jeszcze weszły do sprzedaży i spodobały mi się od samego początku. Dlatego trochę się naczekałam na dobrą przecenę.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-07-01 o 10:23 |
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
Idę po mięso na obiad, jeszcze się trzymam - ale symulacja w koszyku jest
|
#915 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ledwo wczoraj puściłam zamówienie, a teraz chyba znowu polegnę!
Lipcowa oferta jest REWELACYJNA! Prezenty super i zniżki
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie jak dla mnie perfumy z YR mają tylko ładne flakony, a trwałość do kitu (no oprócz VN i może w mniejszym stopniu evidence intense... ). Na pewno nie są warte nawet w małym stopniu swoich standardowych cen. Mój chłopak z ambre noir i evidence też jest niezadowolony, bo po chwili od popsikania już nic nie czuć... |
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, do najbliszego sklepu mam ok. 50 km. I rzadko bywam w Częstochowie, więc nawet nie mam możliwości wejść do sklepu YR i powąchać ;/
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Przy kasie u mnie można kupić nawilżającą mgiełkę z aloesem za 16,50zł.
|
#919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś byłam maniakiem perfum, jeszcze przed erą dostępności Lutensa w Douglasie, Quality i innych polskich perfumerii z niszowcami latałam po perfumeriach we Francji i wąchałam różne zapachy, które u nas wówczas były niedostępne. Wyleczyłam się wtedy na amen z przekonania, że jeśli coś jest marki dostępnej w Sephorze i wysoką cenę, to automatycznie jest ładne i trwałe. Są super zapachy mało znanych marek, są prawdziwe buble wielkich firm. Poza tym skóra bardzo zmienia zapach, często testuję różne zapachy z przyjaciółką - ona ma tłustą skórę, ja suchą, i naprawdę zdarza się, że na jednej z nas coś jest przepięknym zapachem, a na drugiej śmierdzielem. Np. obie używamy czarnej wanilii, ale pachnie na nas wyraźnie inaczej, akurat na obydwu ładnie, ale So Elixir, które na kimś innym uwielbiam, użyte na mnie samej powoduje w kwadrans migrenę jak smok, a woda jaśminowa i neroli z serii Secret d'Essence robią do spółki z moim PH jakiś senny koszmar.
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piona! Moja wypłata też 10!
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz sobie przypomniałam o zmianie prezentów
![]() Fajne zamówienia zrobiłyście ![]() Też bym chętnie coś puściła, ale nie ma co robić zapasów na siłę
|
|
|
|
#922 |
|
Rozeznanie
|
A propos komplementów na temat Rocherowych zapachów, mimo że nowa MdB wydaje mi się dość nietrwała, została wczoraj wyczuta i skomplementowana przez koleżankę z pracy
|
|
|
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
DKNY w Sephora po 99 zł na wyprzedaży
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Moschino na włosach trzyma się dwa dni, na skórze spokojnie wytrzymuje cały dzień, a na ubraniach jeszcze dłużej. Także pod tym względem nie mogę narzekać.
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zapachów to racja że na każdym pachną inaczej, ja byłam w weekend na wyjeździe i szłam za dziewczyną kolegi zachwycając się jej zapachem (kojarzył mi się z taką mega czystością i świeżością po kąpieli), mój chłopak też się zachwycał. Dopadłam ją i zapytałam co to... a ona evidence... Jak się w stacjonarce wypsikałam zwykłym evidence to ani mnie ani chłopaka nie powaliło, ale na niej ułożyło się cudownie
![]() A kiedy mniej więcej przychodzi nowy mailing ? Na początku miesiąca? aaa widzę już że jako gratis jest lakier To i tak mi nie potrzebne...
Edytowane przez kevschaa Czas edycji: 2014-07-01 o 13:23 |
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
mam ochote na flower party
![]() ale takze mam juz dosc spore zapasy myslec rozsadkowo ? probuje, ciekawe jak dlugo mi sie uda ?..... och jaki ten flakon ladny
|
#929 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Klikać?
![]() Śródziemnomorskie lato - woda toaletowa kod: 18115 szczegóły » 62.50 zł zamiast 125.00 zł oszczędzasz 62.50 zł sztuk: 62.50 zł Szampon-żel pod prysznic Monoi de Tahitikod: 25032 szczegóły » 9.90 zł zamiast 14.90 zł oszczędzasz 5.00 zł sztuk: 9.90 zł Śródziemnomorskie lato - żel pod prysznickod: 26414 szczegóły » 8.90 zł zamiast 9.90 zł oszczędzasz 1.00 zł sztuk: 8.90 zł Peeling do stópkod: 00271 szczegóły » 9.90 zł zamiast 19.90 zł oszczędzasz 10.00 zł sztuk: 19.80 zł Woda toaletowa L'Eau Moment de Bonheurkod: 25295 szczegóły » 105.00 zł zamiast 149.00 zł oszczędzasz 44.00 zł sztuk: 105.00 zł Odżywka do włosów kręconych z wyciągiem z Baobabukod: 67421 szczegóły » 12.90 zł zamiast 14.90 zł oszczędzasz 2.00 zł sztuk: 12.90 zł Punkty PAYBACKszczegóły » prezent sztuk: 1 gratis Żel-krem przeciw niedoskonałościomszczegóły » prezent sztuk: 1 gratis Woda toaletowa Flowerpartyszczegóły » prezent sztuk: 1 gratis |
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
To mam w koszyku, zamawiać nie zamawiać
Śródziemnomorskie lato - woda toaletowa kod: 18115 szczegóły » 62.50 zł zamiast 125.00 zł oszczędzasz 62.50 zł sztuk: 62.50 zł Woda toaletowa Hoggar kod: 57260 szczegóły » 49.90 zł zamiast 109.00 zł oszczędzasz 59.10 zł sztuk: 49.90 zł Woda toaletowa Green kod: 74176 szczegóły » 64.50 zł zamiast 129.00 zł oszczędzasz 64.50 zł sztuk: 64.50 zł Pomadka do ust nawilżająca - Róża Alba kod: 36807 szczegóły » 29.90 zł zamiast 43.00 zł oszczędzasz 13.10 zł sztuk: 29.90 zł Balsam do ust Wanilia kod: 70072 szczegóły » 6.90 zł zamiast 9.90 zł oszczędzasz 3.00 zł sztuk: 6.90 zł Moment de Bonheur woda perfumowana 50 ml szczegóły » prezent sztuk: 1 gratis Punkty PAYBACK szczegóły » prezent sztuk: 1 gratis Woda toaletowa Flowerparty szczegóły » prezent sztuk: 1 gratis
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

- chodziło mi, że kupiłabym kilka rzeczy do prezentu... ale mówicie, aby racjonalizować. I to jest prawda. Chciałam bronzer, Ete i żel - to wszystko dostałam w piątek w paczce.
Woda toaletowa L'Eau Moment de Bonheur
Woda kolońska Zielona Herbata
Woda toaletowa Green
Punkty PAYBACK
Kosmetyczka + saszetka
Woda toaletowa Flowerparty
Dezodorant też jest na przecenie, polecam. A nie chcesz wziąć 3 wód kolońskich np. werbeny lub zielonej herbaty zamiast MdB L'eau. Mają porównywalną trwałość. Tak jak pisałam Śródziemnomorskie lato jest w świetnej cenie, nawet ten tani żel przecenili -10%. Za połowę ceny można też kupić wszystkie balsamy UMaJ, serię do stóp z lawendą oraz kosmetyki słoneczne. No i 3 produkty za 29 zł.

Lipcowa oferta jest REWELACYJNA! Prezenty super i zniżki
06.09.2014 

Szampon-żel pod prysznic Monoi de Tahiti
Śródziemnomorskie lato - żel pod prysznic
Peeling do stóp
Odżywka do włosów kręconych z wyciągiem z Baobabu
Żel-krem przeciw niedoskonałościom