|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.25
A ja za światłoutwardzalną płaciłam rok temu i 2 lata temu - 70 zł
![]() Wątpie aby u mnie cena skoczyła powyżej 100zł |
|
|
|
#2073 |
|
Zadomowienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;47108886]Nie byłam dawno u dentysty. Jaka jest teraz przyzwoita cena za plombę + znieczulenie?[/QUOTE]
Płacę 120 za plombę + 20 ewentualne znieczulenie. Cena z gabinetu w dużej wiosce. |
|
|
|
#2074 | |
|
Ante Pante
|
Cytat:
Chodzi o "Ściągara.pl", oczywiście.
chill Edytowane przez cud nie kobieta Czas edycji: 2014-07-01 o 00:18 |
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Co w aplikacji mobilnej wizaz oznacza znaczek oko i literka k przy nim po prawej stronie tytułu wątku? Bo chmurka to rozumiem, że ilość wypowiedzi.
Jednak ta chmurka z cyfrą, to nie liczba wypowiedzi. Odkryłam. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez Keket Czas edycji: 2014-07-01 o 00:29 |
|
|
|
#2076 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuje Podżeganie do samobójstwa jest karalne tak? A podżeganie do głodowania do śmierci? |
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mozna sprowokowac zarazenie sie toksoplazmoza? Poki co nie zlapalam,niedlugo pora pomyslec o ciazy ale boje sie zachorowania w trakcie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2078 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Można się zarazić jedząc produkty, które mają cysty pasożyta lub lizać ręce, którymi wcześniej grzebałas w kociej kuwecie* . Ostatniego sposobu nie polecam. *inna sprawa, że nie każdy kot jest nosicielem |
|
|
|
|
#2079 |
|
Konto usunięte
|
Choco, zapomnialas dodac, ze sprzatac nalezaloby gola reka, bez uzycia lopatki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;47108886]Nie byłam dawno u dentysty. Jaka jest teraz przyzwoita cena za plombę + znieczulenie?[/QUOTE]
prywatnie u mnie 150-200zł jak idę na NFZ to za znieczulenie nie płacę, za plombę światłoutwardzalną płacę 70-80zł.
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś pomysł na buty, które cisną w okolicach małych palców? :P
rozmiarowo są dobre, bo nie cisną w okolicach pięt i z przodu więc mniemam, że na długość są ok - zresztą podczas mierzenia w sklepie nie odczuwałam dyskomfortu, ale właśnie odczuwam dyskomfort małych palców po dłuższym chodzeniu - mam je lekko skrzywione pod kątem pozostałych palców (początek halluksów ) więc zawsze muszę się obklejać plastrami zanim buty się nie rozchodzą i wtedy jest ok. No ale takie obklejanie plastrami jest uciążliwe, może są jakieś sposoby np. żelowe naklejki do przyklejenia na stałe wewnątrz buta? buty kosztowały ponad 200zł więc szkoda mi je schować do szafy
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobała mi się pewna rzecz na szafie.pl. Napisałam do sprzedającej o dokładne wymiary i właściwie już byłam pewna zakupu. Problem w tym że ona nie odpisuje mi od 2 tygodni, a na samej szafie nie logowała się od ponad miesiąca. Opinii ma kilka, same dobre. Jak mogę się z nią inaczej skontaktować, jest jakieś wyjście?
|
|
|
|
#2084 |
|
Konto usunięte
|
Po jakim czasie REGULARNEGO pellingu enzymacznego powinnam zobaczyc efekty (brak suchych skorek)?
Jaki to rodzaj skory: swiecaca, tlusta, ale z odstajacymi skorkami? Jak ja pielegnowac? Usuwac skorki (peelingiem? Moze byc mechaniczny?) i matowic? Pierwsze skojarzenie z plynem do mycia twarzy do skory (nad)wrazliwej? Physiogel potrafil mnie podraznic (piekla mnie twarz). Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego włosy podczas suszenia się elektryzują? Dziś mi się to zdarzyło pierwszy raz w życiu. Może to być wina olejku arganowego? Myłam włosy rano na szybko i nie nakładałam maski czy odżywki.
|
#2086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z drugiej strony czy aby na pewno to elektryzowanie, a nie np. puszenie się? |
||
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chciałam sobie zrobić jogurt z owocami, ale zajrzałam do lodówki i niestety
był on ważny do 24.06. Jak myślicie, mogę zjeść go te kilka dni po terminie?
|
|
|
|
#2088 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2089 |
|
Rozeznanie
|
kateel Przy jogurcie zazwyczaj czuć w smaku/zapachu że jest zepsuty, ja bym jadła
![]() Czy wypada ubrać dzinsy na rozmowe o prace? Z koszulą + marynarka. Nie chce zakładać sukienki z różnych powodów, a nie mam eleganckich spodni i mam taki typ budowy że kupowanie portków to koszmar. W pracy nikt tam nie chodzi pod krawatem.
|
#2090 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak będzie dobry to możesz zjeść
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym nie jadła takiego jogurtu, bo mleczarnie zawyżają daty ważności, czyli jak jogurt ma na wieczku "ważne do 24/06" to jego ważność najprawdopodobniej minęła dzień albo dwa wcześniej
|
|
|
|
#2092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie pierwszy raz myłam włosy rano przed wyjściem.
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47109892]Wiesz, może już miałaś tokso. tylko o tym nie wiesz. Nie daje ona żadnych charakterystycznych objawów. Chyba można zrobić badanie na przeciwciała i zobaczyć czy się chorowało.
Można się zarazić jedząc produkty, które mają cysty pasożyta lub lizać ręce, którymi wcześniej grzebałas w kociej kuwecie* . Ostatniego sposobu nie polecam. *inna sprawa, że nie każdy kot jest nosicielem[/QUOTE] miałam robione badania i stąd wiem że nie miałam toksoplazmozy. teściówka ma mnóstwo kotów ale coś się nie chce do mnie przypałętać, a z kolei w ciąży nie uniknę kontaktu z mruczkami i znając moje szczęście wtedy zachoruję.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2095 |
|
Konto usunięte
|
Dlaczego nie mogę sprawdzić wyniku matury z województwa warmińsko-mazurskiego? Żaden link mi nie chce działać do mojego województwa ;(
|
|
|
|
#2096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będzie dobry to możesz zjeść [/QUOTE]Cytat:
|
||
|
|
|
#2097 |
|
Konto usunięte
|
Czy rozdzielność majątkowa powoduje, że mimo bycia w małżeństwie małżonek zarabia tyle, ile realnie on sam zarabia, czy wliczane są dochody drugiego małżonka? Jak jest z dziedziczeniem wtedy, jeśli rozdzielność następuje po X latach małżeństwa?
Co w przypadku, gdy małżonkowie mają rozdzielność majątkową, umiera małżonek, który ma sporo wyższą emeryturę - rozumiem, że w tym przypadku drugi małżonek nie może "przejąć" po nim 80% emerytury? Dobra, chyba znalazłam, nie może :P Z takimi pytaniami iść do radcy prawnego w razie, gdybym nie znalazła odpowiedzi? Edytowane przez 201705250955 Czas edycji: 2014-07-01 o 11:53 |
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
czy widzieliście już w jakiejś sieci handlowej w sprzedaży wafle Góralki cytrynowe?
|
|
|
|
#2099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#2100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

Dziękuje 

. Ostatniego sposobu nie polecam. 

Jak myślicie, mogę zjeść go te kilka dni po terminie?
?