![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Malediwy 2012
Nie nie nie nie mogę już wytrzymać... Poczekam do Stycznia/Lutego i polecimy na Lasta, a jak nie wyjdzie to będę płakać i tupać nogami !!!
![]() ps: w sercu i głowie uparłam się jak osioł na te Malediwy...ehhh MASAKRA!!! Maż to powoli już nie reaguje hehe tylko się uśmiecha i mówi" no dobrze, polecimy na Malediwy...tylko za tą kasę to chcę żeby mnie do basenu nosili" ![]() Dzisiaj nawet olejek już kupiłam z filtrem 30!!! ![]()
ilonkasz Edytowane przez Ilonaa Czas edycji: 2013-07-05 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Trzeba spełniać marzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Ludziki mam prośbę zerknijcie na ofertę którą dostałam i podpowiedzcie mi proszę czy warto - PLISSS
![]() Pakiet „ Egzotyczna Sri Lanka” (06 nocy w hotelach 3*) + Malediwy (06 nocy): Dzień 1: Wylot z Polski (02.02) Poranny, bezpośredni lot z Frankfurtu na międzynarodowe lotnisko Bandaranaike w Colombo (Sri Lanka). Łączny czas przelotu to ok. 10 godzin. Różnica czasu na Sri Lance to GMT +5.30 godziny. Dzień 2: Przylot na Sri Lankę (03.02; B, D) Dzień 3: Twierdza Sigiriya Rock - Pollanaruwa (04.02; B, D) Dzień 4: Sigiriya – Dambulla – Nalada – Matale – Kandy (05.02; B, D) Dzień 5: Kandy – Pinnawela – Paradeniya – plantacja herbaty – Nuwara Eliya (06.02; B, D) Dzień 6: Nuwara Eliya – Horton Plains (opcjonalnie) – Ella – Buduruwagala – Kataragama – Yala (07.02; B, D) Dzień 7: Weligama – Galle – Colombo (08.02; B, D) Dzień 8: Colombo - wylot na Malediwy (09.02) Dni 9 -13: Rajski wypoczynek na Malediwach (10 - 14.02) Dzień 14: Wylot z Malediwów - przylot do Polski (15.02) Kuredu Island Resort 4*, Beach Villa wyżywienie: All Inclusive 14 117 zł /os lub Beach Bungalow wyżywienie: All Inclusive 12 556 zł/os Jadę z męzem oczywiście więc ceny x2 ![]()
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Moje marzenieee... a może egzotyczny rejs? Na niebieskamila.pl są świetne rejsy. Tylko dlaczego te bilety lotnicze takie drogie
![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Wlasnie pojawily sie kilka dni temu Lasty na Malediwy .
za 11 dni z HB juz za 1282 euro na 10 dni. Ja czekam na pazdziernik/ listopad i lece, bo zdecydowalismy sie z TŻ ![]() Ale wybierzemy last second, czyli naprawde na ostatnia chwile, Ewelina podpowiedziala nam, ze takie 2-5 dni przzed odlotem okazje sie zdarzaja, ze grzech byloby nie skorzystac za 1000 euro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ostatecznie zdecydowalismy sie na wyjazd na wlasna reke do Tajlandi-KohLipe i Koh Phi Phi-luty 2014 w tym czasie moje urodziny i walentynki
![]() ![]() ![]()
ilonkasz Edytowane przez Ilonaa Czas edycji: 2013-07-29 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
To gratuluje wyboru. Na wlasna reke, czyli lot i noclegi rezerwowaliscie osobno?
Ja sie czaje na Chaaya na Malediwy, wypasiony hotel, aktualnie AllInclusie jest za 1500 euro na jesień, bo wtedy sie wybieramy, ale poczekam jeszcze az stanieje oferta, bo codziennie obserwuje i cena sie zmienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Zarezerwowaliśmy już noclegi na wyspach bilety już niebawem-czekamy na kartę kredytową ponieważ inaczej nie da się zapłacić za bilety przez skyscanner'a :/ Bilet w obie str wyjdzie nas ok 5100zł-nie wiem czy później nie będzie taniej...
A nie boisz się, że na naszą jesień złapie was tam deszcz? :/ Oczywiście życzę samego słonka ![]() Na jakiej stronie łapiesz okazje na Malediwy?? My się czaimy na Kuredu Island Resort ale min. Beach Ville w Bungalowach i niżej podobno...gorzej :/
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ofert szukam na stronach niemieckich biur podrozy i na naszym polskim dreamtours.pl Kuredu tez mi sie podoba, widzialam ostatnio za jakies 1700 euro chyba all inclusive. A Tajlandia nie taniej by wyszla z biura podrozy? Kurcze takie oferty ostatnio byly po 800-900 euro z przelotami na 10 dni w hotelach 4* ze sniadaniami. My do Tajlandi tez chcemy , ale najwczesniej za pol roku... trzeba kaske zbierac, bo tyle do zobaczenia na tym świecie jest. Mi sie tam marzy Polinezja Francuska.... ale aktualnie nie jest dla mnie finansowo osiągalna....ehhh, moze kiedys marzenia się spełnią ![]() Edytowane przez Beffana Czas edycji: 2013-07-31 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Beffana nie bądź taka tajemnicza i podaj mi linki do tych miemieckich biur
![]() ![]() ps: to musi byc wyjazd 1-15.2.2014 w tym czasie mam okrągłe urodziny i muszę balować na całego po raz pierwszy w ciepłym kraju w sukience na plaży ejjjjjjjj ![]() ![]()
ilonkasz Edytowane przez Ilonaa Czas edycji: 2013-08-01 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Jasne! Juz podaje:
www. el-mundo .pl www. eurosun de szukasz wczasow all inclusive? Strasznie tam drogo w hotelach, z tego co slyszalam to np mala cola 0,2 5 $. Woda 1,5 l 3,5 $ Szokujace ceny. To są ceny oczywiscie hotelowe, na tubylczych wyspach np. Maafushi za 10$ jest calodziennie wyzywienie ![]() Ale termin sobie wybralas! Luty- bedzie drogo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak Wam sie udaly podroze? Opowiadajcie!
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Ja również jestem ciekawa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Ja bylam na Malediwach od 4 do 14 lutego, w listopadzie nie wyszlo, bo dostalam nową prace, dlatego luty. Jestem zachwycona
![]() A ty Ilona jak? Jestem ciekawa czy wkoncu padlo na Taj czy Male? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Jaki hotel z all inclusive mozecie polecic?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Ci bardzo, ale wczoraj juz zabookowalam hotel
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na jaki sie zdecydowalas? I kiedy lecisz?
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
ale zazdroszczę też bym chciała tylko te ceny masakra ;<
------------- Blog lifestylowy INSZAWORLD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jak ustrzelisz tani lot ( ja wlutym zaplacilam 1300 zl z wawy na osobe) to noclegi na Maaafushi i wypady na pobliskie wyspy z resortami to wychodiz anprawde przyzwoicie. Ja za 10 dni za calosc ( loty, parking, paliwo, hotele, jedzenie, wycieczki) zaplacilam 3500 zl za osobe! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Atsenka, Hotel Bandos Island Resort and Spa
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.