![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub. Jasne postawienie sprawy- czy tak można?
Cytat:
Ps. Wynajmij z kolezanka. Wyjdzie na to samo a moze sie okaze ze jestes bi. Who knows..
![]() |
![]() |
#752 | |
BAN stały
|
Cytat:
Facet nie deklarowal zadnego ślubu ani dzieci. W czym mnie oszukuje i upokaza. No no. Slucham a raczej czytam ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Widac po watkach z zareczynami ze sa zrywane, klejnot za 2 tys i nie uchroni przed rozczarowaniem Edytowane przez aguusia88 Czas edycji: 2014-07-01 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#754 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
BAN stały
|
Juz mowilam. Jestesmy specyficzna para i potrafimy zartowac ze wszystkiego No ale to moja wina a nie jego. Moge sie wyprowadzic a nie chce. Doszlam do wniosku ze slub traktuje z ciekawości z mody bo fajnie jest wybierac stroje kwiatki a nie z czystej milosci. Nawet chuba nie mysle o slubie jak dorodla osoba ktora udźwignie problemy
Edytowane przez aguusia88 Czas edycji: 2014-07-01 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do wesela - tak jak pisalam, rozumiem, ze ktos go nie chce. Ale rozumiem dopoki obie strony tego chca, a nie jak jest to decyzja tylko mosci pana. Boze, facet zrobil ci takie pranie mozgu, ze ty naprawde uwazasz, ze jestes ta zla bo marzy ci sie slub? Kastrowalabym takich patalachow za to co robia kobietom psychicznie. Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2014-07-01 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
BAN stały
|
Tego slubu teraz chce zeby wam udowodnic ze mozemy ze on mnie kocha a to nie tak powinno wygladac. Za duzo o tym mysle i odechciewa mi sie białej sukienki. Musze odpoczac od tematu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
po drugiej stronie szafy
|
Dziewczyny, nie wiem jak Wy, ale ja już dawno widzę totalną bezcelowość dyskusji z Wizażanką aguusia88. Niepotrzebnie się produkujecie.
![]() |
#759 |
BAN stały
|
Dobrze mi sie zyje z tz a na sile szukm problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny...przemyślałam , uspokoiłam się i postanowiłam, że dam szansę byśmy się wykazali. Ja postaram się zmienić to o czym Tż mówił i będę obserwować czy sam zacznie ze mną rozmawiać, zwracać uwagę jeśli coś będzie nie tak.
Popracujemy tak 2-3 miesiące, jeśli będzie ok to zapytam jak teraz czuje się ze mną, czy coś zmieniło się na lepsze i czy widzi wspólną przyszłość. Jeśli dalej zacznie się wykręcać, szukać problemów to przynajmniej będę miała czyste sumienie, że ja w tym związku byłam fair. Myślę, że już te 3 miesiące mojego życia mnie nie zbawi a może przez ten czas zobaczę coś nowego w partnerze. Wkurzają mnie tylko niektóre osoby ....ciągle tylko słyszę ale naiwna jesteś, on cie nie kocha, zerwij albo postaw ultimatum co do ślubu. Szczena mi opada jak słyszę takie rady od wydawałoby się inteligentnych ludzi. Edytowane przez Ameliaq Czas edycji: 2014-07-01 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/member.php?u=430354 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Zadomowienie
|
To jest troll jak nic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() toć to za trudne dla owej dziewoji Cytat:
![]() z ciekawosci to mozna przeczytac ksiazke, obejrzec film, pojsc do galeii obrazów, isc na spektakl do teatru ale ŚLUB????????????????????: mur: ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#765 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
Raczkowanie
|
Co niektóre panie zarzucały mi brak miłości....no a teraz pewnie wyjdę na naiwną, bo jak mogłam dać szansę.
Czas pokaże czy jego słowa okażą się prawdą.... Cytat:
Edytowane przez Ameliaq Czas edycji: 2014-07-01 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moim zdaniem jeżeli związek nie jest toksyczny, nie krzywdzi się nikogo to zawsze warto spróbować coś naprawić. Oczywiście nie w nieskończoność, bo na związek który nie rokuje, w którym żadnych zmian nie widać to szkoda czasu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Postaw sobie kilka pytań: czy chcesz z nim mieć dzieci, czy mu ufasz, jakim jest człowiekiem, czy wyobrażasz sobie jak się razem starzejecie, jak zajdziesz w ciążę czy Cię będzie utrzymywał, kto pójdzie na wychowawczy, jakim będzie ojcem, czy jak zachorujesz - będzie Ci pomagał. I zadawaj mu dużo pytań, o to jak on sobie pewne rzeczy wyobraża. Niech wyraża swoje zdanie a tylko bez zastanowienia zgadza z Tobą. Mam nadzieję że te 3miesiące będą intensywne i przyniosą efekty. Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2014-07-01 o 11:30 Powód: , |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zalozylaoddzielny wątek! o tym ze jej facet nie posiada garnituru bo nie, bo nie lubi,bo nie chce bo cos tam tralalala moze tam tez sie wyzala
![]() |
![]() |
#770 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#772 |
Rozeznanie
|
Ja jestem w odwrotnej sytuacji. I powiem wam, że bardzo dużo racji jest w tym, co pisała Rambertowa. Jestem w związku 8 lat, 6 lat mieszkaliśmy razem, jednak ostatni rok spędziliśmy osobno, gdyż on dostał szansę swojego życia - wyjazd z grupą badawczą za granicę, a ja musiałam zostać. I przez ten rok strasznie nam się w związku napsuło.
On teraz naciska na ślub. Bardzo możliwe, że to ze strachu, że związek nam się rozpadnie. Ja jestem na nie, gdyż mam bardzo dużo wątpliwości. Pojutrze wraca, więc tak samo jak autorkę, czeka nas odbudowywanie związku. Trzymam kciuki - i za Was i za nas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
To nasza wspólna decyzja, napisałam jemu w sobotę, że odchodzę, przyjechał i porozmawialiśmy. Cytat:
Co do dzieci...to ja ich nie chcę mieć. Nigdy nie mów nigdy, może odmieni mi się za 10 lat ale teraz? Nie. Dzieci nie lubię, nie wzbudzają we mnie zachwytu. No taka już jestem. Oczywiście Tż o tym wie! No ale może tu też jest problem...może on w przyszłości chce mieć te dzieci i dlatego zastanawia się ! Dla mnie powiedział, że nie jest to dla niego najważniejsze ale przecież o ślubie też wiele rzeczy mówił.... Czasami mam wrażenie, że on do końca mnie nie zna, myśli, że zmienię zdanie w kluczowych sprawach. Dla mnie moje przekonania są wręcz święte. Jeśli coś mi nie odpowiada lub mam odmienne zdanie potrafię w towarzystwie kulturalnie o tym powiedzieć. A Tż jest jednak podatny na wpływy innych. Im dłużej nad tym myślę tym bardziej czuję, że albo to ja źle przekazuję swoje myśli albo to on nie rozumie..... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Daj relację co wyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Taki mąż byłby upierdliwy: mówisz żeby kupił chleb i bułki a przyniesie mleko i śmietanę, zapytasz czy idziecie do kina, ubierzesz się na sportowo - okaże się że do teatru, zabieracie kasę na mieszkanie a wyda ją na wycieczkę dookoła świata. Przykłady z sufitu ale przyjrzyj mu się, bo w związku trzeba być wyczulonym na potrzeby 2giego człowieka i rozumieć się. A wydaje mi się że ty jesteś komunikatywna - mówisz wprost czego chcesz, czego oczekujesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
BAN stały
|
jesli odpowiadacie na moje posty to same zamulacie watek
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |||
.
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
BAN stały
|
no widzisz, ja nie bardzo, w tym roku dopiero zaczelam zarabiac, przynajmniej nie w tym momencie, wiec albo bede mieszkac z partnerem albo wroce do domu rodzinnego a czego nie chce i bede sie trzymac tutaj ile sie da
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 | ||
and cigarettes
|
Cytat:
![]() No czekaj, a czy Ty sama nie chciałaś mu dać ultimatum? Sama nie napisałaś mu "odchodzę"? Sama nie myślałaś, że jesteś wykorzystywana (to chyba oznaka naiwności), bo darmowy seksik i obiadki? Czemu, gdy inni Ci tak radzą, to zastanawiasz się nad ich inteligencją, a gdy sama robisz to samo/chcesz zrobić, to swojej inteligencji nie podważasz? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.