Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz. IV! - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Czy boisz się porodu?
Nie 16 50,00%
Ani trochę 16 50,00%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-01, 18:22   #2731
papryczka160
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz.

UmiZumi dzięki;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 18:29   #2732
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria
Dot.: Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz.

Hej dziołchy!
Czytam was, czytam, ale nic się nie odzywam Bo mi gorąco

Te falbanki do łóżeczka też mi się z trumienką kojarzą, może gdyby to nie była taka falbana tylko prosty materiał...

Czkawkę raz czułam, ale powiem wam, że to było strasznie dziwne, bo faktycznie czułam regularne ruchy tam na dole gdzie główka. Moja młoda chyba już jest bardzo nisko bo tak jakby mnie w pipkę szturchała
Wiem, że to dziwnie może zabrzmiało

A takie literki też bym chciała... Ale liczę na to, że szybko wyprowadzimy się do lepszego mieszkania, więc nie ma sensu tego tak urządzać :-( Chociaż jak patrzę na te wasze kąciki, to normalnie zazdroszczę
patrycja19894 u Ciebie to w ogóle odjazd
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 18:46   #2733
Polly_
grozi wypollizowaniem

to ja na razie wygrywam konkurs na najstarsze łózeczko w wątku , ma co najmniej 36 lat

falbanka mi sie nie podoba, poscieli do wozka nie planuje...

miętowy kącik prześliczny

u mnie kącik malucha szaro-bury , tylko dodatki beda kolorowe
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 19:01   #2734
mysia111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Matko, Zaczarowana, przeczytałam Twój post i .... dotarło do mnie, że jestem jełopem. Zamówiłam łóżeczko z szufladą, a nie zmierzyłam, czy się otworzy...i jak o tym myślę teraz -to jest duża szansa, że nie
Zwalisz na kalafiora ciążowego

Wczoraj zamówiłam duży kufer wiklinowy biały i dziś juz mi go kurier przywiózł
Musze go jeszcze ozdobić takim dużym serduszkiem wiklinowym (jak w zał) ale to musze sie udać do galerii do Centrum i chyba jutro sie przejadę na jakiś shopping. Moze coś na wyprzedaży jeszcze wyhaczę.

Wizyta u dentysty zaliczona - córa nie ma nic do robienia- uff.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4245eba35904a8825d4807cc3e826cee.jpg (90,3 KB, 12 załadowań)
mysia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 19:26   #2735
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daisy dot Pokaż wiadomość
Hej hej miło, że jeszcze ktoś dołącza

Superancko !!!
Porozmawiałaś z Mamą o jej absurdalnym pomyśle? Mnie się wydaje, że zabrakło szczerości w rozmowie i ona zdaje sobie sprawę, że taki "najazd" to niedobry pomysł, ale może nie powiedziałaś jej tego wprost więc nikt niczego sam się nie domysli, niestety

niedobrze! u lekarza byłaś, coś powiedział? skąd to się wzięło? już jest lepiej mam nadzieję

bardzo ładny wózek!

Ja dziś zrobiłam porządek z listą wyprawkową, pospisywałam to czego jeszcze brakuje. Zrobiłam koszyk w Gemini, kupiłam na allegro u MamoTato śpiworek i przybornik do łóżeczka, przyszła kołyska - jeszcze trzeba gdzieś materacyk kupić, ale nigdzie nie ma, tylko te cienkie pianki...
Dziś zamierzam zmusić męża do zamówienia nowego łóżka dla nas, bo inaczej niech wyparza na 1osobowe w innym pokoju. Nasza kanapa ma 120cm i jest za mała, jest mi mega niewygodnie! Wybrałam łóżko 140 (większe nie wejdzie) i materac kieszonkowy sprężynowy.

Czy do wózka macie pościelkę? czy wystarczy flanelka, rożek, śpiworek, kocyk
Przy synu nie mialam, teraz zamówilam i sama się zastanawiam po co, ale kosztowała cale 29 zl za poduchę+kołdrę+poszewki+p rześcieradło, więc nawet jeśli miałaby leżeć, to przeżyję. Na początek i tak nie planuję używać, chyba, ze chłodno będzie. A tak to pewnie albo kocyk albo flanela i tyle. Rożków nie lubię, pewnie tym razem też krótko poużywam o ile wogóle.
Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
Nie wiem, myślisz że sięgasz aż do główki?

A z serii głupich pytań, do porodu się idzie w koszuli, a pod koszulę zakładacie stanik? bo po ja rozumiem, że i tak się zmorduję i upocę i powinno mi być wszystko jedno, ale jak już teraz w ciągu dnia ta siara sobie leci jak chce, to przy porodzie przy wysiłku hormonach itd może lecieć bardziej, nie? to nie chciałabym być jeszcze cała zalana, a z drugiej strony malucha trzeba jak najwygodniej i jak najszybciej położyć na gołym ciele..no i nie wiem
Nie zakładam stanika na porodówkę, wtedy wszystko drażni i ostatnie o czym bym myślała, to czy mi siara leci
Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
My z Tz jak wroci z pracy idziemy kupic mi stanik do karmienia
3 razy zamawialam przez neta i byly zle
juz wole dac wiecej i miec porzadny niz jakies dwa niedopasowane
mysle ze na poczatek jeden mi wystraczy bo nie wiem czy sie u mnie sprawdzi czy nie bede wolala po prostu zwykly nosic

i jeszcze kupujemy lampke nad przewijak mam nadzieje ze bedzie cos ciekawego
Polecam mimo wszystko kupić 2, bo czlowiek nie dośc, że się poci, to jak już mleko się pojawi to a to przecieknie, a to co innego, a na przebranie naprawdę się przyda.
Cytat:
Napisane przez neska1412 Pokaż wiadomość
Ja nie licze ruchów. Może dlatego ze maly jest bardzo ruchliwy. I nawet lekarz nic nie mowił żeby liczyć
Ja przestałam liczyć, bo bym nic innego czasem nie robiła. Wiem, czy się ruszala, czy dużo, czy mało, czy coś jest nie tak.

Zakupiłam wszystko co tam wymyśliłam do kupienia Bąblicy wyprawkowego, tym samym mam to z głowy i czekam tylko na dostawy w tym tygodniu
Stary 2014-07-01, 19:49   #2736
Optymistka26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Te falbanki do łóżeczka też mi się z trumienką kojarzą, może gdyby to nie była taka falbana tylko prosty materiał...

Moja młoda chyba już jest bardzo nisko bo tak jakby mnie w pipkę szturchała
:
Sa tez takie falbany proste a nie falowane.

Nie jestes sama. Codziennie czuje jak dziecko grzebie mi raczkami w broszce i to nie jest przyjemne

Optymistka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 19:53   #2737
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Optymistka26 Pokaż wiadomość
Zobaczcie co przyniosla mi mama na poprawe humoru
O jakie słodkie

Cytat:
Napisane przez mysia111 Pokaż wiadomość
Zwalisz na kalafiora ciążowego

Wczoraj zamówiłam duży kufer wiklinowy biały i dziś juz mi go kurier przywiózł
Musze go jeszcze ozdobić takim dużym serduszkiem wiklinowym (jak w zał) ale to musze sie udać do galerii do Centrum i chyba jutro sie przejadę na jakiś shopping. Moze coś na wyprzedaży jeszcze wyhaczę.

Wizyta u dentysty zaliczona - córa nie ma nic do robienia- uff.
No chyba będę musiała. Dziwne, że nie pomyślałam, żeby to zmierzyć.

Pokaż prosze kosz wiklinowy, też szukam czegoś takiego

Byłam w Rossmannie, kupiłam te chusteczki, dodatkowo pieluchy jedynki i chusteczki do pupy.
Ile potrzebuję tych pieluch jedynek? I kiedy zaczyna się używać dwójek?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 19:56   #2738
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
O jakie słodkie

No chyba będę musiała. Dziwne, że nie pomyślałam, żeby to zmierzyć.

Byłam w Rossmannie, kupiłam te chusteczki, dodatkowo pieluchy jedynki i chusteczki do pupy.
Ile potrzebuję tych pieluch jedynek? I kiedy zaczyna się używać dwójek?
Myślę, że po ok.miesiącu, zależy od wagi dziecka. Ja kupiłam 4 paczki jedynek na razie. Myślę, że jeszcze z jedną dokupię, bo podobno na początku to idą jak woda.
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 20:01   #2739
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Myślę, że po ok.miesiącu, zależy od wagi dziecka. Ja kupiłam 4 paczki jedynek na razie. Myślę, że jeszcze z jedną dokupię, bo podobno na początku to idą jak woda.
Ja dwie, ale to nic, dokupię jak coś.
Jakiej firmy wzięłaś? Ja wzięłam Pampersy.

Hania

Stary 2014-07-01, 20:04   #2740
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dwie, ale to nic, dokupię jak coś.
Jakiej firmy wzięłaś? Ja wzięłam Pampersy.
Ja happy bella. Siostra mi poleciła, podobno są super na stawy biodrowe, bo są dość sztywne. Mają też wycięcie na kikut i wkład z zielonej herbaty. Na razie na tych podziałam, a potem chcę wielorazowe już kupić, jak synek podrośnie do nich.
Stary 2014-07-01, 20:18   #2741
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Zakupiłam wszystko co tam wymyśliłam do kupienia Bąblicy wyprawkowego, tym samym mam to z głowy i czekam tylko na dostawy w tym tygodniu
Ja czekam na dwie dostawy, wielka paka z PL z cala wyprawka kosmetyczna, rozki, poduszki itp. oraz na wózek.. Aaaa juz sie nie moge doczekac
Stary 2014-07-01, 20:20   #2742
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja happy bella. Siostra mi poleciła, podobno są super na stawy biodrowe, bo są dość sztywne. Mają też wycięcie na kikut i wkład z zielonej herbaty. Na razie na tych podziałam, a potem chcę wielorazowe już kupić, jak synek podrośnie do nich.
Zaraz sobie je zobaczę.
Mi siostra doradziła na początek Pampersy, a potem od dwójek Babydream i tak pewnie zrobię. Ona tak używała i wszystko było ok

Hania

Stary 2014-07-01, 20:31   #2743
mysia111
Zadomowienie

Cytat:

Ja kupiłam taki zwykły duży biały - bez udziwnień (zał 1). Sama go sobie ozdobię sercem wiklinowym
Spodobał mi sie też taki z siedziskiem ale cena łącznie z poduchą to ponad 400zł więc sobie odpuściłam (zdj 2).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kufer-biala-wiklina-70cm.jpg (125,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg poduszka_na_skr_1403703022.jpg (33,0 KB, 18 załadowań)
Stary 2014-07-01, 20:33   #2744
pati1078
Rozeznanie

Cytat:
slodziuchna
pati1078 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 20:35   #2745
daisy dot
Rozeznanie

Cytat:
Ale super! Sowy są świetne.

A to nasz napis, już dawno miałam wrzucać
Kasia, a podasz sprzedawce, od którego Ty zamawiałaś? bo też szukam motywu z piłką do nogi i nie mogę znaleźć
daisy dot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 20:44   #2746
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupiłam taki zwykły duży biały - bez udziwnień (zał 1). Sama go sobie ozdobię sercem wiklinowym
Spodobał mi sie też taki z siedziskiem ale cena łącznie z poduchą to ponad 400zł więc sobie odpuściłam (zdj 2).
A mozesz jeszcze podac wymiary tego kosza piewszego i jaka cena?

Hania

Stary 2014-07-01, 20:55   #2747
anius_7
Wtajemniczenie

Nadrobiłam, ale nie miałam siły cytować, wybaczcie.
Witam nowe mamusie, fajnie że zdecydowałyście się do nas dołączyć

Któraś z Was pisała o bólu krocza. Mnie już od ok.2 tygodni ciągle boli tak w dół od pachwiny, między kroczem a udem. Cały czas w tym samym miejscu i czasem to jest taki ból, że nie mogę chodzić. Pytałam gin o to i najpierw myślała, że to może przepuklina, ale obmacała mnie z każdej strony i stwierdziła, że po prostu macica się rozciąga i że to normalne. Więc może bóle w tamtych okolicach są po prostu normalne i trzeba jakoś przetrwać.

Na literki z imieniem też się chyba skuszę, bo bardzo mi się podobają

anius_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 21:02   #2748
malutka100
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super! Sowy są świetne.

A to nasz napis, już dawno miałam wrzucać
super wygląda aa i śliczny kolor ściany

Cytat:
słodki prezencik

Cytat:
Ja nie licze ruchów. Może dlatego ze maly jest bardzo ruchliwy. I nawet lekarz nic nie mowił żeby liczyć
mój właśnie też jest ruchliwy, więc nie liczę ruchów
malutka100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 21:18   #2749
asix86
Wtajemniczenie

Dziękuję za życzenia urodzinowe .

Czyli wśród sierpniówek nie pojawiła się żadna czerwcówka

Dziś mam bardzo ciężki dzień. Przestaję żyć, a zaczynam wegetować..
tak boli mnie krzyż/biodro, że każdy krok to łzy w oczach. Jutro ciocia przywiezie mi kule, żebym sobie do kibelka spokojnie mogła podejść . No masakra!

Ja falbanki nie kupię, bo mam chłopca, ale po waszych skojarzeniach i tak bym nie kupiła , chociaż faktycznie też mam zamiar pod łóżeczkiem trzymać pampersy.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez malutka100 Pokaż wiadomość
mój właśnie też jest ruchliwy, więc nie liczę ruchów
Ja również nie liczę, bo mały bardzo często się rusza.
Stary 2014-07-01, 21:19   #2750
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asix86 Pokaż wiadomość
Dziękuję za życzenia urodzinowe .

Czyli wśród sierpniówek nie pojawiła się żadna czerwcówka

Dziś mam bardzo ciężki dzień. Przestaję żyć, a zaczynam wegetować..
tak boli mnie krzyż/biodro, że każdy krok to łzy w oczach. Jutro ciocia przywiezie mi kule, żebym sobie do kibelka spokojnie mogła podejść . No masakra!

Ja falbanki nie kupię, bo mam chłopca, ale po waszych skojarzeniach i tak bym nie kupiła , chociaż faktycznie też mam zamiar pod łóżeczkiem trzymać pampersy.
O kurcze, az tak Cie boli, ze kule potrzebujesz? Biedna

A ja sie zastanawiam, czy Mala sie nie przekrecila. Jakos inaczej ja czuje i obawiam sie, ze glowa wskoczyla wyzej

Hania

Stary 2014-07-01, 21:23   #2751
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia, a podasz sprzedawce, od którego Ty zamawiałaś? bo też szukam motywu z piłką do nogi i nie mogę znaleźć
Właśnie kurcze szukałam konkretnego i nie mogłam znaleźć ani w kupionych, ani w komentarzach (tak to jest, jak się nie chce pisać), ale tam, gdzie zamawialiśmy, ta babeczka projektowała, co się chciało. Przegrzebię maila tżta, bo tam te projekty wysyłała i dam znać.
Stary 2014-07-01, 21:23   #2752
justa_1978
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Hej dziołchy!
Czytam was, czytam, ale nic się nie odzywam Bo mi gorąco

Czkawkę raz czułam, ale powiem wam, że to było strasznie dziwne, bo faktycznie czułam regularne ruchy tam na dole gdzie główka. Moja młoda chyba już jest bardzo nisko bo tak jakby mnie w pipkę szturchała
Wiem, że to dziwnie może zabrzmiało

A takie literki też bym chciała... Ale liczę na to, że szybko wyprowadzimy się do lepszego mieszkania, więc nie ma sensu tego tak urządzać :-( Chociaż jak patrzę na te wasze kąciki, to normalnie zazdroszczę
patrycja19894 u Ciebie to w ogóle odjazd
Hahaha a wiesz, ze mialam dokladnie takie same skojarzenia... Bez wzgledu czy proste te falbanki czy tez nie, to zaraz widze trumne...
justa_1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 21:28   #2753
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Napisane przez justa_1978 Pokaż wiadomość
Hahaha a wiesz, ze mialam dokladnie takie same skojarzenia... Bez wzgledu czy proste te falbanki czy tez nie, to zaraz widze trumne...
A jak jeszcze niektórzy mają takie satynowe
Stary 2014-07-01, 21:32   #2754
kamilast
Raczkowanie

Cytat:
Hej.
Byłam dzisiaj na pobraniu krwi i zakupach spozywczych i tak sie zmeczyłam, że miałam ochote sie połozyc miedzy tymi reklamówkami na podlodze
Mam do was pytanie z serii tych glupich.
Wczoraj wkładałam sobie tą tabletkę luteiny i tak dotknełam ścianki pochwy jakby od strony brzucha.
I tam jest twarde i owalne To chyba główka małego.
To znaczy, że wstawil się juz w kanał?
Tylko nie śmiejcie się jak gadam glupoty
Trudno powiedzieć czego dotknęłaś, myślę że teoretycznie mogła to być główka. Ale spokojnie nigdzie się nie wstawił. Kanał rodny to przestrzeń którą dziecko pokonuje w trakcie parcia. O wstawieniu mówimy wtedy kiedy główka zeszła poniżej wchodu i nie można jej już wepchnąć spowrotem.

Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
A z serii głupich pytań, do porodu się idzie w koszuli, a pod koszulę zakładacie stanik? bo po ja rozumiem, że i tak się zmorduję i upocę i powinno mi być wszystko jedno, ale jak już teraz w ciągu dnia ta siara sobie leci jak chce, to przy porodzie przy wysiłku hormonach itd może lecieć bardziej, nie? to nie chciałabym być jeszcze cała zalana, a z drugiej strony malucha trzeba jak najwygodniej i jak najszybciej położyć na gołym ciele..no i nie wiem
Ja byłam w staniku na porodówce. Spędziłam tam kilkanaście godzin i czułabym się niekomfortowo bez. Mój biust do jędrnych nie należy a uczucia że się opiera o brzuchol nie cierpię. Został zdjęty w momencie jak było wiadomo że wreszcie będę rodzić.
A co do koszuli i rozpinania guzików nad którym się zastanawiacie to u mnie wyglądało tak że położna jak młody się pojawił to podciągnełam mi koszulę pod brodę i położyła dziecko, nikt się w żadne ceregiele typu rozpinanie guzików nie bawił. Biorąc pod uwagę to że leżałam z rozkraczonymi nogami gdzie pewnie ziała jakaś krwista jama goły biust mi nie przeszkadzał

Przepraszam że tak zniknęłam, ale najpierw mi laptop padł a potem dopadł jakiś psychofizyczny kryzys (a to nowina co), a że nie lubię marudzić to się nie odzywałam.
Nie chcę się nikomu w kolejkę wpychać ale od kilku dni mam skurcze. Są krótkie, pojedyncze, nie jakieś super bolesne... ale są . Jutro mam wizytę, mam nadzieję że gin powie że oba dobrze ponad 2kg
Stary 2014-07-01, 21:34   #2755
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=9121985

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Ej, przestańcie z tymi trumnami. Ja miałam falbankę w zestawie i się teraz martwię, że będzie mi się źle kojarzyć. A jest taka piękna...
Stary 2014-07-01, 21:35   #2756
mysia111
Zadomowienie

Cytat:
A mozesz jeszcze podac wymiary tego kosza piewszego i jaka cena?
60x40x40 koszt 104zl na allegro jest bardzo duzo takich koszy i w roznych rozmiarach

Edytowane przez mysia111
Czas edycji: 2014-07-01 o 21:42
Stary 2014-07-01, 21:41   #2757
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Napisane przez kamilast Pokaż wiadomość
Trudno powiedzieć czego dotknęłaś, myślę że teoretycznie mogła to być główka. Ale spokojnie nigdzie się nie wstawił. Kanał rodny to przestrzeń którą dziecko pokonuje w trakcie parcia. O wstawieniu mówimy wtedy kiedy główka zeszła poniżej wchodu i nie można jej już wepchnąć spowrotem.

Ja byłam w staniku na porodówce. Spędziłam tam kilkanaście godzin i czułabym się niekomfortowo bez. Mój biust do jędrnych nie należy a uczucia że się opiera o brzuchol nie cierpię. Został zdjęty w momencie jak było wiadomo że wreszcie będę rodzić.
A co do koszuli i rozpinania guzików nad którym się zastanawiacie to u mnie wyglądało tak że położna jak młody się pojawił to podciągnełam mi koszulę pod brodę i położyła dziecko, nikt się w żadne ceregiele typu rozpinanie guzików nie bawił. Biorąc pod uwagę to że leżałam z rozkraczonymi nogami gdzie pewnie ziała jakaś krwista jama goły biust mi nie przeszkadzał

Przepraszam że tak zniknęłam, ale najpierw mi laptop padł a potem dopadł jakiś psychofizyczny kryzys (a to nowina co), a że nie lubię marudzić to się nie odzywałam.
Nie chcę się nikomu w kolejkę wpychać ale od kilku dni mam skurcze. Są krótkie, pojedyncze, nie jakieś super bolesne... ale są . Jutro mam wizytę, mam nadzieję że gin powie że oba dobrze ponad 2kg
skurcze?
Trzymam kciuki za oba w takim razie

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:

Ej, przestańcie z tymi trumnami. Ja miałam falbankę w zestawie i się teraz martwię, że będzie mi się źle kojarzyć. A jest taka piękna...
Cicho już
Stary 2014-07-01, 21:46   #2758
gosia3103
Zakorzenienie

Cytat:
Cudo

Cytat:
Ładny ten kosz, pierwszy mi się jednak bardziej podoba i doczytałam już cenę, a jeszcze byś podała gdzie kupiłaś

Dziewczyny, ponawiam pytanie - gdzie kupowałyście materac Fikuśny Sen i za ile? Byłam w Świecie Dziecka i kosztował 210 zł (a na stronie producenta cena podana 180...), w dodatku był tylko jeden na stanie, na samym wierzchu i na pewno już przez wszystkich wymacany i ugnieciony, a ja mam schizy i chcę taki, co go nikt nie macał :P i teraz pytanie, bo znalazłam go nawet w cenie 139 zł (!) i nie wiem czy mam się martwić, że to jakaś lipa może być czy cieszyć się na okazję i zamawiać?
Stary 2014-07-01, 21:55   #2759
pati1078
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamilast Pokaż wiadomość

ty się raczej nie wpychasz bo i tak jesteś jedna z pierwszych a zwazywszy na to ze masz bliźniaki to tym bardziej trzymam kciuki za wizyte
pati1078 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 22:10   #2760
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
60x40x40 koszt 104zl na allegro jest bardzo duzo takich koszy i w roznych rozmiarach
To za maly dla mnie.
Dziekuje Ci bardzo

Kamilast, skurcze juz? Ok, Ty mozesz sie wpychac w kolejke, jestes uprzywilejowana kciuki za dzieciaczki, zeby wazyly juz ponad 2 kg

Wypralam zabawki. Zyja, maja sie dobrze! Dzieki za wszystkie rady!

Mam 5 zawieszek na wozek i 3 zawieszki nad lozeczko - to pewnie lekka przesada... Umylam juz tez grzechotki, pozytywki, male pluszaczki do tarmoszenia z folia w srodku, szeleszczace. Wiem, ze Mala tego na razie nie potrzebuje, ale schowam i bede wyciagac sukcesywnie

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości