ch³opak ci±gle oszukuje... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-07-01, 16:40   #31
kalincia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 13 025
Dot.: ch³opak ci±gle oszukuje...

Wiêc kolejne rozmowy nie maj± sensu. On siê nie zmieni, a ty musisz siê zastanowiæ, czy potrafisz tak ¿yæ. Ja bym nie potrafi³a byæ z moim facetem, gdybym nie by³a go ca³kiem pewna.
kalincia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-07-01, 16:41   #32
domka94
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15

Cytat:
Napisane przez skara Poka¿ wiadomo¶æ
Ty siê zastanów dlaczego kto¶ "¿yczliwy" Ciê informuje. Co to kogo obchodzi i co Ciebie obchodz± donosy. M³oda jeste¶ to i podchodzisz do tego emocjonalnie, za jaki¶ czas Ci przejdzie
Zastanowi³am siê i zamie¶ci³am to w komentarzu kawa³ek wy¿ej
Mój wiek nie ma tu ¿adnego znaczenia. Do wielu spraw podchodzê emocjonalnie, bo taka jestem i doskonale o tym wiedzia³. Jak to mówi± ,,widzia³y ga³y, co bra³y".
I wydaje mi siê, ¿e w momencie kiedy przestanê siê tym przejmowaæ, to przestanie mi te¿ na Nim zale¿eæ, wiêc nie widzê nic z³ego w mojej trosce o zwi±zek.
domka94 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-07-01, 17:50   #33
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
Napisane przez domka94 Poka¿ wiadomo¶æ
Dok³adnie... Mo¿e nawet nie tyle, co obawiam siê ¿e co¶ zrobi, tylko zastanawiam siê dlaczego sam mi tego nie powiedzia³.
(...)
Bo widaæ nie ma czystego sumienia (jako¶ nie wierzê w wersjê, ¿e go tak uciskasz, ¿e "biedaczek" a¿ musi uciekaæ w k³amstwa / niedomówienia). A jak dodaæ do tego jego nieciekaw± przesz³o¶æ (bawienie siê kobietami), to có¿...
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-07-01, 19:04   #34
domka94
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Poka¿ wiadomo¶æ
Bo widaæ nie ma czystego sumienia (jako¶ nie wierzê w wersjê, ¿e go tak uciskasz, ¿e "biedaczek" a¿ musi uciekaæ w k³amstwa / niedomówienia). A jak dodaæ do tego jego nieciekaw± przesz³o¶æ (bawienie siê kobietami), to có¿...
W³a¶nie niczego mu nie zabraniam ;/ z kolegami widuje siê ile chce, pije z nimi ile chce, a raczej ile jest w stanie. I NIGDY nie zrobi³am mu o to wyrzutów, tylko mówi³am, ¿eby siê zastanowi³, bo mo¿e mu siê co¶ staæ... To chyba daje mu du¿± swobodê? Jedyne czego wymagam przy wyj¶ciach, to ¿eby wróci³ do domu, jak to siê mówi, ,,przed ¶niadaniem", ¿eby nigdzie nie nocowa³, powiedzia³ mi z kim (najwa¿niejsze!) i gdzie idzie. To nie jest du¿o. Nie wydzwaniam co 15min z kontrol±, on sam zazwyczaj pierwszy pisze itd. Wiêc nie mam pojêcia, po co mnie ok³amuje i nie mówi mi wszystkiego... Jego zachowanie nie przeszkadza tylko mi ale te¿ naszej przyjació³ce, która ju¿ kilka razy strofowa³a go, jak siê zachowuje i co mu odbi³o...
Natomiast bawienie siê kobietami... By³o, nie usprawiedliwiam go, ale naprawdê mia³ ciê¿ki okres ze swoj± by³± dziewczyn±. Ciê¿ko by³o mi to zrozumieæ ale us³ysza³am ca³± opowie¶æ o jej psychicznych wyczynach i przymknê³am na to oko, kiedy jeszcze T¯ by³ tylko koleg±. A zraniony facet, to zazwyczaj facet, który nie potrafi swojego kolegi utrzymaæ na wodzy... -.-
Stary 2014-07-01, 19:58   #35
madana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 071

Cytat:
Napisane przez domka94 Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie niczego mu nie zabraniam ;/ z kolegami widuje siê ile chce, pije z nimi ile chce, a raczej ile jest w stanie. I NIGDY nie zrobi³am mu o to wyrzutów, tylko mówi³am, ¿eby siê zastanowi³, bo mo¿e mu siê co¶ staæ... To chyba daje mu du¿± swobodê? Jedyne czego wymagam przy wyj¶ciach, to ¿eby wróci³ do domu, jak to siê mówi, ,,przed ¶niadaniem", ¿eby nigdzie nie nocowa³, powiedzia³ mi z kim (najwa¿niejsze!) i gdzie idzie. To nie jest du¿o. Nie wydzwaniam co 15min z kontrol±, on sam zazwyczaj pierwszy pisze itd. Wiêc nie mam pojêcia, po co mnie ok³amuje i nie mówi mi wszystkiego... Jego zachowanie nie przeszkadza tylko mi ale te¿ naszej przyjació³ce, która ju¿ kilka razy strofowa³a go, jak siê zachowuje i co mu odbi³o...
Natomiast bawienie siê kobietami... By³o, nie usprawiedliwiam go, ale naprawdê mia³ ciê¿ki okres ze swoj± by³± dziewczyn±. Ciê¿ko by³o mi to zrozumieæ ale us³ysza³am ca³± opowie¶æ o jej psychicznych wyczynach i przymknê³am na to oko, kiedy jeszcze T¯ by³ tylko koleg±. A zraniony facet, to zazwyczaj facet, który nie potrafi swojego kolegi utrzymaæ na wodzy... -.-
- dla mnie nadmiar chlania, brak jaki¶ zasad picia alkoholu jest duuuu¿± wad± faceta i raczej jedn± z rzeczy pokazuj±cej bezsens zwi±zku z takim facetem.
- z twojego opisu ch³opa wygl±da on tak sobie, a przedstawiasz go jako "zranionego faceta"- na pewno jedynie tamta dziewczyna by³a "zua"???? Po tym co opisujesz, bêd±c z nim, nie bardzo to tak wygl±da. No chyba ¿e na temat tej dziewczyny mówi³o ci trochê wiêcej osób ni¿ twój ch³opak.

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Poka¿ wiadomo¶æ
- zgadzam siê, podobnie odbieram,
Moja rada: przyjrzyj siê mu jednak dobrze: czy faktycznie siê zmieni³, czy tylko udaje , ¿e jest inny,

Edytowane przez madana
Czas edycji: 2014-07-01 o 20:04
madana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-07-01, 20:28   #36
domka94
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madana Poka¿ wiadomo¶æ
- dla mnie nadmiar chlania, brak jaki¶ zasad picia alkoholu jest duuuu¿± wad± faceta i raczej jedn± z rzeczy pokazuj±cej bezsens zwi±zku z takim facetem.
- z twojego opisu ch³opa wygl±da on tak sobie, a przedstawiasz go jako "zranionego faceta"- na pewno jedynie tamta dziewczyna by³a "zua"???? Po tym co opisujesz, bêd±c z nim, nie bardzo to tak wygl±da. No chyba ¿e na temat tej dziewczyny mówi³o ci trochê wiêcej osób ni¿ twój ch³opak.

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

- zgadzam siê, podobnie odbieram,
Moja rada: przyjrzyj siê mu jednak dobrze: czy faktycznie siê zmieni³, czy tylko udaje , ¿e jest inny,
Tzn. nie ma tak, ¿e w ci±gu dni pije i pije... Jak wychodzi do kumpla, z którym siê d³ugo nie widzia³ albo jak jest jaka¶ impreza w akademiku czy gdzie¶. I tak jest lepiej ni¿ kiedy mnie nie zna³, bo wtedy nawet nie zwraca³ uwagi, ¿e ma zajêcia nastêpnego dnia. Teraz to znacznie ograniczy³ i jego koledzy z akademika przychodz± i truj± mi, ¿e ,,zabra³am im kumpla", chocia¿ nie broni³am mu tego nigdy (czyli to ju¿ jaki¶ plus...).
O tamtej najpierw dowiedzia³am siê od jego kolegów i przyjació³ki, która teraz jest równie¿ moj±. By³a starsza od niego o 2 lata, wiêc mia³a jako tak± kontrolê nad nim. Byli razem 3 lata, potem od razu po zerwaniu zaczê³a siê spotykaæ z innym, byæ z nim ale w dodatku dalej spotyka³a siê z moim T¯. My¶la³, ¿e do niego wróci, a ona siê nim bawi³a. Wiêc on bawi³ siê innymi dziewczynami, imprezowa³...
Poznali¶my siê i nawet kiedy znajomo¶æ by³a tylko na stopie kole¿eñskiej, to nie by³o ¿adnych dziewczyn na jedn± noc. Dlatego ciê¿ko mi uwierzyæ, ¿e teraz co¶ by mi zrobi³... Tylko, ¿e jest za du¿o niedopowiedzeñ i niejasnych sytuacji i dlatego jestem taka sko³owana i nie wiem ju¿ co robiæ...

Edytowane przez domka94
Czas edycji: 2014-07-01 o 23:12
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-07-01 21:28:30

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.