![]() |
#31 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 13 025
|
Dot.: ch³opak ci±gle oszukuje...
Wiêc kolejne rozmowy nie maj± sensu. On siê nie zmieni, a ty musisz siê zastanowiæ, czy potrafisz tak ¿yæ. Ja bym nie potrafi³a byæ z moim facetem, gdybym nie by³a go ca³kiem pewna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Cytat:
![]() Mój wiek nie ma tu ¿adnego znaczenia. Do wielu spraw podchodzê emocjonalnie, bo taka jestem i doskonale o tym wiedzia³. Jak to mówi± ,,widzia³y ga³y, co bra³y". I wydaje mi siê, ¿e w momencie kiedy przestanê siê tym przejmowaæ, to przestanie mi te¿ na Nim zale¿eæ, wiêc nie widzê nic z³ego w mojej trosce o zwi±zek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Bo widaæ nie ma czystego sumienia (jako¶ nie wierzê w wersjê, ¿e go tak uciskasz, ¿e "biedaczek" a¿ musi uciekaæ w k³amstwa / niedomówienia). A jak dodaæ do tego jego nieciekaw± przesz³o¶æ (bawienie siê kobietami), to có¿...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Natomiast bawienie siê kobietami... By³o, nie usprawiedliwiam go, ale naprawdê mia³ ciê¿ki okres ze swoj± by³± dziewczyn±. Ciê¿ko by³o mi to zrozumieæ ale us³ysza³am ca³± opowie¶æ o jej psychicznych wyczynach i przymknê³am na to oko, kiedy jeszcze T¯ by³ tylko koleg±. A zraniony facet, to zazwyczaj facet, który nie potrafi swojego kolegi utrzymaæ na wodzy... -.- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 17 071
|
Cytat:
- z twojego opisu ch³opa wygl±da on tak sobie, a przedstawiasz go jako "zranionego faceta"- na pewno jedynie tamta dziewczyna by³a "zua"???? Po tym co opisujesz, bêd±c z nim, nie bardzo to tak wygl±da. No chyba ¿e na temat tej dziewczyny mówi³o ci trochê wiêcej osób ni¿ twój ch³opak. ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
Moja rada: przyjrzyj siê mu jednak dobrze: czy faktycznie siê zmieni³, czy tylko udaje , ¿e jest inny, Edytowane przez madana Czas edycji: 2014-07-01 o 20:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
O tamtej najpierw dowiedzia³am siê od jego kolegów i przyjació³ki, która teraz jest równie¿ moj±. By³a starsza od niego o 2 lata, wiêc mia³a jako tak± kontrolê nad nim. Byli razem 3 lata, potem od razu po zerwaniu zaczê³a siê spotykaæ z innym, byæ z nim ale w dodatku dalej spotyka³a siê z moim T¯. My¶la³, ¿e do niego wróci, a ona siê nim bawi³a. Wiêc on bawi³ siê innymi dziewczynami, imprezowa³... Poznali¶my siê i nawet kiedy znajomo¶æ by³a tylko na stopie kole¿eñskiej, to nie by³o ¿adnych dziewczyn na jedn± noc. Dlatego ciê¿ko mi uwierzyæ, ¿e teraz co¶ by mi zrobi³... Tylko, ¿e jest za du¿o niedopowiedzeñ i niejasnych sytuacji i dlatego jestem taka sko³owana i nie wiem ju¿ co robiæ... Edytowane przez domka94 Czas edycji: 2014-07-01 o 23:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.