|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
|
|
|
|
#812 | |
|
Mother of Cats
|
Oj!
Cytat:
Jeśli mogę zapytać, na jakie gimnazjum się zdecydowaliście? Rejonowe czy inne? |
|
|
|
|
#813 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Brawo! ![]() Co nawyczyniał?
|
|
|
|
|
#814 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, niemniej gratuluję ![]() o bosz ale że co Ci zrobił? łopcioł zbyt krótko? Cytat:
na serialnet.pl, może tam znajdziesz to czego szukasz też niedobry bo macham snad ukruszonego zemba
|
|
|
#816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ad Chłopaków eeecch i śmieszno i straszno. 2. Sypiemy sie, ja też
|
||
|
|
|
#817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
adchłopaki: w rzeczy samej
ad2. ano sypiemy i nie tylko my, właśnie pralka mi dedła co jeszcze się pytam????????? ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- oczywiście, ogórki są ciężkostrawne Cytat:
![]() Cytat:
i piszo, że lipa, to se chyba podarujęad2. ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
ad2. przeca wiem ad3. uuuu, współczuję, ale chyba dobrze że nie rwała jak się boi Cytat:
też podczytuję Tłuste, ale nie traktuję tego bloga jak wyroczni tzn. chodzi mi o to, że nie odstawiłabym euthy aby "leczyć się dietą". co innego gdybym trafiła na endo, który chciałby szukać przyczyny moich problemów, ale raczej nie ma na to szans i czasu. Na chwilę obecną muszę mieć zbite tsh i tyle, tym bardziej, że jak już pisałam euthy mi służy, tzn. nic złego nie robi Ale może kiedyś się tym zajmę, albo nie będę musiała, bo przejdzie samo, jak moje nogi
|
|
|
#818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i widzę jak odruchowo ratujesz te siaty ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- ojtam, ojtam dasz radę ![]() Cytat:
![]() adbadania. i bardzo dobrze, widać szuka, drąży, też chcę takiego endo
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie na wp łobejrzałam Miski nastolatek
|
|
#822 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ok, na mnie właśnie takie coś działa depresyjnie szary beton za to lubię - jednym z moich najulubieńszych budynków w warszawie jest szarobetonowa willa na saskiej kępie, ulica katowicka, skrzyżowanie z obrońców, można obejrzeć na google street view choć of kors na żywo lepiej Cytat:
2. a ja wiem czy dobrze? może i dobrze. jeszcze mam konsultować wyniki z gin-endo... Cytat:
2. od paru miesięcy nic tylko się badam i tak sobie myślę, choć wiem że to nierealne, że może dobrze by było gdyby ktoś spojrzał całościowo? innym okiem? Cytat:
czyli tym bardziej, nie można generalizować, bo wychodzi na to, że wszystko to kwestia indywidualnych doświadczeń, z moich wynika że: kościół nie musi być na osiedlu "emeryckim" może być i na "młodym", wołać z okna na obiad może tak samo mama jak i babcia, nie tylko emeryci jeżdżą na działki i oglądają seriale w tvp, i w ogóle, coś stereotypami lecisz ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- ale tak od razu zaczynasz? czy najpierw jakieś przeszkolenie? w ogóle to gratulacje, bo chyba zapomniałam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama przyznała, że niełatwy przypadek. Cokolwiek jej pasuje, to coś innego to wyklucza. Po tej endo miałam się umówić. Zrobię to, w sumie mi nawet odpowiada szczery brak diagnozy niż na siłę przylepienie mi jakiejkolwiek. 2. Kam, widać, żeś szczęściara i dzisiejszy rynek pracy Cię nie dotyczy. Robią sobie z ludzi jaja, nie szkolą tylko mówią pracuj i wymagają. Wyjątek to korporacje, sieci, gdzie są odgórnie w politykę firm wpisane szkolenia, więc być może i S się do nich zalicza. |
|
|
|
|
#824 | ||
|
Zakorzenienie
|
co Ci zrobił?
![]() Cytat:
![]() tylko szkoda że nie wiedział wcześniej, bo od paru dni się już stresował ![]() Cytat:
za twoje zbijanie trzymam kiedy kontrolujesz?
|
||
|
|
|
#825 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. może i szczęściara faktem jest, że nie znam realiów... wydawało mi się logiczne, że w takim sklepie choć dzień szkolenia z asortymentu itp. powinien być, a SP właśnie jak piszesz siecią, dużą firmą jest i chyba takie bardziej pilnują tych wszystkich formalności? nie to co małe, u mnie tak właśnie jest, przychodzisz, siadasz i pracujesz
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#826 |
|
Nindżopesz
|
Przerażasz mnie: pozytywne myślenie, badania, zdrowa żywność...
![]() Chateaux, powodzenia w robocie! Będziesz mieć stanowisko gdzie mogą padać trudne pytania np. o kremy? ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- U mnie tak jest jak piszesz. Tragedia bo przecież wiadomo, co taki człowiek z ulicy, który niby wykuł ustawę na pamięć może wiedzieć? |
|
|
|
#827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytałam Odrosną Cytat:
![]() Wszystko do kitu czy ja kiedyś napiszę coś optymistycznego
|
|
#828 | |||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty i obżarstwa ciągu dalszego
![]() ![]() Cytat:
2.- dziś ciąg dalszy żarcia ?3. ![]() Cytat:
. Cytat:
![]() Cytat:
![]() : oklaski:bo naturalny wyrzut czyli wzrost poziomu hormonów tarczycy we krwi jest ok.szóstej rano , dlatego tak każą brać , żeby się wstrzelić w rytm dobowy . Cytat:
nienawidzę szarości miejskiej , jest ochydna pod każdym względem fuble wyjątek czynię dla architektury przedwojennej którą ta willa reprezentuje więc ją wytrzymam ze względu na walor historyczny i zabytkowy aczkolwiek otynkowałabym ją na nowo odkąd pamiętam pożądam koloru , szarego betonu organicznie nie trawię
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#829 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#830 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
wymieniłam to, co na własnym, "emeryckim" głównie osiedlu zauważam z rzeczy irytujących i co przeczy stereotypowi "spokojnej, emeryckiej okolicy"
|
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. niby miałam jutro, ale P. leci w kulki nic to, miesiąc w tą, miesiąc w tamtą ![]() ważne, że w piątek do denta jadę pomimo kuśtykania zebrałam 168 ślimaków, oklaski ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- ej no co ty? Cytat:
![]() ad2. o! może i endo też o tym wspominała, ale nie pamiętam
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś się hamuję, nawet piwa nie wypiłam chociaż kusiło ![]() Cytat:
![]() ad 2 dawaj mi go tu, bo na kopa zasługuje ![]() mówisz - masz: ![]() a tak serio to jak kuśtykasz to nie powinnaś się przemęczać |
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy
miłego dnia
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#836 | |
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.napefno ![]() fisaż zgłupiał , co kliknę na emotka z okna "więcej" , wyskakuje mi podstrona żeby sie zalogować i polubić to na fejsbuku
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#837 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł joł snad
1 Wczorajszej 20 stej rocznicy stażu związkowego 2Wkur... wy nad pudrem z kolorówki niby trans a dawno nie miałam tak pomarańczowej gęby 3 Poznania na F Winter i Betty , Pięęęęękne dziewczyny 4 Przybycia kolejnej tym razem nie rozwalonej próbki Sensei ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Ale i tak gratki!!!!---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
2 A to jakie czy nic nikomu nie jest skrywa głęboko podświadomość ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- A ja fłaśnie jako specjalista uważam, że nie po to pediatry prowadzo latami badania i uczą rodziców w jaki sposób zoptymalizować rozwój dziecka, żeby nie korzystać z tych wskazówek ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Ojej opowiadaj ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Powiem co wiem . Ogólnie nie fiadomo skąd się biorą choroby autoimmunologiczne ![]() Moja endo twierdzi że wśród młodych kobiet w Polsce jest epidemia ... Wiąże to z wybuchem w Czrnobylu Im wcześniej wdroży się leczenie tym mniejsze spustoszenie tzn spowolniony rozwój choroby, łatwiejsze dobranie dawki, mniejszy zanik tarczycy... Przykład z życia... Moja szwagierka... za moją namową poszła do endo iii miała podwyższone tsh bo ok 8 wszelkie obiawy niedoczynności łącznie z ciągłymi zapaleniami gardła.... Endo stwierdził że norma nieznacznie przekroczona i dał kopa w tyłek. Namawiałam ją na zmianę lekarza ale nic z tego toć bratowa gupkiem jest Po kilku latach jak już niedoczynność coraz bardziej utrudniała życie udała się po raz kolejny do lekarza i okazało się że nadal ma niewiele podwyższone tsh, ale ma jak to stwierdziła zaawansowane zmiany zapalne w tarczycy oraz zmiany związane z zanikaniem jej.... No i problem z doborem dawki eutyroksu bo stan zapalny powodował że najpierw nie było reakcji na leczenie a potem z górki czyli nadczynność.Ze swojej strony polecam ten portal A gdyby wcześniej trafiła lepiej nie byłoby tych problemówhttp://www.endokrynologia.net/tarczy...nność-tarczycy Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-07-02 o 11:56 |
||||
|
|
|
#838 | |
|
Mother of Cats
|
Macham spod deszczu
I jak kaszel? Auć! Współczuję Z ciekawości: na czym poszedł? Idę jutro na powtórną kanałówkę - straaaach ![]() Cytat:
Ad. 2. Ja funkcjonuję bez leków raz lepiej, raz gorzej. Poprawiło mi się znacznie po włączeniu suplementacji, zwłaszcza B12. TSH mam lekko podwyższone, hormony tarczycy w środku normy. Po jakie licho mam się szpikować hormonami? Na objawy i zbijanie TSH nie potrzebuję ich "na już", na przyczynę (stany zapalne autoimmunologiczne) nie pomogą ![]() Widziałam foty. Nie masz wrażenia, że wyglądają nie jak nastolatki, tylko jak młode, zupełnie ukształtowane fizycznie kobiety? Tulam A dziś? Może drugi dzień lepszy? ![]() Właśnie, co się dzieje z Ves? Wiecie ktoś?
|
|
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() adślimaki. muszę zbierać, bo zeżro nas żywcem ![]() to odruch taki ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- no co w sumie jestem już ok. 4 tyśka wywiezionych oślizgłych ![]() Cytat:
|
|
|
#840 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ad. 4. A jednak się udało! I jak, i jak? Cytat:
![]() Historia kuzynki - eutyroks jej uzupełnia niedobór T4, którego zniszczona tarczyca nie wytwarza w odpowiednich ilościach, jasne, OK. Co do tej funkcji euthy. nie mam wątpliwości. Ale jeśli hormony są w porządku, a zagrożeniem są stany zapalne (które dopiero w przyszłości spowodują, że tarczyca nie będzie w stanie prawidłowo wydzielać hormonów), to po co go przypisywać? W jaki sposób ma przeciwdziałać stanom zapalnym i zanikaniu organu? O to się pluję
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-07-02 o 14:00 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

,
jeśli cięcie to pół biedy ale coś mi mówi że chyba kolor

Sypiemy sie, ja też 

i czasu. Na chwilę obecną muszę mieć zbite tsh i tyle, tym bardziej, że jak już pisałam euthy mi służy, tzn. nic złego nie robi

Wracałam z zakupami na pobycie w domkach daczach, wchodzę po drewnianych schodkach, z salooonu już wszyscy krzyczą nareeeeszcie!! ja w obu rękach z siatami wkraczam na werandę i nagle sruu i nie ma mnie, do pasa
źle się kojarzy 

Sama przyznała, że niełatwy przypadek. Cokolwiek jej pasuje, to coś innego to wyklucza. Po tej endo miałam się umówić. Zrobię to, w sumie mi nawet odpowiada szczery brak diagnozy niż na siłę przylepienie mi jakiejkolwiek. 
kiedy kontrolujesz?

.
wyjątek czynię dla architektury przedwojennej którą ta willa reprezentuje więc ją wytrzymam ze względu na walor historyczny i zabytkowy aczkolwiek otynkowałabym ją na nowo