|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II
Cytat:
|
|
#3272 |
|
Rozeznanie
|
a teraz te testy nie są na zasadzie odpowiedzi tak/nie? Nie orientuję się za bardzo, ale coś mi się obiło o uszy.
Nie będzie źle, nie martw się Aniu ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- http://dzieci.pl/gid,16721373,img,16...e,galeria.html niektóre to naprawdę wynalazki! ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Idę do kąpieli, bo przed chwilą nosem w klawiaturę bym zaryła Śpiąca jestem jak bąk :ziewa: Dobranoc moje kochane
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc
|
|
#3274 |
|
Wtajemniczenie
|
jeezu babeczki a mnie tak gardlo boli ze spac niemoge
rano musze jechac do szpitala a tu lipa... ehhh lekarz jak nic, teraz sprobuje rozgrzac sie herbatka i hallsem zatkasc a jutro sie okaze
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz na nogach wcnam sniadanko poranny
juz byl ale to chyba od gardla ide dzis do ogolnego nie bede siebie dziecka meczyc a katar mi sie juz robi nieladnymoze mnie niebyc pare dobrych godzin wiec loosik
|
#3276 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Annasar wielki przytulas odemnie Mam nadzieje, że wszystko się poukłada. No tak to przeważnie jest, że jak się pierdzieli to wszystko naraz I jesteśmy tu w tych dobrych i złych chwilach więc możesz na nas liczyć Dorotka może jednak zerkniesz do lekarza. Przynajmniej nie będziesz się tak męczyć. Mnie też coraz bardziej gardło boli
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo Cię lubię ![]() Ja mam teraz kisiel zamiast mózgu i zawsze mam Ci odpisać, a później jeszcze to i jeszcze to i pamiętam że miało być coś jeszcze, ale nie pamiętam co Na szczęście głowa przeszła w niedzielę pod wieczór, czyli w sumie 2 doby. Ach, męczą mnie te migreny, no ale jak czytam o problemach Dorotki to moje to pikuś A te gadżety to Chociaż "Tłumacz płaczu" by się pewnie nie raz przydał ![]() A jeszcze co do Dorotki to wczoraj kupowałam witaminy i na ulotce mam że jest coś takiego jak Prenatal Gripcare - na przeziębienie. Chociaż jak wrócisz to już pewnie będziesz miała zalecenia od lekarza No i znowu miałam napisać coś jeszcze i nie pamiętam
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Lilianka witamy Cie i powodzenia w staraniach. Oby Ci się szybko udało zajśc w ciąze
![]() Aneczko ale z ciebie poetka ![]() "Starające się o cud" i "Czekające na narodziny cudu" - bardzo ładnie ![]() Nati fajnie że masz takie towarzystwo w pracy. szczerze mówiąc lepiej pracuje się z facetami niż z kobietami. U mnie jest 90% kobiet i zero jakiejkolwiek współpracy z większością :/ Skoro @ się kończy to w weekend działajcie z mężem ![]() powodzenia Annasar faktycznie wczoraj nie ciekawy miałas dzień. Ale widzisz mąż zda egzamin i będzie na czysto z punktami ![]() co do taty to strasznie mi przykro ![]() Aniutka no u mnie ta @ w tym cyklu jakaś taka dziwna. Ale chyba się powoli kończy. Mam nadzieje że już nie będe plamić. Fakt to chyba przez tą luteine. Zapytam się gin we wtorek ![]() a tak wógole to dzień dobry kochanie
|
#3279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Wtajemniczenie
|
DzienDobry
Annasar przykro mi z powodu taty, moze jednak nie jest tak zle ;( trzymaj się. I z powodu prawka męża :/ ja zeszłam z tonu mocno po tym jak zaczęli masowo zabierać prawka za prędkość, bo ja nie zdam nawet jazdy, mnie mąż wsadził zaraz po egzaminie w automat i nie potrafię na manualnej skrzyni jechać, kiedyś sie wybrałam do apteki jego autem ok 500 m, 2 razy mi stanął Dziewczyny co z wami?? Piękna pogoda a wy chore gardła? |
|
|
|
#3281 |
|
Wtajemniczenie
|
no widzisz !!! kurde masakra.
Ja też mam automat i jak kiedyś wsiadłam do teściów biegówki tak wyglądało to tak jakby kangur skakał po ulicy |
|
|
|
#3282 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie coś juz chyba brzuch pobolewa przed @, zawsze sporo szybciej daje znać, albo wcale i mnie zalewa z zaskoczenia.
![]() Dzisiaj mam łazienki do szorowania, uwielbiam to ![]() Chyba wyprobuje metodę z sodą lub octem bo nie chcę wdychać tych oparów ze sprejów. |
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuniu 40 km/h
![]() ale Ty jestes przepisowa ![]() ja ogólnie nie lubie prowadzić samochodu ale jak juz musze to lubie sobie depnąć oj tez się obawiam że moglabym teraz nie zdac prawka bo pewne rzeczy robi sie nawykowo. ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Ewuniu nawet nie gadaj że @ przyjdzie. ma ci się teraz udać i koniec kropka!!!
|
#3284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jak wsiadłam to uświadomiłam sobie ze nie wiem jak mam odpalić nawet i aaaa to kluczyk sie przekręcało, ale czemu nie rusza aaaa to sprzęgło trzeba wdusić a nie hamulec
|
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Guerka mam nadzieje ze nie ma zadnych objawów zblizającej się @?!
Ksuwka a Ty jak tam? jutro testujemy?
|
#3286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Ja lubię najdłuższa przerwę miałam 10 dni jak urodziłam a tak to pr wie codziennie jeżdzę na samym początku sie zastanawiałam jak mozna czuć sie odprezonym za kierownicą, jak ciagle trzeba być w mega skupieniu, a teraz sama sie tak czuje jak wsiadam w auto śpiewamy z małą, albo ona śpi a ja mam chwile odpoczynku
|
|
|
|
|
#3287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypomniała mi sie mój pierwszy po urodzeniu małej kurs do sklepu bez niej
miała ok 3-4 mies, mąż z nią został a ja pojechałam po mikser muza na full hi hi matka Polka bez dziecka oderwanego od cyca to było takie szalone po takim czasie siedzenia w domu w pieluchach
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuniu
a już myślałam że nie przekraczasz 40 km/h mnie denerwuje stanie w korkach więc wybieram rowerek chyba ze się gdzieś mi spieszy to wtedy wsiadam w auto
|
#3290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zresztą szybko zaskakujesz więc czemu tym razem miałoby być inaczej?
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a unas w ośw. otworzyli Ośrodek szkolenia jazdy samochodem MORD
|
#3292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tam się zdaje na prawko
Edytowane przez Meliska86 Czas edycji: 2014-07-02 o 09:34 |
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nigdy nie jechałam automatem, nawet nie wiem jak się z niego korzysta
Jakoś mi nigdy biegi problemu nie sprawiały, no i co tu robić jak się ich nie zmienia Tylko trzymacie kierownice? ![]() Ja też z tych co lubią prowadzić, jeżdżę codziennie praktycznie i wszędzie. Nawet jak mam z 10 minut piechotą to wolę podjechać ![]() Aż wstyd się przyznaż ale egzamin zdałam dopiero za 9 razem. I to jeszcze nie ten najnowszy - teraz podobno testy to masakra. Mój tż niedawno dzwonił z pracy że nie ma obrączki, ale się naszukałam, na szczęście znalazłam. Jutro zanosimy do zmniejszenia o rozmiar... A co punktów karnych (ale to tylko się tyczy fotoradarów i zdjęć z tyłu) Jak tż ma sporo punktów już to ja się "zgłaszam" jako kierowca. Albo czasami przechodzi jak mówimy że nie wiemy kto prowadził, tylko wtedy mandat wyższy. Ja to jestem z reguły przepisowym kierowcą, jak przekraczam predkość to max. o 10km/h. Za to nigdy nie mam ze sobą dokumentów. Nawet kiedyś jak tż policja zatrzymała, nie miał dokumentów i dzwonił żebym mu przywiozła, to pojechałam bez swoich Niestety policjantów to nie rozśmieszyło wtedy
|
#3294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny byłyście na jakiejś wycieczce niezorganizowanej przez biuro tylko własnym samochodem np Chorwacja? Włochy? Chcielibyśmy sie wybrać na taką spontaniczną dość bo bez rezerwacji tylko jechać, zobaczyć gdzie nam sie podoba, szukać wolnych miejsc i zostawać. Wiec jesli któraś by była to czy moglybyscie polecić jakies fajne miejsce? Raczej chodzi o coś z piaszczystą plażą
|
|
|
|
|
#3295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale za to na Węgry tak zawsze jadę ale tam nie ma plaż tylko baseny.
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
noo ale jakt o brzmi MORD
ja zdałam za 3 razem i wtedy był jeszcze WORD
|
#3297 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o wakacje to ja tylko raz byłam na takiej przez biuro
![]() Zawsze sama planuje, rezerwuje, zamawiam. A mój mąż się śmieje bo ja mam nawet rozpisywane ilości kilometrów, co ile kosztuje, ile wydamy , jak daleko jest od miejsca do miejsca, co będziemy zwiedzać itp. ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
ja zdałam za 1 razem ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Żanetka powiedz a Twój mąż już przyjął starania do wiadomości ? ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie miałam ani jednej kontroli jeszcze w życiu wiec punkty mam wszystkie. Zawsze mam takie głupie szczęście ze jak jadę szybko i stoi policja to kogoś trzymają albo nie mogą mnie zatrzymać bez stwarzania zagrożenia dla ruchu bo jadę lewym i akurat inne auta jadą ciurkiem po prawym a prawko zdałam za pierwszym razem i byłam wtedy jeszcze w ciąży z małą, 7 miesiąc Egzaminator się pytał czy chce skorzystać z tego ze nie muszę zapinać pasów, ale nie wiem jak mozna ich w ciąży nie zapinać wystarczy gwałtowne hamowanie zeby polecieć brzuchem w kierwnicę
|
|
|
|
|
#3299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wogule to dzien dobry Ewcia nasi znajomi co rok jeżdżą do Chorwacji na tzw spontana. Tylko ze tam są wlasnie kamieniste plaże, ale oni wiecej zwiedzają i zawsze jeszcze wpadną do Wenecji bo jest stosunkowo blisko. My narazie po Polsce jeździmy na spontana, nigdy nic nie rezerwujemy. Na wakacje za granicą postanowiliśmy odkladac kasę. Bo chcemy jechac na jakas mega egzotyczną wycieczkę, a dokąd to jeszcze nie sprecyzowalismy kierunku
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po roku i tak się kasują, więc spoko ![]() Też nie rozumiem jak można nie zapinać pasów Przecież nie zapięcie jest duuuużo gorsze niż jak te pasy szarpną
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

i powiedział, ze tylko dlatego, że jest zawodowym kierowcą i specjalnie z Białorusi przyjeżdżał, to przymknie oko na te błędy. Miał szczęście, że na takiego trafił!

rano musze jechac do szpitala a tu lipa... ehhh lekarz jak nic, teraz sprobuje rozgrzac sie herbatka i hallsem zatkasc a jutro sie okaze
juz byl ale to chyba od gardla ide dzis do ogolnego nie bede siebie dziecka meczyc
a katar mi sie juz robi nieladny

Bardzo Cię lubię 
Chociaż "Tłumacz płaczu" by się pewnie nie raz przydał 

Jakoś mi nigdy biegi problemu nie sprawiały, no i co tu robić jak się ich nie zmienia
Tylko trzymacie kierownice?