Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz roczek skończą dzieci 7 21,21%
Lipiec, sierpień szybko zleci, zaraz pojdą nasze dzieci 0 0%
Mocno grzeje słońce. Wkrótce samodzielnie wszyscy biegać będziemy po łące 0 0%
Pilnuj mamo mnie, bo ciekawość świata ponosi mnie 0 0%
Świętujemy roczki i pierwsze stawiamy kroczki 1 3,03%
W tym wątku świętujemy. Pierwsze świeczki zdmuchujemy 2 6,06%
Wakacji czas szybko zleci i już roczek będą miały dzieci 1 3,03%
Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę 14 42,42%
Chodzi, pełza i raczkuje każdy dzieciak też ząbkuje 0 0%
Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek dam rodzicom w prezencie na roczek 0 0%
Małe stópki stawiam śmiało, jestem zuszek jakich mało 8 24,24%
Głosujący: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-02, 22:02   #2221
MsLullaby
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
I tak będziecie wyglądać jak rumuny

Lula, a może Ty go za szybko kładziesz, że on tyle "walczy"?

Tula obowiązkowo

Ja kiedyś pojechałam ze znajomymi w góry i postanowiliśmy zrobić sobie wycieczkę do Czech. Ale miałam stresa jak przekroczyliśmy granicę i mi się przypomniało, że nie mam żadnego dokumentu dla Zuzi. Jejku, to bylo straszne. Już miałam jakiś czarny scenariusz

Jak Maciuś teraz? (doczytałam co się działo w nocy ).
Też tak myślałam ale niestety nie w tym problem. Dalej myślę i kombinuje. W sumie jeszcze max miesiąc i fotelik do wyrzucenia bo już ledwo się w nim mieści i chcąc nie chcąc będzie musiał usypiać inaczej

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:06   #2222
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Cytat:

zawsze tak wygladamy w zafirobusie. A jeszcze bierzemy navingotna, wielką krowę, zeby ksiąze miał wygodnie spać na wieczornych spacerach.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Też tak myślałam ale niestety nie w tym problem. Dalej myślę i kombinuje. W sumie jeszcze max miesiąc i fotelik do wyrzucenia bo już ledwo się w nim mieści i chcąc nie chcąc będzie musiał usypiać inaczej
Ja nie wiem co on sobie ten fotelik tak upodobał.

Dobra idę spać, bo rano znów nie będę mogła sie zwlec z łóżka.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:06   #2223
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
weźźźźźźź
sama :ee: nie pozwoli mi moja lewa ręka uczynić tego prawej- w sensie wbić pin'u

a nie wiem dokładnie ok 300 chyba
nie no nie będę aż takim chamem będę się psikać bo mu przykro będzie ehhh
izraelito!!! zbieraj kasiorę i a kysz do sklepu a dużo zużyłaś? daj promocję to może odkupię to se dołożysz i kupisz tamte

tassia gorgulek wymieniłyście więcej rzeczy niezbędnych na wyjazd niż posiadam na codzień w domu
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:07   #2224
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Kaśka, o, ja mam E.Lauder pleasure bloom i jest słodki, ale lubię bardzo- mama mi je przywiozła,żebym miała na ślub i dalej używam
no ja wolę takie kwiatowe lekki i "morskie" klimaty

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:08   #2225
kropla_deszczu
Zadomowienie

hej mamusie

witam się po chyba 3 dniowej przerwie nie wiem kurde, jakoś nie ogarniam dni uciekających na tym macierzyńskim

2 dni temu Alicja skumała, że mozna usiąść z czworaka
wiem, że Wasze dzieci już dawno to potrafią, ale Alicja się jakoś nie kwapiła w każdym bądź razie radość w jej oczach jest wielka jak sobie sama usiądzie, fajnie się na to patrzy

poza tym od kiedy Alicja wstaje przy meblach to się mały chochlik z niej zrobił, normalnie ku.r.wi.ki w oczach chce ciągle tylko stać!!!

noce nawet w miare, ale nie wiem co jej się teraz znowu dzieje, śpi i wyje na całego, rzuca się, tak jakby jej się coś śniło? nie wiem, jak to nazwać, bo to wygląda conajmniej dziwnie może się czegoś przestraszyła? albo odreagowuje emocjonujące dni? bo teraz w sumie ciągle w ruchu, więc może to to? nie wiem.

edit : bo piszę tego posta na raty wiem juz co było mojejmu dziecku, ktoś ją zauroczyl, przez 2 dni się taK rzucała (przy każdym zasypianiu) a w nocy wyła i niby spała w tym czasie, ale oczy otwarte, raz zamknięte....no i wczoraj z TŻ mówimy, że własnie może ktoś ją zauroczył i wiele nie myśląc, zrobilismy to co trzeba. Więc Tassiu śmiej się jeśli chcesz, ale to najszczersza prawda jest, że dziecko da się zauroczyć. I zrobisz jak zechcesz, ale jeśli się to powtórzy to zdejmij Ty lub TŻ swoją koszulkę, taką w której akurat jesteś ubrana (czy to z całego dnia czy 15 minut wcześniej ubrana) i odwróć ją na lewą stronę. I przetrzyj dziecko z góry do dołu całe, tą własnie koszulką, tak jakby Maciej był czymś ubrudzony. I tę koszulkę wrzuć do kosza na pranie. Nie wolno jej ponownie zakładać, dopiero po wypraniu

Alicję wczoraj po takim godzinnym ryku wytarliśmy i jak ręką odjął... także kto chce niech wierzy, a kto nie ten nie
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:08   #2226
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

zawsze tak wygladamy w zafirobusie. A jeszcze bierzemy navingotna, wielką krowę, zeby ksiąze miał wygodnie spać na wieczornych spacerach.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Ja nie wiem co on sobie ten fotelik tak upodobał.

Dobra idę spać, bo rano znów nie będę mogła sie zwlec z łóżka.
Ja tym bardziej może lubi jak mu ciasno dziwne to moje dziecko trochę

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-07-02, 22:10   #2227
kropla_deszczu
Zadomowienie

no i poza tym to Alicja jeść nie ma czasu dopiero jak porządnie zgłodnieje (wczoraj dopiero o 12:30) to zje porządny posiłek, bo tak to tylko dziubie i "leci" dalej

a dzisiaj Tż przywiózł malinki z naszej działeczki i Alicja wtrąbiła chyba z 20 dzioba otwierała, że jeszcze chce

gorgulku ja bym Cię chyba widziała w bobie z grzywka po skosie i podziwiam za odwagę bo ja bym takich pieknych włosów chyba nie ścieła ale z drugiej strony, skoro tak jak piszesz nie umiesz ich za bardzo uczesać, to i rozpuszczone mogą się człowiekowi znudzić ja to raz włosy zapuszczam raz ścinam i tak w kółko

madziuchna ej Alicja nie posiada zęba ani jednego a z naleśnikiem, omletem, jajecznicą, kanapką sobie ładnie radzi jak nie rozmemła dziąsłami to ślina rozpuści

nena_milka gratuluję zdania egzaminu, ja bym tego języka chyba nie ogarnęła ej jaki żarłoczek z Ninki ale niech je, jak jej smakuje :tak:

Aaamelkaaa roczek tuż tuż ja juz obmyślam co przygotować na stół, wszak mój jakże pomysłowy mąż wymyślił, że zrobimy roczek w domu, także muszę się troszkę napracować przy tym, ale jakos to ogarnę a w ogóle to zlecialo tak szybko, że masakra

tassia Ty zazdrośnico zamiast się cieszyć, że TŻ tak ładnie sobie z Maciejem radzi to Ty jeszcze narzekasz matka wariatka

angelikada za mama fajny moment c'nie?

policzanko cieszę się, że główka urosła a z tym jedzonkiem to dużo cieerpliwości życzę

kama zdrówka dla Zuzi

Poziomkowa ja jak Alicja skończyla 6 msc to przeszłam na normalny proszek i płyn i wszystko ok

nephelim dla Wikusia

vea za nowe umiejętności i za wyregulowanego Jaśka

doughnut_agg i _paulinka_ piękne macie córeczki
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Stary 2014-07-02, 22:13   #2228
MsLullaby
Zakorzenienie

Kropla a dziecko ma być wtedy gole jak je wycierasz?

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-07-02, 22:14   #2229
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tym bardziej może lubi jak mu ciasno dziwne to moje dziecko trochę
a to może być jakiś trop próbowałaś otulać kocykiem np?

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:15   #2230
kaska87
Zakorzenienie

Nenka 2x psikałam
nieee, będę używać, serio by mu było mega przykro- on czasem jest jak baba

Stary 2014-07-02, 22:17   #2231
kropla_deszczu
Zadomowienie

a jeszcze chciałam napisać, że Alicja odkurzacz uwielbia łazi za mną, a właściwie za odkurzaczem po całym mieszkaniu frajdę ma z tego

a jak włosy suszę to też radocha na sto dwa

na blender też tak reaguje chyba lubi takie dźwięki

ostatnio nawet zasnęła na tarasie u dziadków, jak mój tata szlifował furtkę

a co do pralki to ona lubi posiedzieć i popatrzeć jak się kręci

mam jakieś zwariowane dziecko czy jak
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Stary 2014-07-02, 22:19   #2232
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
ksiązeczka zdrowia, karta ciązy paszporty, dokumenty z samochodu, karty i kasa juz przygotowane

Ciuchow musze wziąć sporo, bo tam nie ma pralni, ale biorę też płatki mydlane w razie w.
Misia, może coś dla siebie? Nospa, paracetamol?

Cytat:
weźźźźźźź
sama :ee: nie pozwoli mi moja lewa ręka uczynić tego prawej- w sensie wbić pin'u

a nie wiem dokładnie ok 300 chyba
nie no nie będę aż takim chamem będę się psikać bo mu przykro będzie ehhh

Cytat:
Oby Cię zaskoczył i zaczął ładnie sam zasypiać

Cytat:
Macie miejsce to mozecie wziąć

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
tassia gorgulek wymieniłyście więcej rzeczy niezbędnych na wyjazd niż posiadam na codzień w domu

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
2 dni temu Alicja skumała, że mozna usiąść z czworaka
...
Alicję wczoraj po takim godzinnym ryku wytarliśmy i jak ręką odjął... także kto chce niech wierzy, a kto nie ten nie

Wiem, że niektóre z Was w to wierzą ale nie mogłam się powstrzymać

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
gorgulku ja bym Cię chyba widziała w bobie z grzywka po skosie i podziwiam za odwagę bo ja bym takich pieknych włosów chyba nie ścieła ale z drugiej strony, skoro tak jak piszesz nie umiesz ich za bardzo uczesać, to i rozpuszczone mogą się człowiekowi znudzić ja to raz włosy zapuszczam raz ścinam i tak w kółko

Też ostanio myślałam o bobie ale już sama nie umiem zdecydować Chyba zdam się na tego pana co tassia polecia o ile miejsce uda mi się zaklepać u niego
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:19   #2233
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
To koniecznie się musimy zgadać
Bartek co prawda będzie "w pracy" czytaj z młodzieżą na jeziorze, ale ja się będę nudziła jak mops, więc baaaardzo chętnie się spotkam

Ja też nie, ale lekarz domowy twierdzi, że nie mam po co na razie

Lola
, widzimy się jutro?

Sok mocno rozcieńczony, herbatkę (parzona albo granulki), wodę - chociaż nie lubi i wypije tylko jak już baaardzo chce mu się pić

Na widok nie, ale na dźwięk tak - nawet u Bartka na rękach jest histeria... Boi się tez miksera i blendera Dzisiaj oswajaliśmy pralkę - dopóki nie szumiała, było ok. Jak zaczęła się obracać, było pacanie, krzyczenie na nią, a w końcu ucieczka z łazienki

Heh, ja dostałam Skodę Fabia
Ale nie narzekam, lubię ją, niezawodne małe autko... ale na wakacje się nie zapakujemy Ja w ogóle lubię małe samochody, ale niestety przy dziecku i planowanym drugim nie ma szansy takim jeździć.

Dobra, odmeldowuje się, jutro raczej też nie siądę, więc do piątku
vea nie dam rady :/ okazalo sie ze nocowac u mnie bedzie kuzynka z coreczka z niemiec, babcia moja wyjechala do sanatorium, mama jutro na urlop a ja zostaje z chata do posprztaania oknami do wymycia itd ;/
ale za to mam pomysl,
dla lasek z wro i tych ktore beda we wro akurat, moze bysmy spotkaly sie w Pieknej Helenie na kawce ?

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:21   #2234
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a to może być jakiś trop próbowałaś otulać kocykiem np?
Tak, szczerze mówiąc nie wiem czy jest coś czego nie próbowałam. Jak go owijam to dostaje szału, nawet jak już śpi u siebie ale nie za twardo i go przykryje czymś to zaraz kopać zaczyna. Świr a dziś jak płakał u siebie to go brałam na ręce i tylko czuł że się lekko schylam żeby go odłożyć i już się darł

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Gorgulku jeśli się tak stanie to przysięgam zacznę mu kupować chyba pieluchy ze złota czy coś

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-07-02, 22:22   #2235
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
vea nie dam rady :/ okazalo sie ze nocowac u mnie bedzie kuzynka z coreczka z niemiec, babcia moja wyjechala do sanatorium, mama jutro na urlop a ja zostaje z chata do posprztaania oknami do wymycia itd ;/
ale za to mam pomysl,
dla lasek z wro i tych ktore beda we wro akurat, moze bysmy spotkaly sie w Pieknej Helenie na kawce ?
kiedy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-02, 22:24   #2236
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Lula u nas tez zasypianie dzisiaj masakryczne, wielki ryk
na poczatku myslalam ze ze zmeczenia ze zasnac nie moze ....
zrobilam odczarowanie w koncu, dostal tez kanapke, i nie wiem czy glodny byl czy zaczarowany
a 2 godz wczesniej bylismy z mama w sklepie obeszlysmy tez przez podworko gdzie kilka bab spotkalysmy, baby w sklepie tez gapienie i niuniuniu
wiec nie wiem czy nie zauroczyly babska

Aleksander
Stary 2014-07-02, 22:26   #2237
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Lula u nas tez zasypianie dzisiaj masakryczne, wielki ryk
na poczatku myslalam ze ze zmeczenia ze zasnac nie moze ....
zrobilam odczarowanie w koncu, dostal tez kanapke, i nie wiem czy glodny byl czy zaczarowany
a 2 godz wczesniej bylismy z mama w sklepie obeszlysmy tez przez podworko gdzie kilka bab spotkalysmy, baby w sklepie tez gapienie i niuniuniu
wiec nie wiem czy nie zauroczyly babska
Bartek ogólnie śpi dobrze tyle że w foteliku. No i czasem ma jazdy wieczorem gdy już śpi u siebie. No i ostatnio coś wariuje przy jedzeniu. ACH TO MACIERZYŃSTWO serio myślałam że to nic skomplikowanego

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-07-02, 22:28   #2238
logoasia
Zakorzenienie

tassiamielismy przynajmniej 3 noce pod rząd takich ekscesow. zadzialala wieksza troska i wracalo stopniowo do normy.ale szczerze sie wtedy balam
kaska trochę przykro sie czyta.. gdybym dostala perfum za 3 stowy to pierwsze co bym pomyslala ze musi mnie bardzo kochac skoro sie tak wykosztowal i wlozyl w to mnostwo serca.
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:30   #2239
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
tassiamielismy przynajmniej 3 noce pod rząd takich ekscesow. zadzialala wieksza troska i wracalo stopniowo do normy.ale szczerze sie wtedy balam
kaska trochę przykro sie czyta.. gdybym dostala perfum za 3 stowy to pierwsze co bym pomyslala ze musi mnie bardzo kochac skoro sie tak wykosztowal i wlozyl w to mnostwo serca.
To samo pomyślałam co do tych perfum

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-07-02, 22:31   #2240
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
kiedy
to juz do ustalenia, jak bede wiedziala z wyprzedzenem to dla mnie moze byc w tyg i w week, bo to na mojej ulicy haha
takze jakies daty poprosze

Aleksander
Stary 2014-07-02, 22:31   #2241
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Dziwne to bo nawet na stronie jest ze 40zł http://www.rossnet.pl/Produkt/NAN-NA...9273,1672,6126 i z tego co widzę rossman w Twojej miejscowości też jest
no na stronie cena taka jak kiedyś, a w moim osiedlowym rossmannie jak byk było po tych promocjach za 33 z groszami, nagle zrobili 44.99 serio :/ jutro będę to sprawdzę jeszcze. choć może być też tak (już parę razy tak było) że cena w moim osiedlowym rossie jest wyższa niż w jakby głównym naszym rossmannie w takim mini centrum akurat w ciągu jednego dnia byłam i w jednym rossie i w drugim i kupiłam coś w tym moim osiedlowym a później widziałam w tym w centrum taniej
Stary 2014-07-02, 22:32   #2242
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
wiem, ale z drugiej strony mi szkoda właśnie tej kasy bo psikać się na siłę będę, a za to bym mogła mieć coś co serio by się przydało

kto pisał o wózkach i łóżeczkach, że mają być w biedrze? bo przeglądam gazetki i nie widzę?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-07-02 o 22:33
Stary 2014-07-02, 22:33   #2243
tassia
Zakorzenienie

Cytat:

Lula, a może Ty go za szybko kładziesz, że on tyle "walczy"?

Tula obowiązkowo

Ja kiedyś pojechałam ze znajomymi w góry i postanowiliśmy zrobić sobie wycieczkę do Czech. Ale miałam stresa jak przekroczyliśmy granicę i mi się przypomniało, że nie mam żadnego dokumentu dla Zuzi. Jejku, to bylo straszne. Już miałam jakiś czarny scenariusz

Jak Maciuś teraz? (doczytałam co się działo w nocy ).
macius poki o ok
ale 23coraz blizej i mnie juz zoladek boli z nerwow
zasypia jak zwykle cudownie
w ciagu dnia byl gtzrczny choc ja i papuga pewnie.sadza.co. innego

ale pytanie za 100punktow
po takiej.nocy jak opisalam dlaczego on mial tylko dwie krotkie drzemki w sumie 70minut skoro normalnie spi okolo 150minut

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-07-02, 22:36   #2244
kaska87
Zakorzenienie

Tasia powodzenia, oby spał ładnie do rana

mój też dzisiaj oszukał i miał tylko jedną drzemkę hehe

Stary 2014-07-02, 22:37   #2245
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Bartek ogólnie śpi dobrze tyle że w foteliku. No i czasem ma jazdy wieczorem gdy już śpi u siebie. No i ostatnio coś wariuje przy jedzeniu. ACH TO MACIERZYŃSTWO serio myślałam że to nic skomplikowanego

dalej w tym foteliku? nic nie pomaga? ciekawe kiedy z tego wyrosnie
moj ostatnio sie popsul , w nocy wstaje podawac mu smoka, czasami je, a wlasciwie od kilku dni zawsze je ok3 nad ranem.
no nic musimy to przetrwac, ale serce boli jak tak placza

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

co do perfum to ja bym sie cieszyla nawet z takich co sa srednie wg mnie bo mam deficyt
ale ja jestem bardzo wybredna co do perfum i z damskich malo co mi sie tak na maxa podoba, wiec ciezko bybylo dogodzic, staram sie przekonywac do zapachow, bo na skorze u kazdego inaczej pachna

Aleksander
Stary 2014-07-02, 22:38   #2246
kaska87
Zakorzenienie

Lola a ok ja w tym miesiącu jestem słomiana wdowa więc może się wybiorę z Myszą

Stary 2014-07-02, 22:40   #2247
gorgulek
Zakorzenienie

Tassia, no nie umiem Ci pomóc nie mam pojęcia do było Maciusiowi. O drzemki nie martw się, bywają i takie czasem.
Życzę dobrej nocki. Kładź się spać i odpocznij
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-07-02, 22:40   #2248
tassia
Zakorzenienie

logoasia dzieki za info
dzis duzo czasu spedzil w wozku bo musialam sie przemieszczac ale takze nosilismy sie w tuli
duzo bawilisny

mam andzieje ze to bedzie krotko trwalo

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-02, 22:41   #2249
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Lola a ok ja w tym miesiącu jestem słomiana wdowa więc może się wybiorę z Myszą
dobra to na dniach robimy kilka postow by kazda z nas zobaczyla i ustalimy kiedy

Aleksander
Stary 2014-07-02, 22:45   #2250
kaska87
Zakorzenienie

Matal jesteś? ta zniżka pkp jak jadę z dzieckiem jest u każdego przewoźnika?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości