|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciężarówki już na mecie, rozładunek będzie w lecie - mamy lipiec 2014 cz. VI
Mam ktg ale generalnie wylądowałam na patologii
![]() ![]() ![]() Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1622 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ciężarówki już na mecie, rozładunek będzie w lecie - mamy lipiec 2014 cz. VI
Debesciara czytalam Cie w nocy podczas kp i trzymalam kciuki. Nie martw sie, jesli to Cie pocieszy to ja z patologii sama juz nie wyszlam
![]() Dzis kolejne wyprawy, jedziemy na zdjecie szwow i musze skoczyc do pracy ogarnac sprawy urlopu, bo jutro sie zwolnienie konczy. Maly zaliczy spacer przy okazji ![]() Napisze to i Wam po porodach sie przyda. Pediatra kazala co dzien przy dobrej pogodzie jak najdluzej na dworze przebywac, w lecie mozna juz od razu po wyjsciu ze szpitala spacerowac. Sent from my GT-B7510 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
debesciara, trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala, ale juz z Ignasiem
![]() Moje Dziecko chyba czuło, ze z mamy samopoczuciem kiepsko i dziś w nocy był bardzo grzeczny. Nic wczoraj nie jadłam od rana i łeb mi pęka
|
|
#1624 |
|
Rozeznanie
|
Mamaya chyba chcesz lanie dostac za to niejedzenie!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fame powodzenia w szpitalu żebyście się z córą szybko zobaczyły ![]() Joanna bardzo ładny pokoik ![]() U mnie dziś termin zobaczymy co z tego będzie jak nic to jutro szpital, męczy mnie taka niepewność... Rybka łączmy się może się uda być pierwszymi terminowymi
|
|
|
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
Debesciara, również mam nadzieję, że szybko potoczą się sprawy u Ciebie i wyjdziesz że szpitala już z maluszkiem
Będzie dobrze Kochana, wszystkie jesteśmy z Tobą ![]() Bambusiek trzymam kciuki za Zuzankę i za kolejne badania oczywiście. Fame, daj znac jak u Ciebie. Ja już jestem po pierwszych badaniach.Ciśnienie niestety wyższe nóż jak tu trafiłam zobaczymy co pokażę KTG.Pogoda jest dolujaca Ale właśnie poprawilam sobie humor: przez przypadek wyslalalam smsy do teściowej zamiast do tz, że brakuje mi nocnego przytulania i poznanego buziaka |
|
|
|
#1628 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oby dziś się udało Tatekla juz widzę minę teściowej |
|||||
|
|
|
#1629 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj ma dyżur ginka z mojej wsiowej przychodni, zapytam jej jeszcze co o tym myśli ale raczej wypisze się na żądanie. Nie będę tu siedzieć i gapic się w sufit
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze że jesteś pod stałą opieką, staraj się nie denerwować co by przetrwać jeszcze te 2 tygodnie. Dużo zdrowia i siły dla Was obojga Domi dzieki za opis dużo stresu, ale najważniejsze że się wszystko dobrze skończyło. Ja właśnie mówie Tż że nie rodzę bo od tygodnia mam ochotę na lody ale nie ma okazji żeby na nie podjechać I like it dziękuję
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Boże!
człowiek spokojnie śpi w nocy a tu takie rzeczy się dzieją ![]() Deb tak jak mówisz.. pogadaj jeszcze z lekarzem, jakby nie było jesteś już po terminie to może też coś Ci podadzą może zostaniemy nierozłączne i urodzimy jednak w jeden dzień no nic.. trzymam kciuki ![]() u mnie bez zmian.. |
|
|
|
#1632 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Debesciara trzymaj się mocno oby wszystko było po Twojej myśli. Mamaya, musisz jeść do jasnej..., bo się do Ciebie przejedziemy z Kalinką ![]() Chociaż czasem sama zapominam zjeść z tego wszystkiego, ale pilnować Cię będziemy. Jedziemy o 11.30 do przychodni sprawdzić czy zoltaczka Małej zeszła, bo mamy fototerapie w domu. No i sprawdzimy czy na wadze przybiera, nasz cyckowy leniwiec
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
domi dzieki za opis, mialas przezycia... Dobrze ze tak pomyslnie wszystko sie skonczylo
![]() debesciara podkrecasz atmosfere i co? Nic? czekamy na infoFame kciukasy ![]() Marianna i na nas czas, trzeba brac sie do roboty
|
|
|
|
#1634 |
|
Raczkowanie
|
Marianna, dzięki
ja się staram nie stresowac, ale czasem ciężko.Teściowa do tz przysłała smsa a mi napisała Dzien dobry przyjemniaczku i że mnie odwiedzi i trzyma kciuki ![]() Debesciara ja.się czuje spokojniejsza w szpitalu, ale Ciebie w zupełności rozumiem.W końcu masz jeszcze Matyldke, też nie wytrzymałabym leżąc bezczynnie |
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjemniaczku
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
zasnełam po 3 i wstałam niedawno... wczoraj chyba za bardzo cieszyłam się pozytywna energią - dzisiaj jest tak srednio
|
|
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana
![]() Fame trzymamy kciuki ![]() Debeściara zawsze to lepiej w szpitalu pod opieką lekarzy, szczególnie, że na dziś masz termin TaTekla ja jakbym napisała tak swojej teściowej to ciekawe co by było, ale chyba wolę się nie przekonywać ![]() My nadal z Synkiem w dwupaku. Wczoraj miałam wizyte u mojego gin, rozwarcie na opuszek palca, na usg wszystko w porządku, a myślałam, że może urodzę wcześniej niz TP 17 lipca, no nic zostało Nam czekać, za tydzień 9.07 kolejna wizyta, ale już chciałabym do wtedy urodzić Ale hmm ja to sobie mogę tylko pomarzyć ![]() Synek tak się wierci i napina, że samo dotknięcie brzucha już boli i strasznie często ma czkawkę ciekawe dlaczego ![]() ![]() Dzisiaj zaczynamy 39 tydzień
http://suwaczki.slub-wesele.pl/201209271031.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20131019310122.html http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3dqk3g5mbm1vj.png Edytowane przez justynka2992 Czas edycji: 2014-07-03 o 09:12 |
|
|
|
#1638 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale słodko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fame za Ciebie też trzymam kciuki, żeby szybko poszło
Edytowane przez slonko352 Czas edycji: 2014-07-03 o 09:09 |
|||
|
|
|
#1639 |
|
Zadomowienie
|
Rybko przepraszam, zachowalam się beznadziejnie, wiem
. Skurcze nadal mam niezbyt silne ale jednak.. Nie było na obchodzie "mojej" lekarki, a mówiła że ma dziś dyżur... Muszę jej później poszukać. Na obchodzie lipa total, nawet mnie ordynator nie raczył zbadać mimo że skurcze na ktg wyszły..Kurde jaka jestem zła że tak to się potoczylo ![]() No nic nie zamulam, Fame trzymam za Ciebie kciuki żeby u Ciebie poszło szybko i sprawnie no i Rybko za masaż ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1641 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fame dla Ciebie też powodzenia!
|
|
#1642 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
Ja już po lab i miałam strrraszną noc , wpadły do nas na strych fretki i ze spania nici .No ale nic , wchodzę na forum a tu takie newsy ![]() Debeściara trzymam kciuki żeby się rozkręciło ![]() Fame kciukasy i nadawaj z linii frontu Rybka niech Ci dzisiaj pan doktor taaaaki skuteczny masażyk wyczaruje żeby się udało ![]() Domi za opis i strasznie współczuję tego stresu TaTekla ale dałaś teściowej do myślenia ![]() Bambusiek trzymam kciuki za Zuzię Malwiska Mamaya mam dla ciebie jedzonko może tż niech Ci coś ugotuje to lepiej smakuje wtedy ![]() Marianna , Słonko
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
Domi -
za opis debesciara - trzymam kciuki !!! TaTekla - ale mi poprawiłaś humor z samego rana chyba masz fają teściową co ? ![]() a u mnie słoneczko wychodzi u nas niby lepiej bo starszy synuś przespał dziś noc bez gorączki ale nadal się martwię, żeby młodszy się nie zaraził... cieszę, się, że nie miałam wcale ubranek w rozm. 56 bo synuś dostał właśnie takie i jest już troszkę za małe i chyba pojedziemy dziś dla świętego spokoju zbadać tych naszych smyków |
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fame śpisz? ja bym pewnie ze sraczką w kiblu siedziała jakbym dzisiaj miała isc do szpitala na wywołanie U mnie może tak się skończyć choć gin powiedziała ze raczej nie... ale skąd ona może to wiedzieć Mój tż idzie w poniedziałek na pępkowe a mi się za bardzo nie chce isc... kolega wczoraj mówi że odwiezie żone na cesarke i wróci do pracy ![]() ja mówie tż że chyba nie wie co mówi, bo cesarka przeciez nie trwa cały dzien, ktoś musi siedziec z małym i z nią i że pewnie jeszcze nie przedstawił żonie swojego pomysłu - dzisiaj przychodzi do pracy i mówi do tż że jednak go nie bedzie w poniedziałek![]() zastanawia mnie fakt czemu robi to pępkowe w poniedziałek jak we wtorek trzeba isc do pracy i kto mu przyjdzie - no ale mniejsza o to - mój tż chce zebym jechała z nim bo w razie czego pojedziemy razem do szpitala, a tak to nie bedzie miał jak wrócić, bo to w innej miejscowosci |
|
|
|
|
#1645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale muszę Ci powiedzieć , że jakiś wirus panuje bo ostatnio rozmawiałam z pediatrą mojej córci starszej. Mówiła, że ostatnie dwa tygodnie jakiś wzmożony ruch w przychodni i same gorączkowe dzieciaczki , tylko gorączka i nic więcej bez sensu no ale chyba coś w tym jest
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tym pepkowym to faktycznie bez sensu że w poniedziałek.. Kularek super że z Jasiem lepiej ale skontrolować się zawsze dobrze ![]() Joanna współczuję nocnych "atrakcji" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1647 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Rozeznanie
|
Witam się
![]() ja dziś popołudniu wizyta chyba trochę się stresuję...
|
#1649 |
|
Wtajemniczenie
|
No tobsie dzieje..
Kciuki za wszystkie wizyty debesciara rzeczywiście na odwrót wszystko, Cos wiem o tym NFZ wczoraj miałam przeboje z niuniuem i skierowanie do szpitala ale na poniedziałek umowilam nas do dobrej kardiolog w wawie i może ogarniemy to jakoś domi za opis dobrze ze tak się to skończyło..Malý kolki ma ehh i mi się męczy.. Może te leki w końcu zadzialaja.. tatekla hehe dobry numer z tesciowa ![]() Przypominało mi się jak kiedyś mój TŻ z teściem do komórki cos tam znosili a tam jest tak ciemnawo i szlam na gore do domu i patrzę a tam się ktoś wypija myslalam ze to mój TŻ i klepnelam w tyłek ten się podnosi a to tesc a buraka spaliłam- takie same prawie spodnie mieli..
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
DZień Dobry
Ja dzisiaj miałam tragiczną noc, pobiłam swój rekord w budzeniu się, żeby pójść do łazienki Wczoraj miałam ktg, ale generalnie wszystko ok. Póki co dziecko jest grzeczne i czeka na tatusia aż wróciWisienka gratki, samych szczęśliwych chwil razem Wam życzę![]() Fame i Debeściara czekamy na Wasze maluszki![]() Mamaya jak nie masz czasu gotować, to przygotuj sobie w wolnej chwili chociaż jakieś przekąski, musisz mieć energię, żeby się J. opiekować ![]() Bambusiek żebyście mogły wyjść do domku
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

Będzie dobrze Kochana, wszystkie jesteśmy z Tobą 

Cały czas pobolewal mnie kręgosłup jak przy okresie tylko nieco mocniej, ale myślałam, że to przez badanie.
i ile waży i mierzy. Przynieśli mi ją i przyłożyli do policzka. Uspokoiła się od razu. Pięknie pachniała i miała czarniutkie włoski. Resztę znacie, pisałam do Was z sali pooperacyjnej. Tż nie mógł do mnie wejść, ale byliśmy pod telefonami.
Z Kalinką uczymy się siebie cały czas, przyznaję nie jest łatwo, ale wiadomo, macierzyństwo nie jest usłane różami. Tż kocham bezgranicznie, w ekstremalnej sytuacji okazał się ogromnym wsparciem 

człowiek spokojnie śpi w nocy a tu takie rzeczy się dzieją 
może zostaniemy nierozłączne i urodzimy jednak w jeden dzień 

oby wszystko było po Twojej myśli. 

, wpadły do nas na strych fretki
i ze spania nici .
może tż niech Ci coś ugotuje to lepiej smakuje wtedy

chyba trochę się stresuję...