![]() |
#1291 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
![]() trzymam kciuki za nockę dawałaś coś przeciwgorączkowego? Cytat:
![]() to się nasłuchasz od ciotek no żesz.. ![]() najpierw napisałam Monika ale sobie myślę: nie, zawsze się myliłam, źle, zmieniam ![]() no to sobie poprawiłam ![]() zaraz edytuje dziękuję ![]() teraz już na prawdę idę spać. nie piszcie nic, dajcie mi choc raz być ostatnią ![]()
![]() |
#1292 | |
Kniaginia
|
Co do drzemek, Róża od kilku tygodni ma 1 drzemkę, 1-1,5h.
Cytat:
![]() 2. A my mieliśmy mieć dzisiaj mmr, ale znów odroczone przez ten gluciany katar. I co było przyczyną? BYou, odpowiedziałam: Nie używam. Tylko w podróży. I proszę nie deprecjonować moich wyborów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
MBZ♥
|
Kwiatuszku się polecam
![]() Na szczęście B jest z nami ![]() Maria, okulistka po zbadaniu dna oka stwierdziła że taka uroda i może to ustąpić, a może zostać. Teraz czasami ma różnicę w wielkości. Na usg przezciemiączkowym też wszystko było w porządku. |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |||
Zakorzenienie
|
eh nie wiem
![]() Cytat:
![]() 7km Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no bylismy ogladac zawieść rzeczy do sprzątania (autem dziadka) fajne ale kurde my mamy tyle naszych gratow że eh graciarnia się zrobi ![]() trzeba będzie robić ostrą selekcję. co by tu jeszcze hm... dobranoc
![]() |
#1295 | |||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ale się rozgadały ![]() ![]() ![]() czuwaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() przykro ze musicie sie tak denerwować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jak mogłam przegapić taką akcję ![]() ![]() o, a wczoraj zaglądałam na poczekalnie i jeszcze nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki za odpowiedzi na moje pytanie. Stosuję podobne metody, myślałam dowiem się czegoś nowego ![]() Jeszcze o tym wychowaniu bym chciała coś napisac, ale jakoś nie umiem tak mądrze ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym działam na czuja, uczę się na błędach, wydaje mi się że nie krzywdzę swojego dziecka. Pocieszam się że przy drugim będzie łatwiej ![]() (Mnie rodzice wychowali tak, że wychowywałam się sama, siostra zaprowadzała mnie do przedszkola, czasami odbierała starsza koleżanka, kiedyś zupełnie zapomnieli mnie odebrać, do domu zaprowadziła mnie wtedy woźna, która była naszą sąsiadką. Kilka razy dostałam porządne lanie. Nigdy w domu nie mówiło się "kocham cię". I nigdy nie powiedziałam do ojca "tato". Wydaje mi się, że wyrosłam na dobrego człowieka.) Moderna, z ciekawości przeczytałam te 7 zasad RB. No i znalazłam jak dla mnie herezje: dot. spania z dzieckiem "Ponieważ większość maleństw obawia się nocy, spanie w pobliżu dziecka, dotyk i karmienie zmniejszają nocny lęk przed separacją i pomagają mu nauczyć się, iż sen to przyjemny i niegroźny stan" dla mnie bzdura, z tego co mi wiadomo tak male dziecko nie boi się nocy (ciemności). Ale oczywiście moge się mylic ![]() Napisałaś jeszcze, że potrzeby dziecka stawiasz ponad swoje. Smutne to. Nie czujesz, że coś przez to tracisz? (choćby dobre relacje z mężem). Tak z ciekawości zapytam, wychodzisz gdzies sama bez Marcela? masz tzw wychodne? ![]() Edytowane przez alliw Czas edycji: 2014-07-02 o 22:41 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to wówczas również napisałam ![]() Cytat:
![]() |
#1297 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki za szczepienie! Demeter, BYou - a jak takie badanie wzroku wygląda u małego dziecka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja muszę przy okazji jakiejś wizyty zapytać jak to wszystko się ma do przyszłości, bo ciągle słyszę, że J. w wielu kwestiach jest na granicy normy lub trochę poniżej i co dalej? zawsze wszystko będzie robił gorzej ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
Hej
dzięki ![]() ![]() ![]() Dragusia gratulacje za mieszkanie. a samochód- złośliwość rzeczy martwych Maria hahah dobrze im odpowiedziałaś ![]() ![]() Monika może dlatego tak słyszysz, bo chodzisz do lekarzy. w sensie, że coś muszą wynaleźć... kto wie czy np ja też bym nie usłyszała takiej diagnozy... tak sobie głośno myślę ![]() przecież Jakub dogonił resztę ruchowo, nie wiele mu brakuje do samodzielnego chodzenia, dużo rozumie, coś tam mówi, tak jak i reszta więc pewnie podzieliłabym na dwa to co mówią tamci lekarze a wzrok możesz dla świętego spokoju sprawdzić, choć chyba najprzyjemniejsze badanie to to nie jest no to zapraszamy wszystkich chętnych na wakacje ![]() ![]() fajnie by było ![]() ![]() ![]() a dziś śniło mi się, że byłam z BYou u nestelle ![]() ![]() co do Marcówek 2015 to ja chciałam ale no cóż... wiatropylna nie jestem, poza tym ogromnie bym chciała ale jednak strach przed tym, że sobie nie poradzę jest jeszcze większy. a potem będę żałować, ze za duża różnica wieku między dziećmi. o ile będą jeszcze jakieś dzieci alliw a jak teraz wygląda menu Janka? bo mleka nadal nie pije tak? Byou jak nocka? a! czy Wasze dzieci też tak biją? był okres, że K. przestał bić a teraz znowu naparza, do tego szczypie. Mam nadzieję, że to tylko taki etap ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2014-07-03 o 05:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
Druga...
![]() Kwiatuszku zgasilas? Kurde,pogoda pod psem, jak na razie zimno jak cholera, pytam gdzie ta poprawa pogody, no gdzie? Niewyspana jestem, bo mala miala nocke wiercipiety i poplakiwala, mam nadzieje ze wytrwam w pracy. Sa juz wyniki badan malej, ponoc dobre wiec popoludniu ide do przychodni,mam nadzieje ze cos lekarka na ten kaszel da. Natomiast krople,ktore dostalysmy sa rewelacyjne, Lunka ke kiedys polecala chyba z tego co kojarze Mucofluid ( chyba nie przekrecilam nazwy) Monika,wydaje mi sie ze takie diagnozy nie maja wplywu na nauke, moja Oli miala problemy z napieciem, mowila mi lekarka wtedy rozne straszne rzeczy, a teraz uczy sie ladnie- pomijajac kwestie lenistwa....
#1302 |
Zadomowienie
|
Pytanie nie do mnie ale u nas to był horror, wizyta profesjonalna, prywatna, dałam 200 zł a T przeszedł traume. Tak płakał jak nigdy w życiu. Trzymalam go siła. Biedny trzasł się i zanosil, bal się p doktor i sprzętu. Przegryzł sobie Dziąsło od płaczu i histerii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skad ta nagonka na mnie? czy wygladam na adwokata Searsow? nie znam strony skad masz te informacje, nie wiem nic o ciemnosciach -z dzieckiem spi sie dlatego, ze to dodatkowo buduje silna wiez/relacje/bezpieczenstwo z dzieckiem - tyle, albo az tyle. Dlaczego smutne wedlug Ciebie jest to, ze dziecko jest ponad moje potrzeby? ![]() tak, ja tego chce i pragne, zgadzam sie na to - nie jestem smutna z tego powodu. pewnie, w wielu punktach moglabym decydowac swoja wygoda, ale to wplyneloby zle na moja psychike, ze cos zaniedbuje. Nie wychodze bez dziecka, nie potrzebuje tego - choc maz wychodzi czesto na spacery sam z dzieckiem, mam wtedy czas dla siebie - ale to nie jest moja potrzeba. Relacje z mezem sa zle z innego powodu - i nie jest to RB - pisalam o tym otwarcie, ze to jeden z punktow, w ktorym nawalilam. mam serdecznie dosc pisania na ten temat (zreszta z przyjemnego, pieknego tematu robi sie gowno) ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-07-03 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszku
- nic jeszcze nie straconego - moze sie zapalpiesz an marzec 2015 hihi. ![]() no wiec jestem - koncze jesc sniadanie, zaraz maja przyjsc ludzie ogladac wozek - moze uda mi sie go w koncu sprzedac tak na druga ciaze na pewno nie bedzie go, nan w glowie inny ''lepsiejszy'' hahaha.tak wiec czekam .... i ok 9.50 mam buda so pracy. poza tym @ mi sie w nocy rozkrecila i wszytsko mnie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | ||
Zakorzenienie
|
niby nie daleko, ale nieść rzeczy bym nie chciała
![]() Alliw, a cchiałabyś mówić "tato"? też mówię ojciec lub po imieniu. i ten ojciec bolał tylko mojego dziadka ![]() ![]() hehe. znów się zacznie wyciąganie cytatów. ale - tak to zapamiętałam- że z Dragusią nie czytacie "bo nie". nic o czasie nie było. z założenie "nie". i macie z góry wyrobiony pogląd na kwestie zawarte w tych pozycjach. a jak dla mnie - w przypadku J. - jest to lizanie cukierka przez papierek (i piszę to ja która w pierwszych słowach napisałam, że nie ze wszystkim się zgadzam, ba! niektóre kwestie mnie śmieszą i są mało realne). bo jak teraz Deborah (którą bardzo cenię z kilku innych wątków) komentuje - jest OK. nie chciałabyś skonfrontować jej poglądów z książką? toż to zawsze ludzki filtr. Podzieliłam się z Wami moim "olśnieniem" - poradnikiem o Francuzkach. Dostałam ciut po głowie, trochę wyśmiałyście teorie (m.in. o "zakłócaniu snu"). Dla mnie to był przełom, bo cały czas myśłałam, że jestem zUa z założenia (chyba za dużo wokół eko-rodzicielstwa), a tu się okazuje, że można mieć różniaste podejście do wychowania i wychowywać dobrze (np. kwestia słodyczy). potem np. Trolla napisała, że dla niej to bełkot, BYou, że nie ze wszystkim się zgadza. OK. szanuję to. jeden lubi Sienkiewicza, inny nie ![]() już naprawdę EOT. Cytat:
![]() ![]() tylko ta kawka, herbatka to sf. cały czas bym się bała, że gdzieś wejdzie ![]() ![]() Cytat:
Monika, T. ostatnio miał badany wzrok (przy zapaleniu spojówek). i fajne to nie było ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Zakorzenienie
|
edit.
RB to nie jest metoda, to tak jakby styl zycia -wiele mam czesto dopiero po czasie sie dowiedzialy, ze to jak dbaly o dziecko, ma w ogole jakas nazwe. dlaczego blw nie wypalilo? ja sobie nadal chwale, zastosowalabym ponownie przy drugim dziecku ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() dodam jeszcze, ze przy silnych argumentach potrafie zmienic zdanie, albo przynajmniej zadac je w watpliwosc - dlatego tak cenie sobie dyskusje roznych ludzi. ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- o zaklocaniu snu nadal jestem na nie - ale ale, mam w glowie zasiane ziarnko niepewnosci przez Ciebie i mozliwe, ze kiedys zmienie zdanie ![]() moje Francuzki leza jeszcze na polce - przeczytalam tylko pierwszy rozdzial i zostawilam na wakacje, poczytam sobie plazy - choc przerazilam sie po przeczytniu kilku stron, czy warto czytac - bo kilka zdan daje mi do zrozumienia, ze nie jest to ksiazk dla mnie ![]() ale tak jak piszesz, nie che tylko widziec bialych kolorow, chce miec poglad tez o tych czarnych ![]()
![]() |
#1307 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
Było naprawdę ok, bo znalazłam polecaną okulistkę. A więc świeciła małemu taką latarką w oczy i sprawdzała jak mu wzrok chodzi, pokazywała palec i jak wodzi wzrokiem. Jednak, żeby dobrze można było ocenić sytuację trzeba było zakropić mu oczka - wtedy wiadomo płacz był. Poczekaliśmy chwilkę i znowu było to samo - oceniała źrenice, jak wodzi za przedmiotami, chciała żebyśmy go sprowokowali, żeby się popatrzył np. na tatusia (w bok) i ona to obserwowała. Aaa i miała taką linijkę i mu przykładała do głowy i mierzyła coś. U nas nic nie było na siłę, jak tylko K zaczynał się złościć to go zostawiała i dawała długopis, żeby się zajął. Naprawde miała babka podejście do takich maluszków. Płakał tylko jak oczy zakropiła. Od poczatku zagadywała do niego tak miło ![]() Talże polecam znaleźć dobrego okulistę z okolicy ![]() Cytat:
![]() U nas bicia nie ma, czasami uszczypnie. Cytat:
![]() Biedny ![]() Cytat:
![]() ----------------- K przespał całą noc, wstał z humorem. Aaa no i tak dziewczyny niestety u nas też jedna drzemka w ciągu dnia. Najgorsze że nie wiadomo co tu już robić/wymyślać. Spacerek raz dziennie zaliczamy, a potem siedzimy w domu. W sumie czekam na piaskownicę co tata miał zrobić ![]() Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2014-07-03 o 08:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Helloł ,helloł
![]() tak sobie siedze ,jem pyszną owsianke z malinami ,z borówkami ..... R jeszcze spi .... J na pół koloniach ...... N w przedszkolu .... mąż w pracy ... pomyślałam sobie ,ze zajrzę ...
#1309 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
że macierzyństwo musi boleć ![]() T. dostaje teraz tylko 3 razy cyca (przed snem, w nocy i rano), w nocy brałam go do swojego łóżka (z wygody!!! - mojej) i tak spaliśmy do rana (ja na baczność i jak zając na miedzy). ostatnio T. w nocy pokazał ręką łóżeczko. wyraźnie chciał bym go odłożyła (jakimś cudem kumałam a nie spałam). byłam w szoku, że on nie ma potrzeby spać ze mną ![]() w ogóle na forum, w książkach, w rozmowach z koleżankami, w dzieciowych gazetach cały czas poszukuję zagubionej (9 marca 2013) instrukcji obsługi mojego dziecka. i chyba powoli dociera, że to nie ktoś zapomniał mi jej dać, tylko, że T. jeszcze jej nie napisał ![]() ![]() ![]() Cytat:
i współczuję @ ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
MBZ♥
|
U nas nocka kiepska, z temperaturą:/całą noc przytulanie.
Despa o widzisz ![]() ![]() Demeter u nas podobnie to wyglądało. Monika ja się obawiałam badania bo czasem dziecku na siłę rozszerzają powieki takim ustrojstwem ale na szczęście Zosia dała sobie pozagladać. Przy zakrapiany oczu płakała i potem zasnela.łącznie trwało to ok 2 godzin. Kwiatuszku może to prorocze sen ![]() ![]() Resztą potem bo jestem na telefonie i nie widzę tego na szaro i żółto. ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Kwiatuszku Zosia jak się zapędzi w robieniu cacy to mówię, że mnie to boli i na ogół zaraz mnie tuli i daje buziaka. Co do spania razem. My nie praktykujemy. Zawsze odkładałam jak karmiłam piersią czy potem mm. Wyjątkiem była trzydniówka i dzisiejsza noc-przerobiłam kilka odcinków Kryminalnych ![]() ![]() Demeter ![]() Monika o trudności w nauce to chyba za wcześnie się martwić ![]() Pani ja we francuzkach nie zgadzam się głównie z tym odczekiwaniem ![]() Alliw ![]() Moderna jeśli robisz to wszystko w zgodzie z sobą to ja pytań nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Zakorzenienie
|
A w ogole to musze sie wyzalic, bom w rozsypce psychicznej
![]() znowu jestem w stanie erytrodermi, cala skora wysypana w zlym stanie, az mi sie plakac chce ![]() ![]() Antybiotyk juz rok czeka na mnie (byc moze by mnie podratowal?), ale w okresie karmienia piersia sa zastrzezenia - w sumie to niejasne, bo niby mozna go brac, ale np. w ciazy jest ryzyko przebarwienia zebow mlecznych - a znowu embryotox wskazuje, ze niby w okresie karmienia piersia tego ryzyka nie ma - juz nie wiem z jakim lekarzem to wyjasnic, czy brac czy nie ![]() tak tylko dla pozalenia sie, nie musicie czytac ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja licze, ze niedlugo tez bedziemy sie zblizac do ograniczenia KP, w sumie to w dzien, jak M. dobrze je, jestesmy duzo na spacerach - to nie chce cyca - ale w nocy znowu masakra - podejrzewam zeby lub inne strachy - nocki niespokojne.
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
No NESTELLE
![]() ![]() No byli zobaczyli - i poszli. Jednak sie nie zdecydowali Kupic ![]() A przeciez nie bede Go Sila trzymala jeszcze ze rok zanim sie cos "wykluje" haha. No ja do pracy teraz zmierzam Oby szybko mi zlecialo - ale cieszie sie z @ tak troszke bo to juz 3pod rzad wic chyba cos sie tam po malu normuje hihi. Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
napisze jeszzce o kaszy jaglanej - otoz zawsze gotowalam ja normalnie, plukanie na sitku i do garnka, a od kilku razy najpierw ja praze na patelni, pozniej przelewam woda i do garnka - i smak jest calkiem inny - duuuzo lepszy, wydobywa taki fajny orzechowy smak - niebo w gebie
![]() ![]()
#1314 | ||
Zadomowienie
|
leje
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak J. nie pije mm. Robie mu na kolacje kasze na normalnym mleku, bardzo lubi. A w dzien je wszystko. Do picia woda ![]() Cytat:
![]() hej, zeby nie bylo, zadna nagonka ![]() Napisalam, ze to smutne z mojego punktu widzenia. Uwazam ze kazda mama ktora tak bardzo poswieca sie dla dziecka powinna miec w tym wszystkim jakas przestrzen tylko dla siebie (ja na przyklad bardzo tego potrzebuje, bo czasami nie wyrabiam psychicznie). Ale kazda z nas jest inna i to szanuje. A Twoja postawe podziwiam ![]() I tak zgadzam sie ze Rb to nie metoda tylko styl zycia, lepiej to brzmi ![]() Co do blw, to u nas wypalilo, tylko duzo pozniej, bo J pozno usiadl. Teraz jestem madrzejsza, ale jak ktos bierze poradnik, chce rady wprowadzic w zycie, to moze sie przejechac, bo kazde dziecko jest inne (jak widzialam dzieciaka 6miesiecznego ktory szamal kurze udko, to myslalam ze Janke tez tak bedzie jadl ![]() ![]() ![]() ![]() no hellol ![]() ![]() ![]() gdzie bylas jak Cie nie bylo? ![]() o masz ![]() ![]() No i fajnie, Kwiatuszek i Despa z rana, Nestelle sie w koncu odmeldowala, chyba wracamy do normalnosci ![]() A ja dzis ide do fryzjera ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
MBZ♥
|
Kilka prób śniadaniowych-zjadł piecho. W końcu EUREKa: Zosiu chcesz mleczko? CIEM
![]() ![]() Moderna, to rzeczywiście kiepsko z tym antybiotykiem:/z kp czekasz na samoodstawienie? Alliw, co będziesz robić z włosami ![]() Kasia to znak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() na skore nie pomoze, ale ![]() Cytat:
Moje dziecko bawi sie baczkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() Z wlosami chce zrobic cokolwiek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() piszci sobie piszcie ale waszą dyskusję juz omijam, sorki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a i pierwszy raz moje dziecko robi cos co wasze dzieci nie robią jeszcze, lol pokazuje paluchem, nie ma szans udawac ze sie nie rozumie, najczescie wskazuje jedzenie ![]() doczyałam ze do 14 miesiac to jednak nie geniusz, eh Cytat:
![]() i za mieszkanie ![]() Cytat:
![]() nestelle witaj ![]() BYou zeby przeszło Alibaba idzie u nas chyba z 20 raz. po wyjeżdzie nad morze mam dość Rynkowskiego, bo pociagiem już.....
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
BYou
- zbak do czego ...?? ![]() Dobra jestem i co SZOK mojego "najulubienszego" kolegi w pracy nie ma - mial byc na 10 i ci dzwonia i dzwonia a on SPI ![]() Pytam sie czy moze zaczac te 30min wczesniej a Lura ze nie bo i tak Nie Ma co do robienia - i faktycznie lekkie pustki u nas. No ale LEJE wiec sie nie dziwie ze Ludziom sie wychodzic nie chce - byle do 18 a potem zjem sobie - to co wczoraj ugotowalam - istna prowizorka lodowko byla - ale wyszla smaczna ta zapiekanka hihi. Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
idę ruszyć tyłek i coś zrobić
![]() |
#1320 | ||
Zakorzenienie
|
Moderna jeszcze nie skończyłam
![]() książka ciekawa, jeśli chodzi o kary to ma gość dużo racji, ale z ograniczaniem pochwal się kompletnie nie zgadzam. Nie szczędzę ich Kamilowi. I rozumiem o czym facet mówi, bo pamiętam jeszcze z dzieciństwa jak pochwały motywują lub wręcz zmuszają to jeszcze lepszego efektu, ale pozytywne strony pochwał zdecydowanie są większością, wątpię żeby Kamil cokolwiek się bez tego nauczył ![]() Alliw ja uważam, że sypianie z dzieckiem które tego nie potrzebuje może wyrządzić więcej szkody niż pożytku. Prędzej czy później trzeba go tego oduczyć a to nie jest miłe ani dla rodzica ani dla dziecka-dla niego może być bardzo stresujące. Nie mówię tu o dzieciach cycowych lub płaczących w nocy ![]() Bardzo lubię spać z Kamilem, ale wiem że i dla mnie i dla niego i dla mojego małżeństwa lepiej żeby spał sam, a sypianie z nami zostawiam na specjalne okazje czyli choroby ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Alliw i jeszcze zgadzam się że dzieci raczej nie rodzą się z lękiem przed ciemnością ![]() aa i Kamil uwielbia bączka, ale go zepsuł ![]() Cytat:
![]() ![]() tylko u nas już kataru praktycznie nie ma, tylko ten kaszel, coraz gorszy ![]() chociaż to już któreś przeziębienie takie samo, zawsze jest katar, pozniej kaszel coraz gorszy, az włączam mucosolvan i przechodzi. Więc lekarka mi nic nowego nie da ![]() lece zaraz po orsalit, może chociaż tyłek odratuje ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.