![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: kompleks piersi.
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
O tak zgadzam się, co prawda jak na uczennice to takie 150 zł na zakup stanika może sprawić problem, ale zwróci mi się w wygodzie noszenia
![]() Póki co ćwiczę klatkę piersiową, jest sporo łatwych ćwiczeń, a i czasu mam dużo, także tylko czekać na efekty. Przede mną jeszcze kupno stroju kąpielowego, też kłopotliwa sprawa. Miękkie staniczki od bikini odpadają, a znalezienie pasującego i ładnego może być frustrujące ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ja jestem studentką, więc mam ogarniczony budżet, dlatego czyham na pomocje (mam 65G, czasem 65F, a te rozmiary nie schodzą na szczęście tak szybko) albo po prostu odkładam po trochu
![]() Sama teraz próbuję kupić bikini. Widziałam fajne w Cubusie, z tego co wiem są tam też większe miseczki, ale jeszcze nie przymierzałam, bo czasu wtedy nie miałam. Cena góry to ok. 60 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
W h&m też są ładne, rozmiary widziałam duże, cena podobna ok.60 zł.
Trzeba szukać cierpliwie, a się znajdzie ![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
W tesco widziałam w miarę duże rozmiary strojów, trafiłam kilka lat temu bardzo fajny strój z sztywnymi miseczkami, ten typu "prawiedobry". A poza tym stroje kąpielowe (a właściwie tylko górę) kupuje w lumpeksach bo to jedyna szansa w moim mieście na zakup czegoś pasującego, ale rozumiem że ktoś może nie chcieć.
Jak już ustaliłam rozmiar u brafitterki to na allegro dokupiłam sobie dwa staniki dodatkowe i one mnie wyszły w okolicach 20 zł/szt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też macie taki problem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z ciuchami nie macie problemów? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli o mnie chodzi, to w ogóle nie mogę nosić niczego, co ma dekolt pod szyją, bo wyglądam koszmarnie. I ciężko mi kupić kurtki i rozpinane koszule, bo jak w biuście się dopina, to wszędzie indziej za duże (np. w ramionach), a jak wszędzie dobre, to w biuście bardzo ciasno :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tym dekoltem pod szyją to mam jeszcze wrażenie jak bym się dusiła, no i wizualnie jest +10 kg :/ A każdy przeciętny dekolt robi się wielki, ale nie przeszkadza mi to. Z kurtką zawsze jest koszmar i bardzo cieszę się że nie muszę chodzić w koszulach. Co do kupowania stacjonarnie, ja mam niestety 50 km do najbliższego sklepu z normalnymi rozmiarami :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Przez internet nie kupię stanika, bo zawsze trzeba sprawdzić jak on leży i przy moich gabarytach mogłabym łatwo wtopę zaliczyć, bo nie jest wazny sam rozmiar ( chyba dwa modele w mojej kolekcji mają zupełnie inne rozmiary) tylko to jak stanik leży. No i jaka firma taka rozmiarówka (np marka Konrad masakrycznie źle na mnie leży) Co do stroju kąpielowego - niestety sieciówkowych nie polecam ![]() ![]() A ciuchy - koszule polecam kupować w Diverse - nic nie odstaje ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
I ja bałabym się kupować przez internet. Rozmiar rozmiarowi nie jest równy.
Z ubraniami nie mam problemu, bluzki, t-shirty noszę bezproblemowo, ubrań kończących się pod samą szyją absolutnie nie, wyglądam wtedy jakbym była napompowana w klatce piersiowej ![]() Aaaj wiele bym dała za ładną i zgrabną miseczkę B ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Też mnie czasem nadchodzą myśli, jak to by było fajnie (czy może bardziej praktycznie?
![]() Mi to się podobają staniczki w Pepco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
ja tak myślałam źle o swoich piersiach dopóki nie zobaczyłam jakie wywołują zainteresowanie u płci przeciwnej
![]()
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Chyba wolałabym wyglądać bez stanika jak "mleczarnia" niż jak piętnastoletni chłopiec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zresztą zawsze tak jest, że chciałoby się coś, czego się nie ma, choćby po to, by zobaczyć jak to jest. Ja to nie pamiętam nawet, jak kiedyś miałam mniejsze piersi. No bo musiałam, z dnia na dzień nie wyskoczyły :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na razie od dwóch miesięcy używam serum z Eveline, niby ma być push up, jak dotąd nie zaobserwowałam. Wspominałaś, że robić ćwiczenia. Jakie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Ja ostatnio zamawiałam z Torunia ze sklepu MeLady. Są dobre. Bazarkowych nie kupię bo mam rozmiar 70G. i takiego nigdy nie mogę dostać, a z jednej strony szkoda bo mają czasem takie wspaniałe wzory... ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Też chciałam mieć mniejszy biust, ale teraz jestem do niego przyzwyczajona, faceci się oglądają ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Serum miałam ja takie różowe z Eveline, nawet dobre było. teraz mam z bielendy sexi look bo przeczytałam na kwc, że ma dobre oceny
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko ![]() 28.10.2014 Znów szczęśliwa ![]() Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o rozmiar stanika to przepiszę z mojego najbardziej dopasowanego, bo sama nie wiem, którym się sugerować:
UK/IRL 32DD ES/PT/FR 85DD D/NL/B/A 80 DD. A w kwestii ćwiczeń wykonuję pompki damskie (bo na normalne nie mam siły w rękach) lub w pozycji pionowej opierając się o ścianę czy szafę. Dodatkowo biorę dwa taborety i stawiam je jeden przy drugim imitując ławeczkę do ćwiczeń, kładę się na nich i podnoszę ręce góra/dół ewentualnie na boki, za ciężarki służą mi 1.5l butelki wody ![]() No i najłatwiejsze ćwiczenie: ręce składamy jak do modlitwy, dłonie do siebie całe przylegają i dociskamy je do siebie mocno, ręce od łokci muszą tworzyć linię prostą. Działają ćwiczonka bo czuję zakwasy w dolnej części piersi i ramionach ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Mój tż powiedział kiedyś cytując klasyka komedii polskiej że mam suty jak wenfle od jelcza.A biustu dorobiłam się wraz z kg miseczki B w porywach do C. Zaśmiewam się z tego bo wiem ,że on je uwielbia.Powiedział mi kiedyś ,że jak bym jeszcze miała wielkie cycki to bym była taka zarozumiała ,że już nie do wytrzymania.Prawda jest taka ,że jak się baba uprze to zawsze jakiś feler w sobie znajdzie.Coś co przeszkadza tobie jest marzeniem dla kogoś innego. Przyszło lato i nastąpił wysyp cyckowych tematów, to znak jak jesteśmy niepewne siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie to różowe z Eveline u mnie cuda działa. Ewentualnie fioletowe, to do pośladków ma prawie taki sam skład i nadaje się również na piersi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
o do pośladków to nie probowałam
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- to różowe jest świetne tylko trzeba regularnie stosować
Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy, ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu. ~ George Bernard Shaw 10.10.2014 Zdałam Prawko ![]() 28.10.2014 Znów szczęśliwa ![]() Znów dbam o włosy ![]() 10.2014-12.2014 JUDO ![]() 12.2014 ćwiczę jak dzika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Używam go od 3 lat z przerwami na wypróbowanie innych, ale zawsze do niego wracałam. Efekt zaczęłam zauważać w pod koniec pierwszego opakowania. Ale na początku piersi są lekko podpuchnięte i swędzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Mi nic takiego się nie stało, a kończę pierwsze opakowanie i szczerze mówiąc nie wiem, czy nie wypróbować czegoś innego, czy dać Eveline jeszcze czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz w Esotiq jest wyprzedaż 50%, warto zajrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.